Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO AMSTERDAM RAUTATIEASEMA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Edullinen autonvuokraus Amsterdam rautatieasema

  Amsterdam, yksi maailman johtavista kulttuuripääkaupungeista on täynnä polkupyöriä, viihtyisiä kahviloita, herkullista katuruokaa ja viehättävien rakennusten reunustamia kanaaleja. Tämä historiallinen kaupunki perustettiin yli tuhat vuotta sitten erinomaiselle paikalle Amstel-joen suulle. Amsterdam on etenkin taiteenystäville hyvin kiehtova kohde, sillä sen maailmankuulut museot ja galleriat ovat täynnä alkuperäisiä teoksia vanhoilta mestareilta, joista osa jopa työskenteli kaupungin keskustassa ja sen inspiroivassa ympäristössä sijaitsevissa ateljeissa.

  Autonvuokraus Amsterdamin rautatieasemalta on mahtava tilaisuus tutustua tämän viehättävän kaupungin lisäksi myös muihin Alankomaiden osiin, kuten Hoge Veluwe kansallispuistoon ja Delftin ja Maastrichtin historiallisiin kaupunkeihin. Halutessasi pääset helposti myös naapurimaihin Saksaan ja Belgiaan, ja saat yhdistettyä useamman maan lomamatkaasi helposti.

  Auto Europe on tarjonnut parhaita autonvuokrauksen hintoja vuodesta 1954 lähtien. Netin valinnanvara on loputon, ja oikean tarjouksen löytyminen saattaakin tuntua mahdottomalta. Tämän vuoksi Auto Europe on koonnut yhteistyökumppaneidensa parhaat tarjoukset yhdelle sivulle, eikä sinun tarvitse kuin täyttää hakukoneeseen haluamasi kohde ja vuokra-aika, ja saat parissa sekunnissa silmiesi eteen sopivan valikoiman vapaana olevia ajoneuvoja edullisine hintoineen. Jos tarvitset apua auton valinnan tai matkasuunnitelmasi kanssa, voit olla yhteydessä asiantuntevaan varaustiimiimme, joka auttaa sinua kysymyksissäsi ammattitaitoisesti. Voit myös tutustua muiden matkustajien mielipiteisiin vierailemalla Amsterdamin autonvuokrausarvostelut -sivullamme.

  Amsterdamin rautatieaseman tiedot

  Vuonna 1889 valmistunut, kolmelle keinotekoiselle saarelle rakennettu mahtipontinen päärautatieasema on uusrenessanssityyliin rakennettu kansainvälinen liikenteen solmukohta ja upea nähtävyys itsessään. Asema suunniteltiin alun perin edustamaan Alankomaiden kulttuurin parhaita puolia ja juhlistamaan maan 1800-luvun taloudellista renessanssia. Rakennuksen takana oleva suuri vesistö jakaa kaupungin kahtia, mutta tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia monille kaupungin kanaaleja pitkin liikkuville aluksille. Amsterdamin keskusrautatieasema, viralliselta nimeltään Centraal Station, palvelee noin 200 000 matkustajaa päivittäin. Se on Alankomaiden vierailluin kansallinen kulttuuriperintökohde (Rijksmonument). Aseman kautta kulkee yli 1500 junaa päivittäin, ja yhteyksiä Euroopan suurimpiin kaupunkeihin on useita, mukaan lukien Thalys-pikajunayhteys Pariisista, Brysselistä ja Kölnistä. Asemalla on 15 raidetta. 1980-luvulla avattu Centraalin metroasema toimii kolmen reitin pääteasemana: numeron 51 (Amsterdam Centraal - Isolatorweg), numeron 53 (Amsterdam Centraal - Gaasperplas) ja numeron 54 (Amsterdam Centraal - Gein). Raitiovaunut lähtevät kahdelta eri pysäkiltä, muistisääntönä voi pitää, että raitiovaunut 2, 11, 12, 13 ja 17 liikennöivät aseman länsipuolelta (Westzijde, Platform B) kun taas muiden raitiovaunujen pysäkki on aseman itäpuolella (Oostzijde, Platform A). Centraalin linja-autoterminaali on IJzijdellä eli IJ-joen puolella, samalla tasolla kuin junat, lähellä virallisia taksitolppia.

  Mistä noudan vuokra-auton Amsterdamin rautatieasemalta?

  Suurin osa Amsterdamin rautatieaseman autovuokraamoista sijaitsee aseman lähettyvillä, pois lukien Sixt, joka sijaitsee kätevästi IJ-aulassa aseman itäosassa. Junasta poistuessa seuraa IJ-kylttejä, käänny käytävän päässä oikealle ja toimisto sijaitsee raitiovaunu 26-pysäkin lähellä. Huomioi, että Sixtin autot palautetaan Oosterdok Parking -pysäköintihallin tasolle 2. Vuokraamon kyltit ohjeistavat sinut perille. Alamon toimisto sijaitsee puolestaan aseman lähellä, alle 10 minuutin kävelymatkan päässä asemalta poistuttuasi. Toimisto sijaitsee aseman ja NEMO tiedekeskuksen välissä, seuraa Route Oosterdok -kylttejä.

  Päävuokralaisen, jonka nimellä varaus on tehty, tulee olla paikalla ajokykyisenä autoa noutaessa ja hänen täytyy esittää seuraavat henkilökohtaiset dokumentit auton noutoa varten: ajokortti, henkilöllisyystodistus ja luottokortti, jossa on tarpeeksi katetta turvatakuuta varten. Varmista, että kaikki dokumenttisi ovat samalla nimellä ja muista varmistaa, että muistat luottokorttisi PIN-koodin turvatakuun varaamista varten. Tarkasta auto huolellisesti noudon ja palautuksen yhteydessä, ja ota valokuvat auton kunnosta. Muista myös säilyttää tankkauskuitit ja muut mahdolliset vuokra-aikana kertyneet tositteet.

  Alamo Amsterdam rautatieasema Alamo Amsterdam rautatieasema
  Harry Banninkstraat 129
  1011, Amsterdam, Alankomaat

  +31 207 400 950
  Aukioloajat:
  Maanantai-Sunnuntai:
  7.00-19.00
  Sixt Amsterdam rautatieasema Sixt Amsterdam rautatieasema
  De Ruijterkade 44b
  1012, Amsterdam, Alankomaat

  +31 206 242 955
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  8.00-18.00
  Lauantai-sunnuntai:
  8.00-13.00

  Asemapalvelut

  Aseman aulassa on monia liikkeitä ja laadukkaita ravintoloita, kuten myös ruokakauppa, apteekki, kioskeja, useita nouto- ja pikaruokaravintoloita ja lukuisia houkuttelevia baareja ja kuppiloita, jotka tarjoavat matkustajille rentoutumispaikan ennen reissuun lähtöä. Ykkös- ja businessluokan matkustajat voivat myös hyödyntää lippuunsa sisältyvää lounge-sisäänpääsyä, joka sijaitsee 2a -laiturilla. Loungessa pääset pakoon aseman vilkasta liikennettä ja voit rentouta rauhassa. Aseman itäsiivestä löytyy matkatavarasäilö, jota suosittelemme hyödyntämään, jos olet pelkästään päivämatkalla kaupungissa – näin sinun ei tarvitse kantaa laukkujasi mukanasi nähtävyyksiä kierrellessäsi. Pidä kuitenkin arvotavarat mukanasi kaiken varalta, älä jätä niitä matkatavarasäilöön. Bussiterminaalin alla IJ-hallissa on paljon ketjuliikkeitä, kuten Kiko, Mango, Swarovski ja Victoria's Secret. Amsterdamin päärautatieaseman autovuokraamot sijaitsevat asemalla tai lyhyen kävelymatkan päässä - vuokraamon tarkat tiedot saat varausvaiheessa vuokraamon valittuasi. Lähes kaikki paikallisen julkisen liikenteen (GVB) liikennöimät raitiovaunut ja bussit aloittavat tai lopettavat reittinsä tänne, kuten myös monet alueelliset linja-autot ja metrot.

  Kulkuyhteydet Amsterdamin rautatieasemalla

  Rautatieaseman edessä on asema-aukio, josta löydät sisäänpääsyn metroon, raitiovaunupysäkeille ja useille bussipysäkeille. Jos sinulla on aikaa ja haluat kierrellä kaupunkia, kannattaa valita raitiovaunu 2, jonka reitti on monen mielestä yksi maailman kauneimmista raitiovaunureiteistä ja se vie sinut samalla monen kaupungin vetonaulan, kuten museoiden ja Vondelparkin ohi. Rautatieaseman lähellä on myös paljon nähtävää, kuten NEMO tiedekeskus, Dam-aukio ja kanaalialue, kaikki lyhyen kävelymatkan päässä.

  Amsterdamin kansainvälinen Schipholin lentoasema sijaitsee alle 20 kilometrin päässä päärautatieasemalta, eli matka keskustan ja kentän välillä sujuu vikkelästi. Pääset kaupunkiin 15–25 minuutissa omalla autolla tai julkisen liikenteen avulla. Paikallisjunat lentoaseman ja rautatieaseman välillä kulkevat noin 10 minuutin välein aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Rautatieasemalta on mahdollista jatkaa matkaa junalla mihin suuntaan tahansa, ja se on yhteydessä Amsterdamin bussi, raitiovaunu, metro ja lauttaliikenteeseen. Pääset kentältä asemalle omalla autolla helposti seuraamalla A4-moottoritietä länteen suuntaan Centrum/Zaandam. A4 johdattaa sinut myös rautatieasemalta Haagin ja Rotterdamin lentokentille. Autonvuokraus Amsterdamin päärautatieasemalta mahdollistaa unohtumattoman kiertoajelun tässä kiehtovassa maassa! Mikäli haluat jättää auton eri kohteeseen, kuin mistä sen noudit, on se helppoa. Lue ensin yhdensuuntaisen matkustamisen vinkit ja tee varaus hakukoneellamme klikkaamalla vaihtoehtoa ”Palautatko auton eri asemalle?”. Yhdensuuntaisesta vuokrasta tulee usein lisämaksu, joka vuokraamosta riippuen joko sisältyy hintaan tai tulee maksaa auton noudon yhteydessä. Saat tarkemmat tiedot varauksen aikana nouto- ja palautuspisteen valittuasi.

  Pysäköintivinkkejä

  Amsterdam on melko pieni, mutta hyvin vilkas kaupunki, jossa käy yli miljoona turistia omilla autoilla joka vuosi. Pysäköintipaikoista on kova kysyntä, etenkin historiallisessa keskustassa. Pysäköinti ei kuitenkaan ole täysin mahdotonta, mutta vaatii joko hyvää onnea, suunnittelua tai kärsivällisyyttä. Kaupungin laitamilla on paljon P+R eli Park+Ride pysäköintialueita, joihin auton voi pysäköidä ja jatkaa matkaa julkisella liikennevälineellä. Voit myös hyödyntää päänähtävyyksien lähistöllä olevia parkkitaloja. Voit myös käyttää katupysäköintiä, vaikka se on hieman hintavaa. Syötä autosi rekisterinumero parkkiautomaattiin ja maksa pysäköinti kansainvälisellä luottokortilla. Lentokentällä pysäköinti on helppoa yhdessä sen kuudesta eri pysäköintialuevaihtoehdosta. Rautatieaseman lähellä on useita ympäri vuorokauden valvottuja pysäköintihalleja, kuten P1 Parking Amsterdam Centre (Prins Hendrikkade 20A), Parking Garage Oosterdok (Oosterdokskade 154) ja Q-Park Nieuwendijk (Nieuwezijds Kolk 18). Jos tarvitset lisätietoja pysäköinnistä tai maan liikennesäännöistä, suosittelemme tutustumaan Alankomaiden kuljettajan oppaaseemme, johon on koottu tiivistelmä maan liikennekulttuurista.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Amsterdamin paikallisliikenteen sivut

  Alankomaiden valtion rautateiden sivut