Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO BARCELONAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Barcelonan lentokentällä

  Kulttuuri, historia, kulttuuriperintö ja tietysti meri tekevät Barcelonasta yhden Espanjan tärkeimmistä turistikohteista. Barcelonasta löytyy eräitä maailman ainutlaatuisimmista ja inspiroivimmista arkkitehtuureista, joten kiertue kaupungin puistoissa, museoissa ja kirkoissa on jokaiselle pakollista. Aloita päiväsi retkellä Antoni Gaudín luoman arkkitehtuurin läpi, mukaan lukien Casa Batlló, La Sagrada Familia ja Park Güell. Nauti lounas vilkkailla Boquerianin markkinoilla ja rentoudu sen jälkeen rauhassa La Barcelonetan hiekkarannalla viileä cerveza (olut) kädessäsi nauttien samalla viehättävästä näkymästä Välimerelle. Lyhyen siestan jälkeen siirry yöelämään Las Ramblasin kadulla tai goottilaisessa korttelissa. Ja jos olet jalkapallofani, et voi lähteä Barcelonasta käymättä FC Barcelonan pääkonttorissa, Camp Noun stadionilla. Aja omaan tahtiisi kaikkien upeiden nähtävyyksien ohi omalla autolla. Autonvuokraus Barcelonan lentokentältä antaa vapauden hyödyntää aikasi tässä kaupungissa mahdollisimman joustavasti, sekä tutustua Kataloniaan ja Costa Bravan uskomattomiin maisemiin. Tutustu myös autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Barcelonasta ja mitä mieltä muut ovat olleet.

  Barcelonan kansainvälinen lentokenttä, viralliselta nimeltään myös El Prat de Llobregat Aeropuerto tai Aeroport de Barcelona, sijaitsee vain 12 kilometriä lounaaseen kaupungin keskustasta. Barcelonan lentokenttä on maan suurin lentokenttä, sekä myös kaikista helpoiten saavutettavissa oleva koko Espanjassa. Lentokentältä löytyy kaksi terminaalia, terminaali 1 ja terminaali 2, joka jakautuu kolmeen eri osaan; T2A, T2B ja T2C. Terminaalissa 2 liikennöivät halpalentoyhtiöt ja se on molemmista terminaaleista vanhempi. Molemmista terminaaleista löytyy lukuisia palveluita, ostosmahdollisuuksia, neuvontaa ja monia muita ominaisuuksia. Molemmat terminaalit ovat yhteydessä kaupunkiin juna- ja linja-autoliikenteellä, sekä takseilla. Nopein matka Barcelonan keskustaan kestää noin neljäkymmentä minuuttia liikenteestä riippuen. Auto Europe on tarjonnut laadukasta autonvuokrauspalvelua kilpailukykyisin hinnoin lähes 60 vuotta. Yli 24,000 kätevää noutotoimistoa eri puolilla maailmaa ja laaja valikoima autoluokkia, ajoneuvon vuokraus matkoille kansainvälisesti ei ole koskaan ollut helpompaa. Autonvuokraus Barcelonan lentokentältä voi auttaa sinua tutkimaan Barcelonaa ja voit tehdä kiertomatkan Kataloniassa ja Valenciassa omaan tahtiin. Varaa heti netissä tai ota yhteyttä palvelunumeroon ja nauti unohtumattomasta ajokokemuksesta Espanjassa Auto Europen kanssa.

  Lentokenttätiedot

  Barcelona-El Pratin lentokenttä sijaitsee vain 12 kilometriä lounaaseen Barcelonasta ja sijaitsee pääosin El Prat de Llobregatin kunnan alueella. Se on nimetty Katalonian Generalitatin entisen presidentin Josep Tarradellasin mukaan 27. helmikuuta 2019. Se on Espanjan toiseksi vilkkain lentokenttä ja jopa kuudenneksi vilkkain koko Euroopassa, jossa liikennöi iso osa halpalentoyhtiöistä. Barcelonan ensimmäinen lentokenttä, joka sijaitsee El Remolarissa, aloitti toimintansa vuonna 1916. Sillä ei kuitenkaan ollut hyviä laajentumisvaihtoehtoja, joten uusi lentokenttä El Prat avattiin vuonna 1918. Lentokenttää käytettiin Katalonian Aeroclubin pääkonttorina ja tukikohtana Espanjan Zeppelin-laivastolle. Säännöllinen kaupallinen palvelu aloitettiin vuonna 1927. Vuosina 1948 - 1952 rakennettiin lisää kiitoteitä, rullausteitä ja terminaali matkustajien mukavuutta varten. 70-luvun lopulta 90-luvun alkuun lentokentällä ei ollut paljon liikennettä tai investointeja Barcelonassa pidettäviin kesäolympialaisiin 1992 saakka. El Prat sai aikaan merkittävän kehityksen, joka koostui nykyisen terminaalin nykyaikaistamisesta ja laajentamisesta ja kahden uuden terminaalin rakentamisesta.

  Barcelona lentokenttä (BCN)
  Virallinen nimi: Josep Tarradellas Barcelona–El Prat Airport.
  Osoite: 08820 El Prat de Llobregat, Barcelona, Espanja.
  Puhelinnumero: +34 913 211 000
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee miltei 13 kilometriä Barcelonasta lounaiseen keskustasta El Prat de Llobregatin, Sant Boin ja Viladecansin kuntien välillä.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi enimmäkseen halpalentoyhtiöt, mutta myös monet suurimmat lentoyhtiöt maailmassa, joista tärkeimpiä ovat airBaltic, Air France, Alitalia, British Airways, easyJet, Emirates, Eurowings, Finnair, KLM, Lufthansa, Norwegian, Ryanair, SAS ja Vueling.

  Mistä noudan vuokra-auton Barcelonan lentokentältä?

  Terminaaleiden T1 ja T2B ensimmäisessä kerroksessa löytyvät autonvuokraamot Barcelonan lentokentällä. Löydät täältä sekä kansainvälisiä yrityksiä, kuten Avis, Hertz, Sixt, Europcar ja Enterprise, että pienempiä paikallisia. Muista aina ottaa mukaan varausvahvistuksesi ja voimassa oleva kansainvälinen luottokortti kuljettajan nimissä valmiina vuokra-auton hakua varten.

  Avis Barcelona lentokenttä Avis Barcelonan lentokentällä
  El Prat de Llobregat,
  08820, Barcelona, Espanja

  +34 902 108 495
  Aukioloajat:
  7:00-01:30
  Budget Barcelona lentokenttä Budget Barcelonan lentokentällä
  El Prat de Llobregat,
  08820, Barcelona, Espanja

  +34 290 210 8495
  Aukioloajat:
  7:00-01:30
  Hertz Barcelona lentokenttä Hertz Barcelonan lentokentällä
  El Prat de Llobregat,
  08820, Barcelona, Espanja

  +34 902 011 959
  Aukioloajat:
  7:00-00:00
  Sixt Barcelona lentokenttä Sixt Barcelonan lentokentällä
  El Prat de Llobregat,
  08820, Barcelona, Espanja

  +34 902 491 616
  Aukioloajat:
  24/7

  Terminaalit

  El Pratin lentokentälle tehtiin suuri muutos vuoden 1992 olympialaisten jälkeen, joka koostui sen aikaisen terminaalin nykyaikaistamisesta ja laajentamisesta, josta tuli B-terminaali, ja kahden uuden vierekkäisen terminaalin rakentamisesta, jotka tunnettiin terminaaleina A ja C vastaavasti. Uusi terminaali 1 vihittiin käyttöön 16. kesäkuuta 2009 ja 70% nykypäivän lennoista liikennöi terminaalista 1. Vanhat terminaalit A, B ja C tunnetaan nyt terminaaleina 2A, 2B ja 2C, jotka yhdessä muodostavat terminaalin 2. Suurin osa Barcelonan lentokentän liikenteestä on kotimaan ja Euroopan liikennettä, johon Vuelingin lentoyhtiön toiminta perustuu. Mannertenväliset yhteydet eivät ole tuottaneet merkittävää määrää matkustajaliikennettä viime vuosina. 2000-luvun alkupuolella lentoaseman matkustajien lukumäärä ja lentojen määrä kasvoivat merkittävästi.

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokenttä tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä viimeisempiä ostoksia matkalle tai viettää aikaa ja viimeisimmät lomarahasi tullittomissa kaupoissa. Ehkä löydät kotiisi hienoja matkamuistoja rakkaille tai jopa itsellesi. Jalkapallon faneille on tarjolla iso Real Madridin oma kauppa, muotitietoisille kansainvälisiä tuotemerkkejä, sekä paikallista suunnittelua, ja lasten iloksi voit viedä heidät Tutti-Frutti lelukauppaan. Terminaali 1 tarjoaa yli 20 000 neliömetrin ostosalueen. Lentokentän alueella on myös lukuisia ravintoloita ja baareja heille, kenellä on joko iso tai pienempi nälkä. Nauti aitoa ja paikallista Iberialaista ruokaa Santamariassa tai Enrique Tomasin ravintolassa. Paul on leipomoketju, joka tarjoaa laadukkaita kahveja ja leipomotuotteita, jotka on valmistettu hienoimmista luonnollisista ainesosista ja jotka sopivat jokaiseen vuorokaudenaikaan. VIP-toloja on saatavilla neljä terminaalissa 1 ja yksi terminaalissa 2 eri lentoyhtiön matkustajille. Lisäksi jokaisessa terminaalissa on riittävästi pankkiautomaatteja ja ilmainen Wi-Fi. Jos sinulla on enemmän aikaa käytettävissäsi, voit rentoutua Aqua Salon kylpylässä käyttäen heidän eri kauneuspalveluja. Löydät lisätietoja molemman terminaalin lukuisista tieto-osastoista.

  Kulkuyhteydet Barcelonan lentokentällä

  Lentokentällä on olemassa erilaisia linja-autoyhteyksiä, jotka yhdistävät lentokentän Barcelonan keskustaan, erityisesti Plaza de Catalunyaan. Matka lentokentältä keskustaan kestää noin 35 minuuttia. Lentokentältä löytyy myös eri linja-autoyhtiöiden linjoja, jotka yhdistävät lentokentän muihin naapurikaupunkeihin Kataloniassa ja Andorrassa. Metrolinja L9 kulkee lentokentältä suoraan kaupungin keskustaan ja lähiliikenteen juna nimeltään Rodalies de Catalunya yhdistää myös lentokentän Barcelonan keskustan pääasemille, kuten Sants, Passeig de Gràcia ja Granollers. Junat kulkevat jokaisen 30 minuutin välein. Autonvuokraus Barcelonan lentokentältä starttaa matkasi nopeasti C-32-moottoritietä pitkin, joka yhdistää Barcelonan B20-kehätielle. Jos liikennettä on vähän, matka keskustasta lentokentälle vie vähemmän kuin kolmekymmentä minuuttia. Voit lukea lisää ajamisesta ja oppia lisää liikesäännöistä meidän Espanjan kuljettajan oppaasta.

  Pysäköintivinkkejä

  Barcelona-El Pratin parkkialue tarjoaa matkustajille yli 19000 lyhytaikaista ja pitkäaikaista pysäköintipaikkaa. Pääset pysäköintialueelle kätevästi molemmista terminaaleista 1 ja 2. Jos noudat auton autovuokraamosta Barcelonassa, muista noudattaa paikallisia pysäköintirajoituksia. Katupysäköinti on sallittu alueilla, jotka on merkitty sinisellä, mutta pysäköinti on sallittu yleensä vain kaksi tuntia. Useimmat pysäköintimaksut maksetaan lippuautomaatilla ja sinun on jätettävä maksettu lippusi näkyville tuulilasin taakse. Pysäköintihallit tarjoavat usein enemmän stressittömiä ratkaisua pysäköinnille kaupungissa. Barcelonassa on jopa muutamia ilmaisia pysäköintialueita, kuten Zona Universitarian ja Vall d'Hebron metroasemien lähellä. Kuitenkin saatat huomata, että sisäpysäköintialueet, joissa pysäköinti on maksullista, ovat turvallisempia. Mitä lähempänä keskustaa, sitä kalliimpaa on pysäköinti näillä pysäköintialueilla.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Barcelonan lentokentän kotisivut