Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO BOLOGNAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Bolognan lentokenttä - Varaa ja säästä

  Auto Europe tarjoaa vuokra-autoja ympäri maailmaa. Autonvuokraus Bolognan lentokentältä Auto Europen kautta takaa sinulle unohtumattoman matkan Emilia-Romagnan alueella Italiassa. Etsi tarjous vasemmalla puolella olevasta varausjärjestelmästä, vertaile hintoja ja saatavilla olevia ajoneuvoja eri vuokraamoilta ja valitse paras vaihtoehto matkaasi varten! Keskeisen sijaintinsa ansiosta voit matkustaa useimpiin Italian suosikkikohteisiin, kuten Firenze tai Ravenna. Haluamme miellyyttää kaikkia ja siksi valikoimaamme kuuluvat pienimmät autot soolomatkailulle kaupungissa, suurempia perheautoja tai heille, ketkä kaipaavat tyylikkyyttä, myös luksusautoja! Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua viikon jokaisena päivänä.

  Bolognan historiallinen kaupunki, joka sijaitsee Apeniinien juurella on yksi Italian viehäimmistä vanhoista kaupungeista, jossa sijaitsee yksi Euroopan vanhimmista yliopistoista. Ehkäpä vielä hieman vähemmän tunnetumpi italialainen kaupunki, Bologna toivottaa vierailijat tervettulleiksi lumoavilla puna-tiilisillä historiallisilla rakennuksilla ja satamilla. Mikä olisikaan siis parempi tapa lähteä matkaan, kuin autonvuokraus Bolognan lentokentältä? Tämä kansainvälinen lentokenttä sijaitsee vain 6 kilometriä kaupungin keskustasta ja peräti 200 kilometriä Milanosta. Se on nimetty Bolognan asukkaan Guglielmo Marconin, italialaisen sähköinsinöörin ja Nobelin palkinnon saajan mukaan. Vuonna 2016 se oli seitsemänneksi vilkkain Italiassa.

  Lentokenttätiedot

  Bologna Airport (BLQ)
  Virallinen nimi: Bologna Guglielmo Marconi Airport. Italiaksi: Aeroporto di Bologna-Guglielmo Marconi
  Osoite: Via del Triumvirato, 84, 40132 Bologna, Italia.
  Puhelin: +39 051 647 9615
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 6 kilometriä luoteeseen kaupungin keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä toimii jopa 46 eri lentoyhtiötä. Niistä suurimpia jä tärkeimpiä ovat Aeroflot, Air France, Alitalia, Austria Airlines, British Airways, easyjet, Emirates, Eurowings, KLM, Lufthansa, Ryanair, SAS, Transavia ja Wizz Air.

  Terminaalit

  Lentokenttä koostuu yhdestä pääterminaalirakennuksesta ja sitä viimeksi suurennettiin ja uudistettiin vuosina 2011-2013. Terminaalissa on kolme tasoa. Saapuneiden ja lähtevien lentojen aulat ja lähtöselvitys sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Turvatarkastus sekä lähtöportit ovat toisessa kerroksessa. Lentokentältä löytyy tietopalvelu "ONE TOUCH BLQ", jonka avulla ohjelmaan kirjautuneet asiakkaat voivat saada matkapuhelimiinsa tärkeää tietoa lentokentästä, mikä tekee siellä liikkumisesta helpompaa. Lentokenttä tarjoaa myös automaattisia matkatavaroiden itsepalvelulähtöselvitysasemia.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autonvuokraamot Bolognan lentokentällä sijaitsevat terminaalin ensimmäisen kerroksen keskiosassa. Kun saavut lentokentälle, siirry vuokraamollesi, jonka nimi on mainittu varausvahvistuksesi yläkulmassa. Vuokra-autot noudetaan ja palautetaan tasolle -1 P2-parkkialueelle ja P3-parkkialueen pohjakerrokseen.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis & Budget Ma-pe 8.00 - 23.30
  La-su 8.00 - 22.30
  Europcar 7.45 - 23.59
  Firefly 8.00 - 23.59
  Goldcar 8.00 - 23.00
  Hertz 8.00 - 23.59
  Interrent 8.00 - 22.00
  Maggiore Ma-pe 8.00 - 23.00
  La-su 8.00 - 22.00
  Sixt 8.00 - 23.00
  Thrifty 7.45 - 23.59

  Lentokenttäpalvelut

  Kolmella kerroksella terminaalirakennuksesta löytyvät kaikki tarvittavat matkailu-, ostos- ja ruokailupaikat. Rahanvaihto- ja matkailuneuvontapisteet löytyvät ensimmäisestä kerroksesta. Kahdessa ensimmäisessä kerroksessa on tarjolla verovapaita kauppoja, kirjakauppoja, putiikkeja ja ravintoloita, kun taas kolmannesta kerroksesta löytyy ravintoloita ja ruokapaikkoja. Lentokentän putiikit tarjoavat matkustajille aitoa italialaista muotia ja kauneustuotteita. Italialaisen ruuan ystävät voivat ostaa paikallisia juustoja ja makkaroita lukuisista ruokakojuista ja tuoda herkkuja kotiin. Nälän tullessa istu alas yhteen useimmista ravintoloista ja nauti pizzaa tai antipasti-lautasesta. Marconi Business Lounge on ainutlaatuinen ja hienostunut, joka on suunniteltu liikematkustajien tarpeiden mukaan. Se on paras paikka odottaa lentoa ja rentoutua. Alueella on runsaasti monipuolisia ja erittäin mukavia teknisiä laitteita, nojatuoleja ja sohvia. Lisäksi täältä löytyvät toimistoalue ja kokoustila.

  Kuljetus

  Lentokentältä Bolognan keskustaan matka autolla kestää noin 20 minuuttia, mikäli liikenne on vähäistä. Paras idea on ajaa kehätielle, josta voit suunnata keskustaan itsellesi sopivan reitin kautta. Lentokentältä kulkee busseja kaupungin keskustaan ja muihin alueen kaupunkeihin. Bolognan päärautatieasemalle pääset nopeasti suoralla yhteydellä Aerobus - BLQ sukkulabussilla. Lähiliikenteen bussi nro 54 vie sinut kaupunkiin ja pysähtyy matkan varrella useimmilla pysäkeillä. Linja-autojen lisäksi voit ottaa taksin terminaalin edustalta. Jos haluat tutustua Italian liikennesääntöihin, lue lisää kuljettajan oppaastamme.

  Pysäköintivinkit

  Lentokentältä löytyy kaksi lyhytaikaista parkkialuetta. Express Premium on pikaparkki enintään neljäksi tunniksi ja Express Park enintään neljäksi päiväksi. P1-2 ovat tarkoitettu pitkäaikasta pysäköintiä varten. Bolognassa kiinnitä huomiota liikenteeltä rajoitettuihin ZTL -vyöhykkeisiin, joilla ei saa ajaa ilman lupaa. Maksulliset pysäköintialueet sijaitsevat Bolognan kaupungin kehätien sisä- ja ulkopuolella. Halvemipia pysäköintialueita löytyy keskustan ulkopuolella ja kalliimpia lähellä historiallista keskustaa. Kaduilla voi pysäköidä sinisillä alueilla ja pysäköinnistä tulee maksaa parkkimittareissa. Kaupungissa on myös maksullisia julkisia pysäköintihalleja, jossa pysäköinti on rajatonta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Bolognan lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Bolognan lentokentästä

  Bolognan lentokenttä
  Via del Triumvirato, 84 40132 Bologna BO, Italia
  IATA koodi: BLQ
  ICAO koodi: LIPE
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 44.3207
  Pituusaste: 11.1719

  Yleistietoa: Bolognan lentokenttä on Italian seitsemänneksi vilkkain ja sijaitsee vain kuuden kilometrin päässä keskustasta.