Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO BOLOGNA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Bologna - Taatut parhaat hinnat

  Autonvuokraus Bolognassa Auto Europelta on yksi edullisimmista vaihtoehdoista, jonka avulla voit tutustua paitsi itse kaupunkiin, mutta myös muihin kuuluisiin lähialueen italialaisiin kaupunkeihin, kuten Firenze, Ravenna ja Ferrara. Auto Europe on erinomainen valinta seuraavalle lomallesi siksi, koska voimme tarjota hyvin laajan valikoiman eri tyylisiä autoja ja autovuokraamoja laidasta laitaan. Olemme tehneet yhteistyötä paikallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa useita vuosia ja asiakkaidemme tyytyväisyys on aina etusijalla. Autamme sinua valitsemaan matkallesi sopivimman ajoneuvon ja tarjoamme ensiluokkaista asiakaspalvelua. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

  Loma Pohjois-Italiassa ei olisi täydellinen ilman vierailua viehättävässä Bolognan kaupungissa, joka vuosisatojen aikana sai useita eri nimityksiä, jotka kaikki kuvastavat tämän monipuolisen kaupungin eri puolia. La Dotta liittyy Bolognan yliopistoon, joka on vanhin Euroopassa, käännettynä "oppinut". La Grassa viittaa sen herkulliseen ruokaan. Muistutuksena kaikille, Bolognese kastike perustettiin täällä. La Rossa kuvasti alunperin kaupungin keskiajalta peräisin olevia terrakota-rakennuksia. Toisen maailmansodan jälkeen merkitys vähitellen muuttui sen maineen takia Italian sosialismin keskuksena. Moderni Bologna on yliopistokaupunki täynnä nuoria, mukavia baareja ja historiallisia helmiä - palatseja, basilikoja ja museoita. Järjestä autonvuokraus Bolognassa ja matkaa nähtävyyksille.

  Liikenne

  Bolognan läpi kulkee kaksi suurta Italian moottoritietä, jotka tekevät siitä maan etelä- ja pohjoisosien välisen liitoskohdan. Ne johtavat Roomaan, Milanoon, Venetsiaan ja muihin kaupunkeihin. Tämä on yksi syy siihen, miksi liikenne moottoriteillä ja kaupunkia ympäröivällä kehätiellä on usein ruuhkaista. "Zona Traffico Limitato", eli liikenteeltä rajoitettu alue sijaitsee Bolognan historiallisessa keskustassa, jossa ajaminen on kielletty joka päivä klo 7.00-20.00 välillä ilman lupaa. Valvontakamerat valvovat tämän alueen katuja ja jos jäät kiinni, joudut maksamaan kalliin sakon. Huomaa, että ZTL-alueen sisällä jalankulkualueilla ja T-alueilla sovelletaan toisenlaista sääntöä - täällä ajaminen on aina kiellettyä. Jos hotellisi sijaitsee tämän alueen sisällä, he normaalisti pystyvät tarjoamaan sinulle luvan.

  Pysäköinti

  On suositeltavaa pysäköidä auto yhteen kaupungin parkkihalleista. Kaupungista löytyy useita parkkihalleja ja ulkoilmaparkkialueita. Parkkialueiden lisäksi voit pysäköidä kadulla sinisillä linjoilla, joiden hinnat määräytyvät Bolognan eri alueiden mukaan ja ne näkyvät pysäköintimittareissa. Nyt voit maksaa parkista sinisellä linjalla myös matkapuhelimella. Ennen kuin lähdet matkaan Italiassa, tutustu Italian kuljettajan oppaaseemme.

  Maantieteelliset tiedot

  Bologna sijaitsee Po-joen rannalla suoraan Apenniinien vuoren juurella. Se on Emilia-Romagnan alueen pääkaupunki ja kaupungeista suurin. Vuoristo lännessä ja Adrianmeri idässä muodostaa luonnonkauniin monimuotoisuuden. Kirkkaat suomaa-alueet, idylliset kukkulat, kumpuilevat vuorenhuiput ja unenomaiset hiekkarannat ovat tämän monipuolisen alueen tunnusmerkkejä. 1800-luvun loppuun saakka, jolloin laajamittainen kaupungin uudistamishanke toteutettiin, Bologna oli yksi harvoista Euroopan suurista muurien ympärömistä kaupungeista. Tähän päivään asti ja pommitusten aiheuttamista vahingoista huolimatta Bolognan historiallinen keskusta on Euroopan toiseksi suurin täynnä tärkeitä keskiaikaisia, renessanssia ja barokkia edustavia rakennuksia. Kaupungin ilmasto on kostea subtrooppinen, jossa vallitsee hyvin kuumat kesät ja melko kylmät talvet runsailla lumisateilla. Perinteisesti vuoden kylmin kuukausi on tammikuu ja lämpimin on heinäkuu. Joskus voimakas tuulenpuuska saapuu Apenniineilta myrskyn muodossa.

  Lentokenttä

  Bolognan lentokenttä sijaitsee 6 kilometriä kaupungista lounaaseen Emilia-Romagnan aluella ja noin 200 kilometriä Milanosta. Matkustajamäärän noustessa lentokenttä on nykyään seitsemänneksi vilkkain Italiassa. Itse lentokenttärakennus ei ole kovin suuri, mutta kaikkien uudistusten jälkeen täältä löytyvät kaikki modernin lentokentän mukavuudet. Vuokraa auto autovuokraamosta Bolognan lentokentältä ja pääset kaupunkiin alle 20 minuutissa.

  Bologna Airport (BLQ)
  Osoite: Via del Triumvirato, 84, 40132 Bologna, Italia.
  Puhelin: +39 051 647 9615
  Nettisivut: www.bologna-airport.it

  Julkinen liikenne

  Bologna on viehättävä, helposti kävellen tutkittava kaupunki. Kaupungista löytyy tietysti linja-autoyhteyksiä, jotka yhdistävät kaupungin läheisiin kohteisiin. Bussipysäkit ovat selkeästi merkittyjä ja suurimmalla osalla niistä on näyttö, josta löytyy tietoa seuraavasta lähdöstä. Liput voi ostaa joko lippuautomaateista, monista kioskeista tai suoraan linja-auton kuljettajalta. Kaupunkia palvelee myös useat raitiovaunulinjat, joilla on erittäin hyvä verkosto. Keskeisen sijantinsa ansiosta Italiassa Bologna on nykyään rautatieliikenteen keskus. Junia kulkee säännöllisesti kaikkiin muihin maan huippukohteisiin, kuten Venetsiaan.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Bologna