Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO BORDEAUX'N LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Bordeaux lentokenttä

  Satamakaupunki Bordeaux sijaitsee Garonne-joen rannalla Lounais-Ranskassa. Se tunnettiin nimellä "Prinsessa Ruusunen", kunnes tapahtui merkittävä arkkitehtuurinen entisöinti, minkä jälkeen kaupunkiin liitettiin nykyaikainen julkinen liikenne. Nämä parannukset listasivat Bordeauxin suurimmaksi kaupungiksi maailmanperintökohteena. Autonvuokraus Bordeaux lentokentällä auttaa tuomaan ranskalaiseen seikkailuusi kokonaan uuden vaihteen. Lue Dordognen laakson kiertomatkaopastamme ja inspiroidu matkallesi! Vuokratessa Auto Europen kautta löydät varmasti parhaat tarjoukset markkinoilla. Käy verkkosiviullamme läpi vain kolme helppoa vaihetta ja auto on sinun.

  Lentokenttätiedot

  Bordeaux Airport (BOD)
  Virallinen nimi: Bordeaux-Mérignac Airport (Ranskaksi: Aéroport de Bordeaux-Mérignac).
  Osoite: 33700 Mérignac, Ranska
  Puhelin: +33 5 56 34 50 50
  Sijanti: Bordeauxin lentokenttä sijaitsee 12 kilometrin päässä länteen Bordeauxista.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lukuisat lentoyhtiöt palvelevat Bordeauxin lentokentällä. Suosituimpia ovat mm. easyJet ja Ryanair.

  Terminaalit

  Bordeauxin lentokentällä, huolimatta sen suhteellisen pienestä koosta, on kolme terminaalia. Kaksi terminaalia, nimeltään Hall A ja Hall B, sijaitsevat samassa rakennuksessa, kun taas kolmas terminaali nimeltään Billi on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hallista B. Billi on omistettu ainoastaan halpalentoyhtiöille ja se on suunniteltu helpottamaan pikaista lentokoneisiin siirtymistä yksinkertaisimmilla menettelyillä. Voit pudottaa käsimatkatavarasi turvatarkastukspisteelle ennen lentokoneeseen siirtymistä jalankulkuväylän kautta. Jokaisessa terminaali on oma lähtöselvitysalue. Koska rakennus ei ole kovin suuri, molempiin halleihin on hyvät yhteydet ja ne ovat helpon matkan päässä jalkaisin. Lähtevien alue molemmissa saleissa sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa ja löydät saapuvien alueen pohjakerroksessa. Terminaali Billi sijaitsee lentokenttärakennuksen vasemmalla puolella lyhyen kävelymatkan päässä.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Suuret paikalliset ja kansainväliset autonvuokraamot Bordeauxin lentokentällä löytyvät helposti, koska ne ovat kaikki kätevästi siipirakennuksessa, joka yhdistää Hallit A ja B.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 7.00 - 23.30
  Budget 7.00 - 23.30
  Europcar 7.00 - 23.30
  Firefly 9.00 - 21.00
  Hertz 6.30 - 23.30
  Thrifty 6.30 - 23.30
  Sixt 7.00 - 23.00

  Lentokenttäpalvelut

  Haluat ehkä syödä ruokaa tai tehdä viime hetken lahja- ja matkamuisto-ostoksia ennen lähtöä. Koska Bordeaux on kuuluisa viinitarhoista, käytä tätä mahdollisuutta ostaa kuuluisia viinejä tullitta. Päärakennuksessa Bordeauxin lentokentällä saapuvien alueella löydät kaksi pientä ruokapaikkaa; yhdessä hallissa B tarjoillaan välipaloja ja sopii ihmisille, ketkä ovat jatkuvasti liikkellä, kun taas hallissa A on tyypillinen kahvila, josta saa myös lämmintä ruokaa. Jos haluat parempia ruokailuvaihtoehtoja, suuntaa seuraavaan kerrokseen kuuluisaan ranskalaiseen ravintolaan. Löydät myös useita ravintoloita ja kauppoja samassa kerroksessa. Matkustajat Bordeauxin lentokentällä voivat hyödyntää ilmaista Wi-Fi-palvelua kaikissa lähtevien ja saapuvien lentojen alueilla, sekä ravintoloissa ja baareissa julkisella alueella.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Bordeauxin lentokentältä on erittäin hyvät yhteydet Bordeauxin kaupunkiin ja muihin alueen kaupunkeihin. Autonvuokrauksella Bordeauxin lentokentältä kaikki ne kauniit lähialueen viinikylät, samoin kuin rannikko, ovat erittäin helpon matkan päässä ja Bordeaux itsessään on vain 20 minuutin ajomatkan päässä. Miellyttävä matka Toulouseen, toiseen viehättävään Garonnen-joen kaupunkiin, vie vain 2,5 tuntia. Lue lisää ajamisesta Ranskassa täältä.

  Navette kuljetuspalvelu liikennöi lentokentän ja Bordeauxin päärautatieaseman välillä 30 minuutin välein. Löydät bussipysäkin suoraan hallin B pääuloskäynnin luona. Kuljetuspalvelun lisäksi Bordeauxissa hyvin järjestetyllä julkisella liikenteellä on toimiva bussilinjan lentokentältä keskustaan, joka samalla yhdistyy eri raitiovaujen kanssa matkalla. Liikuntarajoitteisten matkustajien ei tarvitse pelätä, koska on olemassa useita liikennemuotoja, jotka tarjoavat mukautettuja palveluja suoraan ja lentokentälle.

  Pysäköinti

  Bordeauxin kaupungissa on olemassa useita vaihtoehtoja pysäköidä autosi. Pysäköinti kadulla maksaa per tunti maanantaista lauantaihin ja pysäköinnin kesto voi olla enintään 1 tunti historiallisessa keskustassa. Löydät myös lukuisia pysäköintialueita ja maanalaisia autotalleja sekä kaupungissa, että sen ulkopuolella, josta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet keskustaan.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Bordeaux lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Bordeaux'n lentokentästä

  Bordeauxin lentokenttä
  33700, Mérignac, Ranska
  IATA koodi: BOD
  ICAO koodi: LFBD
  Wikipedian sivu
  LeveyLaste: 44.4942
  PituuLaste: 0.4256

  Yleistietoa: Bordeauxin lentokenttä sijaitsee 12 kilometriä länteen Bordeauxista ja pääset perille helposti vuokra-autolla.