Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  KIERTOMATKA DORDOGNEN LAAKSOSSA

  Tutustu alueeseen Dordognen joen ympärillä
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Dordognen laakson kiertomatka -
  Clermont-Ferrandista Bordeauxiin

  Avain onnistuneeseen lomaan on täydellisen kohteen valinta, jotta kaikki toiveesi täyttyvät, kun saavut kohteeseesi: herkullinen ruoka, mukava hotelli ja laaja valikoima nähtävyyksiä!

  Jos olet ajatellut matkustaa Ranskaan ja mietit, millä alueella vierailla, tässä on meidän lomaidea: Dordognen laakson kiertomatka. Olemme koonneet neljän päivän matkanoppaan täynnä nähtävyyksiä, historiallisia kohteita, kaunista maaseutua ja kulinaarisia nautintoja. Kiitos Auto Europen matkaoppaalle, voit nauttia lomastasi täysillä. Meidän reittisuunnitelmassamme suosittelemme parhaita paikkoja syödä ja yöpyä.

  Kätkettynä Ranskan sydämessä, Dordognen laakso kiehtoo sen luonnollisella kauneudella. Se virtaa viininviljelyalueiden ja maaseudun läpi, joka on koti lukemattomille linnoille ja viehättäville maisemille. Matkappaamme sisältää yksityiskohtaiset päivittäiset matkareitit nähtävyyksillä, hotelleilla ja ravintoloilla. Tutustu Dordognen laakson alueeseen ja koe paikallinen kulttuuri ja löytää alueen helmet, kuten Bergerac.

  Kohteet Etäisyys Arvioitu aika
  Clermont-Ferrand - Tulle 150 km 1 tunti 40 minuuttia
  Tulle - Bergerac 145 km 1 tunti 43 minuuttia
  Bergerac - Bordeaux 112 km 1 tunti 23 minuuttia
  Yhteensä: 407 km 4 tuntia 46 minuuttia

  Päivä 1: Clermont-Ferrand

  Kiertomatka Clermont-Ferrand, Ranska Kiertomatka Clermont-Ferrand, Ranska

  Tekemistä Clermont-Ferrandissa

  Ensimmäinen päivä Dordognen laakson kiertomatkalla alkaa Clermont-Ferrandiista, yhdestä vanhimmista kaupungeista ja kulttuurin kohteista Ranskassa. Sitä kutsutaan maantieteellisenä poikkeuksena, sillä kaupunkia ympäröi sammuneet tulivuoriet. Tämä miljöö tarjoaa monia vaellusmahdollisuuksia, mukaan lukien kiipeilyä esihistoriallisilla huipuilla. Tulivuoret vaikuttivat paikallisiin siirtokuntiin ja siten vaikuttivat kaupungin arkkitehtuuriseen perintöön. Monet historialliset rakennukset on rakennettu mustasta tulivuoren kiviestä, kuten katedraali Notre-Dame-de-l'Assomption, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Sen rakentaminen alkoi vuonna 1248 ja valmistui vasta vuonna 1902. Clermont-Ferrandista löytyy lukuisia historiallisia kohteita, museoita ja gallerioita. Autonvuokaamo Clermont-Ferrandissa auttaa sinua matkustamaan mukavasti ja näkemään kaikki nähtävyydet omaan tahtiin!

  Ruokailumahdollisuudet Clermont-Ferrandissa

  Ranska, jota pidetään maailmanlaajuisesti kulinaaristen herkkujen maana, johtaa ruoanlaiton kykyjen tarjonnassa. Cermond-Ferrand ei siitä eroa. Kaupunki on ylpeä sen kulinaarisesta tarjonnasta. Jos etsit runsasta päivällistä, suuntaa Le Patio Nataan erinomaista ruokaa ja suklaafondueta varten. Enemmän rentoa illallista varten, kokeile Planet Pizzaa tai Pizzeria Grill La Mamaa.

  Clermont-Ferrand kukoistavalla viinikulttuurilla, lähialueilla on monia viinin maistiaistapahtumapaikkoja ja viinitarhoja. Vaikka kaupunki on pieni kooltaan, se on yliopiston ja on vilkaan yöelämän koti. Jos kävelet illalla vanhan kaupungin kaduilla, törmäät moniin pubeihin ja klubeihin positiivisella juhlatunnelmalla. Viihtyisää iltaa varten suosittelemme käyntiä Le Cafessa, jossa tarjollaan erilaisia juomia. Paikalliset kulinaarisiet nautinnot tekevät kiertomatkasta Clermont-Ferrandissa todellisen herkkupalan!

  Majoitus Clermont-Ferrandissa

  Sopivan hotellin löytyminen on elintärkeää lomalla. Pitkän päivän jälkeen täynnä nähtävyyksiä on upeaa istua parvekkeelle ja rentoutua. Oceania Clermont hotellilla on parhaat asiakasarvostelut ja Internet-portaalit. Neljän tähden hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja tarjoaa miellyttävä yön, cocktailbaarin, ilmaisen Wi-Fi:n ja on lähellä paikallisia nähtävyyksiä. Clermont-Ferrandissa on runsas valikoima majoitusvaihtoehtoja ja löydät varmasti sopivan matkaehdoillesi.

  Clermont-Ferrandin kiertomatkan reitti

  Vanha sanonta menee "Kaikki tiet vievät Roomaan", me muotoilisimme sen: "monia teitä pitkin pääsee määränpäähänsäsä". Meidän on Tulle; Clermont-Ferrandista sinne voit ajaa nopeammin E70 tien kautta tai vastaavasti nähdä maalauksellisen kaunista Dordognen laaksoa ja viehättäviä linnoja. Tie D922 antaa myös mahdollisuuden nähdä Chastreix Sancy luonnonsuojelualueen, sekä uskomattoman kauniin linnan Val, joka oli rakennettu vuonna 1660.

  Seuraava pysäkki: 1 tunti 40 minuuttia


  Päivä 2: Tulle

  Kiertomatka Tulle, Ranska Kiertomatka Tulle, Ranska

  Tekemistä Tullessa

  Toinen päivä kiertomatkaa Dordognen laaksossa vie Tullen kaupunkiin. Täynnä historiaa, tämä kaupunki perustettiin keskiajalla, minkä voi nähdä upeassa keskiaikaisessa arkkitehtuurissa myös tänä päivänä. Tullen vanhassa kaupungissa on lukuisia museoita ja historiallisia kohteita. Mukulakivikatujen verkosto Tullen historiallisessa osassa näyttää erilaisia arkkitehtuurin tyylejä. Näkyvimmät keskiaikaiset rakennukset ovat Maison de Loyac ja Maison Lauthonie, molemmat on lähiaikoina kunnostettu. Tullen katedraali ja Bell-torni. Istu Correze-joen lähellä penkalla. Kaupungista löydät monia Rooman ja Gotiikan ajan tyylejä, sillä se oli rakennettu jo 1200-luvulla.

  Sillä ei ole väliä, mihin aikaan vuodesta olet matkalla Dordogne-joen laaksossa. Löydät runsaan valikoiman kulttuuritapahtumia ympäri vuoden, kuten konsertteja, esityksiä tai valokuvanäyttelyitä. Tutustu kulttuuritapahtumien kalenteriin kun suunnittelet lomaasi. Autovuokraamo Tulle auttaa näkemään kaikki nähtävyydet, joihin haluat mennä. Vaihtoehtoisesti voit lähteä vuokra-auton kanssa yhdeksi päiväksi matkalle Genfiin. Kiertomatka Tulleen auttaa löytäämään loistavia nähtävyyksiä!

  Ruokailumahdollisuudet Tullessa

  Kulinaariset kokemukset Tullessa ovat melko konservatiiviset ja keskittyvät tyypilliseen ranskalaiseen ruokaan. Elintarvikkeiden laatu on korkea prioriteetti ja olet varmasti tyytyväiäinen paikalliseen ruokaan.

  La Taverne du Summlierissa tarjoillaan perinteisiä ranskalaisia aterioita, joita voi nauttia siemaillen erinomaisia viinejä. Auberge Le TACOT toisaalta tarjoaa paikallisia erikoisuuksia ja vegaaniruokia. Vaikka vaihtoehtoja on rajallisesti bilehileille, Tullessa on hyviä baareja ja pubej, ja löydät vasrmasti jotakin kiinnostavaa.

  Majoitus Tullessa

  Tulet hämmästymään, kuinka monia eri hotelleja on tarjolla Tullessa ja useimmat niistä takaavat vierailijoille mukavan yösijan. Tätä maagista kaupunkia ympäröi kaunis maaseutu, joten muista varata huone parvekkeella. Voimme varmasti suositella sinulle yöpymistä Le Domaine Des Mondieresissa. Se koostuu kuudesta vierasmökistä ja siellä on baari ja ravintola. Täällä voit nauttia maalauksellisista nähtävyyksistä Dordognelle.

  Tullen kiertomatkan reitti

  Käytyään Tullessa ja matkalla Bergeraciin, ei kannata ottaa E70 tietä. Jätä Tulle ja jatka matkaa D60 tien kautta, joka vie sinut suoraan Bergeracin sydämeen. Saat ajaa luonnonkauniin maaseudun läpi, josta löytyy loistavia linnoja. Reitin keskellä seuraa opasteita Mandor Manor d'Eyrignaciin, joka rakennettiin 1700-luvulla. Sen puutarhaa pidetään kauneinpana kartanno puutarhana koko maassa.

  Seuraava pysäkki: 1 tunti 43 minuuttia


  Päivä 3: Bergerac

  Kiertomatka Bergerac, Ranska Kiertomatka Bergerac, Ranska

  Tekemistä Bergeracissa

  Kätkeytyneenä Dordognen laaksossa, Bergeracia ympäröi lukemattomat viinitarhat, jotka tunnetaan erikoisista viinisekoituksista ja lajikkeista. Tämä paikka on taivas viinin ystäville. Kiitoksena autovuokraamolle Bergeracissa, voit tehdä viinin testausretkiä paikallisilla viinitiloilla. Suosittu ulkoiluaktiviteetti alueella on melonta Dordogne-joella ja piknik joen rannoilla.

  Kiertomatka Bergeraciin sisältää myös vierailuja linnoissa, kartanoissa ja muissa historiallisissa kohteissa. Yksi tunnetuimmista historiallisista kartanoista on Chateau de Monbazillac. Tästä renessanssin kartanosta on näkymät Bergeraciin se ja tarjoaa viinin maisteluja.

  Ruokailumahdollisuudet Bergeracissa

  Alue on tunnettu erinomaisesta viinistä ja paikallisista herkuista. Se heijastuu kulinaariseen kokemukseen Bergeracissa. Paikallisia erikoisuuksia ovat Tourin Blanchi - valkosipulikeitto munanvalkuaisella ja Pommes Sarlaises - perunalastut, jotka paahdetaan ankanrasvassa. Jos oleskelet Bergeracissa rajoitetun ajan ja sinun täytyy valita yksi ravintola, jossa ruokailla, kokeile Cabanoix et Châtaignea, jossa tarjoillaan erinomaisia ranskalaisia erikoisuuksia ja hienoja viinejä.

  Suuret klubit ja viihtyisät pubit on mitä voit odottaa yöelämältä Bergeracissa. Käytettävissä on monia vaihtoehtoja, voit nauttia illasta ulkona Bergeracissa. Tutustu kuuluisaan Rocksaneen, jossa pidetään konsertteja ja se tunnetaan rock, reggae, jazz, metalli- ja elektronisesta musiikista.

  Majoitus Bergeracissa

  Hyvän hotellin löytäminen Bergeracissa ei ole ongelma. Lähes kaikki majoitusvaihtoehdot tarjoavat huoneita näkymällä Dordogne-joelle. Epäilemättä yksi parhaista hotelleista kaupungissa on Chateau les Merles, jossa on suuri uima-allas, kuntosali, päivittäinen buffetaamiainen ja ennen kaikkea, hienot näkymät. Hieman idyllinen vaihtoehto on La Flambee, maalaismainen hotelli, jossa on ranskalainen tunnelma. Se tarjoaa modernit mukavuudet, perinteistä ruokaa ja se sijaitsee miellyttävällä paikalla Bergeracin laitamilla.

  Bergeracin kiertomatkan reitti

  Nopein reitti Bergeracista Bordeauxii johtaa D709 tien ja A89 moottoritien kautta. Kuitenkin sitä pitkin menetät alueen kaikki kohokohdat. Jotta saat kaiken irti kiertomatkasta Dordognen laaksossa, ota D936 tie ja löydät Liborunen pikkukaupungin ja viehättäviä kyliä. Lepää Lac Bleussa, jossa voit käydä piknikillä meren sinisen järven vesillä.

  Seuraava pysäkki: 1 tunti 23 minuuttia


  Päivä 4: Bordeaux

  Kiertomatka Bordeaux, Ranska Kiertomatka Bordeaux, Ranska

  Tekemistä Bordeauxissa

  Tämä on viimeinen päivä meidän Dordogne-joen kiertomatkaa. Tämän päivän matkareitti on Bordeaux ja sen ympäristö - ihana matkan huipentuma! Tunnetaan pienenä Pariisina, Bordeaux houkuttelee turisteja lukemattomilla nähtävyyksillä. Kaupungin rikas historia näkyy arkkitehtuurin tyyleissä. Yksi tärkeimmistä rakennuksista on Roman Saint Andre katedraali, rakennettu vuonna 1096 ja vihittiin paavi Urban II:n johdosta. Maailmanperintökohteet, kuten goottilainen Saint Michel basilika 1400-luvulta ja Saint Seurin basilika, ovat must see-kohteita!

  Perinteisten nähtävyyksien lisäksi Bordeauxilla on enemmän tarjolla. Jalkapallofanit löytävät tiensä FC Girondins matseihin. Liput ovat edullisia ja jos aiot nähdä Girondinsin pelaavan Marseillea vastaan, varaa liput ennakkoon. Voit nähdä kaikki nähtävyydet alueella, omalla autolla autovuokraamosta Bordeauxissa.

  Ruokailumahdollisuudet Bordeauxissa

  Bordeauxissa älä missaa mahdollisuutta mennä viinimaistelulle! Ranskassa on monia viininviljelyalueita. Kuitenkin Bordeauxin kanssa on vaikea kilpailla. Erilaiset viinit ja sen laatu erottavat Bordeauxin muiden viininviljelyalueiden joukosta ja se tulee toiseksi koko maailmassa viinin tuotannossa, yli 800 miljoonalla pullolla vuodessa. Tunnetuimmat vuosikertaviinit Bordeauxin viineistä ovat: Haut Brion, Lafite Rothschild, Latour ja Cheval Blanc. Tutustuminen alueeseen ja viinin maistelu on jotakin, jota et voi jättää välistä, muista vain varata viinin testauskiertue etukäteen.

  Gastronomialla on suuri merkitys Bordeauxissa. Ravintolat ylpeilevät tehdessään erikoisuuksiensa laadun tason alueellisen viinin tasoon verrattavan. Bordeauxissa on epävirallinen ravintoloiden katu, jossa vierailijat voivat valita eri kulinaarisia tyylejä, kuten turkkilaista tai marokkolaista herkkua. La Victorien alue toisaalta on tunnettu monipuolisista klubeista, pubeista ja baareista. Nauti illasta ulkona historiallisessa Bordeauxin kaupungissa!

  Majoitus Bordeauxissa

  Päätä kiertomatka Bordeauxissa majoittumalla hienoon hotelliin. Suosittelemme Grand Hotel de Bordeauxia, jossa on kylpylä, ravintola, baari ja huoneista on upeat näkymät. Toinen vaihtoehto on moderni Seeko'o tyylikkäällä sisustuksella, cocktail-baarilla ja erinomaisella ravintolalla. Hotellista on näköala Garrone ja Dordogne jokien risteykseen. Löydät myös edullisempia majoitusvaihtoehtoja, jos haluat valita halvemman yösijan.

  Jos et todella halua jättää Ranskaa vielä, kokeile lomakohteita Atlantin rannikolla. Näin voit pidentää kiertomatkaa. Käy Nizzassa, Pariisissa tai muissa mahtiponttisissa Ranska kohteissa tai Euroopassa! Olemme täällä auttamassa sinua järjestämään autonvuokrausta ja teemme matkustamisesta vaivatonta. Valinta on sinun - minne olet menossa seuraavaksi?


  Käytännöllisiä matkavinkkejä Ranskassa

  Kiertomatkavinkit
  Kiertomatkavinkit
  Yhdensuuntainen autonvuokraus
  Yhdensuuntainen autonvuokraus

  Tutki muita kiertomatkoja Ranskassa

  Bretagnen kiertomatka Loiren laakson kiertomatka Pariisin ja lähialueiden kiertomatka
  Ranskan Rivieran kiertomatka