Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO CAGLIARIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Cagliarin lentokentällä edullisesti

  Sardinian kiehtova pääkaupunki Cagliari oli Italian kulttuuripääkaupunki vuonna 2015. Kaupunki on täynnä menneisyyden sirpaleita Carthaginian, Rooman, Bysantin, Espanjan ja Italian aikakausilta, joiden yllä lepää nyt hemmotteleva 2000-luvun elämä. Cagliari sijaitsee Calgiarin lahden kärjessä Välimeren toiseksi suurimman saaren eteläpuolella (Sisilia). Satama on erotettu kaupungista liikenteessä tukeutuneella Via Romalla, joka päättyy Piazza Giacomo Matteotiin rautatieaseman vieressä. Välittömästi Via Romasta pohjoiseen sijaitsee venesatama, jonka roomalaiset perustivat karkealla ristikkomallisella perustalla. Pohjoisessa Castello istuu kivisellä jyrkänteellä, joka on karkeasti timantin muotoinen, jossa sijaitsevat myös suurin osa kaupungin nähtävyyksistä. Castello yhdistyy muuhun kaupunkiin jyrkillä kaduilla ja portailla, joita täydentää joukko ilmaisia hissejä. Stampace lännessä ja Villanova idässä ovat työväenluokan kaupunkialueita, joita jatkuvasti parannetaan ja muutetaan. Riippumatta siitä, mitkä ovat matkasi tarkoitukset ja riippumatta siitä, minä vuodenaikana vierailet Cagliarissa, tästä kaupungista löytyy jokaiselle jotain ja olemme varmoja, että rakastut siihen. Välimeren rannalla, jonka takana kohoavat vuoret ja avarat kukkulat, sekoittuen erilaisiin arkkitehtuurisiin tyyleihin ja kerroksiin eri historiaa, tämä on kaupunki, jota ei kannata jättää pois matkalistalta. Cagliari on täydellinen kohde kaupunkilomalle ja loistava lähtöpiste matkalle ympäri koko Sardinian saarta. Siksi autonvuokraus Cagliarin lentokentällä starttaa matkasi nopeasti ja vaivattomasti, voit kokea kaikki kohteet oman aikataulusi mukaan ja sinun ei tarvitse tuhlata minuuttiakaan astuessasi ulos koneesta.

  Cagliarin lentokenttä tunnetaan myös nimellä Cagliari Elmas Airport, joka sijaitsee seitsemän kilometriä luoteeseen Cagliarista. Alueen nimi, jolla lentokenttä sijaitsee, on Elmas, josta tulee lentokentän virallinen nimi Cagliari Elmas Airport. Paikalliset italialaiset kutsuvat lentokenttää välillä myös nimellä Aeroporto Mario Mameli. Lentokenttä avattiin kesällä vuonna 1937 ja se on tärkein kansainvälinen portti Sardinian saarella. Sardinian saari ja sen suurimmat kaupungit Cagliari ja Olbia ovat suosittuja lomapaikkoja useille eurooppalaisille lomailijoille, mikä tekee lentokentästä kiireisen ja se käsittelee jopa kolme miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lentokentällä on kaksi kiitotietä ja terminaalirakennus koostuu kolmesta kerroksesta. Vuonna 2003 Cagliarin lentokentän terminaalia parannettiin ja sinne lisättiin useita palveluita, jotka lisäävät matkustajien mukavuutta lentokentällä entisestään. Lentokenttä sijaitsee lähellä keskustaa, jonka ansiosta matka kaupunkiin on helppo ja nopea. Matka Cagliarin lentokentältä keskustaan kestää noin 10–15 minuuttia. Vuokra-autojen lisäksi kaupunkiin pääsee linja-autolla tai taksilla. Cagliarin lentokentällä ei ole hotelleja, mutta lentokentän alueella on useita, joihin pääsee helposti. Lentokentästä vastaa Sogaer -yhtiö, joka pyrkii luomaan nykyaikaisen ja tehokkaan lentokenttäjärjestelmän, ja jolla on korkeimmat turvallisuus- ja laatustandardit yhdistäen samalla alueen tarpeet edistääkseen sen sosiaalista ja taloudellista kasvua. Auto Europe voi ylpeänä tehdä yhteistyötä lukuisten autovuokraamojen kanssa Cagliarin lentokentällä, jota takaa laadukkaimmat ja alan monipuolisemmat autot kaikenlaisille asiakkaille. Tutustu tarjouksiimme lentokentällä helpon varausjärjestelmämme kautta ja varaa omasi!

  Lentokenttätiedot

  Cagliarin lentokenttä (CAG)
  Virallinen nimi: Cagliari Elmas Airport International.
  Osoite: Via dei Trasvolatori, 09067 Elmas CA, Italia.
  Puhelinnumero: +39 070 211 211
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee Sardinian saaren eteläpuolella vain noin seitsemän kilometrin päässä saaren pääkaupungista Cagliarista.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Cagliarin lentokentältä liikennöi lentoja jopa 30 eri kaupunkiin. Suurin osa lennoista ovat sesonkilentoja. Suurimmat lentokentän lentoyhtiöistä ovat easyJet, Eurowings, KLM, Lufthansa, Ryanair ja Volotea.

  Mistä noudan vuokra-auton Cagliarin lentokentältä?

  Heille, ketkä haluavat tutustua omatoimisesti kaupunkiin tai saareen, on olemassa muutama autovuokraamo Cagliarin lentokentällä, jotka voivat tarjota sinulle palveluitaan. Kaikkien lentokentän vuokraamojen toimipisteet sijaitsevat lentokentän saapumisalueella. Ajoneuvoja voi vuokrata etukäteen sivujemme kautta ja ajoneuvon vuokraamiseksi henkilön on oltava vähintään 21-vuotias. Eri vuokraamot veloittavat erilaisia hintoja valitun ajoneuvon mukaan. Ajoneuvot yleensä vuokrataan täydellä tankilla polttoainetta ja voit joko maksaa polttoaineesta etukäteen ja käyttää sen kokonaan, tai käyttää saatavilla oleva polttoaine ja täyttää tankki taas ennen palautusta.

  Avis Cagliari lentokenttä Avis Cagliarin lentokentällä
  Aeroporto Cagliari,
  09030, Cagliari CA,, Italia

  +39 07 024 0081
  Aukioloajat:
  07:30-23:45
  Europcar Cagliari lentokenttä Europcar Cagliarin lentokentällä
  Via dei Trasvolatori,
  09034, Cagliari CA, Italia

  +39 07 024 0126
  Aukioloajat:
  08:00-23:00
  Interrent Cagliari lentokenttä Interrent Cagliarin lentokentällä
  Via dei Trasvolatori, Snc,
  09030, Elmas CA, Italia

  +39 06 4522 9545
  Aukioloajat:
  07:30-23:45
  Sixt Cagliari lentokenttä Sixt Cagliarin lentokentällä
  Cagliari Elmas Airport, Sala Arrivi,
  09030, Elmas CA, Italia

  +39 02 9475 7979
  Aukioloajat:
  09:00-21:000

  Terminaalit

  Nykyaikaisesta, tilavasta ja toiminnallisesta rakenteestaan tunnettuun terminaalirakennukseen mahtuu mukavasti yli 4 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Arkkitehtuuriselta kannalta terminaalirakennus sekoittuu täydellisesti ympäröivään ympäristöön heijastaen paikallisen maiseman värejä sekä suuren lasipinnoitteen, että metallisen pintansa ansiosta. Paikallisille rakenteille tyypillisen valkoisen kalkkikiven käyttö antaa terminaalirakennukselle tutun ilmeen Cagliarin muiden rakennusten ja monumenttien kanssa. Lasipintojen runsaus antaa terminaalille paljon valoa ja mukavuutta, joiden ansiosta näet ulkona olevat lentokoneet, puutarhat, suomaat ja Cagliarin taivaanrannan. Sisällä kivien, teräksen ja muiden materiaalien pehmeät värit heijastavat saaren tyypillisiä värejä ja luovat viihtyisän ympäristön. Terminaali koostuu komikerroksisesta rakennuksesta, jossa saapuvat lennot löytyvät ensimmäisessä ja lähtevät toisessa kerroksessa. Vaikka lähtevät lennot sijaitsevat toisessa kerroksessa, sinne pääsee myös autolla niitä varten rakennettua ramppia pitkin. Kolmannessa kerroksessa sijaitsevat lentoyhtiöiden ja valtion järjestöjen toimistot sekä ravintola ja sen terassi.

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokenltä löytyy erilaisia baareja ja ravintoloita saapumis- ja lähtöalueilla, joissa voi nauttia aterioita, nopean välipalan, kahvia tai paikallista ja arvostettua viiniä. Lähtöalueella, Cagliarin lentokentän toisessa kerroksessa on useita ostosalueita: Shopping Arcade, päähalli ja lähtöalue. Ne takaavat valoisan ja mukavan ympäristön, jossa matkustajat voivat tehdä ostoksia 365 päivänä vuodessa laajasta tuotevalikoimasta. Lentokentän kasvavan kansainvälistymisen seurauksena lentokenttä tarjoaa sekä perinteisiä kauppoja, että valikoiman parhaimpia tyypillisiä Sardinian tuotteita, jotka auttavat sinua löytämään saaren rikkaan taiteellisen ja kulinaarisen perinnön. Lentokentällä on pankki heille, ketkä tarvitsevat pankkipalveluita. Myös pankkiautomaatteja on sijoitettu ympäri lentokenttää ja muutamia valuutanvaihtopisteitä, joissa voit vaihtaa valuuttaa tarpeidesi mukaan. Jos tarvitset ensiapua, lääkintäapua löytyy lentokentällä ensimmäisessä kerroksessa. Lentokenttä tarjoaa kokoustiloja henkilöille tai ryhmille, ketkä haluavat pitää kokouksia lentokentällä. Konferenssihuone, johon mahtuu 180 ihmistä, on käytettävissä yrityskeskuksessa. Kuusi muuta pienempää huonetta on saatavana pienemmille ryhmille, jotka haluavat vuokrata näitä palveluita. Yli 50 neliömetrin suuri kappeli, joka on omistettu Lorenon Neitsyt Marialle, sijaitsee lähtöalueella terminaalin toisessa kerroksessa, Sardinian taiteellisen käsityökaupan ja vapaa-ajan ja urheiluvaatteiden myymälän vieressä. Lentokentällä voit käyttää ilmaista langatonta nettiä rajattomasti.

  Kulkuyhteydet Cagliarin lentokentällä

  Bussit tarjoavat halvimman julkisen liikenteen vaihtoehdon. Lentokentältä keskustaan kulkee busseja puolen tunnin välein, joilla pääsee rautatieasemalle, ja siitä edelleen saaren eri paikkoihin. Cagliarin lentokentällä on kaksi linja-autoasemaa. Ensimmäinen sijaitsee saapumisalueen ulkopuolella, ja täältä linja-autot alkavat liikennöidä klo 8.40 aamusta klo 23.30 yöhön. Toinen pysäkki löytyy lähtöalueen ulkopuolella. Liput kaikkiin linja-autoihin on ostettava ennen bussiin nousua, ja ne löytyvät saapuneiden kerroksen lehtikioskista. Lentokentälle pääsee helposti junalla Cagliarista ja kaikista suurimmista Sardinian kaupungeista uuden Elmas Aeroporton rautatieaseman ansiosta. Rautatiepalvelu alkaa noin klo 5:00 ja päättyy klo 21:00 jälkeen, ja kulkee noin 20 minuutin välein. Matka keskustaan ja keskustasta kestää 5–7 minuuttia, yhden lipun hinta on hieman yli yhden euron. Trenitalia myy lippuja myyntiautomaateissa, jotka sijaitsevat sekä ilmaterminalin saapumisalueella, että rautatieaseman sisällä, verkossa sekä virallisilla lippukassoilla ja valtuutetuilla jälleenmyyjillä. Lentokentän rautatieasema on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä lentokentältä, josta matkustaminen mihin tahansa muihin tärkeisiin kohteisiin Sardiniassa on mahdollista ja ympäristöystävällistä. Autonvuokraus Cagliarin lentokentällä on nopein ja mukavin tapa matkustaa, mutta samoin myös tietysti taksilla. Taksi on kuitenkin kaikista kallein, tavallisesti matka päiväsaikaan maksaa noin 15-20 euroa ja matka kaupunkiin taksilla kestää noin 10-15 minuuttia.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentokentällä on muutamia parkkialueita ja parkkihalleja, jonne voit jättää autosi autovuokraamosta Cagliarin lentokentältä. Lyhyttä pysäköintiä varten on saatavilla alueita suoraan terminaalin edessä ja kaksi edullisempaa parkkialuetta hieman kauempana terminaalista. Pysäköinti Cagliarin kaupungissa voi olla hankalaa ja suosituilla rannoilla rajallista. Cagliarin keskusta on suurimmaksi osaksi varattu vain jalankulkijoille, jonne on vaikea päästä autolla. Suosittelemme auton jättämistä näiden alueiden ulkopuolelle suuremmille parkkialueille. Parkkialueilta ei ole pitkä matka kaupungin suurimmille ja tärkeimmille nähtävyyksille, koska ne ovat keskittyneet keskustan ympärillä. Ihanteellisemmat pysäköintialueet löytyvät armeijan tukikohdan, venesataman ja katedraalin lähellä. Tämän lisäksi kaksi muuta aluetta sijaitsee Monte Urpinun puiston lähellä sadoilla vapailla paikoilla. Katupysäköinnissä tulee muistaa muutamat säännöt. Sinisillä merkityt alueet ovat maksullisia, jota varten tulee ostaa lippu ja laitettava se esille tuulilasin taakse. Ne voi ostaa käteisellä katujen varsilla sijaitsevista mittareista ja erilaisista kioskeista. Hinnat vaihtelevat alueesta riippuen, mutta keskimäärin on noin euron tunnissa. Tyypillisesti katupysäköinnistä pitää maksaa klo 8:00-13:00 ja klo 16:00-18:00 välillä. Valkoiset viivat osoittava ilmaisia pysäköintipaikkoja ja keltaiset varattuja paikkoja erikoisluvan saaneille. Voit halutessasi lukea lisää ajo-ohjeista ja rajoituksista Italiassa täältä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Cagliarin lentokentän kotisivut