Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO CATANIAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Catanian lentokentällä

  Tee autonvuokraus Catanian lentokentältä, sillä tarjoaa helpon pääsyn koko Sisiliaan, alkaen itärannikolta. Etna tulivuoresta kunnioitusta herättävään antiikin Rooman arkkitehtuuriin, voit luoda oman matkareittisi ja tutustua kaikkeen, mitä Sisilialla on tarjota. Meidän Sisilian kiertomatkaoppaasta löytyy muutamia vinkkejä, joita sinun kannattaa tutkia. Auto Europe pyrkii paitsi tuomaan asiakkailleen kaikkein kilpailukykyisimpiä hintoja markkinoilla, mutta tarjoaa myös ammattimaista ja huomaavaista asiakaspalvelua. Tee haku tänään ja löydä oikeanlainen loma-autosi, sekä lue, miten olemme toteuttaneet muiden asiakkaiden korkeammatkin toiveet autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Cataniasta.

  Lentokenttätiedot

  Catania Airport (CTA)
  Virallinen nimi: Catania-Fontanarossa Airport. Italiaksi: Aeroporto di Catania-Fontanarossa Vincenzo Bellini. Tunnetaan myös nimellä Vincenzo Bellini Airport.
  Osoite: Via Fontanarossa, 95121 Catania CT, Italia.
  Puhelin: +39 095 723 9111
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 4,3 kilometrin päässä lounaaseen Cataniasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Finnair ja TUI fly Nordic tarjoavat kausiluontoisia lentoja Helsinkiin. Kausiluonteisia ja tilauslentoja lentokentällä tarjoavat useimmat lentoyhtiöt ja vain muutamat liikennöivät vuoden ympäri.

  Terminaalit

  Catanian lentokenttä on vilkkain Sisilian lentokentistä ja myös yksi vilkkaimmista Italiassa, vaikka se on vaatimattoman kokoinen. Catanian lentoaseman uusi matkustajaterminaali korvasi vanhat mukavuudet vuonna 2007 palvelemaan paremmin lisääntynyttä liikennettä. Tällä hetkellä löytyvät erilliset lähtevien ja saapuneiden lentojen alueet, ja lähdöt sijaitsevat ensimmäisessä terminaalin kerroksessa. Infopiste palvelee tuloaulassa.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Catanian lentokentällä sijaitsevat sekä tterminaalin sisällä, että sen ulkopuolella - tarkista annetut tiedot meidän varausjärjestelmästä. Löydät tärkeimmän vuokra-autojen pysäköintialueen P4 parkkipaikan vieressä. Laita muistiin autovukraamosi, jonka näet varausvahvistuksestasi. Älä mene Auto Europa/ Sicily by Car tiskeille, ellei ne ole merkitty vuokraamoksesi. Auto Europa on yksi monista välittäjistä, eikä sama yhtiö kuin Auto Europe.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 8.00 - 23.59
  Budget 8.00 - 23.59
  Europcar 8.00 - 23.59
  Firefly 8.00 - 23.59
  Goldcar 8.00 - 23.00
  Hertz 8.00 - 23.59
  Interrent 8.00 - 22.00
  Locauto 8.00 - 23.00
  Sixt 8.00 - 23200
  Thrifty 7.45 - 23.30

  Lentokenttäpalvelut

  Sekä lähtevien, että saapuvien lentojen alueilla on saatavilla erilaisia palveluja vierailun aikana Catanian lentokentällä. Tuloaulassa löydät kahvilan, postin ja valuutan vaihto-vapisteen. Kaksi ravintolaa, kahvila ja ostosalueet palvelevat sinua lähtevien lentojen alueella. Pankki ja käteisnosto ovat myös saatavilla lentoasemalla.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Pääset Catania lentokentältä noin 15 minuutissa keskustaan ajamalla pitkin Via Plebiscitoa. Lentokentältä on myös hyvät yhteydet muualle Sisiliaan sekä julkisilla, että omalla vuokra-autolla Cataniasta. Pääset Syrakusaan esimerkiksi E45 tietä pitkin - matka kestää noin 45 minuuttia. Palermoon toisaalta on noin 2 tunnin ajomatka A19 tietä pitkin. Meidän Italia ajo-oppaassa on enemmän tietoa ja vinkkejä, joista voi olla hyötyä. Linja-auto- ja kuljetuspalvelut yhdistävät lentokentän Cataniaan ja muualle saarelle, jos et tee autonvuokrausta Catanian lentokentältä. AMT Alibus kuljetuspalvelu liikennöi lentokentältä Catanian keskustaan 20 minuutin välein klo 5.00 - 24.00 välillä. Pitkän matkan linja-palveluja liikennöi lukuiset yritykset lentokentältä.

  Pysäköinti

  Katupysäköintipaikat, jotka ovat merkitty sinisillä viivoilla, ovat saatavilla Cataniassa, mutta niiden löytäminen voi osoittautua vaikeaksi. Jos löydät paikan, muista maksaa paikasta pysäköintimittarissa. Yksityiset parkkipaikat ovat kalliimpi vaihtoehto, kuin pysäköinti kadulla, mutta ne ovat myös turvallisempia ja ne voivat siten olla parempi vaihtoehto. Voit nauttia lomastasi täysin siemauksin ilman huolta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Catanian lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Catanian lentokentästä

  Catanian lentokenttä
  Via Fontanarossa 95121, Catania, Catania
  IATA koodi: CTA
  ICAO koodi: LICC
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 37.2800
  Pituusaste: 15.0350

  Yleistietoa: Catanian lentokenttä on vilkkain lentoasema Sisiliassa. Se sijaitsee hieman yli 4 kilometrin päässä lounaaseen Catanian keskustasta.