Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO CATANIA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Cataniassa parhailla hinnoilla

  Sisilia on nähnyt lukuisia hallitsijoita, keisareita ja valloittajia läpi historian. Niin rikas menneisyys on saanut aikaiseksi runsaasti kulttuuriperintöä, josta suuri osa kuuluu Unescolle, joka yhdessä sen kauniin rannikon kanssa vetää matkailijoita puoleensa kuin magneetti. Palermon, Trapanin, Syrakusan ja monien muiden pienempien kaupunkien lisäksi voit tehdä autonvuokrauksesi Cataniassa suoraan Auto Europelta ja aloittaa matkasi.

  Catania sijaitsee Sisilian itärannikolla ja on kuuluisa lähellä sijaitsevasta Etnasta ja lukuisista historiallisista kohteista, kuten upea Palazzi rakennettu vulkaanisista kivistä, viehättävistä barokkityylisistä aukioista ja vilkkaista kalamarkkinoista. Yöelämä on todella vilkas monien yliopistojen opiskelijoiden ansiosta, jotka asuvat ja opiskelevat Cataniassa. Valmistautuessa lomallesi ja inspiroidu myös oppaamme avulla kiertomatkalle Sisiliassa! Tutustu, mitä muut asiakkaat ovat olleet mieltä korkealuokkaisesta palvelusta ja edullisista hinnoista autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Cataniasta.

  Liikenne

  Autonvuokraus Cataniassa ja ajaminen eivät eroa paljoa muista Sisilian kaupungeista. Saatat yllättyä useista itsevarmoista kuljettajista, joten varmista, että et vain noudatan sääntöjä, mutta olet myös valppaana ja ajat varovaisemmin kuin mantereella. Kiinnitä erityistä huomiota yksisuuntaisiin katuihin, jotka ovat melko yleisiä, ja kadut ja kujat joskus yhdistyvät ilman edeltäviä varoitusmerkkejä. Älä koskaan jätä arvotavaroita autoon. Yleistietoa ajamisesta Italiassa saat täältä.

  Pysäköinti

  Turvallisuussyistä, pysäköintiä suositellaan lentokentällä ja turvatuilla pysäköintialueilla Cataniassa. Tavallisella bussiyhteydellä lentokentän ja kaupungin välillä pääset Catanian keskustaan hyvin nopeasti. Pyri aina valitsemaan vartioitu parkkipaikka ja vältä pysäköintiä kadulla, koska autovarkauksiin liittyvä rikosten määrä Cataniassa on valitettavasti korkea. Pysäköintipaikat kadulla eivät ole ilmaisia ja voit löytää niitä merkittynä sinisellä värillä katujen varsilla. Osta parkkilippu maksuautomaatista pikemminkin kuin ihmisiltä, ketkä yrittävät myydä niitä kalliimmalla hinnalla.

  Maantieteelliset tiedot

  Catania sijaitsee Itä Sisiliassa Etna-vuoren juurella. Aktiivisella tulivuorella on ollut merkittävä rooli Catanian historiassa ja kehityksessä tähän päivään asti. Korkein tulivuori Euroopassa purkautui 1700-luvulla ja jätti kaupungin raunioihin. Sitä seuraava maanjäristys tuhosi paljon kaupungin jäänteitä. Asukkaat onnistuivat löytämään tapahtumien paremman puolen ja käyttivät laavakiviä kaupungin rakentamiseen ja antoivat sille takaisin menneen loistonsa.

  Itärannikon sijaintinsa ansiosta Sisiliassa, Cataniassa vallitsee välimeren ilmasto ja sen sanotaan olevan lämpimin paikka Italiassa leudoilla talvilla ja erittäin kuumilla ja kuivilla kesillä. Sinänsä Catania, samoin kuin sen ympäröivä alue, on kuuluisa sitrushedelmäviljelmistä ja Välimeren yrteistä.

  Lentokenttä

  Catanian lentoasema sijaitsee noin 4,3 kilometriä kaupungista lounaaseen. Catanian lentokenttä toimii lukuisten kausiluonteisten tilauslentojen keskuksena Euroopan kaupunkeihin. Lentokenttä on parhaillaan vilkkain Sisiliassa lukuisilla matkailijoilla ympäri vuoden.

  Catania-Fontanarossa Airport (CTA)
  Osoite: Via Fontanarossa, 95121 Catania CT, Italia.
  Puhelin: +39 095 723 9111
  Nettisivut: Catania airport

  Julkinen liikenne

  Jotta pääset Catanian kaupunkiin lentokentältä, on parasta ottaa bussi 457, joka lähtee joka 20 minuutin välein. Bussit Catanian lentoasemalta lähtevät pääaseman aukiolta. Cataniassa löydät yhden metrolinjan vain 6 pysäkillä. Tärkein syy niin pienelle metrolle on kaupungin maantiede - se on rakennettu laavalle ja vuoren rinneteelle. Älä koskaan matkusta junassa ilman asianmukaista leimattua lippua, jonka voi ostaa lähimmästä tupakkakaupasta, joka tunnetaan nimellä "tabaccheria". Sama pätee kirkkaan oranssin värisiin busseihin, jotka ovat melko edullisia ja voivat viedä sinut paitsi ympäri kaupunkia, mutta myös naapurialueiden kyliin ja kaupunkeihin.

  Kätevin tapa liikkua saarella on tietenkin oma auto, jonka saat lukuisista eri autovuokraamoista Cataniassa joustavasti, edullisesti ja aikaa säästävästi.

  Voinko vuokrata asuntoauton Cataniassa?

  Catania ei ole ainoastaan loistava paikka tutustua autolla, vaan myös uskomaton kohde ajaa asuntoautolla. Tutustu tarkemmin ja majoitu upeilla leirintäalueilla matkan varrella. Näe ainoa Euroopan aktiivinen tulivuori Etna, nauti Välimeren ilmastosta ja tutustu paikalliseen räikeään historiaan eri vuosisadoilta. Monet matkailuautomme ovat hyvin varustettu keittiöllä, kylpyhuoneella ja runsaalla tilalla.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Catania