Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO CHICAGON MIDWAY LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Chicagon Midway lentokenttä

  Tutustu Chicagon kaupunkiin ja sen lähialueisiin Auto Europen avulla. Suunnittele lomasi yksityiskohtaisesti ja valitse autonvuokraus Chicagon Midway lentokentältä, sillä oma auto on aina paras vaihtoehto omatoimiselle matkalle. Selaa sivuillamme erilaisia tarjouksia eri autoluokilla. Haluamme täyttää kaikkien asiakkaidemme toiveet ja tarjoamme sopivan ajoneuvon kaikille matkailijoille. Tarjoamme alan edullisimpia hintoja, mutta emme tingi palvelusta. Mikäli haluat räväyttää lomallasi, vuokraa Chicagosta vaikkapa luksusauto. Midway lentokenttä tarjoaa erinomaisia lentoyhteyksiä kotimaassa, joten tämä lentokenttä on oiva valinta, jos haluat tehdä muutaman päivän matkan Chicagoon vaikkapa Los Angelesista.

  Midwayn lentokenttä on toinen kaupungin lentokentistä O'Haren lisäksi. Se on pienempi, mutta silti yhtä tärkeä pienille lentoyhtiöille ja kotimaan lennoille. Lentokenttä sijaitsee lähempänä kerkustaan kuin O'Haren lentokenttä ja autolla on helppo ajaa minne päin haluat, mikä tekee autonvuokrauksesta Midwayn lentokentällä erittäin suosittua. Chicagon taide, urheilutapahtumat, musiikki ja kaikki kulttuuriset kohokohdat tekevät tästä kaupungista suositun kaikkien matkailijoiden kesken. Käy katsomassa koripallo-ottelua, tutustu paikalliseen taiteeseen taidegallerioissa, osallistu musiikkifestareille tai nauti erilaisista makuelämyksistä paikallisissa ravintoloissa!

  Lentokenttätiedot

  Chicago Midway International Airport (MDW)
  Virallinen nimi: Chicago Midway kansainvälinen lentokenttä.
  Osoite: 5700 S Cicero Ave, Chicago, IL 60638, USA.
  Puhelin: +1 (773) 838 0600
  Sijanti: Lentokentän sijaitsee 13 kilometrin päässä lounaaseen kaupungin keskustasta Illinoisin osavaltiossa.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi vain muutamia lentoyhtiöitä; Air Tran, Delta Airlines, Porter Airlines, Southwest Airlines, Northwest Airlines, Frontier Airlines, Continental Airlines. Suomesta Midwayn lentokentälle ei ole suoria lentoja, mutta hyvän kotimaisen liikenteen ansiosta voit lentää sinne helposti vaikkapa New Yorkista tai Las Vegasista.

  Terminaalit

  Terminaalirakennus kunnostettiin viimeksi ja valmistui vuonna 2001. Lentokenttä koostuu vain yhdestä rakennuksesta, jossa on kolme terminaalia, A, B ja C. Terminaali B palvelee vain Southwest Airlines yhtiön lentoja, terminaali C on kaikista pienin ja palvelee Continental Airlines yhtiötä ja terminaalista A löytyvät muut lentoyhtiöt. Terminaaleista löytyy yhteensä 43 lähtöporttia. Rakennuksessa on kaksi kerrosta, se koostuu pääterminaalista, jossa tehdään sisäänkirjautuminen ja sen jälkeen ilmasiltaa pitkin pääsee terminaalin boulevardille, josta löytyy kauppoja ja muita palveluita. Täältä kolme eri käytävää johtavat kolmeen eri terminaaliin. Peruspalveluita löytyy myös jokaiselta terminaalialueelta.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Chicagon Midway lentokentällä sijaitsevat kaikki kätevästi omalla vuokra-autojen alueella. Alueelle on jonkin verran matkaa terminaalista, siksi vuokraamot tarjoavat bussikuljetusta asiakkaille lentokentältä vuokraamolle. Matkustajat voivat käyttää kuljetusta terminaalin ulkopuolella alimman kerroksen oven nro 3 edessä matkatavaroiden hakualueen ulkopuolella. Kuljetus toimii 24/7 ja kulkee joka 15 minuutin välein. Auto on mahdollista noutaa myös tavallisten aukioloaikojen ulkopuolella, yleensä lisämaksua vastaan. Ota meihin yhteyttä lisätietoja varten.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo 5.00 - 1.00
  Avis 6.00 - 2.00
  Budget 6.00 - 2.00
  Dollar 6.00 - 24.00
  National 5.00 - 1.00
  Hertz 6.00 - 1.30
  Thrifty 6.00 - 24.00

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentältä löytyy lukuisia paikallisia ruokailupaikkoja, kuten Harry Caray's Seventh Inning Stretch, Manny's Deli, Miller's PUb ja paljon muuta, jotka tarjoavat matkailijoille kokemuksen kaupungin monipuolisesta ruokatarjonnasta. Löydät myös useita tuttuja kansainvälisiä ruokia. Midwayn lentokentältä löydät myös runsaasti kauppoja. Sanomalehti- ja kirjakauppojen lisäksi terminaalit tarjoavat ainutlaatuisia ja paikallisia yrityksiä, jotka tarjoavat lahjaideoita tai auttavat sinua löytämään hemmoittelutuotteita. Pankkiautomaatit ja pankit sijaitsevat ympäri lentokenttää, joissa voit vaihtaa valuuttaa tai nostaa käteistä matkalle. Langaton netti ja latausasemat kaikissa terminaaleissa ovat käytettävissä kaikille matkustajille. Lapsiperheille löytyy mukavasti imetyshuoneita, omia käymälöitä ja lapsiystävällisiä ravintoloita ja turvatarkastusjonoja. Lentokentältä löytyy myös kappeli ja joogahuone.

  Kuljetus

  Matkustajille on tarjolla useita kuljetusmuotoja Midwayn lentokentältä. Julkiset kulkuneuvot, kuten CTA "L" -junat ja Metra ovat helppoja ja edullisia. Midwayn lentokenttä on yksi niistä harvoista lentokentistä USA:ssa, johon pääsee suoraan metrolla. Chicagon Orange Line- linja vie sinut suoraan terminaalista kaupunkiin. Monet lentokenttäkuljetukset ja alueelliset linja-autot tarjoavat kuljetuksia matkustajille keskustaan, O'Haren lentokentälle, esikaupunkialueille ja ympäröiviin osavaltioihin. Kaikki linja-autot löytyvät lentokentän kuljetuskeskuksesta. Lentokentältä löytyy myös takseja, jotka sijaitsevat terminaalien alemmalla tasoilla. Varmistaaksesi, että sinulla on lisensoitu taksinkuljettaja, käytä takseja ainoastaan taksiparkeilta.

  Pysäköintivinkit

  Lentokentällä löytyy useita pysäköintimahdollisuuksia, jotka vaihtelevat tuntipysäköinnistä päivä- ja pitkäaikaispysäköintiin. Kaupungissa pysäköinti on helpointa ja edullisinta julkisilla pysäköintialueilla tai parkkihalleissa. Kadulla vapaan paikan löytäminen voi olla hankalaa. Voit varata ja maksaa pysäköintipaikastasi verkossa tai mobiilisovelluksella ja näin säästyt vapaan paikan etsimiseltä. Katupysäköinti on yleisesti rajoitettu kahteen tuntiin ja maksu tulee suorittaa automaateissa, joissa on usein myös maksettava kolikoilla. Älä pysäköi keltaisella merkityille alueille tai palopostien viereen, sillä autosi voidaan hinata pois.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Chicago Midway lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Chicagon Midway lentokentästä

  Chicago Midway International Airport
  5700 S Cicero Ave
  60638, Chicago, IL, USA

  IATA koodi: MDW
  ICAO koodi: KMDW
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 41.4710
  Pituusaste: 87.4509

  Yleistietoa: Midway kansainvälinen lentokenttä on toinen Chicagon lentokentistä O'Haren lisäksi. Se sijaitsee 13 km keskustasta lounaaseen ja palvelee suurimmaksi osaksi kotimaisia lentoja.