Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO CHICAGON O'HARE LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Chicagon O'Hare lentokenttä

  Haluatko lähteä USA:n pohjoisosassa sijaitsevaan Chicagon kulttuurikaupunkiin, mutta haluat olla riippumaton ja tutkia myös sen lähialueita? Auto Europe voi auttaa sinua! Autonvuokraus Chicagon O'Haren lentokentältä takaa sinulle joustavuutta ja voit säästää matkabudjestistasi vieläkin enemmän. Voimme tarjota sinulle alan edullisimpia hintoja silti tinkimättä laadusta. Alan parhaimmilla autovuokraamoilla on erittäin suuri valikoima kaiken kokoisia autoja jokaiseen tarpeeseen. Modernit autot ja eriomainen asiakaspalvelu on kaikkea, mitä saatat toivoa. Saavu suoraan kotimaasta Chicagoon tai tule tänne muutamaksi päiväksi muusta USA:n kaupungista, sillä O'Haren lentokenttä tarjoaa nopeita yhteyksiä jopa toiselta puolelta maata, kuten Las Vegasista!

  Moderni Chicagon metropoli vaikuttavan Michiganjärven rannalla on todellinen amerikkalainen maamerkki. Tämä kaupunki on kuin taivas taiteen, musiikin ja urheilun harrastaville, sillä se on toiminnan keskipiste ympäri vuoden! Samalla kaupunki toimii hyvänä lähtöpaikkana tutkimusmatkoille moniin muihin kaupunkeihin lukuisissa osavaltioissa. Paras tapa aloittaa matka on autonvuokraus Chicagon O'Hare lentokentältä, jonka ansiosta pääset lähtemään tien päälle heti lentosi jälkeen. Itse kaupunki ei kuitenkaan ole ainoa kohde, joka tarjoaa jotakin mielenkiintoista. Suuri Michiganjärvi on täynnä hiekkarantoja, kaunista luontoa ja tarjoaa vesiaktiviteettejä. Tänne kannattaa matkustaa jopa vaikka vain muutamaksi päiväksi. Tee parin päivän päiväretki esimerkiksi New Yorkista.

  Lentokenttätiedot

  Chicago O'Hare International Airport (ORD)
  Virallinen nimi: Chicago O'Hare kansainvälinen lentokenttä.
  Osoite: 10000 W O'Hare Ave, Chicago, IL 60666, USA.
  Puhelin: +1 (800) 832 6352
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee Chicagon luoteisosassa noin 27 kilometrin päässä kaupungin keskusalueesta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi tällä hetkellä yhteensä 48 eri lentoyhtiötä. Se on iso American Airlines ja United Airlines lentoyhtiöiden keskus ja Finnair tarjoaa suoria lentoja Helsinkiin. Muita tärkeimpiä lentoyhtiöitä ovat Air Canada, Air France, Alitalia, British Airways, Delta, Emirates, Jet Blue, KLM, Lufthansa, Quatar ja SAS.

  Terminaalit

  Lentokentällä on neljä terminaalia, joiden numerot ovat 1, 2, 3 ja 5 ja yhteensä 182 lähtöporttia. Terminaali 1 pääasiassa isännöi United Airlines yhtiötä ja B ja C alueita. Terminaali 2 toimii pääasiassa Air Canada ja Delta Air Lines yhtiöille, jolta löytyvät alueet E ja F. Muut amerikkalaiset lentoyhtiöt toimivat terminaalissa 3, jossa on neljä aluetta: G, H, K ja L. Terminaalissa 5, joka sijaitsee kauempana muista terminaaleista, löytyy alue M ja se hoitaa useimpia kansainvälisiä saapuvia lentoja. Lentokentän liikennejärjestelmä tarjoaa yhteyden kaikkiin terminaaleihin ja niiden välillä. Terminaalissa 1 löydät lähtöselvityksen, matkatavaroiden noudon ja turvatarkastuksen alueella B. Muissa terminaaleissa nämä tilat sijaitsevat pääalulassa.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Chicagon O'Hare lentokentällä sijaitsevat omalla autonvuokrausalueella. Sinut kuljetetaan vuokraamollesi heidän bussikuljetuksiella, jotka kulkevat 24 tuntia vuorokaudessa ja jokaisen terminaalin ulkopuolella löytyvät näiden kuljetusten pysäkit.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo 24h
  Avis 24h
  Budget 24h
  Dollar 24h
  Europcar 7.00 - 22.00
  National 24h
  Hertz 24h
  Thrifty 24h

  Lentokenttäpalvelut

  Suuri kansainvälinen Chicagon lentokenttä tarjoaa valtavan valikoiman ruokailumahdollisuuksia, kauppoja ja muita palveluja. Useat ravintolat ovat saatavilla sekä ennen että jälkeen turvatarkastuksen, mukaan lukien erilaiset pikaruokaravintolat, kahvilat ja jopa jazz-baari. Terminaalin 5 lähtöporttien läheisyydessä löytyy kuitenkin vain muutama ruokapaikka. Kaupoissa voi nauttia tarjolla olevista tavaroista, elektroniikasta, kirjoista ja vaatteista matkamuistoihin ja verovapaisiin tuotteisiin. Terminaaleista 1, 3 ja 5 löytyy kylpylät ja terminaalissa 3 on joogahuone. Pankkiautomaatteja löytyy hajallaan ympäri lentokenttää ja kullakin terminaalilla on myös valuutanvaihtotoimisto. Terminaalissa 2 voit käyttää myös lasten leikkipaikkaa ja terveyskeskuksen palveluita.

  Kuljetus

  Matka Chicagon keskustaan lentokentältä kestää noin puoli tuntia liikenteestä riippuen I-90 E tien kautta. Milwauke on vain puolentoista tunnin ja Indianapolis kolmen tunnin ajomatkan päässä. Jos haluat lisätietoja ajamisesta USA:ssa, klikkaa tästä. Jos haluat käyttää julkista liikennettä, liikennekeskus "airport transit cente" sijaitsee terminaalien 1, 2 ja 3 edessä ja pääset sinne näiden terminaalien jalankulkutunnelin kautta. Täältä pääset matkaan junalla tai bussilla. Chicagon Metra tai Blue Line "L" -juna kulkee keskustaan ja kaupungin länsiosaan. Löydät myös useita busseja, jotka vievät sinut Chicagon keskustaan, esikaupunkialueille, Midwayn lentokentälle tai naapuriosavaltion kaupunkeihin, kuten Indiana ja Wisconsin. Taksit löytyvät suoraan terminaalirakennuksen ulkopuolelta.

  Pysäköintivinkit

  Lentokenttä tarjoaa useita eri parkkipaikkoja eri aikatauluille. Jokaisen terminaalin läheisyydestä löytyy parkkialueita ja yksi sijaitsee myös autovuokraamojen edustalla. Pienellä suunnittelulla Chicagon kaupungissa parkkipaikan löytäminen voi olla helpompaa kuin luulisi. Verkossa olevat kartat näyttävät pysäköintipaikkojen saatavuuden reaaliajassa ympäri kaupunkia ja jotkut pysäköintialueet mahdollistavat myös paikkojen varauksen ja maksun netissä. Voit myös löytää julkisia parkkipaikkoja Navi Pierin ympärillä. Ilman suunnittelua spontaanisti vapaan paikan löytäminen kadulla voi olla vaikeaa. Maksu tapahtuu automaatissa kolikoilla ja keltaisella merkityille alueille tai palopostien viereen pysäköinti on kielletty.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Chicago O'Hare lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Chicagon O'Hare lentokentästä

  Chicago O'Hare International Airport
  10000 W O'Hare Ave
  60666, Chicago, IL, USA

  IATA koodi: ORD
  ICAO koodi: KORD
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 41.5843
  Pituusaste: 87.5417

  Yleistietoa: O'Haren kansainvälinen lentokenttä on Chicagon suurin lentokentistä Midwayn jälkeen. Se sijaitsee 27 km keskustasta luoteeseen Illinoisin osavaltiossa.