Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO COMISON LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Comison lentokenttä

  Sisilia, joka sijaitsee Välimeren sydämessä, on vetänyt puoleensa matkailijoita jo monen vuoden ajan. Eikä mikään ihme, sillä saarella on paljon tarjottavaa - helmeilevää merta, rikasta historiaa ja fantastisia maisemia. Tarjoamme autonvuokrausta Comison lentokentältä jotta voit heti saapuessasi lähteä tutkimaan tätä saarta ja sen lumoavaa kauneutta. Auto Europe tarjoaa asiakkaille parhaimmat tarjoukset autonvuokrauksen markkinoilla. Vuokra-autolla Auto Europen kautta sinun liikkuvuus ja riippumattomuus on taattu ja olet valmiina lähtöön omalle Sisilian seikkailulle tyylillä.

  Lentokenttätiedot

  Comiso lentokenttä (CIY)
  Virallinen nimi: Comiso Airport, tunnetaan myös nimellä Vincenzo Magliocco Airport
  Osoite: Strada Provinciale 5, Comiso Ragusa, Sicily, Italy
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee 5 kilometrin päässä Comison kaupungista ja noin 14 kilometriä Ragusasta.
  Lentoyhtiöt Comison lentokentällä: Ryanair ja Alitalia
  Puhelin: +39 0932 961467

  Terminaalit

  Comison lentokentällä on yksi uusi kompakti terminaalirakennus. Uusi terminaalirakennus on suunniteltu modernilla tyylillä lentokentän asiakkaitten tarpeita varten. Rakennuksessa on sekä saapuneiden että lähtevien lentojen hallit ja alueet lähtöselvitykselle. Lähtöselvityksen tiskit yleensä avautuvat kolme tuntia ennen lentoa ja sulkeutuvat 40 minuuttia ennen lennon lähtöä. Joillakin lentoyhtiöillä voit käyttää hyväksesi mahdollisuutta tehdä lähtöselvitys netissä, mikäli sinulla ei ole ruumaan meneviä matkatavaroita. Kun saat ja tulostat tarkastuskorttisi, voit siirtyä suoraan turvatarkastukseen. Terminalirakennuksesta löydät myös autovuokraamojen tiskit.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Comison lentokentällä sijaitsevat terminaalirakennuksen sisällä, seuraa vain 'car rental'-kylttejä. Pysäköintialue vuokra-autoille sijaitsee noin 100 metriä lentokentältä.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Hertz 7.00 - 12.00
  Thrifty 9.00 - 21.00

  Lentokenttäpalvelut

  Comison lentokenttä on Sisilian uusin henkilöliikenteen lentokenttä. Se tunnettiin ennen sotilasilmailun tukikohtana, mutta kiitoksena loistavalle ja mukavalle sijainnille siitä muodostui yksi Sisilian lentokentistä, joka nyt palvelee lukemattomaa määrää turisteja matkalla lähialueen kohteisiin. Lentokentästä kaavaillaan tulevaa keskeistä saaren keskustaa, jolla on kasvavaa potentiaalia liikkuvuuden kasvua varten matkustaessa itäisiin ja eteläisiin Sisilian osiin. Lentokentältä asiakkaat voivat löytää infopisteitä sekä valikoiman kahviloita pienellä purtavalla. Asiakkaat voivat käyttää hyväkseen langatonta nettiyhteyttä, joka on ilmaista ensimmäisen tunnin käytön ajan. Comiso lentokenttä tarjoaa tarpeellista apua matkustajille, joilla on rajoitettu liikkuvuus tai vammaisuus ( säädetty pysäköinti ja liikkuvuutta parantavat korokkeet koneeseen nousua varten, palvelut pistekijoituksella, erillinen huone lepoa varten).

  Liikenne / Miten pääset lentokentälle

  Aja autonvuokrauksellasi Comison lentokentältä barokkolaiseen Ragusan kylään, joka on UNESCOn maailmanperintökohde. Vain 20 minuutissa voit matkustaa tähän vanhaan, mutta kiireiseen kaupunkiin ja nauttia sen rikkaasta historiasta ja kauniista arkitehtuurista. Lähde kirtomatkalle autollasi saaren ympärillä ja tutustu muinaiskaupunkiin Siracusaan tai pohjoisen kaupunkiin Palermoon. Vaihtoehtoisesti voit ottaa paikallisen bussin, jolla pääset lentokentälle Ragusaan, Comisoon ja Cataniaan. Käy tutustumassa meidän sivuilla Italian kuljettajan oppaaseen lisätietoja varten ajamisesta Italiassa.

  Pysäköinti

  Comison lentokentällä on sekä lyhytaikaisen että pitkäaikaisen pysäköinnin mahdollisuus. Parkkipaikka sijaitsee lentokentän vieressä ja on ilmainen. Vaikka parkkipaikka ei ole vartioitu, sen läheisyydessä löytyy poliisisema ja sitä pidetään turvallisena.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Lentokentän virallinen kotisivu Comiso