Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO DUBLININ LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Dublin lentokenttä - Varaa ja säästä

  Dublinin lentokenttä, suurin lentotukikohta Irlannissa ja pääkonttori Aer Lingus ja Ryanair lentoyhtiöille, sijaitsee noin 10 kilometrin päässä pohjoiseen Dublinin keskustasta. Tämä suurin Irlannin lentoasema palvelee kotimaan, Euroopan, samoin kuin Atlantin ylittäviä lentoja. Tältä lentokentältä löytyy yksi maailman vilkkaimmista lentoliikenteen reiteistä, Dublin-Lontoo. Auto Europe takaa saumattoman kokemuksen löytämällä sopivan autonvuokrauksen Dublinin lentokentällä. Kaikki vuokraamojen työpöydät sijaitsevat suoraan tuloaulassa. Lähde vaikkapa golfkenttien kiertomatkalle tai etsi lisää ideoita, minne matkustaa meidän vuokra-autolla. Ei ole parempaa suositusta kuin muiden asiakkaiden mielipiteet, joten käy tutustumassa autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Dublinista ja lue viimeisimmät kommentit, joita asiakkaamme ovat jättäneet viimeisimmästä autonvuokrauskokemuksesta Auto Europen kanssa.

  Lentokenttätiedot

  Dublin Airport (DUB)
  Virallinen nimi: Iiriksi; Aerfort Bhaile Átha Cliath.
  Osoite: Dublin Airport, Co. Dublin, Irlanti.
  Puhelin: +30 26610 89600
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 10 kilometriä Dublinista pohjoiseen.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentältä löytyy lukuisia eri kansainvälisiä, paikallisia ja halpalentoyhtiöitä. Suomeen suoria lentoja lentää mm Finnair. Muita tunnettuja lentoyhtiöitä ovat Ryanair, Scandinavian Airlines, Norwegian Air Shuttle, Lufthansa, British Airways, ja US Airways.

  Terminaalit

  Terminaali 1
  Terminaalin 1 rakennukseen, joka alun perin avattiin vuonna 1972, tehtiin jälleenrakennus muutama vuosi sitten ja nyt palvelee lyhyen matkan ja useimpia Ryanairin lentoja. Autovuokraamojen pisteet sijaitsevat pohjakerroksessa tuloaulassa. Lähdöt sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa Aer Lingus, Ryanair, BMI, Lufthansa, Swiss, Flybe ja Air France toimistoilla.

  Terminaali 2
  Terminaali 2, jossa on huippuluokan muotoilu, avattiin lokakuussa 2010 ja se isännöi useimpia pitkän matkan ja kaikkia Aer Lingus lentoja. Liikennöivät lentoyhtiöt terminaalissa 2 ovat Aer Lingus, American Airlines, United, US Airways, Delta Air Lines, Emirates ja Etihad Airways. Lähdöt sijaitsevat pohjakerroksessa ja lähtöselvitys ja lähtöportit toisessa kerroksessa. Palvelut saapuville matkustajille sijatsevat ensimmäisessä kerroksessa, josta on yhteys terminaaliin 1.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Euroopan ja kotimaan lennot saapuvat terminaaliin 1, jossa autovuokraamot sijaitsevat suoraan tuloaulassa. Jos saavut terminaaliin 2, tullessa ulos tullista seuraa opasteita terminaaliin 1. Saavut ensimmäiseen kerrokseen, josta sinun on mentävä tuloaulaan pohjakerroksessa. Tarkista varausvahsituksestasi oikea autovuokraamosi Dublinin lentokentällä. Palauta auton oikean autovuokraamon osoitetulle pysäköintipaikalle. Aukioloaikojen jälkeen vuokra-auton palautus on mahdollista, mutta järjestä asia autoa noutaessa.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 5.00 - 23.00
  Budget 5.00 - 23.59
  Enterprice 5.30 - 21.00
  Hertz 5.00 - 1.00
  National 5.00 - 23.00
  Sixt 5.00 - 23.00
  Thrifty 5.00 - 21.00

  Lentokenttäpalvelut

  Irlannin pääkaupungin Dublinin lentokenttä on suunniteltu täyttämään korkeimmat vierailijoiden odotukset. Verovapaiden myymälöiden, kirjakauppojen, ravintoloiden ja uskonnollisten palvelujen lisäksi sinulla on vapaa pääsy langattomaan nettiin molemmissa terminaaleissa. Saapuvien matkustajien on helppo löytää autovuokraamojen toimistot tai pysäköintialueet. Rahapalvelut, kuten pankkiautomaatti ja valuutanvaihtotoimistot sijaitsevat lähtevien ja saapuvien lentojen halleissa molemmissa terminaaleissa. Lähtöselvitystiskit löytyvät ensimmäisessä kerroksessa terminaalissa 1, josta on suora yhteys lähtöporteille. Matkustajille, jotka lentävät terminaalista 2, lähtöselvitys löytyy pohjakerroksessa ja lähtöportit toisesta kerroksessa.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Lentokentälle pääsee M50 ja M1-moottoriteiden kautta. Auton palautuksen pysäköintialuelle pääset seuraamalla kylttejä T1 tai T2 lähtevien lentojen suuntaan. Jos teet autonvuokrauksen Dublinin lentokentältä, parasta on käyttää lyhyen ajan monikerroksista pysäköintitaloa. Vaikka suoraa junayhteyttä lentokentälle ei ole, monet linja-autolinjat yhdistävät lentokentän Dublinin keskustaan. Taksit löytyvät molempien terminaalien 1 ja 2 edestä.

  Pysäköinti

  Pysäköintitilat Dublinin lentokentällä ovat molempien terminaalien lähellä lyhyelle ja pitkäaikaiselle pysäköinnille. Jos pysäköit Dublinin kaupungissa, kiinnittää huomiota keltaisiin viivoihin, joilla pysäköinti on kielletty. Rekisteröityneille käyttäjille on olemassa käteis-vapaa maksujärjestelmä. Voit myös maksaa pysäköinnistä (käteisellä, pankki- tai luottokortilla) parkkiautomaattiin katujen varrella. Käy tutustumassa meidän Irlannin ajo-oppaaseen ja lue lisää liikennesäännöistä Irlannissa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Dublinin lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Dublinin lentokentästä

  Dublinin lentokenttä
  07611, Collinstown, Irlanti
  IATA koodi: DUB
  ICAO koodi: EIDW
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 53.2517
  Pituusaste: 6.1612

  Yleistietoa: Dublinin kainsainvälinen lentokenttä Irlannissa sijaitsee noin 10 kilometriä pohjoiseen Dublinin kaupungista Collinstownissa.