Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO DUBLIN

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Dublin - Löydä täydellinen autosi

  Auto Europen tiimi löytää sinulle autonvuokrauksen Dublinissa, joka sopii juuri sinun tarpeillesi. Yhteistyön kautta johtavien autovuokraamojen kanssa meillä on laaja valikoima erilaisia ajoneuvoluokkia ja tyyppejä, joten löydät varmasti sopivan matkallesi Irlannissa. Monikulttuurinen Dublin on mielenkiintoinen lomakohde, kaupungissa ja koko vehreällä Irlannin saarella on valtavasti nähtävää. Suosituimmat kohteet ovat aina olleet Dublinin linna, Guinnessin olutpanimo ja museo, sekä Irlannin suurin kirkko, Pyhän Patrikin katedraali. Autolla matkustat helposti myös vaikkapa Ailwee Cave-tippukiviluolaan Galwayn lähellä tai kiertomatkalle golfkentille. Käy lukemassa autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Dublinista ja tutustu muiden ihmisten kokemuksiin autonvuokrauksesta Auto Europen kanssa Dublinissa.

  Liikenne

  Dublinissa, kuten muilla Brittein saarilla, liikenne on vasemmanpuoleista. Irlannin pääkaupungin länsipuolella kulkee kehätie M 50, joka on maksuton aina tullisillalle asti. Kehätie kulkee myös suoraan lentokentälle ja jokainen Irlannin moottoritie on liitetty tähän kehään. He, ketkä ajavat autolla M6 tietä suoraan, saavuttavat Galwayn. M1 kulkee pitkin rannikkoa ja päättyy Pohjois-Irlannin rajalle. Jos haluat matkustaa Corkiin, ota silloin M8 tie.

  Pysäköinti

  Parkkipaikan löytäminen Dublinissa on vaikeaa ruuhka-aikoina. Maksullinen pysäköinti on yleistä Dublinissa ja se perustuu eri värivyöhykkeisiin, jotka erottuvat pysäköintimaksuilla. Pidä mukana kolikoita parkkimittareita varten ja lue huolellisesti liikennemerkit, joista näkyy rajoitetukset ja kesto. Tiettyinä aikoina pysäköinti on myös ilmaista. On olemassa myös lukuisia julkisia autohalleja, jotka tarjoavat parkkipaikkoja tuntiveloituksella ja jotkut niistä ovat auki myös 24/7. Halutessasi lisätietoja liikennesäännöistä saat Irlannin kuljettajan oppaasta.

  Maantieteelliset tiedot

  Dublin sijaitsee Irlannin tasavallan itärannikolla Liffeyn suulla. Tolka-joki ja Royal Canal virtaavat kaupunkimaiseman halki. Alunperin viikinkien siirtokunta, Dublin on ollut tärkeä talouden keskus sen herrojen nousujen ja kaatumisten keskellä. Se on saanut lisää näkyvyyttä modernissa yhteiskunnassa kulttuurisena ja historiallisesta keskuksena. Ikivanha käsikirjoitus, Kellsin kirja, sijaitsee Trinity korkeakoulun kirjastossa ja vetää puoleensa tuhansia kävijöitä vuosittain, kun taas merkittävät monumentit, kuten Dublinin linna ja nykyajan Spire Dublin, houkutelevat matkailijoille samoin.

  Dublin on yksi vihreimmistä pääkaupungeista Euroopassa, vain viisi prosenttia väestöstä asuu alle viiden minuutin kävelymatkan päässä puistosta tai muista ulkovirkistysalueista. Ilmasto Dublinissa kallistuu kohti leutoa säätä, ääriolosuhteilla eri vuodenaikoina, sademäärä levittäytyy tasapainoisesti ympäri vuoden. Tee autonvuokraus Dublinissa ja nauti ja hyödynnä omaa vapautta historiallisessa Irlannissa!

  Lentokenttä

  Dublinin lentokenttä on ensisijainen yhteyspiste saapuville ja lähteville lennoille Irlannissa. Se on myös yksi kymmenestä aktiivisimmista lentokentistä matkustajaliikenteen mukaan Euroopassa. Se sijatsee noin 10 kilometrin päässä pohjoiseen Dublinin keskustasta.

  Dublin International Airport (DUB)
  Puhelin: +353 (0) 1 814 1111
  Nettisivut: Dublin airport

  Julkinen liikenne

  Koska Dublin on arvostetuimpia kaupunkeja Irlannissa, siellä on laaja julkisen liikenteen verkosto. Autovuokraamot Dublinissa ja muut matkailupalvelut palvelevat kaupunkia ja liittävät sen myös kaukaisimpiin kohteisiin maassa, kuten Cork ja Galway. Laaja linja-auto verkosto palvelee sekä keskikaupunkia, että Dublinin lähiöitä. Dublin Bus on ensisijainen bussilinja, jota täydentävät pienemmät yritykset. Hinnat lasketaan tyypillisesti etäisyyden mukaan. Leap-card (pre-paid älykortti) on saatavilla liikenneviranomaiselta, jota voidaan käyttää bussilinjoilla, muuten käteinen hyväksytään maksuvälineenä. Dublin rautatiejärjestelmä palvelee sekä työmatkaliikennettä, että vierailijoita. D.A.R.T. (Dublin Area Rapid Transit) kulkee useimmat reitit Irlannin rannikkoa pitkin, ja monet liikennöivät sisämaassa.

  Asuntoautot Dublinissa

  Asuntoauto Dublinissa tarkoittaa vapautta mennä minne haluat. Jos valitset oikean asuntoauton itsellesi ja matkakumppaneillesi, muistat tämän suuren vapauden tunteen ikuisesti. Ken titää, ehkä tulet vielä takaisin, sillä haluat kokea kaiken, mikä vain on mahdollista!

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Dublin