Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  ISO-BRITANNIAN GOLFKIERTOMATKA

  Vieraile joillakin maailman parhaimmilla golfkentillä
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Golfkenttien kiertomatka - Aberdeenista Newcastleen

  Jos kysyt matkailijoilta, mitä heille tulee ensimmäisenä mieleen ajatellessa Iso-Britanniaa, yleisimmät vastaukset luultavasti ovat tee, teeleivät, Big Ben, kuninkaallinen perhe ja muut tyypilliset brittiläiset asiat. Jos et ole golfin pelaaja, saatat yllättyä kuullessasi, että Iso-Britannia on mainio paikka golfaukselle joillakin arvokkaimmista ja haastavimmista golfkentistä maailmalla.

  Ei ihme, että monet golffaajat ovat innokkaita käymään näissä legendaarisissa paikoissa ja jopa pelaamaan siellä. Royal Aberdeen, St Andrews ja Royal Liverpool Golf Club - houkutus käydä lomasi aikana enemmän kuin yhdellä golfklubilla on korkea! Iso-Britanniassa golfkenttien kiertomatka antaa sinulle mahdollisuuden paitsi käydä parhaimmilla kentillä maailmassa, mutta myös ajaa kauniiden maisemien läpi Iso-Britanniassa, yöpyä parhaissa hotelleissa ja ruokailla hienoissa ravintoloissa. Jos et ole kiireinen, tutustu moniin nähtävyyksiin vierailusi aikana. Kuitenkin paras tarjouksemme on tyylikäs luksusauto suoraan Auto Europelta, jolla voit matkustaa maaseudulla tyylillä ja mukavasti! Joten pakkaa golfkassi, kengät ja hattu ja suuntaa golfkenttien kiertomatkalle Iso-Britanniassa.

  Kohteet Etäisyys Arvioitu aika
  Aberdeen - St. Andrews 131 km 1 tunti 49 minuuttia
  St. Andrews - Gullane 123 km 2 tuntia
  Gullane - Woodhall Spa 466 km 5 tuntia 26 minuuttia
  Woodhall Spa - Liverpool 263 km 3 tuntia 30 minuuttia
  Liverpool - Dublin 270 km 5 tuntia
  Dublin - Newcastle 145 km 1 tunti 55 minuuttia
  Yhteensä: 1398 km 19 tuntia 30 minuuttia

  Päivä 1: Aberdeen, Skotlanti

  Kiertomatka Aberdeen, Skotlanti Kiertomatka Aberdeen, Skotlanti

  Koska kiertomatkamme alkaa Aberdeenista Skotlannista, valitse lentosi määränpääksi Aberdeenin lentokenttä (ABZ). Skotlannissa on joitakin kuuluisimpia kenttiä maailmassa - täydellinen alku matkalle! Vuokraa autosi Aberdeenistä ja aja suoraan ensimmäiseen kohteeseen, Royal Aberdeen-golfkentälle. Ei ole parempaa tapaa aloittaa golf-vaikutteinen loma, kuin kiertomatka Aberdeenissa tällä kuuluisalla golfkentällä. Luonnollisesti autonvuokraus Aberdeenissa antaa kaiken vapauden tien päällä.

  Ohitamme monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä matkan varrella: Aberdeen keskuskirjasto, Pyhän Markuksen kirkko, pelastusarmeijan Citadella, Duthie Park tai Johnston Gardens kannattaa tutkia tarkemmin, kuin vain silmäyksellä. Kaikkiaan kaupungista löytyy 45 puutarhaa ja puistoa. Arkitehtuuri on yhtä vaikuttava kaupungin sisä- ja ulkopuolella. Useimmat kaupungin rakennuksista ovat graniittia, minkä vuoksi kaupunki on nimeltään "graniittikaupunki". Kuitenkin kaikki tämä voi odottaa, kunnes olet pelannut kaikki 18 reikää Royal Aberdeen golfkentällä.

  Kuudenneksi vanhin golfkenttä maailmassa perustettiin vuonna 1780 Pohjanmerellä ja sitä on käytetty lukuisissa mestaruuskilpailuissa: Scottish Open, Walker Cup ja Senior British Open, mainitakseni vain muutamia. Rata on tunnettu arvaamattomista tuuliolosuhteista ja hankalasta maastosta, varsinkin viimeinen yhdeksän reikää kuuluvat haastavimpien joukkoon koko golfin maailmassa. Pelaa täydellinen peli ja keskity nähtävyyksiin jälkeenpäin: Gordon Highlanders museo, Aberdeen merenkulkumuseo, fantastinen Linn O 'Dee tai henkeäsalpaavia näkymiä Bullers of Buchanilla ei kannata jättää väliin.

  Jos haluat hemmotella itseäsi kylmällä oluella tai virvokkeilla päivän jälkeen radalla, löydät erilaisia pubeja, baareja ja erilaisia klubeja Aberdeenissa. Office Bar on erityisen suosittu ja niin ovat myös Moorings baari ja CASC (sikarit, olut, viski, kahvi) erinomainen valinta. Aberdeen tarjoaa myös erinomaisen valikoiman ensiluokkaisia ravintoloita, joista monet tarjoavat kansainvälisesti inspiroimaa ruokaa.

  Etsitpä sitten italialaisia ruokia Mamma Miassa, maukkaita mereneläviä Moonfish kahvilassa tai intialaista ruokaa Shri Bheemas Indian Restaurant Bridge of Donissa, Aberdeen tarjoaa jotain jokaiseen makuun. Ennen kuin jatkat matkaa Aberdeenista, rentoudu jännittävän päivän jälkeen yhdessä monista hotelleista seuraavaa päivää varten. Yhdet suosituimmista kohteista ovat Britannia Aberdeen, Hilton Aberdeen Treetops ja Mercure Aberdeen Ardoe House hotelli & kylpylä.

  Päivä 2: St. Andrews

  Kiertomatka St. Andrews, Skotlanti Kiertomatka St. Andrews, Skotlanti

  Seuraava pysähdyspaikka matkallasi on St. Andrews Fifen legendaarinen St. Andrews golfklubi Skotlannissa. Aja autollasi pitkin A90 tietä Aberdeenistä ja aja etelään. Ajat Stonehaven, Laurencekirk, Brechin, Forfar ja Dundee kylien läpi. Kahden tunnin ajomatkan jälkeen vuokra-autolla St. Andrewiin pitkin rannikkoa, olet valmis siemailemaan teetä.

  St. Andrews golfklubi, joka rerustettiin vuonna 1754, tunnetaan virallisesti nimellä The Royal ja Ancient Golf Club of St. Andrews ja on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista klubeista maailmassa. Itse asiassa klubia usein kutsutaan "golfin kodiksi". Massiivinen klubitalo on nykyään yksi vaikuttavimmista tiloista koko golfkentällä. Perustamisvuodesta lähtien täällä on järjestetty yksitoista arvokisaa, kuten Open Championship, Walker Cup, St Andrews Trophy, Senior British Open Championship ja paljon muuta. St. Andrewsissa voit löytää paljon: West Sands on yksi kauneimmista rannoista Skotlannissa ja täydellinen paikka rentouttavalle kävelylle tai surfaukselle aalloilla.

  St. Andrews katedraali, St Andrews linna ja St. Andrews yliopiston museo perehdyttävät syvällisesti mielenkiintoiseen alueen historiaan. Koska kaikki pyörii golfin ympärillä tällä kiertomatkalla Iso-Britanniassa, sinun on vierailtava Brittiläisessä golfmuseossa. St. Andrews Aquarium tai Campon kartanopihat ovat myös hyvä valinta.

  Kun olet nähnyt tarpeeksi nähtävyyksiä, sinua odottaa kaupungin yöelämä. Joukosta löytyy lukuisia baareja ja pubeja, Whey Pat Tavern tai Tavern Strathkinness ovat hyvä valinta päivän päätteeksi kylmällä oluella.

  Viihtyisiä kohteita ovat myös The Jigger Inn tai Road Hole Bar. Jos haluat viettää yön kiertomatkallasi St. Andrewsissa, löydät monia ihania majoitusvaihtoehtoja koko kaupungissa. Luksusyöksi varaa huone Old Course-hotellista. Enemmän rennolle yölle, Rusacks tai Fairmont St Andrews Hotel ovat parempi hotellivalinta.

  Päivä 3: Gullane

  Kiertomatka Gullane, Skotlanti Kiertomatka Gullane, Skotlanti

  Seuraavaksi suuntana kiertomatka Gullanessa. Ajomatka St. Andrewsista Muirfieldiin kestää noin tunnin ja 45 minuuttia A92-tien kautta. Jos matkareittisi sallii tauon, suosittelemme pysähtymään Edinburghissa. Muirfield golfklubi sijaitsee Gullanessa, East Lothianissa Skotlannissa, josta on näkymät Forthinvuonolle. Kuten muutkin seurat kiertomatkalla Iso-Britanniassa, Muirfield on ollut tärkeiden turnausten isäntänä useita kertoja. Se perustettiin vuonna 1891, vaikka klubin historia jatkuu paljon pidemmälle menneisyyteen. Mielenkiintoisin seikka on kuitenkin se, että Open Championship pidettiin täällä vuonna 1892 ensimmäistä kertaa. Sittemmin on pidetty yhteensä 15 turnausta.

  Kun olet tutkinut tätät loistavaa paikkaa, suunntaa Gullane Bents-rannalle rentoutumaan ja nauttimaan herkkuja samalla kun tutkit vanhoja kylän kauppoja. Runsaan aterian jälkeen lähde virkistävälle hanaoluelle vanhaan Klubitaloon. Koska tässä pienessä kylässä on rajoitetusti yöpymismahdollisuuksia, varmista, että varaat hyvissä ajoin etukäteen. Hyvin varustettuja huoneita löytyy joko Greywalls tai Mallard hotelleista. Pienet bed & breakfast majatalot, kuten Maple Cottage tai Muirfield Green, ovat myös mukavia paikkoja viettää yö. Tarvitset kunnon yöunet, sillä seuraavaksi taival vuokra-autollasi Gullanesta vie monta tuntia.

  Päivä 4: Woodhall Spa

  Kiertomatka Woodhall Spa, Englanti Kiertomatka Woodhall Spa, Englanti

  Seuraava kohde matkalla on Woodhall Spa golfklubi. Aja autollasi Iso-Britannian halki A1 pitkin etelän suuntaan. Reitti vie aikaa liikenteestä riippuen noin viisi tunti ja 20 minuuttia. Leedsin kaupunki on noin kahden tunnin päässä matkareitiltä, jos aika sallii, ja suosittelemme sitä päiväretkelle.

  Woodhall Spa golfklubi, joka perustettiin vuonna 1891, sijaitsee Woodhall Span pohjoispuolella Lincolnshiressä. Alunperin seura oli vain yksi paikka, kunnes arkkitehti Donald Steel suunnitteli ja rakensi ns. Bracken vuonna 1998.

  Paikka, jossa sinun kannattaa ehdottomasti käydä kiertomatkallasi Woodhall Spassa on Aqua Sante kylpylä. Pitkien matkojen ja golfauksen jälkeen viime päivinä, voit nyt todella rauhoittua rentouttavalla lihashieronnalla.

  Vietä mukava ilta Kinema Woods tai Woodhall Spa mökkimuseossa. Jos todella haluat kokea jotain ainutlaatuista, sinun pitäisi suunnitella matka Russ Sora Falconrylle. Opi yhdeltä maailman johtavista haukkametsästäjistä kaiken muinaisesta haukkametsästyksestä. Pitkän päivän jälkeen radalla ja autonvuokrauksella Woodhall Spassa, on mukavaa mennä nukkumaan miellyttävässä majoituksessa.

  Onneksi Woodhall Spa tarjoaa laajan valikoiman majoitusta. Dower House ja INN Woodhall hotellit ovat saaneet parhaita arvosteluja. Voit myös löytää lukuisia pienempiä yrityksiä, kuten Rose Cottage B&B, Village Limits Country Pub, Restaurant & Hotel tai Kirkstead Old Mill Cottage, joilla kaikilla on aito paikallinen tyyli.

  Päivä 5 & 6: Liverpool

  Kiertomatka Liverpool, Englanti Kiertomatka Liverpool, Englanti

  Viidentenä päivänä golfin innoittama seikkailu johtaa sinut matkalle edelleen Liverpooliin. Jos liikenne on vähäistä, matka autolla Liverpooliin M56-tietä pitkin länteen kestää noin kolme ja puoli tuntia. Koska kiertomatkalla Liverpoolissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, suosittelemme jäämistä kahdeksi päiväksi.

  Liverpool ei ole ainostaan kaupunki, jossa Beatles perustettiin, se on myös kaupunki, jolla on erittäin rikas historia. Tästä syystä kaupungissa on olemassa paljon matkailukohteita lomailijoille. Ensinnäkin, kaikki tietenkin suuntaavat Royal Liverpool golfklubille mukavalle kierrokselle golfia.

  Royal Liverpool golfklubi perustettiin vuonna 1869. Alkuperäisen kentän on suunnitellut Robert Chambers ja George Morris. 1900-luvulla seuran uudisti kukapa muu kuin Harry Colt. Amatööri miesten mestaruuskilpailut pidettiin täällä alusta lähtien ja myös ensimmäinen kansainvälinen ottelu Englannin ja Skotlannin välillä pidettiin täällä. Royal Liverpool golf klubi sijaitsee golfin historian kunniapaikalla. Tiedämme tänään, että Walker Cup myös alkoi täältä.

  Vuosien varrella täällä on pidetty monia tärkeitä turnauksia. Niitä ovat esimerkiksi naisten British Open, Open Championship, Curtis Cup ja paljon muuta. Muutaman kilometrin päästä löydät Caldy golfklubin. Vaikka tämä paikka ei ole aivan yhtä suosittu, kuin sen pohjoinen naapuri, pelaajat pitävät sitä yhtä houkuttelevana.

  Hyödynnä autonvuokrausta Liverpoolissa ja vieraile useilla mielenkiintoisilla nähtävyyksillä. Esimerkiksi Casbah Coffee Club, missä Beatles piti ensiesityksensä The Quarrymen bändinä. Mendipsissa näe nuoren John Lennonin koti, kun taas Paul McCartney kasvoi osoitteessa 20 Forthlin Road. Molemmat paikat ovat helposti saavutettavissa vuokra-autolla Liverpoolista. Jos haluat oppia lisää kaupungin historiasta, älä missaa Liverpoolin keskuskirjastoa, Liverpoolin katedraalia ja Pyhän Georgen salia missään tapauksessa.

  Kaiken lisäksi Liverpool tarjoaa laajoja ostosmahdollisuuksia. Tähän mennessä shoppailu on yksi tärkeimmistä aktiviteeteistä monille turisteille. Liverpool ONE on yksi suosituimmista ostoskeskuksista ympäri Englantia. Muutenkin löydät runsaasti kauppoja, markkina-alueita ja putiikkeja, jotka tarjoavat sinulle kaikkia kuviteltavissa olevia tavaroita kaupungissa. Kun päivä lähenee loppuaan, yöelämä alkaa Liverpoolissa.

  Monissa baareissa ja yökerhoissa, jotka ovat levällään koko kaupungissa, voit kääntää yön päiväksi. Cavern Club on kaikkille Beatles faneille ja Berry & Rye tarjoaa enemmän aitoa tunnelmaa. Kaupunki ylpeilee myös joillakin erinomaisilla komediaseuroilla. The Laughterhouse ja Hot Water Comedy Club ovat hyvin suosittuja paikallisten kesken. Mitä tulee ravintoloihin, et halua jättää niitä välistä. Etsitpä sitten kahviloita, espanjalaista, intialaista tai Välimeren keittiön ravintolaa - Liverpoolissa on runsaudenpula! Tietenkin voit maistaa perinteistä englantilaista ruokaa, kuten Wellingtonin pihvi tai paimenten vuoka.

  Tällaisen tapahtumarikkaan päivän jälkeen jää yöksi yhteen monista hotelleista, jotka sopivat budjettiisi ja vaatimuksiisi. Melko kalliita vaihtoehtoja ovat Scarisbrick, Hillcrest luksushotelli tai adisson Blu ja Hope Street. Ei ole väliä minkä majoituksen valitset, kannattaa varata huone etukäteen. Liverpool on erittäin suosittu matkailukohde ympäri vuoden, joten voi olla vaikea saada vapaa huone spontaanisti.

  Päivä 7 & 8: Dublin ja Newcastle

  Kiertomatka Dublin ja Newcastle Kiertomatka Dublin ja Newcastle

  Jotta pääset viimeiseen kohteeseesi golfkenttien kiertomatkalla, sinun on ensin seurattava A55 tietä länteen, ennen kuin voit ottaa Dun Laoghaire lautan Dubliniin Agleseyn saarella. Satamasta pääset N31, R118, R131 ja M50 teitä pitkin Dublinin kaupunkiin. Tämän jälkeen aja vuokra-autolla Dubliniin M1 tielle Newryyn ja Mourneen, jossa poistut A1 tieltä A25 risteyksessä, kunnes saavut Newcastleen. Voidakseen nauttia kiertomatkasta Dublinissa oikein, sinun pitäisi suunnitella lomallesi kaksi päivää, koska ajomatka on pitkä.

  Royal County Down golfklubi on yksi vanhimmista Irlannissa. Perustettu vuonna 1889 kahdella radalla, Annesely Links ja Championship Course. Neljäs ja yhdeksäs reikä täällä ovat niin näyttäviä, että molemmat on mainittu julkaisussa "500 maailman parasta golfreikää". Golf Digest myönsi Championship-radalle neljänneksi parhaan paikan vuonna 2005 Yhdysvaltojen ulkopuolella, kun taas vuonna 2007 se nousi ensimmäiselle paikalle. Avaamisen jälkeen täällä on järjestetty useita tärkeitä turnauksia. Joukosta löytyy esimerkiksi Irish Open, Palmer Cup, Walker Cup, British Ladies Amateur Golf Championship ja paljon muuta.

  Newcastle sijaitsee Slieve Donardin juurella. Golfkenttien lisäksi on olemassa runsaasti mahdollisuuksia ihastella nähtävyyksiä, shoppailla, syödä hyvää ruokaa tai vain rentoutua. Sijainti ei voisi olla parempi: voit nauttia Irlannin loistosta rannikolla ja upeista näkymistä Mourne vuorille.

  Vaikka Dublin on näkemisen arvoinen kaikkina vuodenaikoina, lokakuun lopussa Halloween festivaalin aikana kaupunki on erityisen kaunis. Toinen suosittu nähtävyys on Pyhän Patrickin joki. Legendan mukaan Pyhä Patrick ajoi pois kaikki käärmeet Irlannista tällä paikalla. Mielenkiintoinen sivuhuomautus: Mourne vuorilta poimittua graniittia käytettiin 9/11 New Yorkin muistomonumentin perustan rakentamisessa.

  Majoitusvaihtoehdot ovat runsaat Newcastlessa vahvan matkailun ansiosta. Enniskeen Country House Hotel ja Slieve Donard Resort & Spa ovat suosikkeja vierailijoiden keskuudessa, vaikka Donard Hotel antaa lomallesi historiallisen hohdon. Widow's Row tarjoaa viihtyisia huoneita, joissa on upea näköala. Golf Links Hotel sijaitsee lähellä golfkenttää.

  Lähdettyään Newcastlesta suosittelemme ajamaan Belfastin lentokentälle. Verrattuna Dublinin lentokenttään, jonne pääset noin kahdessa tunnissa, Belfastin lentokentälle saavut alle tunnissa ja 20 minuuttissa. Siellä voit myös palauttaa Auto Europen vuokra-auton.

  Iso-Britannian golfkenttien kiertomatka: Fiksua suunnittelua

  Nyt sinulla on yleiskuva legendaaristen golfkenttien reitistä Iso-Britanniassa ja Irlannissa ja olet nyt hyvin valmistautunut golfkenttien kiertomatkalle. Lukuisilla vaihtoehdoilla Auto Europelta, sekä meidän kattavilla oppailla täydelliselle kiertomatkalle Skotlannissa, Englannissa ja Irlannissa, mikään ei seiso tielläsi.

  Kaikki mitä nyt tarvitset on hyvin suunniteltu matkareitti, runsaan yli viikon pituisen loman ja tietenkin joukon vankkoja golfmailoja, joka kestävät matkan kuormituksen. Turvaa täydellinen ajoneuvo golfkiertueelle, aloita aikainen suunnittelu ja tee autonvuokraus Iso-Britanniassa Auto Europen kautta!


  Käytännöllisiä matkavinkkejä Iso-Britanniassa

  Kiertomatkavinkit
  Kiertomatkavinkit
  Yhdensuuntainen autonvuokraus
  Yhdensuuntainen autonvuokraus

  Tutki muita kiertomatkoja Iso-Britanniassa

  Elokuvakohteet Norfolkin rannikko Skotlanti
  Skotlannin ylämaat Yorkshiren nummet