Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO FARON LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Faron lentokenttä - Varaa ja säästä

  Ihanteellinen tapa aloittaa lomasi paratiisin tyylisellä Algarven alueella Portugalissa on autonvuokraus Faron lentokentältä. Löydät oikea ajoneuvo lomallesi Auto Europen monipuolisesta ajoneuvovalikoimasta ja valitse matkabudjetillesi sopivin vaihtoehto. Meidän usean vuosikymmenen kokemus on tuonut meille lukuisia kumppaneita ja Portugalissa takaamme sinulle laadukasta asiakaspalvelua sekä suurimmissa kansainvälisissä, että paikallisissa autovuokraamoissa. Faron upeat lomakohteet houkuttelevat matkailijoita laidasta laitaan ja haluamme miellyttää heitä kaikkia tarjoamalla helppokäyttöiset verkkosivut, nopean hintavertailun ja huippuluokan asiakaspalvelua. Tästä on tullut vuosien varrella totta, josta puhuvat puolestaan myös autonvuokrauksen asiakasarvostelut Farosta. Olemme saatavilla sinua varten viikon jokaisena päivänä!

  Faro sijaitsee suoraan kauniin Algarven rannikon sydämessä. Monet matkaajat kulkevat vain nopeasti tämän aliarvostetun kaupungin läpi, mikä on sääli. Täältä löytyy viehättävä venesatama, hyvin hoidetut puistot ja aukio ja historiallinen vanha kaupunki jalankulkualueella ja upeilla kahviloilla. Sen suuri opiskelijamäärä takaa vilkkaan yöelämän ja teatterit ovat vahvasti esillä. Kauniisti säilyneeltä keskiaikaiselta korttelilta löytyy kiinnostavia museoita, kirkkoja ja luukappeli. Parque Natural da Ria Formosan laguunit, läheiset rannat, sekä Ilha de Faron saaret ja Ilha da Barreta lisäävät Faron houkuttelevuutta. Autonvuokraus Faron lentokentältä vie sinut kaupungin lisäksi vaivattomasti idyllisiin kalastajakyliin tai jopa pääkaupunkiin Lissaboniin.

  Lentokenttätiedot

  Faro Airport (FAO)
  Virallinen nimi: Faro Airport, portugaliksi: Aeroporto Internacional de Faro. Lentokenttä tunnetaan myös nimellä Algarve Airport.
  Osoite: 001-701 Faro, Portugali.
  Puhelin: +351 289 800 800
  Sijanti: Lentokentän sijainti on vain neljä kilometriä Faron länsipuolella.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi useita halpalentoyhtiöitä Euroopan muihin kaupunkeihin, sekä kotimaassa Lissaboniin ja Portoon. Suomeen lentoja lentää Finnair. Muita tärkeimpiä lentoyhtiöitä ovat British Airways, easyJet, Eurowings, Flybe, Lufthansa, Tuifly, Ryanair, Norwegian, TAP ja Transavia.

  Terminaalit

  Matkustajamäärä Faron lentokentällä on vuosien varrella jatkuvasti lisääntynyt ja sen vuoksi lentokentällä on tehty lukuisia kunnostuksia ja laajennuksia. Lentokentällä on helppo navigoida, koska se koostuu vain yhdestä terminaalirakennuksesta, jossa portit on jaettu moduuleihin A-D. Terminaalirakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sisäänkäynnin oikealta puolelta löytyvät lähtöselvitystiskit ja turvatarkastus on suoraan edessä, josta pääsee heti porteille C ja D. Porteille A ja B pääsee toisesta kerroksesta. Infopalvelu löytyy ennen ja jälkeen turvatarkastuksen.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Monet autovuokraamot Faron lentokentältä löytyvät terminaalirakennuksen sisältä oikealla puolella, kun poistut matkatavaroiden hakualueelta. Muista lukea perusteellisesti varausvahvistuksestasi auton hakua koskevat lisätiedot. Joidenkin vuokraamojen työketijät tulevat sinua vastaan ja vievät sinut vuokra-autollesi.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis & Budget 6.00 - 23.59
  Europcar & Keddy 6.00 - 23.59
  Goldcar & Rhodium 7.00 - 23.00
  Enterprice & Guerin 6.00 - 23.59
  Hertz & Thrifty 7.00 - 23.59

  Lentokenttäpalvelut

  Useimmat Faron lentokentän ruokailupaikat sijaitsevat terminaalirakennuksen keskellä. Lentokenttä tarjoaa vieraille lähinnä kahviloita ja pikaruokaravintoloita, mutta täältä löytyy myös pubi. Jotkut kahvilat löytyvät myös lähtöporttien vieressä. Kaupat sijaitsevat pääasiassa turvatarkastuksen jälkeen ja niihin kuuluu kioskeja ja matkamuistokauppoja, sekä kauppoja, jotka myyvät luksusluokan tavaroita ja käsitöitä. Faron lentokentällä matkailijat voivat myös käyttää rajoittamattomasti ilmaista langatonta verkkoa. Näiden palvelujen lisäksi lentokentältä löytyy rahoituspalveluja, kuten valuutanvaihtoa, terveyspalveluja ja CIP oleskelutila. Täällä voit nauttia kahvista, rentoutua rauhassa, katsoa TV:tä tai lukea sanomalehtiä.

  Kuljetus

  Matka autolla Faron lentokentältä keskustaan N125-10 tietä pitkin kestää vain kymmenen minuuttia. Jos haluat tutustua maan liikennesääntöihin, lue lisää oppaastamme. Lentokentältä kaupunkiin pääset myös bussilinjoilla 14 ja 16. Useimmat niistä kulkevat klo 5.00-23.00 välillä ja niistä vastaa Proximo. Suoria bussimatkoja lentokentältä kaupunkiin hoitaa eri matkatoimistot ja niiden hinta riippuu kohteesta ja matkatoimistosta. Faron rautatieasemalle pääset nopeasti joko linja-autolla tai taksilla, josta pääset taas edelleen muihin Algarven kohteisiin. Myös takseja löytyy lentokentältä ja niiden hinnat määräytyvät matkan pituuden mukaan, mutta hintaan voidaan lisätä myös tietullit tai suurten matkalaukkujen lisämaksu. Bussipysäkit ja taksitolpat sijaitsevat toisiaan vastapäätä suoraan terminaalirakennuksen ulkopuolella.

  Pysäköintivinkit

  Faron lentokentältä löytyy useita pysäköintimahdollisuuksia lyhytaikaisesta pitkäaikaiseen pysäköintiin. Jos haluat Faron kaupungissa pysäköidä kadulla, sinun on lähes kaikissa tapauksissa maksettava pysäköinnistä lippuautomaatissa. Lue kaikki parkkialueen lähellä olevat liikennemerkit tarkasti. Jos löydät tekstin "Residentes", nämä parkkipaikat on varattu asukkaille. Sinun kannattaa harkita myös parkkihalleja. Farossa on sekä maksullisia, että maksuttomia pysäköintitiloja. Erinomainen ja suuri maksullinen maanalainen pysäköintialue sijaitsee lähellä keskustaa. Ilmaisia parkkipaikkoja löytyy Largo de São Franciskon lähellä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Faron lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Faron lentokentästä

  Faron lentokenttä
  8001-701, Faro, Portugali
  IATA koodi: FAO
  ICAO koodi: LPFR
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 37.00527
  Pituusaste: 07.5757

  Yleistietoa: Faron lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Algarven lentokentältä, sijaitsee 4 kilometriä Farosta luoteeseen ja on helposti saavutettavissa vuokra-autolla.