Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO FARO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Faro - Taatut parhaat hinnat

  Algarve on erinomainen lomakohde. Hiekkarannat, Espanjan läheisyys ja leuto ilmasto ovat hyvä syy harkita autonvuokrausta Farosta ja lähteä seikkailulle. Tutustu barokkikirkkoon Nossa Senhora do Carmossa, jonka kappeli on rakennettu luista, tai Serra de Monchiquen mäkiseen maastoon, jossa ei ole moni turisti vielä vieraillut. Auto Europelta löytyy halvimmat autot lukemattomissa autovuokraamoissa Farossa. Yhteistyö kansainvälisten ja paikallisten autovuokraamojen kanssa takaa sinulle parasta laatua, suuren valikoiman ja edulliset hinnat. Yksinkertaisempaa ja mukavampaa auton vuokrausta saa etsiä, ja lukuisat asiakkaamme ovat olleet samaa mieltä autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Farosta.

  Liikenne

  Jos aiot ajaa Algarven ympärillä, on tärkeää muistaa, että A22-moottoritiellä, joka ei aikaisemmin ollut maksullinen, on nyt sähköinen tietulli. Monilla autovuokraamoilla Farossa on autoissa valmiiksi asennettuja laitteita, jotka tekevät maksujen maksamisen helpommaksi. Tämän laitteen aktivoimiseksi tarvitaan yleensä päivittäinen maksu. Vaihtoehtoisesti voit myös maksaa tietullit portugalilaisesa postitoimistossa tai Pay Shopissa. Tämä on tehtävä 48 tunnin kuluttua tien käyttämisestä, mutta viimeistään 5 vuorokauden päästä. Jos haluat, voit myös ostaa ennakkoon maksetun kortin postitoimistosta.

  Pysäköinti

  Yleensä katupysäköinti Farossa on maksullista. Maksumittareita löytyy katujen varsilla ja sinun on jätettävä maksettu lippu kojelaudalle. Jos pysäköintimerkillä on myös sana "Residentes", se tarkoittaa, että pysäköinti on sallittu vain asukkaille. Avenida 5 de Outubro on maanalainen pysäköintialue. Pysäköinti on maksullista, mutta hyvä vaihtoehto, jos sinulla on vaikeuksia löytää pysäköintitilaa kadulla. Tämä puisto sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla. Ilmainen pysäköintialue löytyy myös lähellä Largo de São Franciskoa. Tämä aukio sijaitsee kaupungin muurien lähellä ja kävelymatkan päässä keskustasta. Vaikka se on ilmainen puisto, siellä on usein "ammattilaisia parkkiapureita", ketkä "auttavat" ihmisiä löytämään paikkoja omille autolleen. Vaikka ei pakollista, tipin antaminen on suositeltavaa kaikille, ketkä arvostavat auton maalipintaa.

  Maantieteelliset tiedot

  Faro sijaitsee Portugalin eteläosassa Algarven alueella. Alueella vallitsee lauhkea Välimeren ilmasto, lämpimillä aurinkoisilla päivilä kesäisin ja leudoilla päivillä talvella. Koko alueen rannat ovat kuuluisia lämpimistä vesistään, johon vaikuttaa sekä Välimeri, että Afrikan läheisyys. Meri rannikon lähellä on yleensä rauhallinen ja kaupunkien ja ympäröiviä rantoja vartioivat pelastajat. On kuitenkin erittäin tärkeää tarkkailla varoituksia. Vihreä väri tarkoittaa, että meri on tarpeeksi rauhallinen uimiseen; keltainen kehoittaa varovaisuuteen ja punainen tarkoittaa, että meri on liian raju uimiseen. Jos rannalla näkyy ruudullinen lippu, se tarkoittaa sitä, että siellä ei ole tällä hetkellä vartijoita ja uintia on vältettävä.

  Lentokenttä

  Faron lentokenttä tunnetaan myös nimellä Algarve Airport. Lentokenttä sijaitsee vain 4 km länteen keskustasta. Siitä on tullut erittäin tärkeä kohde lähialueen matkailulle ja kaikille, ketkä suuntaavat rantalomalle. Lentokentästä tuli vieläkin tärkeämpi sen jälkeen, kun Ryanair aloitti siellä liikennöinnin vuonna 2010.

  Faro Airport (FAO)
  Osoite: Aeroporto de Faro. 8006-901 Faro, Portugali.
  Puhelin: +351 289 800 800
  Nettisivut: Faro airport

  Julkinen liikenne

  Autonvuokraus Farossa on helpoin tapa liikkua, mutta myös julkista liikennettä on tarjolla. Faron rautatieasema sijaitsee lähellä Marinaa, lähellä kaupungin keskustaa Largo da Estação dos Caminhos de Ferrossa. Rautatieasema on kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Farosta on junayhteydet Algarven muihin suurempiin kaupunkeihin, kuten Lagos ja Portimão. Kaupungista lähtee junia myös pääkaupunkiin Lissaboniin. Junien lisäksi sinulla on käyttävissä useita bussilinjoja. Bussit vievät sinut myös pienempiin alueen kaupunkeihin ja tärkeimmille nähtävyyksille. Kaupungin julkisesta liikenteestä vastaa Eva Transportes. Itse kaupungissa on neljä bussia, jotka ovat numerot 14, 15, 16 ja 18. Numerot 14 ja 16 palvelevat sekä lentokenttää, että Faron rantaa. Voit ostaa lippuja suoraan kuljettajalta.

  Asuntoautot Farossa

  Asuntoautolla Farossa Auto Europen kautta voit lisätä Portugalin matkallesi enemmän mukavuutta. Kulje eri paikkoihin ja unohda matkalaukkujen kantaminen ja pakkaaminen ympäriinsä aina sijainnin muuttumessa. Algavre on erinomainen kohde kiertomatkalle upeine rantoineen ja luonnonsuojelualueilla. Älä murehdi kalliita hotelleja ja yövy luonnon keskellä!

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Faro