Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO FIRENZEN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Firenzen lentokentällä

  Suunnittele autonvuokraus Firenzen lentokentältä, koska se takaa täydellisen loman alun Italiassa. Autolla Auto Europelta voit käydä paitsi upeassa Firenzessä, mutta myös lähteä kiertomatkalle Toscanassa ja nauttia sen maaseudusta, josta löytyy kuvankauniita viinitarhoja ja Ligurianmeri. Firenze oli keskiaikaisen Euroopan kaupan ja rahoituksen keskus, sekä yksi rikkaimmista kaupungeista siltä ajalta. Sitä pidetään renessanssin syntymäpaikkana ja sitä on kutsuttu "keskiajan Ateenaksi".

  Lentokenttätiedot

  Firenze Airport (FLR)
  Virallinen nimi: Florence Airport, Peretola, (italiaksi: Aeroporto di Firenze-Peretola).
  Osoite: Via del Termine, 11, 50127 Firenze, Italia.
  Puhelin: +39 055 30615
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee vain noin 4 kilometriä luoteeseen Firenzen keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi sekä suuria kansainvälisiä lentoyhtiöitä, että sesonkilentoja. Tällä hetkellä lentokentältä löytyy noin 20 eri yhtiötä, joista suurimpia ovat Lufthansa, KLM, Britis Airways ja Alitalia.

  Terminaalit

  Firenzen Amerigo Vespuccin lentokentällä on kaksi terminaalia: saapuneiden terminaali, jossa palvellaan kaikkia saapuvia matkustajia yhdessä ensimmäisessä kerroksessa, sekä lähtevien terminaali - omistettu yksinomaan lähteville lennoille.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Firenzen lentokentällä sijaitsevat tuloaulassa. Siirry vahvistukessa mainitulle vuokraamolle ja näytä asiakirjat virkailijalle. On tärkeää tarkastaa ajoneuvo ja mahdolliset aikaisemmat vauriot. Ennen lähtöä, varmista virkailijalta, mihin palauttaa ajoneuvo vuokrasi lopussa.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 8.00 - 23.00
  Firefly Ma-la 8.30 - 23.30
  Su 9.30 - 23.30
  Hertz Ma-la 8.30 - 23.30
  Su 9.30 - 21.30
  Interrent 7.00 - 23.30
  Locauto Ma-pe 8.30 - 19.00
  La 8.30 - 16.00
  Su 8.30 - 13.00
  Maggiore 8.30 - 22.40
  Sicily by Car 8.30 - 22.30
  Sixt Ma-la 8.30 - 21.30
  Su 8.30 - 13.00, 16.00 - 21.30

  Lentokenttäpalvelut

  Matkustaja- ja matkailuneuvontapöydät sijaitsevat pohjakerroksessa tuloaulassa. Pankit ja valuutanvaihto sijaitsevat lähtevien terminaalissa. Raha-automaatit löytyvät tuloaulasta. Matkustajilla Firenzen lentokentällä on mahdollisuus tutustua hienoon valikoimaan italialaisten muotisuunnittelijoiden kauppoihin, joita on sijoitettu lähtevien alueelle. Ravintolat ja baarit sijaitsevat molemmissa terminaaleissa. Löytötavaroille on olemassa online-palvelu lentoaseman sivuilla, jossa on kuvia löyneistä tavaroista.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Firenzen kaupungin lähteisyyden ansiosta, pääset autonvuokrauksella Firenzen lentokentältä keskustaan noin 15 minuutissa. Seuraa Viale Guidonia A11 tielle asti, joka on moottoritie Pisaan. Lentokenttä sijaitsee moottoritien risteyksessä. Käy Italian ajo oppaan sivulla tutustumassa maan liikennesääntöihin. Paikallinen Firenzen bussiyhtiö ATAF liikennöi linja-autoilla päärautatieasemalta (Firenze Piazza Stazione) lentokentälle puolen tunnin välein. Matka kestää noin 25 minuuttia. Myös taksit ovat saatavilla lentokentältä kaupunkiin. Taksien odotusalue sijaitsee tuloaulan ulkopuolella.

  Pysäköinti

  Lentoasemalla pysäköinti on sallittu lyhytaikaisella parkkipaikalla ilmaiseksi ensimmäisen 20 minuutin ajan. Maksullinen pitkäaikainen parkkialue tarjoaa 24 tunnin vartiointia. Historiallisessa Firenzen keskustassa, kuten monissa Italian kaupungeissa on ZTL vyöhyke (rajoitettu lähiliikennevyöhyke). Vain autot, joissa on asumislupa, voivat pysähtyä vyöhykkeellä. ZTL on voimassa klo 07.30 - 19.30 arkisin ja klo 07.30 - 18.00 lauantaisin. Pysäköinnistä vyöhykkeelle näiden aikojen sisällä ilman erityistä lupaa johtaa suuriin sakkoihin. Jos hotelli sijaitsee ZTL vyöhykkeellä, varmista, että ilmoitat auton rekisterinumero hotellille.

  Useita maksullisia pysäköintialueita on siroteltu ympäri kaupunkia. Katupysäköintipaikkoja on saatavilla asuinalueella, noin 10 ja 20 minuutin kävelymatkan päässä historiallisesta keskustasta. Vierailijat voivat pysäköidä ajoneuvonsa vain sinisellä merkityillä autopaikkoja. Valkoisilla merkityt paikat ovat varattu asukkaille ja keltaistet ovat invapaikat.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Firenzen lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Firenzen lentokentästä

  Firenzen lentokenttä
  Via del Termine 11 50127, Firenze, Italia
  IATA koodi: FLR
  ICAO koodi: LIRQ
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 43.4836
  Pituusaste: 011.1214

  Yleistietoa: Firenzen Peretolan lentokenttä on toinen päälentokenttä Toscanassa. Se on suhteellisen pieni ja sijaitsee vain noin 15 minuutin päässä kesksutasta.