Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO PISA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Pisassa Auto Europen kanssa

  Auto Europen vahva suhde johtavien autovuokraamojen kanssa maailmanlaajuisesti antaa meille mahdollisuuden tarjota laadukasta autonvuokrausta useissa kohteissa Italiassa. Myös monet asiakkaamme ovat tästä olleet samaa mieltä autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Pisasta. Autonvuokraus Pisassa on mahdollista kansainväliseltä Galileo Galilein lentokentällä, keskustassa ja rautatieasemilla. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme joustavuutta valittaessa sijaintia, joka sopii heille parhaiten, tietäen, että se löytyy aina kaikkein kilpailukykyisin hinnoin. Tule tutstumaan historialliseen kaupunkiin ja Pisan kaltevan tornin tarniaan myös esimerkiksi näyttävällä luksusautolla.

  Liikenne

  Yksi yleisimmistä tavoista saada sakot ajettaessa Pisassa, on vahingossa ajamalla ZTL-alueelle, joka on lyhenne sanoista Zona Traffico Limitato tai rajoitettu lähiliikennevyöhyke. Tämä on osa kaupungin keskustaa, joka on suljettu muulta kuin asuin- ja joukkoliikenteeltä. Kannattaa pitää silmällä liikennemerkkejä ja kaistarajoituksia, jotka on merkitty ZTL-alueen alussa. Jos vahingossa joudut ZTL-alueelle, saat sakot. Itse asiassa, saatat saada sakot useita kertoja vain muutaman minuutin sisällä jokaisesta kerrasta, kun ohitat kameran. Jos saat sakot, kirje lähetetään kotiosoitteeseen. Usein autovuokraamot Pisassa myös perivät sakkojen käsittelymaksun vuokran lopussa.

  Pysäköinti

  Katupysäköinti Pisassa on yleensä maksullista lipulla. Sinun täytyy käyttää parkkiautomaattia ja maksaa pysäköintiajasta ennalta ja jättää lippu kojelaudalle. Siniset viivat osoittavat maksullista pysäköintiä, valkoiset viivat ilmaista pysäköintiä ja keltaiset viivat merkitsevät varattua pysäköintialuetta. Mitä lähempänä olet turistialuetta, sitä kalliimpia ovat parkkipaikkamaksut. Voit myös jättää auton yhdelle kaupungin pysäköintialueista, joista suurin on Parcheggio di Piazza dei Miracoli (avoinna klo 06.30 - 23.30 päivittäin). Taloudellisin ratkaisu on kuitenkin jättää auton yhdelle kaupungin kahdesta vapaasta liityntäpysäköinnin parkkipaikoista: Parcheggio Via Pietrasantina ja Parcheggio del Brennero.

  Maantieteelliset tiedot

  Pisa sijaitsee Keski-Italiassa Toscanan alueella. Paremmin tunnettu Pisan kaltevasta tornista - kuten monet Italian kaupungit - on todellinen ulkoilmamuseo, mikä johtuu suurelta osin Italian renessanssin suurten mestarien teoksista ja arkkitehtuurisista uroteoista. Kuten muualla Keski- ja Etelä-Italiassa, Pisassa vallitsee Välimeren ilmasto, joka pitää sisällään leudot talvet ja lämpimät kesät. Keskimääräinen lämpötila kesällä on 30°C ja lämpötilat talvella eivät yleensä putoa alle 0ºC.

  Lentokenttä

  Lentokenttä on avoinna joka päivä klo 7.00 - 23.00 välillä Italian aikaa. Lentokentän virallinen nimi italiaksi on Aeroporto Internazionale di Pisa ja usein tunnetaan myös nimellä Galileo Galilei lentokenttä.

  Pisan kansainvälinen lentokenttä (PSA)
  Osoite: Aeroporto Galileo Galilei, 56121 Pisa.
  Puhelin: +39 050 849111
  Nettisivut: www.pisa-airport.com

  Julkinen liikenne

  Autonvuokraus Pisassa ei ole ainut liikkumisen muoto. Pisa Centrale on Pisan päärautatieasema. Sieltä on yhteydet useisiin tärkeimpiin Italian kaupunkeihin, kuten Rooma, Genova ja Firenze. Asemalla on kaapit, joihin voit jättää matkatavarat edullisesti moneksi tunniksi. Pisaa palvelee bussiverkosto, jota liikennöi CPT (Compagnia Pisana Trasporti). Voit ostaa bussiliput sanomalehtikioskeista, tupakkakaupoista, lentokentältä ja linja-autojen terminaalista (sijaitsee Piazza S. Antoniossa).

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Pisa