Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO FUNCHALIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Funchalin lentokenttä - Varaa ja säästä

  Kun teet autonvuokrauksen Fucnhalin lentokentältä, voit aloittaa lomasta nauttimisen tällää kauniilla saarella heti kun astut ulos lentokoneesta. Kuuluisa viineistään, hyvästä ruosta, ainutlaatuisesta kulttuurista ja Unescon maailmanperintökohteesta Laurel metsistä, Madeira on täydellinen paikka paeta arjen hälinää ja rentoutua. Auto Europe auttaa sinua lomasi suunnittelussa ja tarjoaa vuokra-autoja kohtuulliseen hintaan ja hyvällä palvelulla. Monen vuoden kokemus on johtanut laajaan yhteistyökumppaneiden verkostoon, jonka avulla tarjoamme suuren valikoiman kaikille sopivia autoja Portugalissa ja sen saarilla!

  Lentokenttätiedot

  Funchal Airport (FNC)
  Virallinen nimi: Funchal airport, tunnetaan myös nimellä Madeiran lentokenttä. Nykyään myös Christiano Ronaldo Airport.
  Osoite: 9100-105 Santa Cruz, Madeira, Portugali.
  Puhelin: +351 291 520 700
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä koilliseen Funchalin keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Madeiralle lentää useita kausittaisia lentoja vuoden ympäri eri kohteista. Suomeen suoria lentoja liikennöi ainakin Finnair.

  Terminaalit

  Madeiran lentokentällä on yksi terminaalirakennus, joten siellä on helppo suunnistaa. Tunnetusti lyhyt kiitotie on laajennettu, joka ansaitsi monia insinööripalkintoja lentokentälle. Terminaalirakennus on suurimmaksi osaksi sijoitettu maan alle, eikä siellä ole ilmasiltoja johtamaan matkustajat terminaalista lentokoneille. Sen sijaan matkustajien on käveltävä lyhyt matka tai käytettävä busseja. Jos tarvitset apua, neuvontapisteet sijaitsevat tasoilla 0-1.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Useimmilla autovuokraamoilla Funchalin lentokentällä on omat työpöydät terminaalirakennuksen sisällä. Varmista, että tiedät mistä noutaa auto Madeiran lentokentällä, lue kaikki ohjeet autonvuokrauksen varausvahvistuksesta huolellisesti ennen saapumista.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo 8.00 - 23.59
  Avis 6.00 - 23.59
  Budget 6.00 - 23.59
  Bravacar 8.30 - 20.00
  Dollar 7.00 - 23.00
  Europcar ja Keddy 7.00 - 23.59
  Goldcar 7.00 - 23.00
  Guerin 7.00 - 23.59
  Hertz 7.00 - 23.59
  Thrifty 6.00 - 23.59

  Lentokenttäpalvelut

  Mukava valikoima kauppoja odottavat kävijöitä Madeiran lentokentällä. Löydät matkamuistoja, suklaata ja muita makeisia erikoisliikkeistä, sekä lahjatavarakaupoista ja verottomista kaupoista, täydellinen viime hetken matkamuistoille. Saat nopeaa välipalaa, kun suuntaat yhteen useista kahviloista lentoasemalla tai nappaa nopea ateria tapasbaarista tai pikaruokaravintolasta. Useimmat kaupat sijaitsevat turvatarkastuspisteiden jälkeen, mutta kahvilat ja ravintolat jakautuvat melko tasaisesti molemmille puolille.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Suhteellisen pienen koon ansiosta pääset kaikkiin kohteisiin helposti autonvuokrauksella Funchalin lentokentältä. Matka lentokentältä Funchalin pääkaupunkiin kestää vain noin 20 minuuttia, kun ajat VR1 tien kautta. Jos pysyt VR1 tiellä, pääset myös Ponta Delgadaan vajaassa tunnissa. Saat vinkkejä ajamiseen Portugalin kuljettajan oppaasta. Jos haluat käyttää julkisia liikenneyhteyksiä Funchalin lentokentältä, voit käyttää bussia tai taksia. Aerobus liikennöi saapuvien alueelta eri kohteisiin suosittujen hotellien lähelle, joka liikennöi aikaisin aamusta vasta noin klo 19.00 - 18.00 asti. Paikallinen, SAM operoima bussilinja, liikennöi lentokentän ja Machico kaupungin välillä.

  Pysäköinti

  Funchalissa ei ole monia katupysäköintivaihtoehtoja ja ne kaikki ovat maksullisia. On kuitenkin eri pysäköintialueita, joilla pysäköinti on kohtuuhintaista. Yksi tällainen parkkipaikka on Almirante Reis, joka sijaitsee köysirataterminaalin vieressä ja monet muut löydät paikallisista kauppakeskuksista.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Funchalin lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Funchalin lentokentästä

  Funchalin lentokenttä
  Santa Cruz 9100-105, Madeira, Portugali
  IATA koodi: FNC
  ICAO koodi: LPMA
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 16.4628
  Pituusaste: 32.4152

  Yleistietoa: Funchalin lentokenttä, joka on myös Madeiran ainut lentokenttä, sijaitsee vain 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Jälleenrakentamisen jälkeen lentokenttä nimettiin siellä syntyneen jalkapalloilijan, Christiano Ronaldon mukaan.