Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO FUNCHAL

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Funchalissa parhailla hinnoilla

  Autonvuokraus Funchalissa antaa sinulle mahdollisuuden nähdä koko Madeira. Funchalin pääkaupunki on nimetty fenkolin suuren määrän mukaan (Funcho), joka kasvoi siellä villinä, noustessa ylös syvän sinisestä merestä. Kaunis paikka! Sen ympäristö muistuttaa luonnon amfiteatteria dramaattisilla vuorilla, jotka laskeutuvat alas siniseen Atlantin mereen. Funchalin sanotaan olevan henkeäsalpaava sekä päivällä kun aurinko ja värit sulautuvat yhteen, että yöllä, kun talot ja rakennukset valaistaan upeasti. Nauti vanhasta satamasta vaeltassa ohi, tutki kauppoja ja maistele paikallisia ruokia tai nauti paikallista Madeiraviiniä samalla, kun katselet ihmisiä. Vanhassa keskustassa kävele katedraalille ja jatka rannalle saakka. Vaihtoehtoisesti ota panoraamainen köysiratakyyti Monte-vuoristossa. Panoraama täällä on hämmästyttävä; ohittaessa kattoja näet koko Funchalin. Ylhäällä kannattaa käydä Monte Palace:ssa ja trooppisessa puutarhassa. Kaikki tämä Auto Europen ansiosta!

  Liikenne

  Vaikka Funchalissa on enemmän liikennettä kuin missään muualla saarella, se ei ole koskaan luokiteltu kiireiseksi! Autonvuokraus Funchalissa ja ajaminen Madeirassa ei ole stressaavaa, koska kaikki tiet ovat hyvässä kunnossa ja tunnelit kulkevat vuoriston läpi ja näin ollen varmistavat pääsyn kaikkialle saarella. Jos haluat matkustaa maisemareittiä, vie autosi alas maaseudulle ja vuoristoteitä pitkin, jotka tarjoavat parhaat näkymät. Klikkaa tästä ja lue lisätietoja ajamisesta Portugalissa.

  Pysäköinti

  Funchalissa on paljon pysäköintipaikkoja, vaihtoehtoja ovat ostoskeskukset, katupysäköinti ja muutamia autonparkkihalleja. Pysäköinnistä on maksettava, mutta se ei ole kallista. Jos pysäköit kadulle, pysäköi sinisellä merkityille alueille ja osta lippu koneesta läheltäsi. Valkoisella merkityt parkkipaikat ovat tarkoitettu vain asukkaille.

  Maantieteelliset tiedot

  Madeira sijaitsee Atlantin valtamerellä, noin 1000 kilometriä Portugalista lounaaseen ja 580 kilometirä länteen Afrikan rannikolta. Madeira muodostaa saariston ja yhdessä Porto Santon kanssa ovat ainoita asuttuja saaria; muut saaret ovat asumattomia. Sää Madeiralla on subtrooppinen tasaisilla lämpimillä asteilla vuoden ympäri. Huhtikuusta syyskuuhun on kaikista lämpimämpää, kun taas lokakuu-maaliskuu tuo hieman viileämmän ja sateisen kauden.

  Lentokenttä

  Madeiran lentokenttä on ainoa lentokenttä koko saarella. Se sijaitsee Santa Catarinan alueella noin 20 kilometrin päässä Funchalista ja noin 20 minuutin ajomatkan päässä VR 1 tietä pitkin.

  Madeira International Airport (FNC)
  Osoite: 9100-105 Santa Cruz, Madeira, Portugali.
  Puhelin: +351 291 520 700
  Nettisivut: Madeira airport

  Julkinen liikenne

  Funchalista löytyy paikallisbussit, joita ylläpitää Horarios do Funchal. Ne kulkevat kaupungin läpi ja muille kaupunkialueille Madeirassa. Funchalin kaupungista löytyy myös muita bussiyhteyksiä muualle Madeiraan. Taksit ovat saatavilla lentoasemalla ja Funchalin keskustassa useilla taksitolpilla. Jos et halua rajoittua vain bussireitteihin ja niiden aikatauluihin, voit myös noutaa autosi autovuokraamoista Funchalin keskustasta tai muista Madiran kaupungeista.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Funchal