Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO GDANSKIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Gdanskin lentokenttä - Varaa ja säästä

  Itämeren rannikolla sijaitseva Gdansk on erinomainen lomakohde viihtyisälle kaupunkilomalle täynnä kaunista arkkitehtuuria ja tunnelmaa vanhassa kaupungissa ja rentouttavia hiekkarantoja. Vanhakaupunki, lukuisat pikkukahvilat ja ravintolat ja edullinen hintataso houkuttelee matkailijoita vuosi toisensa jälkeen. Paras tapa aloittaa omatoiminen loma on autonvuokrauksella Gdanskin lentokentältä Auto Europen kautta. Me pystymme tarjoamaan suuren valikoiman eri autoluokkia useissa eri kohteissa. Aloita matkasi huolettomasti pitkin Itämeren rannikkoa ja kapeita vanhoja katuja!

  Lentokenttätiedot

  Gdansk Airport (GDN)
  Virallinen nimi: Gdańsk Lech Wałęsan kansainvälinen lentokenttä, puolaksi; Port Lotniczy Gdańsk-Rębiechowo.
  Osoite: ul. Juliusza Słowackiego 200, 80-298 Gdańsk, Puola.
  Puhelin: +48 52 567 3531
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee 12 km luoteeseen Gdanskin kaupungista.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Vilkkaimmat lentoyhtiöt Gdanskin lentokentällä ovat halpalentoyhtiöt Ryanair ja Wizz Air. Kansainvälisiä lentoyhtiöitä ovat mm Lufthansaja ja LOT. Suomeen lentää suoria lentoja Flybe, Finnair ja Wizz Air.

  Terminaalit

  Gdanskin lentokentällä on kaksi matkustajaterminaalia, mutta vain terminaali 2 on tällä hetkellä täydessä toimessa, jossa on neljä kerrosta. Terminaalia 1 käytetään satunnaisesti vain Schengen-alueen ulkopuolisten maiden lähteville lennoille ja passintarkastukselle. Terminaalissa 1 ei myöskään ole lähtöselvistystä. Molemmat terminaalit on yhdistetty ilmasillalla.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Gdanskin lentokentällä sijasevat kaikki pääaulassa pohjakerroksessa. Löydät alueelta suurimpia kansainvälisiä autouvokraamoja ja muutaman paikallisen. Puolassa useimmat autovuokraamot vaativat vähintään 21-vuoden ikää auton vuokraukselle. Jotkut autovuokraamot saattavat tehdä poikkeuksen. Kaikkien alle 26-vuotiaiden kuljettajien on silti maksettava nuoren kuljettajan lisämaksu autonvuokrauksesta Gdanskin lentokentällä.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo 24h
  Avis 6.00 - 24.00
  Enterprice 24h
  Thrifty Ma-pe 8.00 - 22.00
  La 8.00 - 19.00
  Su 8.00 - 18.00

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentällä on monia eri palveluja ajanviettoon. Terminaali 2 tarjoaa pankin valuutanvaihdolla ja pankkiautomaatilla. Samoi voit tehdä verovapaita ostoksia ja hankkia tuotemerkkejä ja paikallisia erikoisuuksia. Voit nauttia kahvia ja pieniä leivoksia muutamassa kahvilassa tai syödä lounasta lentokentän omassa ravintolassa. Executive Lounge sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, kansainvälisten lähtevien lentojen odotustilassa. Täällä matkustajat voivat odottaa viihtyisässä oleskelutilassa, joka luo kodikkaan tunnelman. Lapsille löytyy pieni leikkipaikka ylemmässä kerroksessa ja muutamat matkatoimistot sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa ennen turvatarkastusta.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Matka lentokentältä Gdanskin kaupunkiin kestää noin 20 minuuttia. Kaupunki sijaitsee todella lähellä, joten voit joko ajaa ensin S7 moottoritietä pitkin ja sen jälkee suunnata itään 501 tielle, tai voit matkustaa suoraan 472 maantietä pitkin suuren puiston läpi keskustan suuntaan.

  Lentokentältä löytyy suora junayhteys Gdanskin keskustaan. Sieltä pääset nopeasti päärautatieasemalle, josta lähtee suurnopeusjunia eri kaupunkeihin ympäri maata, esimerkiksi maan pääkaupunkiin Varsovaan pääsee vain hiukan yli kahdessa ja puolessa tunnissa. Bussit ovat ehdottomoasti halvin vaihtoehto. Linja-autoasema sijaitsee suoraan terminaalin ulkopuolella. Useampi bussilinja liikennöi lentokentän ja Gdanskin kaupungin välillä sekä muihin Puolan kaupunkeihin. Alueelta löytyy myös busseja, jotka kulkevat Venäjän Kaliningradiin. Lippuja voi ostaa lippuautomaateista, jotka sijaitsevat lentokentällä.

  Pysäköinti

  Lentokentällä suoraan terminaalin edessä sijaitsee "Kiss & Fly" pysäköintialue, joka on ilmainen ensimmäisen 10 minuutin ajan, jos tuot ja noudat jonkun lentokentälle. Lyhyen matkan päästä löytyy P1 ja P2, jotka ovat molemmat tarkoitettu lyhytaikaiselle pysäköinnille ja hiukan kauempana, mutta silti kävelymatkan päässä sijaitsee P4 ja P5. Molemmat ovat tarkoitettu pitkäaikaiselle pysäköinnille yhdestä päivästä useampaan viikkoon. Saat lipun saapuessasi parkkipaikalle, joka on maksettava per tunti maksuautomaatille.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Gdanskin lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Gdanskin lentokentästä

  Gdanskin kansainvälinen lentokenttä
  ul. Juliusza S?owackiego 200
  80-298, Gdansk, Puola

  IATA koodi: GDN
  ICAO koodi: EPGD
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 54.2239
  Pituusaste: 18.2758

  Yleistietoa: Gda?sk Lech Walesan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 12 kilometrin päässä keskustasta, jonne pääset nopeasti vuokra-autolla.