Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO IVALON LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Ivalo lentokenttä - Varaa ja säästä

  Oletko aina halunnut lähteä patikoimaan koskemattomaan luontoon ja Lapin erämaahan? Ivalo on mainio kohde heille, jotka rakastavat luontoa ja omaa rauhaa. Autonvuokraus Ivalon lentokentältä on mainio vaihtoehto sijaintinsa ansiosta. Älä kuluta aikaa ja väsy ajaessasi koko Suomen läpi Lappiin omalla autolla, vaan matkusta mukavasti lentokoneella ja vuokraa auto Auto Europen kautta paikan päällä. Ivaloa ympäröi lukuisat suuret koskemattomat kansallispuistot ja erämaat. Ivalon lähellä sijaitsee suosittu turistikohde Saariselkä, ja Inarinjärvi on vain muutaman kilomertin päässä. Jos sinulla on aikaa, voit mahdollisesti myös ylittää rajan Norjan tai Venäjän puolelle ja käydä vaikkapa Jäämerellä. Ennen matkaasi suosittelemme, että tutustut uusimpiin autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Ivalosta.

  Lentokenttätiedot

  Ivalo Airport (IVL)
  Virallinen nimi: Ivalo Airport, Ivalon lentoasema
  Osoite: Lentokentäntie 290, 99800 Ivalo
  Puhelin: 020 708 8610
  Sijanti: Ivalon keskustaan on matkaa noin 11 kilometriä.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Finnair, Norwegian, Blue1, esyJet, Thomson Airways ja Transavia. Finnairia lukuunottamatta kaikki muut lentoyhtiöt liikennöivät kausittain.

  Terminaalit

  Lentokentällä on yksi terminaali, Lapinhelmi-terminaali. Tällä hetkellä rankenteilla on uusi terminaali, jonka on määrä valmistua toukokuussa 2015. Sen jälkeen vanha terminaali lakkautetaan. Terminaali avautuu kaksi tuntia ennen lennon lähtöä.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Kaikki autovuokraamot Ivalon lentokentällä löytyvät lentokenttärakennuksesta. Varataksesi auton, sinun on ilmoitettava vuokraamolle lennon numero, jotta he voivat seurata lennon saapumista myöhästymisien varalle.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 10.00 - 22.00
  Budget 10.00 - 22.00
  Europcar Ma-pe 7.00 - 22.00
  la-su kiinni
  Hertz 6.00 - 23.00
  Sixt 6.00 - 23.00

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentällä voit tehdä viime hetken tuliaisostoksia lähtöaulassa sijaitsevasta lahjatavaraliike Arctic Hillistä. Lentokentällä on myös toinen pienempi kauppa ja pari kavilaa. Muita lentokentällä olevia palveluita ovat lastenhoitohuone, asiakkaita varten olevat lastenrattaat, postilaatikko ja ilmainen wifi. Lentokentällä ei ole pankkiautomaattia.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Ivalon lentoasema sijaitsee Törmäsessä, joka on noin 11 kilometrin päässä Ivalon keskustasta ja 25 kilometrin päässä Saariselältä. Lentokentän, Saariselän tunturikeskuksen ja Kiilopään välillä liikennöi Eskelisen Lapin Linjat. Ivalon lentoaseman ja Inarin välillä kulkee Kuljetusliike Ilmari Slant. Myös Ivalon keskustaan pääset kätevästi bussilla. Helpoin ja nopein tapa liikkua vapaasti on ylivoimaisesti autonvuokraus Ivalon lentokentällä.

  Pysäköinti

  Voit pysäköidä kätevästi terminaalin edustalla sijaitsevalle pysäköintialueelle. Lentokentällä on myös muutama lämpöpaikka pysäköintialueen viimeisessä rivissä. Invapaikat löytyvät terminaalin edustalla erikseen merkityillä paikoilla. Pysäköintihinnat voit tarkistaa Finavian sivuilta, saatavilla on lyhyt- ja pitkäaikaisparkkipaikkoja.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Ivalon lentokentän kotisivut