Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO IVALO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Ivalo - Parhaat hinnat Auto Europella

  Ivalo on Inarin kunnan keskus ja alueen suurin taajama. Ivalosta löytyy monipuoliset palvelut matkaajille kalastusluvista käsitöihin ja majoituksesta ohjelmapalveluihin. Laajat erämaat ja ainutlaatuinen luonto ympyröivät jokilaaksoon sijoittunutta kylää, joita on helppo lähteä tutkimaan omaan tahtiin autonvuokrauksella Ivalosta. Kylän halki virtaavalta Ivalojoelta pääsee myös Inarijärvelle. Talvisin Ivalo on suosittua aluetta moottorikelkkailijioden kesken sen suuren reitistön ansiosta. Tänne pohjolan kylään tuskin kannattaa lähteä ilman omaa autoa, joten Auto Europe mielellään tarjoaa palveluitaan myös täällä! Tutustu nyt samalla myös monien muiden kokemuksiin ja mielipiteisiin autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Ivalosta.

  Liikenne

  Ivalo sijaitsee tärkeän nelostien varrella. Ivalon kuntakeskuksesta Inarin kirkonkylään on matkaa 38 km, Rovaniemelle 288 km ja Utsjoelle 164 km. Saariselän matkailukeskus sijaitsee vain 30 km etelään. Ivalosta on päivittäiset linja-autoyhteydet moniin suuntiin, kuten Rovaniemelle. Linja-auton lisäksi kaupunkiin pääsee vain Ivalon lentokentältä, siksi autonvuokraus Ivalossa on paras tapa tutustua alueeseen riippumatta muista. Junalla voit matkustaa Rovaniemelle ja siltä taas bussilla Ivaloon.

  Maantieteelliset tiedot

  Ivalo sijaitsee pinta-alaltaan Suomen suurimmassa Inarin kunnassa. Ivalon lähialueella on kaksi Suomen suurinta kansallispuistoa, Urho Kekkosen kansallispuisto ja Lemmenjoen kansallispuisto, josta löytyy hyvin merkityt luontopolut ja vaellusreitit. Saamelaiskulttuuriin pääsee tutustumaan Inarin kylässä, missä sijaitsee Siida saamelaismuseo ja luontokeskus. Tankavaaran Kultamuseossa voi katsella Lapin kultaa, joka sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Saariselältä. Ivalo sijaitsee niin sanotulla kuusirajalla, noi 10 kilometriä Ivalosta pohjoiseen löytyvät viimeiset aidosti kasvavat korpikuuset. Muuten Inarin alue on enimmäkseen tuntiria. Talvella on runsaista lumikinoksista ja kaamosta ja kesällä yötön yö ja aurinko paistavat. Syksyn ruska on yksi suosituimmista matkakohteista Lapissa.

  Lentokenttä

  Ivalon lentokenttä on Suomen ja EU:n pohjoisin lentokenttä, jossa liikennöi talvisin reittilentojen lisäksi charter-lentoja muun muassa Iso-Britanniasta, Alankomaista ja Ranskasta. Talvisin Ivaloon lentää suoria reittilentoja Saksan Franfurtista. Se sijaitsee 11 kilometriä Ivalon keskustasta lounaaseen. Autovuokraamot Ivalon lentokentältä löytyvät kätevästi terminaalissa.

  Ivalon lentokenttä (IVL)
  Osoite: Lentokentäntie 290, 99800 Inari.
  Puhelin: 020 7088610
  Nettisivut: www.finavia.fi/ivalo

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Ivalo