Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO KITTILÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Kittilä - Löydä täydellinen autosi

  Auto Europen vahva yhteistyö maailman johtavien autovuokraamojen kanssa mahdollistaa meidät tarjoamaan hyvää laatua ja palvelua autonvuokrauksessa monissa Suomen kaupungeissa - myös Kittilässä. Suuri valikoima eri autoluokkia takaa joustavuutta auton valikoimaan omia tarpeita varten parhailla ja kilpailukykyisillä hinnoilla. Auto Europen kautta teet nopeasti ja vaivattomasti autonvuokrauksen Kittilästä netissä, ja voit ennen matkaasi lukea rauhassa autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Kittilästä.

  Liikenne ja pysäköinti

  Kittilä on hyvin pieni kaupunki ja liikenne on pienimuotoista ja ruuhkia ei juuri ole. Omalla autolla liikkuminen on helppoa niin kaupungissa kuin sen ulkopuolellakin. Kittilässä, kuten muualla Suomessa pätee samat liikennesäännöt. Pysäköintimahdollisuuksia kaupungissa on useita ja keskustassa pysäköinti on välillä maksullista. Kittilässä ja pelkästään jo Levillä on yhteensä jopa 886 km verran moottorikelkkareittejä, joita on syytä varoa autolla liikkuessa. Autovuokraamoja Kittilässä löytyy lentokentän lisäksi myös muutama kaupungista.

  Maantieteelliset tiedot

  Kittilä on kaunis ja vilkas kunta Pohjois-Lapissa tuntureiden juurella. Kittilässä asustaa noin 6000 asukasta. Levin laskettelurinteet, kultakaivokset ja muutamat taiteilijoiden asuinpaikat tuovat suuren määrän matkailijoita Kittilän kuntaan niin kesällä kuin talvellakin. Luonto on suurin vetovoimatekijä; koskemattomat metsät, tunturit ja Kittilän läpi virtaava Ounasjoki tarjoavat monenlaisia aktiviteettejä koko perheelle.

  Levi on tunnetusti suosituin kohde Kittilän ympäristössä varsinkin talvella ja siksipä autonvuokraus Kittilässä on niin suosittua. Laskettelutoiminta Levillä alkoi 1963, mutta alue oli urheilullisesti aktiivinen jo pitkään ennen sitä. Levi kuuluu nykyään Suomen suurimpiin laskettelukeskuksiin. Laskettelun lisäksi Levillä on paljon muunlaista toimintaa, kuten puuhapuistoja, moottorikelkkailua, ratsastusta, patikointi ja paljon muuta, josta löytyy tekemistä koko perheelle. Levi sijaitsee vain 15 minuutin päässä Kittilän lentokentältä.

  Kittilän lentokenttä

  Kittilän lentokenttä sijaitsee vain noin 5 kilometrin päässä keskustasta. Lentokenttä on pieni, mutta erittäin vilkas yleensä talvisaikaan. Suoria lentoja lentää Kittilään monista kotimaisista kaupungeista kuten Helsingistä, mutta myös ulkomailta vaikkapa Ranskasta tai Saksasta.

  Kittilän lentokenttä (KTT)
  Nettisivut: www.finavia.fi/kittila
  Puhelin: 0200 14 919

  Julkinen liikenne

  Kittilään on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Lentoliikenteen lisäksi Kittilään pääsee helposti bussilla, jotka kulkevat päivittäin. Rautatieasemaa ei Kittilässä ole, mutta esimerkiksi Rovaniemen tai Kolarin rautatieasemilta on hyvät bussiyhteydet Kittilään. Kittilästä on suorat ja nopeat yhteydet myös Leville bussilla tai vaikkapa taksilla.

  Bussit
  Busseja saapuu Kittilään joka päivä ja aikataulut voi tarkistaa helposti matkahuollon sivuilta. Joukosta löytyy myös pikallisia bussiyrittäjiä. Kittilän lentokentältä kulkee bussiyhteys Leville jokaisen saapuvan lennon jälkeen. Samalla tavalla myös Leviltä lentokentälle pääsee bussilla ajoissa lähteville lennoille.

  Käytännöllisiä linkejä

  Kittilän turisti-info