Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO KEFLAVIKIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Keflavikin lentokentällä

  Reykjanesilla sijaitseva pieni Keflavikin kaupunki on koti maan suurimmalle, kansainväliselle Keflavikin lentokentälle. Vaikka monet suuntaavatkin lentokentältä suoraan maan pääkaupunkiin Reykjavikiin, älä jätä välistä tutustua tähän idylliseen rantakaupunkiin. Keflavikissa sinulle avautuu suuri valikoima erilaisia kauppoja, ravintoloita, elokuvateattereita, museoita ja erilaisia kulttuurisia tapahtumia. Se on kuuluisa musiikkitapahtumistaan ja monista maan taiteilijoista, ketkä ovat tehneet tästä pikkukaupungista kotinsa. Vaikka Keflavik onkin pieni kaupunki, täältä löytyy suuri määrä tekemistä. Ihastele paikallisesti tuotettuja esineitä, joita voit ostaa paikallisista putiikeista tai ota osaa yhdelle kaupungin lukuisista festivaaleista vuoden jokaisen kuukauden aikana. Matkaa kaupungin ylivoimaisesti suosituimpaan kohteeseen, Blue Lagoon, joka tarjoaa upeita virkistysmahdollisuuksia koko perheelle kuumissa lähteissä, saunoissa ja monien hoitopalveluiden avulla. Autonvuokraus Keflavikin lentokentältä tuo sinulle suuren edun lomallesi, sillä voit lähteä myös päiväretkille ja muihin maan kaupunkeihin omaan tahtiisi. Voit tutustua maan vähemmän tunnettuihin kohteisiin eikä sinun koskaan tarvitse tuhlata aikaa aikatauluja lukiessasi.

  Ensimmäinen maan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Keflavikin kaupungissa Islannin lounaisosassa. Tutki rauhassa Islannin maan kauneutta ja sen nähtävyyksiä oman auton kyydissä. Voit hyödyntää houkuttelevia tarjouksia Auto Europen nettisivuilta, josta löydät laajan valikoiman ajoneuvoja. Valitse pienempi ajoneuvo, jos tarkoituksesi on matkustaa kaupunkien halki, suurilla maanteillä tai olet yksinkertaisesti matkalla festareille tai ammattisi perässä. Tarjolla olevat nelivedot ja pikkubussit sopivat parhaiten pidemmälle lomalle ja heille, ketkä haluavat tutustua maan karuun ja harvinaiseen luontoon kaukana sivilisaatiosta. Matkusta iloisesti tämän saaren henkeäsalpaavien maisemien läpi Atlantin valtamerellä Grönlannin ja Norjan välissä. Tarjoamme kaikki varauksen mukavuudet nopealla kolmella vaiheella verkkosivujemme varausjärjestelmän kautta. Jos suunnitelmissasi on tehdä muutama kotimainen lento, erilaisia autoja jokaiseen makuun löytyy myös Reykjavikin lentokentältä. Jos haluat vieläkin enemmän turvallisuutta ja mukavuutta varauksen yhteydessä, voit lukea muutamia autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Keflavikista.

  Lentokenttätiedot

  Keflavíkin lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Reykjavík – Keflavík-lentokenttä, on Islannin suurin lentokenttä ja maan tärkein kansainvälinen kuljetuskeskus. Lentokenttä sijaitsee 3,1 kilometriä länteen Keflavíkista ja 50 kilometriä lounaaseen Reykjavíkista. Lentokentällä on kolme kiitotietä, joista kaksi on käytössä. Suurin osa kansainvälisestä liikenteestä Islantiin tai Islannista pois kulkee tämän lentokentän kautta. Keflavíkin tärkein lentoyhtiö on Icelandair, jonka pääkeskuksena toimii Keflavikin lentokenttä. Lentokenttää käytetään lähes yksinomaan kansainvälisiä lentoja varten ja kotimaiset lennot liikennöivät paljon pienemmällä Reykjavikin lentokentällä, joka sijaitsee 3 kilometrin päässä Reykjavikin keskustasta, vaikka kausiluonteiset lennot Akureyristä lentävätkin Keflavíkiin. Alun perin Yhdysvaltain armeija rakensi lentokentän toisen maailmansodan aikana korvaamaan pienen brittiläisen kiitotien Garðurissa. Armeijan lentotukikohdan uudelleen perustamisen jälkeen Keflavíkissa 1950-luvulla, ilmaterminaali oli keskellä turvattua sotilasvyöhykettä. Matkustajien piti kävellä sotilaallisten tarkastuspisteiden kautta päästäkseen lennoilleen vuoteen 1987 asti, jolloin siviiliterminaalia muutettiin.

  Keflavikin kansainvälinen lentokenttä (KEF)
  Virallinen nimi: Keflavík International Airport. Islanniksi: Keflavíkurflugvöllu
  Osoite: Reykjanesbær, Islanti.
  Puhelinnumero: +354 425 6000
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee Keflavikin kaupungissa, 50 kilometriä Reykjavikista, maan pääkaupungista. Keflavik on suurin ja tärkein saaren lentokenttä ja palvelee myös pääkaupunkialuetta..
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Easyjet, Finnair, Icelandair, Lufthansa, Transavia ja Wizz Air lentävät eri kohteisiin ympäri maailmaan ja myös Helsinkiin.

  Mistä noudan vuokra-auton Keflavikin lentokentältä?

  Autovuokraamot Keflavikin lentokentältä löytyvät terminaalista saapuneiden hallista. Keflavikin lentokenttä on erittäin hyvin suunniteltu, joten oikean vuokraamon löytäminen ei ei vie kauan. Muista tarkistaa varausvahvistuksesta lisätietoja ja ota mukaasi luottokortti, ajokortti ja varausvahvistus. Jos lentosi saapuu hyvin myöhään, voit kauttamme järjestää myös auton noudon aukioloaikojen ulkopuolella. Ota meihin yhteyttä tai lisää tämä pyyntö varaukseesi varausta tehdessä.

  Avis Keflavik lentokenttä Avis Keflavikin lentokentällä
  Keflavíkurflugvöllur 235,
  235, Keflavik, Islanti

  +354 591 4000
  Aukioloajat:
  Ma-su 04:00-01:00
  Budget Keflavik lentokenttä Budget Keflavikin lentokentällä
  Keflavíkurflugvöllur 235,
  235, Keflavik, Islanti

  +354 562 6060
  Aukioloajat:
  Ma-su 04:00-01:00
  Europcar Keflavik lentokenttä Europcar Keflavikin lentokentällä
  Keflavíkurflugvöllur 235,
  235, Keflavik, Islanti

  +354 425 0300
  Aukioloajat:
  Ma-su 06:00-00:00
  Hertz Keflavik lentokenttä Hertz Keflavikin lentokentällä
  Keflavíkurflugvöllur 235,
  235, Keflavik, Islanti

  +354 522 44 30
  Aukioloajat:
  Ma-su 24/7

  Terminaalit

  Keflavikin kansainvälisellä lentokentällä on yksi terminaali, joka erottaa alueet sotilas- ja siviilikäyttöön. Keflavikin lentokentän pääterminaalirakennus on nimetty Leif Eriksonin mukaan, kuka oli yksi ensimmäisistä eurooppalaisista, kuka astui Amerikan maaperälle. Huhtikuussa 1987 avattua rakennusta laajennettiin myöhemmin avaamalla rakennuksen eteläisin siipi vuonna 2001 vastaamaan Schengenin sopimuksen vaatimuksia, minkä jälkeen pohjoisen siipeä laajennettiin vuonna 2007.

  Lentokenttäpalvelut

  Yhtenä koko Pohjois-Euroopan vilkkaimmista lentokentistä, Keflavikin lentokenttä palvelee tuhansia matkustajia kaikkialta maailmalta, ketkä kulkevat lentokentän läpi päivittäin ja voivat hyödyntää vaikuttavaa valikoimaa paikan päällä olevia palveluita. Sen nopea Wi-Fi yhteys on maksuton kaikille matkustajille riippumatta siitä, kuuluvatko he saapuviin vai lähteviin matkustajiin. Arion Pankki tarjoaa valuutanvaihtopalvelun sekä tulo- että lähtösaalissa. Terminaalirakennuksessa on 14 pankkiautomaattia, joista kahdeksasta lähtöhallissa ja voit nostaa monta eri valuuttaa ja kuudesta saapuvien hallissa voit nostaa paikallista Islannin kruunun valuuttaa. Vaikuttavan ja erittäin tilavan "Duty Free" -alueen lisäksi useat kaupat tarjoavat matkustajille ostosmahdollisuuksia ennen lento, mukaan lukien iso islantilaistyylinen ruokahalli, lahjakauppa, muotikauppoja ja kirjakauppa. Keflavikin lentokentällä on tarjolla ruokakauppoja Dunkin Donuts -pikaruokaravintolasta Nord-ravintolaan ja kaikkea siltä väliltä.

  Kulkuyhteydet Keflavikin lentokentällä

  Valtatie yhdistää lentokentän Islannin pääkaupunkiin Reykjavikiin. Matkan pituus on noin 50 kilometriä ja autolla ja matkaa varten tarvitset noin 42 minuuttia. Nouda auto autovuokraamosta Keflavikin lentokentältä ja suuntaa pohjoiseen valtatie 41 pitkin ja sen jälkeen valitse suunnaksi Reykjanesbraut/Route 41. Linja-auto Airport Express, jota liikennöi Gray Iceland, tarjoaa shuttle-bussikuljetusta lentokentältä ja kahteen kaupunkiin, Reykjavikiin ja Akureyriin. Bussi liikennöi Reykjavikiin 35-45 minuutin kuluttua reittilennon saapumisen jälkeen. Riippuen vuodenajasta, 3-7 päivää viikossa liikennöi myös lentokenttäbussi Akureyriin. Toisen bussin tarjoaa Reykjavik Flybus, joka kulkee 35-40 minuutin välein kunkin lennon saapumisen jälkeen. Paikallinen joukkoliikenneverkosto on suhteellisen halpaa ja tehokasta Keflavikin lentokentän ja keskustan välillä, kun taas taksit ovat paljon kalliimpia ja liikennöivät ympäri vuorokauden lentokentällä sekä kaupungin keskustassa ja sen ympäristössä.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentokentällä on kaksi parkkitaloa, P1 on tarkoitettu lähtevien lentojen ja P2 saapuvien lentojen lyhytaikaiselle pysäköinnille ja P3 pidempiaikaiselle pysäköinnille. Lyhytaikaisen pysäköinnin parkkipaikat sijaitsevat kätevästi pääterminaalin lähellä. Huomioi, että kaikki parkkipaikat ovat maksullisia. Pysäköinti ei ole ongelma lentokentällä eikä myöskään Keflavikin keskustassa. Keflavikin keskustasta löytyy hyvä valikoima pysäköintimahdollisuuksia sekä keskustassa, että sen pitkän rantapromenadin varrella, josta löytyy monia hotelleja. Pysäköinti on mahdollista myös Keflavikin tärkeimmillä nähtävyyksillä, kuten Viking World ja ikuisesti suosittu Blue Lagoon. Pysäköinti pääkaupungissa Reykjavikissa on yleensä ongelmatonta, sillä käytettävissä on runsaasti tilaa sekä keskustassa, että kaupungin syrjäisillä alueilla. Autonvuokraus Keflavikin lentokentältä ei siis ole ongelma, jos et ole varma, mihin voit jättää autosi loman aikana.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Keflavikin lentokentän kotisivut