Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO REYKJAVIKIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Reykjavikin lentokentällä

  Reykjavik, jota ympäröivät vuonot, laavakentät ja osa saaren upeimmista maa- ja merimaisemista, sijaitsee kätevästi maan lounaiskulmassa, jossa sijaitsevat monet Islannin suosituimmat turistinähtävyydet, kuten Blue Lagoon kylpylä ja kaunis Reykjanesin niemimaa. Reykjavik tarjoaa matkailijoille kosmopoliittisen pääkaupungin jännitystä, josta on mahdollisuus lähteä nauttimaan koko saaren kauneudesta, sekä kaupungin lähellä sijaitsevasta napapiiristä. Reykjavik on kompakti ja erittäin turistiystävällinen kaupunki, jossa on runsaasti elämää ja viihdettä erityisesti vanhan sataman alueella ja etenkin pitkien kesäiltojen jälkeen. Pääkaupungista löytyy nykyään myös paljon ostosmahdollisuuksia ja yöelämä kilpailee monien Euroopan vakiintuneiden suurkaupunkikohteiden kanssa. Kulttuurin ystäville on tarjolla runsaasti nähtävyyksiä, joista valita, sekä Reykjavikissa että lähellä olevassa Keflavikissa. Älä jätä välistä Reykjavikin kuuluisaa kansallismuseota, josta saat katsauksen kiehtovaan saaren pitkään historiaan ja Keflavikissa sijaitsevaan fantastiseen viikinkimaailmaan. Autonvuokraus Reykjavikin lentokentältä auttaa tutkimaan ihanaa Islantia ja sen jylhiä maisemia.

  Islannissa on yhteensä neljä lentokenttää ja kaksi niistä sijaitsevat pääkaupungin Reykjavikin ympärillä, Reykjavikissa ja Keflavikissa. Keflavikin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Reykjavikin keskustasta, lähellä Keflavikin kaupunkia, ja on suurin maan lentokenttä. Pienempi lentokenttä Reykjavikissa sijaitsee vain 5 kilometrin päässä keskustasta ja sitä käytetään pääasiassa kotimaan lennoille ja lyhyille matkoille. Islanti on tunnettu sen luonnon ihmeistä, kuten tulivuorista, revontulista ja geotermisistä altaista. Saat parhaat tarjoukset vuokra-autoille Auto Europen kautta. Työskentelemme monien maailman johtavien autonvuokraamojen kanssa ja meillä on parhaat markkinoiden hinnat autonvuokraukselle. Tutustu myös muiden matkailijoiden mielipiteisiin ja kokemuksiin palvelumme laadusta ja joustavasta varauksesta autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Reykjavikista.

  Lentokenttätiedot

  Islannin pääkaupungin Reykjavikin keskustan lähintä lentokenttää käytetään pääasiassa kotimaan lentoliikennettä ja satunnaisia kansainvälisiä lentoja varten Grönlantiin ja Färsaarille. Sitä joskus kutsutaan Reykjavikin kaupunkilentokentäksi ja se sijaitsee vain kahden minuutin ajomatkan ja 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungista. Kaksi lentoyhtiötä liikennöi säännöllisiä lentoja Reykjavikin lentokentälle ja sieltä pois, joita ovat Air Iceland ja Eagle Air. Reykjavikin tärkein lentoliikenteen solmukohta on kuitenkin Keflavíkin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee 50 kilometriä lounaaseen pääkaupungista Reykjanesbrautin tien varrella Keflavikin kaupungissa. Brittiläinen armeija rakensi nykyisen lentokentän toisen maailmansodan aikana ja vuonna 1946 he siirsivät toiminnan Islannin hallitukselle. Lentokenttää uudistettiin viimeisen kerran vuonna 2000, jolloin sitä laajennettiin ja lentokentälle lisättiin muutamia lisäpalveluita, mutta se on muuten säilynyt samanlaisena, sillä sen tulevaisuudesta ei ole vielä tarkkaa suunnitelmaa.

  Reykjavikin lentokenttä (RKV)
  Virallinen nimi: Reykjavik Airport.
  Osoite: Þorragata 10, 101 Reykjavík, Islanti.
  Puhelinnumero: +354 570 3000
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Reykjavikin keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentoasema palvelee pääasiassa lentoja Islantiin ja Grönlantiin lentoyhtiöillä AI Islanti, EAGEL Air, Atlantic Airways ja MyFlug.

  Mistä noudan vuokra-auton Reykjavikin lentokentältä?

  Heille, ketkä haluavat vuokrata auton autovuokraamosta Reykjavikin lentokentältä, ne löytyvät kätevästi lentokentän sisällä saapuneiden hallista. Pienikokoiselta ja helposti navigoitavalta lentokentältä löytyy joitakin tunnetuimmista ja arvostetuimmista autovuokraamoista. Muista tarkistaa oikea autovuokraamo ja sen sijainti aina varausvahvistuksestasi ennen lähtöä. Tarkista myös vuokraamon kanssa paikan päällä, minne ajoneuvo on palautettava.

  Avis Reykjavik lentokenttä Avis Keflavikin lentokentällä
  Reykjavíkurflugvollur,
  101, Reykjavik, Islanti

  +354 591 4000
  Aukioloajat:
  Ma-su 08:00-18:00
  Budget Reykjavik lentokenttä Budget Keflavikin lentokentällä
  Reykjavíkurflugvollur,
  101, Reykjavik, Islanti

  +354 562 6060
  Aukioloajat:
  Ma-su 08:00-18:00
  Hertz Reykjavik lentokenttä Hertz Keflavikin lentokentällä
  Reykjavíkurflugvollur,
  101, Reykjavik, Islanti

  +354 522 4420
  Aukioloajat:
  Ma-su 08:00-18:00

  Terminaalit

  Lentokentällä on kaksi terminaalia kiitotien kummallakin puolella. Tärkein terminaali palvelee sekä kotimaisia, että kansainvälisiä Air Iceland lentoyhtiön lentoja, kun taas pienempi terminaali palvelee kotimaisia ja kansainvälisiä Eagle Air lentoyhtiön lentoja. Autovuokraamot Reykjavikin lentokentällä sijaitsevat kätevästi suoraan terminaalissa.

  Lentokenttäpalvelut

  Erinomaisen sijaintinsa ansiosta Reykjavikin lentokenttä löytyy kävelymatkan päässä Reykjavikin keskustasta, josta löydät kaikki mahdolliset palvelut. Suhteellisen pienestä koostaan huolimatta Reykjavikin lentokenttä tarjoaa samantyyppisiä palveluita ja mukavuuksia, kuin monet muut suuret kansainväliset lentokentät, kuten erinomainen Air Iceland kahvila, modernit kylpyhuoneet, kätevästi sijaitsevat autovuokraamojen toimistot, hissit ja monipuoliset palvelut erityistä apua tarvitseville matkustajille. Lentokentän vieressä sijaitsee myös hotelli, linja-autoasema ja lentokoulu.

  Kulkuyhteydet Reykjavikin lentokentällä

  Jos valitset autonvuokrauksen Reykjavikin lentokentällä, kaupungin keskusta sijaitsee hyvin lyhyen ajomatkan päässä Route 49 tietä pitkin. Vuokra-autolla voit myös tutustua koko saareen ja kaikkeen, mitä sillä on tarjota. Voit helposti vierailla muissa kaupungeissa, kuten Isafjordur ja Hofn. Lisätietoja ajamisesta Islannissa saat kuljettajan oppaastamme. Lentokentältä ja sen ympäristöstä löydät myös julkisen liikenteen linja-autoja, joka kulkevat Reykjavikin keskustaan ja alueille pääkaupungin ympärillä, sekä bussit Keflavikin lentokentälle. Islannin joukkoliikennejärjestelmä on nopea ja tehokas, etenkin pääkaupunkiseudulla ja sen ympäristössä. Linja-autot ovat nopein ja halvin tapa liikkua lentokentän ja Reykjavikin keskustan välillä, joita tarjoaa Strætón yhtiö. Matka Reykjavikin lentokentältä keskustaan bussilla numero 15 kestää noin 10 minuuttia ruuhka-ajan ulkopuolella. Flybus Airport Shuttle tarjoaa kuljetuksia Reykjavikin lentokentän ja Keflavikin kansainvälisen lentokentän välillä, joka kestää noin 45 minuuttia.

  Pysäköintivinkkejä

  Pysäköinti ei ole koskaan ongelma Reykjavikin lentokentällä. Terminaalin vieressä sijaitsevalla pysäköintialueella on runsaasti tilaa. Pysäköinti on täysin ilmaista ja se on hyvin lyhyen kävelymatkan päässä terminaalirakennuksesta. Reykjavikissa on 4 pysäköintivyöhykettä, jotka ovat voimassa, kun pysäköit kadulle. Mitä lähemmäksi pysäköit pääostoskatua Laugavegur, sitä kalliimmaksi se tulee. Näiden neljän vyöhykkeen ulkopuolella toisaalta katupysäköinti on ilmaista. P-merkit ja pysäköintimittarit kertovat aina, millä vyöhykkeellä olet. Ne hyväksyvät vain islantilaisia kolikoita tai jotkut niistä myös luottokortilla. Ympäri kaupunkia hajallaan löydät myös useita parkkihalleja, joista monet ovat avoinna aamusta myöhään iltaan joka päivä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Reykjavikin lentokentän kotisivut