Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO REYKJAVIK

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Reykjavik - Löydä täydellinen autosi

  Reykjavik on maailman pohjoisin pääkaupunki ja sijaitsee Islannin lounaisrannikolla. Se on vilkas kaupunki ja täydellinen luontokohde koko maassa. Kaupungissa on vilkas yöelämä, jossa pidetään monia tapahtumia ympäri vuoden ja joka houkuttelee festivaalin kävijöitä eri puolilta maailmaa. Keskustasta löytyy useita mielenkiintoisia museoita, kuten Islannin kansallismuseo ja Viking merimuseo, jotka ovat kaikkein merkittävimpiä. Löydät myös monia ravintoloita, kahviloita ja kauppoja ostoskaduilta. Alue on kuuluisa vulkaanisesta toiminnasta, jäätiköistä, kuumista lähteistä ja jylhistä maisemista. Islanti on yksi parhaista paikoista maailmassa kuuluisien revontulien katselulle, jotka loistavat eri väreillä yötaivaalla. Paras aika vuodesta nähdä tämä luonnollinen ihme on syys-maaliskuussa. Helpoin tapa kiertää tätä maata on omalla autolla, joten autonvuokraus Reykjavikista on erinomainen vaihtoehto käydä läpi kaikki nähtävyydet omaan tahtiin. Saat meiltä parasta palvelua ja hinnat Reykjavikissa, josta ovat olleet samaa mieltä myös muut autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Reykjavikista.

  Auto Europen tarjoaa laadukasta autonvuokrausta yli 24 000 nouto- ja palautustoimistoissa, jotka sijaitsevat kätevissä kohteissa yli 180 suositussa maassa, mukaan lukien Reykjavik ja muut Islannin tärkeimmät matkakohteet, kuten Isafjordur tai Hofn. Etsi ja vertaile parhaita hintoja ja ajoneuvoja huippuluokan varausjärjestelmämme kautta ja vahvista varauksesi muutamalla yksinkertaisella hiiren klikkauksella. Jos tarvitset apua oikean suunnitelmiisi sopivan ajoneuvon valitsemisessa, älä epäröi soittaa Auto Europen varausasiantuntijoille tai lähetä heille sähköpostia. He auttavat sinua mielellään ja antavat sinulle lisätietoja auton vuokraamisesta Reykjavikissa. Kaupungissa vierailijoita rohkaistaan kävelemään keskustan ympärillä ja kokeilemaan monia museoita, taidegallerioita ja muita kaupungin tarjoamia ensiluokkaisia turistinähtävyyksiä. Sen jälkeen nauti panoraamanäkymästä kaupunkiin Hallgrímskirkjan kirkon huipulta ja tutustu viikinkien ja Islannin pitkään ja kiehtovaan historiaan lähellä olevassa kansallismuseossa.

  Liikenne Reykjavikissa

  Islannissa ei ole paljon ruuhkia tai liikenneongelmia, mikä tekee ajamisesta tässä maassa innostavan kokemuksen. Reykjavikin kaupungissa on vain rajallinen määrä liikennettä verrattuna muihin suuriin kaupunkeihin Euroopassa, mutta kuitenkin pääkaupunkina myös täällä on ruuhkaista tiettyinä aikoina. Muuten ajaminen on erittäin helppoa ja rauhallista, mutta ole varovainen jään, lumen ja voimakkaiden tuulien kanssa, etenkin sesonkiajan ulkopuolella. Tieolosuhteet Islannissa voivat vaihdella sijainnista riippuen, mutta pääsääntöisesti Reykjavikin tiet ovat hyvin hoidettuja. Nopeusrajoitus Reykjavikissa on 50 km/h ja vaikka et välttämättä näe poliisiautoja teillä kovin usein, nopeuskameroita on sijoitettu monille keskeisille alueille ympäri kaupunkia. Saat halutessasi lisätietoa liikenteestä ja säännöistä Islannissa kuljettajan oppaasta. Autonvuokraus Reykjavikista on helpoin tapa vierailla muissa kaupungeissa Islannissa, kuten Isafjordur tai Hofn.

  Autonvuokraus ja pysäköinti Reykjavikissa

  Reykjavikista löytyy paljon pysäköintialueita ja mahdollisuuksia pysäköidä kadulla kaikissa osissa kaupunkia. Parkkimittarit hyväksyvät vain islantilaisia kolikoita, mutta lippuautomaateissa voi maksaa myös luottokortilla. Reykjavik jakautuu useisiin parkkialueisiin, mitä lähemmäksi keskustaa pysäköit, sitä kalliimpaa se on. Kaupunki on suhteellisen pieni, joten jos pysäköit keskustan ulkopuolelle, matka jalkaisin on silti hyvin lyhyt. Kaupungin keskustassa on useita autohalleja pysäköintiä varten (Stjörnuport, Vitatorg, Kolaport, Vesturgata, kaupungintalo ja Traðarkot), jotka ovat avoinna varhain aamusta myöhään iltaan viikon jokaisena päivänä ja lisää pysäköintipaikkoja on tarjolla Harpan konsertti- ja konferenssisalin ympärillä.

  Reykjavikin lentokenttä

  Reykjavik-Keflavik kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta Keflavikin kaupungissa. Se on suurin maan lentokenttä ja tärkein kohde kansainväliselle lentoliikenteelle. Tämä lentokenttä on kuitenkin pääasiassa tarkoitettu kansainväliselle lentoliikenteelle, kotimaiset lennot lentävät Reykjavikin lentokentälle, joka sijaitsee 3 kilometriä Reykjavikin keskustasta Vatnsmýrissä. Se on Islannin tärkein lentoliikenteen solmupiste kotimaan lennoille sekä säännölliselle liikenteille Grönlantiin. Lentokentältä voit lentää Akureyrin ja Egilsstadirin lentokentille saaren pohjois- ja itäosiin.

  Reykjavíkin lentokenttä (RKV)
  Osoite: Reykjavíkurflugvöllur, Þorragata 10, 101 Reykjavík, Islanti.
  Puhelin: +354 424 4000
  Nettisivut: www.isavia.is

  Tekemistä Reykjavikissa

  Pieni, kompakti ja energiaa kuhiseva Reykjavik on tällä hetkellä yksi maailman mielenkiintoisimmista turistikohteista, jonka ensiluokkaisten nähtävyyksien määrä kasvaa kasvamistaan. Koska kaksi kolmasosaa Islannin väestöstä asuu tässä kaupungissa, siellä on paljon nähtävää ja tekemistä, varsinkin pitkien aurinkoisten kesäpäivien aikana, ja festivaaleja ja kertaluonteisia tapahtumia järjestetään ympäri vuoden. Elävästä taide- ja musiikkielämästä maailmankuuluihin kulttuurisiin ja historiallisiin nähtävyyksiin, Reykjavik tarjoaa loputtomat mahdollisuudet hauskanpitoon ja seikkailuun. Mutta mistä on parasta aloittaa? Nouda autosi autovuokraamosta Reykjavikista ja tutustu meidän esittämiin upeisiin kohteisiin tässä ainutlaatuisessa Islannin kaupungissa!

  • Hallgrímskirkja kirkko: Reykjavikin keskustan ylle kohoaa Hallgrímskirkjan kirkko, jonka näkee melkein kaikista kaupungin kulmista, mikä tekee siitä erittäin helpon löytää. Tämän 74,5 metriä korkean ekspressionistisen rakennuksen huipulla on näköalatasanne, josta on luultavasti yksi parhaimmista 360° näkymät koko kaupunkiin Öskjuhlíðin mäen lisäksi. Torni on avoinna päivittäin, paitsi sunnuntaisin jumalanpalveluksien aikana. Tämä on toiminnassa oleva kirkko, joten torni voi joskus olla suljettu sisätiloissa pidettävien palveluiden tai konserttien takia. Kirkon aukioloaikoina ihmiset ovat tervetulleita sytyttämään kynttilöitä, istumaan kirkon penkeillä tai käymään tornissa. Olet myös tervetullut kuuntelemaan urkukonsertteja torstaisin tai paikallista jumalanpalvelusta. Tämä on Islannin suurin kirkko ja nimetty pastorin ja runoilijan Hallgrímur Péturssonin mukaan ja rakennus avattiin vuonna 1986. Sen arkkitehtuuri on saanut inspiraatiota kauniista basalttipylväistä Svartifossin vesiputouksella Islannin etelärannikolla. Rakennuksen on suunnitellut yksi Islannin tunnetuimpia arkkitehtejä, Guðjón Samúelsson, ja rakennuksessa sijaitsevat Islannin suurimmat konserttiurut. Konserttiurut ovat 15 metriä korkeita, 5275 putkella ja painavat 25 tonnia. Huomioi myös kaunis taiteilijan Leifur Breiðfjörðin sisääntulo-ovi ja lasitaide. Kirkon edessä on Leif Erikssonin patsas, kuka löysi Pohjois-Amerikan vuonna 1000, yli 500 vuotta ennen Kolumbusta.

  • Asutusnäyttely: Settlement Exhibition - Reykjavikin asutuksen näyttely esittelee alkuperäisasukkaiden asutuksen elämää Reykjavikissa. Näyttely perustuu tutkijoiden teorioihin siitä, mitä Reykjavikin keskustassa olevat perintökohteet voivat kertoa meille ensimmäisten asukkaiden elämästä ja työstä. Maan alla Reykjavikin keskustassa avoin kaivaus paljastaa kaupungin viikinkikauden historiaa. Nämä arkeologiset jäännökset, jotka löydettiin vuonna 2001 rakennustöiden aikana, osoittautuivat olevan varhaisin todiste kaupungin asutuksesta, joista osa on peräisin jopa vuodelta 871. Huolellisella kaivauksella paljastettiin halli tai pitkätalo, joka on nyt säilytetty alkuperäisessä paikassa näyttelyn keskipisteenä. Interaktiivinen tekniikka vie sinut Reykjavíkin maailmaan ensimmäisten asuttajien aikaan, mukaan lukien kuinka viikinkiajan rakennukset rakennettiin ja millainen siellä vallitsi. Esillä on myös viikinkikauden esineitä, jotka löytyivät Reykjavikista ja Videyn saarelta. Kesäkuukausien aikana opastettuja kierroksia on saatavilla arkisin klo 11.00. Audio-oppaita on saatavana islanniksi, englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja norjaksi. Voit varata isommille ryhmille opastettuja kierroksia eri kielillä tilauksesta. Museon kauppa tarjoaa laajan valikoiman näyttelyyn liittyviä räätälöityjä matkamuistoja sekä erilaisia käsitöitä ja malleja. Tarjolla on myös hyvä valikoima kirjoja sekä näyttelyn näyttelyluettelo.

  • Harpa konserttitalo ja vanha satama: Harpan konsertti- ja konferenssisali on vaikuttava lasirakennus, joka sijaitsee Reykjavikin vanhan sataman vieressä. Se on yksi Reykjavikin suurimmista ja arvostetuimmista maamerkeistä. Se on kulttuurinen ja sosiaalinen keskus kaupungin sydämessä ja tarjoaa upeat näkymät ympäröiville vuorille ja Pohjois-Atlantin valtamerelle. Harpa on lumoava kohde kiinnostuneille matkailijoille, ja sen palkittu arkkitehtuuri on houkutellut 10 miljoonaa vierasta sen avaamisesta lähtien toukokuussa 2011. Tässä ikonisessa rakennuksessa on syytä käydä pelkästään sen arkkitehtuurin vuoksi, sillä voit ihailla sitä sekä ulkopuolelta että sisältä, ja ottaa hienoja kuvia. On myös syytä tutustua siihen, mitä Harpan konserttisalissa tapahtuu Islannissa vierailusi aikana, sillä saatat käydä sisällä Islannin sinfonisen orkesterin harjoittelun aikana tai ostaa liput Islannin kuuluisimpien bändien konsertteihin. Rakennuksessa järjestetään useita monikulttuurisia juhlia ja yöllä se valaistaan liikkuvalla Ólafur Elíassonin LED-teoksella. Myös rakennuksen julkisivun valoja on käytetty vuorovaikutteisesti. Eri ajankohtina ihmiset ovat pystyneet hallitsemaan valoja pelaamalla kevyttä urkua, puhaltamalla valitsemansa värin valoihin puhelimen kautta tai pelaamalla Pong tietokonepeliä käyttämällä rakennusta monitorina.

  • Tutustu kaupunkiin jalkaisin: Hallgrímskirkjan kirkon jälkeen lähde tutustumaan Reykjavíkin kaupungin keskustan lähikatuihin. Ne voit tutkia parhaiten jalkaisin tai polkupyörällä. Kulttuurista nauttimiseksi kannattaa käydä tärkeimmillä ostoskaduilla, Laugavegurissa, Bankastræti, Austurstræti, Lækjargata ja Skólavörðustígur. Ne ovat kaikki helposti saavutettavissa Reykjavikin keskustassa ja jos shoppailu on sinun juttusi, käy monien ulkoiluvaateketjujen kaupoissa, jotka myyvät äärimmäisen laadukkaita vaatteita ja ulkoiluvarusteita. Islantilainen suunnittelu on myös erittäin muodikasta, jota löydät lukuisista kaupungin pienistä putiikeista. Reykjavikissä on lukuisia muita kaupunkialueita, jotka ovat tutustumisen arvoisia. Jumalan naapurusto (Þingholtin) on hyvä esimerkki. Täällä kulkevat kadut Hallgrímskirkjan kirkon ja kaupungin lammen Tjörninin välillä ovat saaneet nimensä maan uskonnosta. Löydät myös värikkäitä taloja, vehreitä puutarhoja, runsaasti katutaidetta ja törmäät todennäköisesti yhteen asukkaiden kissoista (kissat ovat erittäin yleisiä lemmikkejä Reykjavikin keskustassa). Reykjavíkin kaupungin lampi (Reykjavíkurtjörn tai lyhyesti Tjörnin) on suosittu matkailijoiden, etenkin lintuharrastajien keskuudessa. Alueelta löytyy suuria parvia joutsenia ja erilaisia ankkoja. Talvella lampi joskus jäätyy, mikä tarkoittaa, että ihmiset voivat ylittää sen jalkaisin, luistella tai jopa pelata jalkapalloa. Lammen vierestä löytyy kaupungintalo, sekä iso ja informatiivinen Islannin 3D-kartta. Kaupungin lammen eteläpuolella sijaitsee sekä Pohjolan talo, että Islannin yliopisto.

  Autonvuokraus ja päivämatkat Reykjavikissa

  Reykjavik on täydellinen kohde upealle kiertomatkalle. Monet maan tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat lyhyen matkan päässä pääkaupungista. Matka maan kehätietä pitkin on myös yksi jännittävä vaihtoehto matkailijoille, ketkä haluavat hyötyä parhaiten vuokra-autostaan Reykjavikista. Islannin pääkaupungissa on paljon tekemistä, mikä pitää sinut aktiivisena kaupungin rajojen sisällä, mutta niin monien luonnon ihmeiden ollessa lyhyen ajomatkan päässä, olisi täysin uskomatonta käydä edes vähintään yhden päivän matkalla Reykjavikista. Onneksi on olemassa niin monia upeita kohteita, joista valita. Vaella koko päivän Game of Thrones kuvausten alueella, käy viikinkikaupungeissa ja näe huimia vesiputouksia tai sukella Blue Lagoonin höyryisiin uima-altaisiin, sinulla on paljon valinnanvaraa.

  Langjökull jäätikkö

  Mahtava Langjökull, eli "pitkä jäätikkö", on Islannin toiseksi suurin 935 neliökilometrinen jäätikkö. Langjökull on myös Islannin suosituin jäätikkö jeeppi- ja moottorikelkkaretkiä varten, jolla voit myös hiihtää ja vaeltaa. Monet ajavat itse pitkin jäätikköä tai ottavat osaa opastetuille reiteille, jotka tarjoavat tällaisia mahdollisuuksia, mukaan lukien kymmenen päivän kiertomatka. Langjökull sijaitsee ylängöllä ja sen vieressä sijaitsevat kaksi isompaa valtatietä, jotka yhdistävät Islannin pohjoisen ja eteläpuolen. Kaldidalurin tie ulottuu Þingvellirin kansallispuistosta pohjoiseen Húsafelliin. Langjökull on noin 50 kilometriä pitkä ja jopa 20 kilometriä leveä, ja jään paksuus on noin 580 metriä. Jäätikön korkein piste sijaitsee pohjoisimmassa osassa, jota kutsutaan Baldjökulliksi, noin 1450 metriä merenpinnan yläpuolella ja hyaloklastiittivuoristojen yläpuolella. Se kätkee myös ainakin kaksi aktiivista vulkaanista järjestelmää, joiden kalderat näkyvät ilmasta. Näistä tunnetuin lämmittää Hveravellirin geotermistä aluetta Baldjökullista itään. Myös idästä löytyy Kjalhraunin laavakenttä, joka muodostui noin 7800 vuotta sitten. Jäätiköstä luoteeseen löytyy toinen järjestelmä, joka aiheutti laajan Hallmundarhraunin laavakentän, jonka läpi virtaa Hvítán joki Gullfossin vesiputouksen suuntaan. Alueella sijaitsee myös Islannin pisin laavaluola, kiehtova Surtshellir. Verrattuna muihin Islannin alueisiin, aluetta pidetään suhteellisen rauhallisena, sillä täällä on ollut vain 32 purkausta viimeisen 10 000 vuoden aikana. Langjökull kutistuu nopeasti ja jäätikkö on herättänyt huolta ilmaston lämpenemisen seurauksista. Jotkut tutkijat pelkäävät, että jos ilmastonmuutos jatkuu nykyisellä nopeudella, jäätikkö saattaa kadota 150 vuodessa.

  Þingvellirin kansallispuisto

  Þingvellir eli Thingvellir on alue Islannin lounaisosassa. Thingvellirillä on vahvat juuret islannin kansakunnan mielessä sekä maan koko historiassa. Islannin parlamentin perustan sanotaan olevan Islannin kansakunnan perustamisen alku. Ensimmäinen parlamenttikokous kesällä vuonna 930 loi perustan yhteiselle kulttuuriperinnölle ja kansalliselle identiteetille. Althing (Islannin parlamentti) kokoontui ensimmäistä kertaa Thingvellirin laaksoon, joka sattuu olemaan sama laakso, jossa Euraasian ja Amerikan teutoniset levyt ajautuvat erilleen. Þingvellir on paikka, jossa Islannin karkeat geologiset prosessit ovat edelleen aktiivisia. Tämä Unescon maailmanperintökohteiden ja Game of Thrones kuvausten sijainti on vain 45 minuutin ajomatkan päässä Reykjavikista. Historiallisen merkityksensä lisäksi Thingvellir tarjoaa erityistä vetovoimaa myös luonnon ystäville. Talvella se tarjoaa upeat näkymät, varsinkin pimeän jälkeen, kun revontulet maalaavat taivasta. Kun lumi peittää lavakentän ja päivät ovat lyhyitä, maisemasta tulee melkein epärealistista. Vierailu kansallispuistoon tarjoaa hienoja valokuvamahdollisuuksia vuoden ympäri. Thingvellir on ollut ammatti- ja amatöörivalokuvaajien suosikkikohta vuosien ajan ja hyvästä syystä. Puistossa on paljon tutkittavaa, mukaan lukien 20 metriä korkea Oxaran vesiputous ja Nikulasargjan rotko, joka tunnetaan paremmin nimellä Peningagja, koska ihmisillä on tapana heittää sinne kolikoita. Oxararfossin vesiputous on kaunis vesiputous, vaikka sen alla olevalla uima-altaalla onkin karumpi tarina, sillä miehet ja naiset hukutettiin siellä keskiajalla kuolemantuomiona. Näkymä Almannagjalta, jossa vierailukeskus sijaitsee, on upea, äläkä unohda kameraasi. Thingvellirin eteläpuolella sijaitsee Thingvallavatnin järvi, Islannin suurin luonnollinen järvi. Laavakentät ulottuvat järvelle pohjoisesta ja laavassa on paljon halkeamia. Siellä huomaat, että järvestä oleva vesi on löytänyt tiensä suurten taimenten ja arktisten halkeamien läpi. Monet turistit joko snorklaavat järvessä ja katselevat monia halkeamia, joista merkittävin on Silfran rotko, tai lähtevät järvelle kalaan.

  Hafnarfjörður

  Hafnarfjörðurilla on vankka satamakulttuuri, jonka nimi myös tarkoittaa "satamavuonoa". Hafnarfjordur tunnetaan myös nimellä "hatijoiden ja laavan kaupunki". Sitä kutsutaan usein modernien viikinkien keskukseksi ja se on taiteellinen paratiisi keskellä laavakenttää. Tämä värikäs kaupunki on välttämätön vierailukohde kaikille, kerkä haluavat tutustua Islannin jokapäiväiseen elämään nauttien muutamasta vaelluspäivästä. Hafnarfjordur rakennettiin laavan päälle ja sitä ympäröivät laavakentät. Varhaiset uudisasukkaat tulivat tälle alueelle erittäin päättäväisesti löytääkseen hyvän elämän. He ansaitsivat elantonsa kalastuksen ja kaupan käymisen avulla. Kaupunki on aina tunnustettu ainutlaatuisesta keskuksestaan ja rikkaasta taidemaisemasta, ja monet taiteilijat muuttavat Hafnarfjorduriin löytääkseen rauhaa ja inspiraatiota. Hafnarfjordurin värikkäät talot tekevät pienkaupungin elämästä lämpimän ja vilkkaan. 1900-luvulla saapui teknologinen kehitys ja Hafnarfjordur on sittemmin etsinyt uusia tapoja menestyä. Rikkaan kulttuuriperinnön lisäksi Hafnarfjordur isännöi myös monia luonnon ihmeitä ja on lähellä monia nähtävyyksiä. Se on todellakin piilotettujen helmien ja luonnon maa ja tarjoaa loputtomia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Hafnarfjordurin satama on vilkas paikka, jonne ihmiset kaikkialta saapuvat katsomaan majesteettisia aluksia, puhumaan merimiesten kanssa ja nauttimaan päivästä. Se on viehättävä alue, jossa voit nauttia iltakävelystä. Korkea laavakallio nousee kaupungin keskustasta ja sitä kutsutaan Hamarinniksi. Joka vuosi sen huipulle asetetaan joulukuusi, mutta se on upea paikka käydä katsomassa myös muina vuoden päivinä. Vanhat viehättävät talot keskustan ympärillä Norðurbærissä esittelevät sinulle suuren värikirjon.

  Matkustaminen Reykjavikissa

  Lukuisat Autovuokraamot Reykjavikissa tarjoavat vuokra-autoja matkaasi varten, mutta myös julkinen liikenne toimii hyvin. Reykjavikissa on erinomainen linja-autojärjestelmä, joka liikennöi säännöllisesti kaupungin läpi ja useimmille nähtävyyksille. Niitä liikennöi yhtiö nimeltään Strætó Reykjavikin ja Reykjanesin niemimaan ympärillä, mukaan lukien Keflavíkin kaupunki ja kansainvälinen lentokenttä. Löydät linja-autoaseman Laugavegur pääostoskadun päässä. Jos haluat tutustua Reykjavíkiin bussilla, sinun kannattaa harkita investointia Reykjavikin korttiin. Kortti antaa 24, 36 tai 72 tunnin mahdollisuuden matkustaa rajoituksetta kaupungin busseilla, sekä pääsyn tärkeimmille nähtävyyksille ja alennuksia kaupoissa ja ravintoloissa. Voit ladata ilmaisen julkisen liikenteen sovelluksen ja suunnitella sillä matkojasi. Reykjavikin keskustassa on kaksi taksiyritystä, Lækjargata ja Hallgrímskirkja. Muista kuitenkin, että taksilla matkustaminen on yksi kalleimmista tavoista kiertää kaupunkia, mutta vierailijoiden on myös muistettava, että ne ovat nopein ja kätevin tapa palata majoitukselle myöhään illalla.

  Voinko vuokrata asuntoauton Reykjavikissa?

  Auto Europe tarjoaa laajimman joukon ajoneuvoja, mukaan lukien maastoautot ja monipaikkaiset minibussit, mutta jos vuokra-auto on liian pieni ja pidät enemmän omatoimisista matkoista, asuntoauto Reykjavikista on oikea valinta lomallesi Islannissa. Tämä on helppo tapa tutustua koko maahan ja yöpyä kauniissa kohteissa edullisemmin kuin mikään hotelli! Säästä rahaa majoituksessa ja ruokailussa matkasi ajan ja nauti Islannin parhaista kohteissa omassa rauhassa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Reykjavikin turisti-info