Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO KEFLAVIK

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Keflavikissa Auto Europen kanssa

  Keflavik on pieni kaupunki Reykjanesilla, tulivuoren niemimaalla Etelä-Islannissa. Keflavik on myös koti Keflavikin kansainväliselle lentokentälle, jonne liikennöi suurin osa lennoista Islantiin. Vieraile Keflavikissa matkalla Reykjavikiin tai sieltä pois saadaksesi mahdollisuuden tutustua kaupungin laajaan valikoimaan kauppoja, ravintoloita, elokuvateatteria, museoita ja paljon muuta! Keflavik on kuuluisa myös siitä, että 1970-luvulla sitä kutsuttiin "muusikoiden kaupungiksi" tai "Beatles-kaupungiksi". Vielä tänäkin päivänä monet muusikot ympäri maailman kokoontuvat Keflavikissa. Se on kuuluisa ajelehtivista jäävuorista, jääluolista, sekä kauniista geysiireistä. Kesällä voit käydä retkellä katselemassa miekkavalaita, ryhävalaita ja delfiinejä sekä käydä valofestivaalilla. Tässä kaupungissa löydät Islannin uuden puolen sen arvoituksineen ja satuineen, peikkoineen ja tonttuineen. Autonvuokraus Keflavikista helpottaa matkaasi ympäri tätä eriskummallista maata heti lentokoneesta astuessasi.

  Auto Europen kautta auton vuokraaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Yhteistyön ansiosta kansainvälisten ja paikallisten autovuokraamojen kanssa voimme tarjota suuren valikoiman autoluokkia edullisesti. 180 maasta ja yli 24,000 eri kohteesta löydät varmasti itsellesi sopivimman. Keflavikissa tarjoamme sinulle laajan valikoiman autovuokraamoja tietenkin kansainvälisellä lentokentällä, mutta halutessasi voit löytää sopivan ajoneuvon myös eri kaupunkitoimistoista. Tee lomastasi mukava riippumatta muista ja edullisten hintojen ja laajan valikoiman lisäksi tarjoamme myös alan parasta palvelua autoa varatessa, autonvuokrauksen aikana ja myös sen jälkeen. Keflavikin vieraille on saatavana valtava valikoima jännittäviä retkiä, joiden aikana turistit voivat nähdä paikallisia luontonähtävyyksiä. Tiettyinä vuodenaikoina valaiden ja delfiinien tarkkailua järjestetään turisteille ja merivaellukset ovat edelleen suosituin vaihtoehto perhelomille. Muista riippumattomat turistit voivat veneillä satamassa ja lähteä kalastamaan tai kävelemään rannikkoa pitkin. Jotta voit valmistautua entistä paremmin matkallesi, sinulla on mahdollisuus lukea joitakin autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Keflavikista.

  Liikenne Keflavikissa

  Autonvuokraus Keflavikissa ja ajaminen kaupungissa ei ole ongelma. Se on pieni kylä ja liikenne on hyvin rauhallista. Tiet ovat eri tasoluokkaa, mutta matkalla Reykjavikiin reitti on erittäin mukava ajaa sekä voit samalla nauttia kauniista maisemista. Islannissa ajetaan tien oikealla puolella. Mikäli ajattelit matkustaa suurempien kaupunkien tai moottoriteiden ulkopuolella, suunnittele reittisi etukäteen. Monet Islannin teistä eivät ole päällystetty ja saattavat olla huonossa kunnossa riippuen sääolosuhtiesta. Muista myös tarkistaa matkustusrajoitukset autovuokraamolta Keflavikissa, sillä matkustaminen kaikilla teillä ja alueilla ei ole sallittu. Lisätietoja matkustamisesta ja liikennesäännöistä Islannissa saat täältä.

  Autonvuokraus ja pysäköinti Keflavikissa

  Pysäköintipaikan löytäminen ei ole ongelma. Muista, että sinun on maksettava pysäköinnistä kadulla ja et tietenkään saa pysäköidä minne tahansa tien varrelle. Useat hotellit Keflavikissa ja lähellä sijaitsevassa Reykjanesbærin kunnassa tarjoavat ilmaisia pysäköintipaikkoja. Pysäköinti lentokentällä on myös mahdollista, mutta on kalliimpaa. Koska kaupunki on niin pieni, sieltä löytyy vain yksi autotalli.

  Keflavikin lentokenttä

  Keflavikin lentokenttä oli alun perin Yhdysvaltain armeijan tukikohta. Kylmän sodan jälkeen amerikkalaisten rakentamia kiitoteitä alettiin käyttämään kaupallisia lentoyhtiöitä varten. Nykyään lentoaseman on merkittävä Pohjois-Amerikan ja Euroopan lentoliikenteelle. Lentokentällä kulkee yli kaksi miljoonaa matkustajaa vuosittain, mikä on vielä suhteellisen pieni määrä, mutta sen ainutlaatuinen sijainti Atlantin valtamerellä tekee siitä tärkeän kohteen lentoliikenteelle. Keflavíkin tärkein lentoyhtiö on Icelandair, jonka pääkeskus on Keflavikin lentokenttä. Lentokenttää käytetään lähes yksinomaan kansainvälisiä lentoja varten ja useimmat kotimaan lennot käyttävät paljon pienempää Reykjavikin lentokenttää, joka sijaitsee 3 kilometrin päässä Reykjavikin keskustasta. Matkaa lentokentältä Reykjavikin kaupunkiin on 50 kilometriä Route 41 tietä pitkin. Lentokentältä kaupunkiin liikennöi muutamia linja-autoja sekä takseja.

  Keflavikin kansainvälinen lentokenttä (KEF)
  Osoite: Reykjanesbær, Islanti.
  Puhelin: +354 425 6000
  Nettisivut: www.isavia.is

  Tekemistä Keflavikissa

  Ongelmana on se, että suurimman osan ajasta ihmiset matkustavat Keflavikiin vain saapuessaan Islantiin tai sieltä pois, ja tämä on sääli! Oikeasti Keflavikissa on paljon tekemistä ja jopa paljon sellaista, jota et voi nähdä missään muualla Islannissa. Reykjanesilla sijaitseva kohde tunnustetaan ainutlaatuiseksi loma- ja orastavaksi liikekohteeksi. Kauniissa merenrantayhteisössä vallitsee pikkukaupungin viehätys ja henki, sekä tarjoaa paljon virkistys- ja kulttuuritoimintaa vierailijalle. On olemassa useita kauppoja ja gallerioita, joissa esitellään ja myydään paikallisesti tuotettuja tavaroita ja islantilaisten taiteilijoiden töitä. Reykjanesin kaupungissa, joka muodostaa suurimman osan yhteisöstä, on edelleen vain 14 000 asukasta ja se sijaitsee vain 10 minuutin päässä kansainväliseltä lentokentältä. Autonvuokraus Keflavikista säästää aikaasi matkustaessa kaikkien näiden pikkukaupunkien halki!

  • Blue Lagoon: Blue Lagoon on geotermisen meriveden uima-allaskompleksi, jota ympäröivät Grindavikin karu laava ja vihreät kukkulat. Se on ylivoimaisesti Keflavikin tunnetuin ja suosituin kohde, jossa voit rentoutua tilavassa ulkoilmakylpylässä dramaattisen maiseman keskellä ja hengittämällä raikkaasta meriilmaa. Lievitä kaikki kipusi, puhdista ihosi ja virkistä aistisi Blue Lagoonin lämpimällä, rauhoittavalla ja mineraalirikkaalla vedellä. Aloita päiväsi Blue Lagoonissa kylpemällä suuressa ulkoilmakylpylässä, jota täyttää 2000 metriä maan pinnan alapuolella lämmitetty vesi. Kävele pitkin mustaa laavakiveä ja uppoudu vaaleansinisiin vesiin. Piidioksidi, levät ja mineraalit vedessä auttavat rauhoittamaan lihaksia ja elvyttämään ihoasi ja hiuksia. Ui ympäri allasta ja löydä hierontasuihkuja, puisia penkkejä ja laava-kallioluolia. Makaa patjalla tai penkillä, nauti hieronnasta tai erityisestä piidioksidikäsittelystä vedessä. Kokeile mineraalista kasvohoitoa, jossa käytetään Blue Lagoonin ihonhoitotuotteiden seerumeita ja voiteita tai siirry ihmisen luomaan vesiputoukseen. Vaihda uinti vierailuun höyry- tai tavallisessa saunassa virkistävän kokemuksen saamiseksi. Nauti kylmästä oluesta tai smoothiesta uima-altaan äärellä mehu- ja cocktailbaarissa ja ruokaile paikan päällä olevassa ravintolassa tai kahvilassa. Blue Laguunissa vaaditaan ennakkovarausta, sillä erikoishoitoja ja kapasiteettia on rajoitettu. Pääset kylpylään 20 minuutissa autolla Keflavikin kansainväliseltä lentokentältä tai 50 minuutissa Reykjavikista.

  • Viking World museo: Monet Keflavikin lentokentältä Reykjavikiin matkustavat vierailijat kertovat nähneensä muinaisen viikinkilaivan näyttävän kelluvan ilmassa Faxafloin lahden varrella. Tämä ei ole ihme, vaan optinen illuusio, jonka tarjoaa Viking World museo, Islendingurin ylpeä koti. Se on viikinkiajan laivan kopio, joka valmistui vuonna 1996 laivanrakentajan Gunnar Marel Eggertssonin ansiosta. Vaikuttava suoritus on tarkka jäljennös aluksesta, joka löydettiin kaivauksissa Norjassa vuonna 1880. Arvellaan, että se rakennettiin noin vuonna 870. Käyttäessä siihen aikaan vain viikingeille käytettävissä olevia työkaluja ja materiaaleja, se ei ollut pieni tehtävä. Näiden perinteisten menetelmien käyttäminen vei laivan rakentamiseen aikaa yli kaksi vuotta. Viking World museosta löydät myös Smithsonianin instituutin tuottaman Viking millennium -näyttely nimeltään Vikings: The North Atlantic Saga. Tämä näyttely kertoo norjalaisesta asutuksesta ja tuntemattomien maiden tutkimuksista. Nämä kaksi hienoa projektia molemmat juhlivat Islannin keskeistä roolia Pohjois-Amerikan löytämisessä 1000 vuotta sitten Norjan viikinkien toimesta. Itse museo on näyttävä moderni rakennus, joka sijaitsee aivan Faxafloin lahden vieressä Reykjanesin kaupungissa ja jonka voi helposti havaita päätieltä kansainvälisen lentokentän ja Reykjavikin välillä.

  • Rock and Roll museo: Rockin fanit ovat varmasti kiinnostuneita vierailemaan Islannin rock and roll -museossa, joka tarjoaa kävijöille erittäin epätavallisen näyttelyn. Siellä on useita kauniita temaattisia näyttelyitä ja kokoelmiin kuuluu kaikkea vanhoista levytyksistä, soittimista jopa maailmankuulujen taiteilijoiden henkilökohtaisiin esineisiin. Vieraat voivat sukeltaa syvemmälle kunkin islantilaisen artistin historiaan, kuten Sugarcubes, Björk, Sigur Rós ja Of Monsters and Men, ja kuunnella heidän musiikkiaan Rock 'n' Roll -sovelluksen avulla. Ja älä unohda tutustua Sound Lab -tapahtumaan, jossa voit laulaa räätälöidyssä karaokeosastolla tai kokeilla sähköistä rumpusettiä, kitaraa ja bassoa ja tuntea olevasi todellinen rokkari! Tämä museo on erittäin suosittu turistien lasten keskuudessa, koska sieltä löytyy myös interaktiivisia näyttelyitä. Äänitysstudiosta löytyy oikeita laitteita ja jokainen voi oppia työskentelemään niiden parissa. Museossa on mielenkiintoinen matkamuistomyymälä, josta vieraat voivat ostaa T-paitoja ja muita tarvikkeita. Museossa voit istua alas, kuunnella musiikkia ja nauttia kupin kahvia, teetä tai kuumaa suklaata, kumpi vain kuulostaa paremmalta. Kahvi tulee Kaffitárilta, paikalliselta paahtamolta, joka on erikoistunut hienoimpien Arabica-kahvipapujen maahantuontiin, paahtamiseen ja tarjoamiseen.

  • Garður: Ulkoilun harrastajien ei pidä unohtaa mahdollisuutta käydä Garðurin kaupungissa matkustaessa Reykjanesin niemimaan ympäri. Garður sijaitsi ennen tärkeimpien kalastusalueiden lähellä ja oli kerran niemimaan asutuin kylä. Garðskagin lähellä, aivan niemimaan kärjestä on upeat merinäkymät ja siellä sijaitsee kaksi viehättävää majakkaa. Garðskagin kahdesta majakasta vanhempaa ja myös pienempää pidettiin kerran yhtenä Islannin parhaimmista majakoista, koska se sijaitsi matalalla ja sumu ei siksi ollut ongelma. Majakka oli vaarassa vaurioitua suurien aaltojen takia, ja se ei joskus ollut näkyvissä merimyrskyjen takia. Uudempi majakka rakennettiin vuonna 1944. Alue tunnetaan monipuolisesta lintuelämästä, hylkeistä ja delfiineistä, jotka joskus uivat lähellä rantaa, valkoisista hiekkarannoista ja mielenkiintoisesta perintömuseosta, jonka näyttelystä löytyy kokoelma vanhoja koneita. Garður on suositun Monsters and Men indieyhtyeen päälaulajan kotikaupunki. Paikallinen ravintola Röstin on erittäin suosittu ja näkymä sen parvekkeelta on kaunis, etenkin auringonlaskun aikaan. Tämä kohde on myös ihanteellinen niille vieraille, kenellä on mukanaan telttoja, asunto- ja matkailuautoja, sillä paikallisen leirintäalueen palveluihin kuuluu wc, juokseva vesi ja sähkö. Pulahda paikalliseen uima-altaaseen ja rentoudu porealtaissa, täydellinen tapa päättää kiireinen nähtävyyksiä täynnä oleva päivä.

  Autonvuokraus ja päivämatkat Keflavikissa

  Aloita seikkailu heti, kun laskeudut tai ennen kuin lähdet Islannista, muutamalla lyhyellä päiväretkellä Reykjanesin niemimaan ympäri. Ne sopivat erinomaisesti matkustajille, jotka lentävät Keflavíkin lentokentälle tai sieltä pois, josta pääset myös suoraan alueen luonnonkauneimpiin kohteisiin. Tutustu tähän vulkaaniseen ja geotermiseen maisemaan ja käy kuuluisissa kohteissa, kuten Blue Lagoon (varaa etukäteen, jos haluat päättää matkasi kuumissa vesissä), Gunnuhverin kuuma lähde, Grindavíkin kalastajakylä ja paljon muuta. Paras tapa tutustua saaren karuihin maisemiin ja hyvin yksilöllisiin maantieteellisiin ihmeisiin on tietenkin oman auton kyydissä. Varaa itsellesi auto autovuokraamosta Keflavikista, mieluiten suurempi ajoneuvo tai neliveto, ja lähde uudelle tutkimusmatkalle!

  Kultainen kierros

  Kuten nimestä voi päätellä, tämä kattava kiertue kattaa kaikki Lounais-Islannin tärkeimmät nähtävyydet, alkaen matkasta Thingvellirin kansallispuistoon ja entisen parlamentin alueelle ja jatkamalla vuorten läpi alueelle, joka sijaitsee Laugarvatnin järven ympärillä, joka tunnetaan korkeasta seismisestä toiminnasta. Seuraava pysähdy Geysirillä, maailman kuuluisimmalla kuumalla lähteellä ja sen pienemmällä naapurilla Strokkur, joka purkautuu upealla sinisellä vedellä muutaman minuutin välein. Matka jatkuu sitten Islannin kärkivesiputoukselle Gullfoss, sitten Friðheimariin ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Keriðin tulivuorenkraatterille ennen paluuta Reykjavikiin Hveragerðin puutarhakylän kautta. Haluatko pysähtyä salaisella laguunilla? Secret Lagoonin luonnolliset kuumat lähteet sijaitsevat pienessä kylässä nimeltä Fludir ja Kultaisen kierroksen alueella. Se on pidetty luonnollisena ja ainutlaatuisena vieraille, jotta he saavat kokea oikean Islannin tunteen. Altaat luonnollisessa ympäristössä ja ilmaan nouseva höyry antavat paikalle maagisen tunteen. Lämmin vesi on 38–40 astetta ympäri vuoden. Koko alueella on useita geotermisiä alueita ja pieni geysiri, joka purkautuu joka viides minuutti. Talvella revontulet esittävät usein loistavan valonäytöksen Secret Lagoonin yläpuolelle. Mikä onkaan parempi tapa rentoutua kuin uimalla lämpimässä vedessä samalla katsellessa yllä näkyvää valonäytöstä. Muista ottaa uimapuku ja pyyhe mukaan matkalle!

  Valaiden katselu

  Jos haluat nähdä valaita ja merilintuja, lähde valaiden katselukierrokselle Keflavíkista, joka on myös hauska ja mukava tapa aloittaa lomasi. Suurin osa yrityksistä, jotka tarjoavat näitä matkoja lupaavat 80% onnistuneen matkan valaiden katselussa. Kun purjehdit kohti valaita, vene seuraa rannikkoa, jotta voit nauttia rikkaasta valikoimasta merilintuja, jotka elävät laavakalloilla. Useimmin havaittuja lintulajeja ovat muun muassa kiislat, merikihut ja valkosuulat. Reykjanesin niemimaan rannikon edustalla sijaitseva meri on tärkeä elinympäristö kaikille sen merinisäkkäille. Se on pääasiassa kausiluonteinen ruokinta-alue, jonka rikas planktonin kasvu vetää puoleensa kaloja, kuten silakkaa, turskaa, koljaa, villakuorretta ja ankeriaita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Täältä on hyvin yleistä löytää valkokuonodelfiinejä, joiden pituus on noin 2,8 metriä, 10 metriä pitkiä lahtivalaaita, 15 metriä pitkiä ryhävalaita ja toisinaan miekkavalaita, seitivalaita ja sillivalaaita, jotka ilmestyvät näkyville ruokaillessa tässä rikkaassa merivedessä. Isot ja tukevat veneet tarjoavat sinulle lisämukavuutta, upeaa sisustusta ja oleskelualueita, suuria ulkopuolella sijaitsevia katselutasoja, turvallisen perheystävällisen ympäristön ja joskus jopa kahvila- ja matkamuistomyymän. Oppaat ja ystävällinen miehistö toivottavat sinut tervetulleeksi alukselle, jakavat kanssasi mielenkiintoisia tietoja erilaisista valaista ja merilinnuista, joita voit nähdä kiertueella, ja opettavat sinulle, kuinka havaita valaita lahdessa.

  Sukellus

  On olemassa joitakin asioita, joita et voi nähdä missään muualla kuin Islannin vedenalaisessa maailmassa. Laita kuivapuku päälle ja sukella merieläimien keskelle, geotermisessä ylikuumennetussa vedessä tai eloisassa elämää vilisevässä Atlantin valtameressä. Tutustu Islannin monipuoliseen vedenalaiseen maisemaan sukellusretkellä. Islanti ei tarjoa sinulle hämmästyttäviä maisemia ainoastaan veden yläpuolella, mutta myös veden alla. Tämä maa tunnetaan kristallinkirkkaasta jäävedestä ja tulivuoreista, jotka tarjoavat sinulle henkeäsalpaavan kokemuksen ja näkymät. Miksi et lähde tarkkailemaan tätä kauneutta ja lähde sukelluspäiväretkelle Islannissa. Islannin kirkkaat vedet ja upea vedenalainen maisema sopivat täydellisesti paitsi sukeltajille, mutta myös heille, ketkä haluavat kokeilla snorklausta. Lisäksi et tarvitse todistuksia tai kokemusta. Myös vapaasukellus on uskomaton tapa kokea vedenalaista maailmaa, sillä voit liikkua vapaasti märkäpuvussasi ja sukeltaa pinnan alle yhdellä henkäyksellä. Jos olet ketterämpi ja joustavampi kuin sukeltaja, mutta haluat silti nauttia samoista näkymistä, kokeile vapaasukellusta. Islannissa vapaasukellus ei ole herkille, koska veden lämpötilat ovat alhaiset verrattuna useimpiin muihin kohteisiin, jotka ovat suosittuja vapaasukeltajien kesken. Paksu ja tiukka märkäpuku pitää sinut kuitenkin hyvin eristettynä. Lähde siis päiväksi nauttimaan syvistä puhtaan veden näkymistä ja vie tämä unohtumaton muisto kotiin!

  Matkustaminen Keflavikissa

  Lentokentältä Keflavikin keskustaan pääsee bussilla. Kylässä asuun vain noin 6000 asukasta, joten julkinen liikenne ei ole erityisen monipuolista. Sama linja-autoyhtiö, jonka avulla pääsee lentokentältä kaupunkiin, liikennöi myös joka päivä ympäri suurta kaupunkialuetta varhain aamusta myöhään iltaan. Tavallisille käyttäjille erityiset bussikortit ovat hyvä vaihtoehto, mutta heille, ketkä käyttävät linja-autoa harvemmin, sopii paremmin bussilipput pienellä alennuksella. Sekä lentokentältä, että kaupungin keskustasta pääsee suoralla junayhteydellä Reykjavikiin ilman ongelmia. Matkan kesto on vain noin 35 minuuttia. Voit myös lentää suoraan Reykjavikin lentokentälle kotimaan lennolla tai muihin kohteisiin saarella. Täyttä joustavuutta varten harkitse omaa autoa autovuokraamosta Keflavikista.

  Voinko vuokrata asuntoauton Keflavikissa?

  Asuntoauto Keflavikista tuo Islannin henkeäsalpaavat maisemat yksilöllisellä tavalla lähemmäksi sinua. Omalla asuntoautolla voit määrittää reitin itse ja kokea puhdasta erämaan seikkailua ja oppia rakastamaan joka ikistä hetkeä lomallasi.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Keflavikin turisti-info