Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO KITTILÄN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Kittilän lentokentällä

  Kittilä on suosittu kohde talviurheilijan ystäville, jotka haluavat viettää aikaa Levin laskettelurinteillä ja illalla järjestetyissä bileissä. Valitse autonvuokraus Kittilän lentokentältä ja voit Levin lisäksi matkustaa huolettomasti ympäri Lappia riippumatta harvaan kulkevasta joukkoliikenteestä. Kittilää ympäröivät suuret metsät, jonne voit lähteä patikoimaan myös kesällä. Hiukan kauempana löytyvät suuret Lapin erämaa-alueet ja kansallispuistot. Omalla autolla pääset nopeasti käymään myös esimerkiksi Ivalossa ja sen kautta Inarinjärvellä, tai vaikkapa hiukan etelämmässä olevassa Rovaniemessä. Ruotsin rajakaan ei ole kaukana ja voit käydä tutustumassa suomen saamelaisten kulttuurin lisäksi ruotsin puoleiseen kulttuuriin. Auto Europe on yhteistyössä parhaimpien kansainvälisten autovuokraamojen kanssa ja voimme taatusti löytää sinulle sopivan auton! Lue tästä todisteena autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Kittilästä.

  Lentokenttätiedot

  Kittilä Airport (KTT)
  Virallinen nimi: Kittilä Airport, Kittilän lentoasema.
  Osoite: Levintie 259, 99100 Kittilä
  Puhelin: 0200 14919
  Sijanti: Kittilän keskustaan on matkaa noin 5 kilometriä.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Finnair, Norwegian, Blue1, Flybe Nordic, Air100, Transavia ja Arkefly. Finnairia ja Air100 lukuunottamatta kaikki muut lentoyhtiöt liikennöivät vain kausittain.

  Terminaalit

  Lentokentällä on vain yksi terminaali.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Kaikki autovuokraamot Kittilän lentokentällä löytyvät lentokenttärakennuksesta. Alla on listattu eri autovuokraamoja ja niiden aukioloajat, mutta ne ovat auki normaalisti vain, mikäli asiakkaita on tulossa noutamaan autoa. Sesonkiaikana vuokraamot voivat olla auki koko päivän aukioloaikoina.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 7.30 - 22.00
  Budget 10.00 - 22.00
  Europcar Ma-pe 7.00 - 23.00
  la-su suljettu
  Firent Ma-pe 8.00 - 22.00
  la-su 9.00 - 21.00
  Hertz 6.00 - 23.00

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentältä löydät kahviloita sekä ravintoloita ja muutamia myymälöitä turvatarkastuksen molemmin puolin. Lentokentällä on VIP-tilat ja voit varata isommallekin ryhmälle kokoustilat omaan käyttöösi. Vuokrattavana on myös kota. Muita palveluita ovat maksuton wifi-yhteys, lastenhoitohuone ja postilaatikko. Lentoasemalla ei ole pankkiautomaattia eikä mahdollisuutta matkatavarasäilytystä varten.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Lentokenttä sijaitsee noin 5 kilometrin päässä Kittilän keskustasta, 15 kilometrin päässä Leviltä ja 35 kilometrin päässä Ylläsjärveltä. Kittilän alueella liikennöiviä takseja löytyy lentokentän edustalla lentojen aikoina. Voit halutessasi myös tilata taksin etukäteen. Lentoaseman ja lähialueen matkailukeskusten välillä kulkevat hyvät bussiyhteydet. Varsinkin kesäaikana ja matkailusesongin ulkopuolella kuljetukset toimivat lähinnä kutsuliikenteenä ja ennakkovarauksella, joten kannattaa tarkistaa aikataulut etukäteen tai tee autonvuokraus Kittilän lentokentältä. Kittilän lentokentällä liikennöit Tunturilinjat Oy, Rundgren Ky, Kilpisjärven Taksi ja reittiliikenteen aikataulut saat Matkahuollon sivuilta.

  Pysäköinti

  Lentokentän edustalla löytyy pysäköintialue ja alueella on 20 lämpöpaikkaa. Invapaikat löytyvät lyhytaikaisella pysäköintialueella. Parkkipaikkojen hinnat voit tarkistaa Finavian sivuilla, mutta ne eivät sisällä mahdollista lämpöpaikkamaksua. Neuvonnasta voi ostaa etukäteen autolle lämmityksen, jolloin autoosi käydään kytkemässä lämmitys vuorokaudeksi ennen saapumistasi.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Kittilän lentokentän kotisivut