Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO KÖÖPENHAMINAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Kööpenhaminan lentokentällä helposti

  Hip, kaupunkimainen ja viehättävä, Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina tarjoaa lukuisia nähtävyyksiä, jotka houkuttelevat maailman matkailijoita. Lähde tutkimaan täysin vapaasti kaupungin vanhoja ja nykyaikaisia aarteita tässä viehättävässä merenrantakaupungissa. Suuntaa Langelinie Cruise satamaan ja katsele Kööpenhaminan kuuluisaa Pienen merenneidon patsasta, joka pystytettiin kaupunkiin vuonna 1913. Sanotaan, että saapuvat merimiehet rukoilivat merenneidolta anteeksiantoa ennakkoon kaikista synneistä, joita he saattoivat tehdä ollessaan rannalla. Kööpenhamina on tunnettu myös keskiaikaisesta arkkitehtuurista, museoista ja puistoista, sekä kahviloista. Monien vuosien aikana tanskalaiset ovat kuuluneet maailman onnellisimpiin ihmisiin, ja saat kokea tämän onnellisuuden lähteen maan pääkaupungissa Kööpenhaminassa. Jatkuvasti kehittyvä kaupunki sekoittaa erinomaisesti vanhaa historiaa kuninkaallisilla palatseilla ja modernilla arkkitehtuurilla kestävän elämäntavan kanssa. Kaupungin keskustasta löytyy lukuisia erilaisia lähiöitä, joista jokaisella on oma tunnelmansa ja ulkonäkö. Kävele rannikolla tai sisäkaupungissa, joissa voit kokea ja nauttia erilaisista aktiviteeteistä ja tapahtumista kesällä ja talvella. Autonvuokraus Kööpenhaminan lentokentältä varmistaa, että et menetä mitään kohokohtia tässä ilahduttavassa hyvin suunnitellussa kaupungissa.

  Kööpenhaminan Kastrup lentokenttä on tärkein kansainvälinen lentokenttä, joka palvelee Kööpenhaminaa, Tanskaa, Zealandin kaupunginosaa, Øresundin aluetta ja suurta osaa Etelä-Ruotsista, mukaan lukien Scania. Se on Pohjoismaiden suurin lentokenttä ja yksi vanhimmista kansainvälisistä lentokentistä Euroopassa. Lentokenttä sijaitsee Amagerin saarella, 8 kilometriä Kööpenhaminan keskustasta etelään ja 24 kilometriä länteen Malmön keskustasta, joka on kytketty Kööpenhaminaan Øresundin sillan kautta. Kööpenhaminan lentoasema käsittelee jopa noin 60 reittilentoyhtiötä. Toisin kuin muut Skandinavian lentokentät, suurin osa lentokentän matkustajista ovat kansainvälisiä. Tämä mielestämme takaa täydelliset puitteet tarjota kaikille matkustajille palveluita, jotka tekevät heidän lomasta vieläkin helpomman. Auto Europelta löydät autoja jokaiseen lähtöön matkasuunnitelmistasi riippuen, josta voit lukea lisää autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Kööpenhaminasta. Lentokentän kautta kulkee lukuisia matkustajia, ketkä voivat vaatia joko pientä autoa lyhyelle kaupunkimatkalle, tai suurempia tila-autoja suuremmalle ystäväporukalle tai perheelle. Tutustu laajaan ajoneuvovalikoimaamme Kööpenhaminassa ja valitse edullisin vaihtoehto. Teemme yhteistyötä monien kansainvälisten vuokraamojen kanssa, ketkä takaavat laadun ja korkeatasoisen asiakaspalvelun!

  Lentokenttätiedot

  Kööpenhaminan lentokenttää kutsuttiin alun perin Kastrupin lentokentäksi, koska se sijaitsee Kastrupin pikkukaupungissa, joka on nyt osa Tårnbyn kuntaa. Lentokentän virallinen nimi on edelleen Kööpenhaminan lentokenttä, Kastrup, erottaakseen sen Roskilden lentokentästä, jonka virallinen nimi on Kööpenhaminan lentokenttä, Roskilde. Lentokenttä otettiin käyttöön 20. huhtikuuta 1925 ja oli yksi ensimmäisistä siviililentokentistä maailmassa. Se koostui suuresta, vaikuttavasta puusta rakennetusta terminaalista, parista lentokonesuojasta, ilmapallomastosta, vesilentokoneen laskeutumisalueesta ja muutamasta ruohoisesta niitystä, joita käytettiin kiitotienä. Kööpenhaminalla oli toukokuussa 1945 Euroopan modernein kansainvälinen lentokenttä. Scandinavian Airlines (SAS) perustettiin vuonna 1947, joka oli tärkeä tapahtuma Kööpenhaminan lentokentälle, koska se on tämän lentoyhtiön pääkeskus. Vuoteen 1960 mennessä avattiin uusi lentokenttäterminaali (nykyinen terminaali 2) ja liikenne jatkoi kasvuaan. Uudesta suuresta lentokenttäterminaalista tuli pian liian pieni ja vuosina 1969 ja 1980 käynnistettiin jälleen valtavia laajennusohjelmia. Tehokkuus ja tarkkuus olivat ilmeisiä vaatimuksia, mutta painopiste oli myös mukavuuden luomisessa; kaunista arkkitehtuuria, pohjoismaista muotoilua ja miellyttävä, kevyt ja mukava ympäristö, jossa on paljon kauppoja, ravintoloita ja muita nautintoa tarjoavia palveluita. 90-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa tehtiin jälleen suuria rakennustöitä ja alueelle tuotiin hotelleja ja lukuisia julkisen liikenteen palveluja, kuten metro ja juna.

  Kööpenhaminan lentokenttä (CPH)
  Virallinen nimi: Copenhagen Airport, Kastrup .
  Osoite: Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup, Tanska.
  Puhelinnumero: +41 43 816 22 11
  Sijainti: Sijaitsee vain 8 kilometriä etelään Kööpenhaminasta. CPH on tärkein lentokenttä Kööpenhaminassa, Tanskassa ja Ruotsissa ja liikennöi lähes kaikkia suurimpia kotimaisia ja kansainvälisiä lentoyhtiöitä.
  Lentoyhtiöt Tanskan lentokentällä: Lentoja lentää yli 130 kohteisiin ympäri maailmaa ja lentokenttä on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Koska se merkittävä eurooppalainen keskus, lähes 23 miljoonaa matkustajaa lentää Tanskan lentokentän läpi vuosittain. Suurimpia ja tärkeimpiä lentoyhtiöitä ovat Air Baltic, Air France, DAT, easyJet, Emirates, Finnair, Jet Time, Lufthansa, Norwegin, Ryanair, SAS ja TUI.

  Mistä noudan vuokra-auton Kööpenhaminan lentokentältä?

  Autovuokraamot Kööpenhaminan lentokentällä sijaitsevat keskeisellä paikalla terminaalin 1 ulkopuolella autovuokraamojen keskuksessa, jonne pääset sinne helposti lennon saapumisen jälkeen. Kaikki vuokra-autot on palautettava takaisin vuokrakeskukseen tai sen vieressä olevalle parkkipaikalle ja avaimet oikealle vuokraamolle. Keskus on avoinna vain klo 7:00-23:00 välillä, mutta noudon ja palautuksen voi järjestää aukioloaikojen ulkopuolella tietyillä vuokraamoilla. Ota meihin yhteyttä etukäteen, jos haluat käyttää tätä palvelua. Lisätietoja autovuokraamostasi saat varauksesi ehdoista.

  Avis Kööpenhamina lentokenttä Avis Kööpenhaminan lentokentällä
  Lufthavnsboulevarden 2,
  2770, Kastrup, Tanska

  +45 70 24 77 02
  Aukioloajat:
  07:00-23:00
  Europcar Kööpenhamina lentokenttä Europcar Kööpenhaminan lentokentällä
  Lufthavnsboulevarden 2,
  2770, Kastrup, Tanska

  +45 32 50 30 90
  Aukioloajat:
  07:00-24:00
  Hertz Kööpenhamina lentokenttä Hertz Kööpenhaminan lentokentällä
  Lufthavnsboulevarden 2,
  2770, Kastrup, Tanska

  +45 33 17 90 30
  Aukioloajat:
  07:00-23:00
  Sixt Kööpenhamina lentokenttä Sixt Kööpenhaminan lentokentällä
  Lufthavnsboulevarden 2,
  2770, Kastrup, Tanska

  +45 32 48 11 00
  Aukioloajat:
  07:00-23:00

  Terminaalit

  Kööpenhaminan lentokentällä on kaksi lähtöselvitysterminaalia, terminaalit 2 ja 3, jotka käsittelevät kaikkia lentoja ja jakavat yhteisen matkustaja-aulan sekä sapuneiden lentojen alueen, jossa on tulli ja matkalaukkujen luovutusalue, joka fyysisesti sijaitsee terminaalissa 3. Turvatarkastuksen jälkeiselle alueelle pääsee terminaalin 2 ja terminaalin 3 välisen yhteisen turvatarkistuksen kautta. Yhteinen lentokentän matkustaja-aula on jaettu portteihin, joita kutsutaan A-, B-, C-, D- ja F-ryhmiksi. Portit A ja B ovat tarkoitettu vain Schengenin sisäisille lennoille. Portti C on tarkoitettu enimmäkseen lennoille Schengenin ulkopuolelle ja portti D on tarkoitettu lähinnä lennoille Schengenin alueella. Uusin alue CPH Go, nyt nimeltään Portti F, on omistettu halpalentoyhtiöille lokakuusta 2010. Toistaiseksi EasyJet, Transavia ja Ryanair ovat ainoat lentoyhtiöt, jotka käyttävät tätä porttia. Täysin uudesta terminaalista 4 on keskusteltu, mutta se on korvattu suunnitelmilla laajentaa nykyisiä tiloja tarvittavin lisäyksin. Kööpenhaminan lentokentän matkustajien on myös helppo siirtyä lennolta toiselle. Aikaisemmin ainoastaan kotimaan lentoja käsiteltiin terminaalissa 1, mutta vuodesta 2015 lähtien kaikki lähtevät lennot on kerätty terminaaleihin 2 ja 3. Uusi portti E on rakenteilla ja valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2020.

  Lentokenttäpalvelut

  Kööpenhaminan lentokenttää pidetään yhtenä hienoimmista Euroopan lentokentistä tänä päivänä kaikkien tarjolla olevien mukavuuksien takia matkustajille. Halusitpa sitten syödä, tehdä ostoksia tai vain rentoutua, lentokenttä tarjoaa mukavuudet, joita voit odottaa ensiluokkaiselta lentokentältä, ja paljon muuta. Sen lisäksi sinulla on laaja valikoima kahviloita, baareja ja ravintoloita, laaja valikoima tax-free kauppoja, mukaan lukien hienoimpien suunnittelijoiden putiikkeja miehille, naisille ja lapsille. Tarjolla on hyvä valikoima kauppoja, jotka myyvät parasta pohjoismaista muotia ja muotoilua, joissa on saatavilla myös ennakkotilaus- ja noutopalvelu. Pankit ja pankkiautomaatit löytyvät molemmista terminaaleista, valuutanvaihtoa voi myös tehdä terminaalin 3 vaihtopisteessä. Hyviä ruokapaikkoja ovat esimerkiksi ravintola Lagkagehuset, jossa tarjoillaan aitoa tanskalaista ruokaa turvatarkastuksen jälkeen, pihviravintola, hot dog kioskit ja pari ravintolaa paikan päällä olevassa Clarion Hotel Copenhagen Airport hotellissa. Muita Kööpenhaminan lentokentän palveluita ovat perhehuoneet, hierontatuolit ja tupakointi ulkotiloissa. He, kenellä on aikaa, voivat rentoutua kylpylässä Clarion hotellin alueella. Liikematkustajille on tarjolla 29 kokoushuonetta, joista 14 sijaitsevat suoraan lentokentän terminaalissa 3. Täällä on myös juhlasali jopa 500 hengelle. Jos haluat rentoutua hiljaa lentojen välillä, voit rekisteröityä viettää aikaa CPH Apartment Lounge tiloissa, modernisti sisustetulla alueella, joka tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden paeta suurten terminaalien vilinästä ja astua rauhalliseen huoneistoon koristeltu klassisilla ruotsalaisilla kalusteilla, joka sisältää keittiön, olohuoneen ja työhuoneen. Tämän lisäksi huoneistosta löytyy muun muassa langaton ilmainen nettiyhteys, juomia, pientä purtavaa, sanomalehtiä, tulostuskoneet ja tietokoneet. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko Kööpenhaminan lentokentällä, sekä kirjepostilaatikot.

  Kulkuyhteydet Kööpenhaminan lentokentällä

  Kööpenhaminan lentokenttä sijaitsee Amagerin saarella Kastrupissa, noin 8 kilometrin etelään Kööpenhaminan keskustasta ja on kytketty mantereelle Juutinrauman sillalla. Legendaarinen Legoland teemapuisto ja muut kauniit Billundin muinaisen kaupungin aarteet sijaitsevat vain 2,5 tunnin päässä Tanskan maaseudulla. Palauttaessa autoa autonvuokraamoon Kööpenhaminan lentokentälle, etsi opasteita "Kobenhavns Lufthavne". Helpoin tapa matkustaa Kööpenhaminan lentokentältä julkisilla on metrolla. Moderni ja täysin automaattinen metro löytyy terminaalista 3, kulkee kellon ympäri ja matka kestää noin 15 minuuttia. Useat bussiyhtiöt liikennöivät eri kaupungin alueille ja sen lähiöihin lentokentältä. Tarjolla on myös ilmainen bussikuljetus (# 38), joka kulkee 10 minuutin välein klo 06.00 - 23.30 ja yhdistää lentokentän Kööpenhaminan keskustan kanssa. Greyhound Bus linja 999 kulkee Malmösta Kööpenhaminaan ja pysähtyy Kööpenhaminan lentokentällä terminaalissa 3 ja kaupungin keskustasta. Taksipysäkit ja rautatieasema löytyvät terminaalin 3 ulkopuolelta.

  Pysäköintivinkkejä

  Pysäköinti lentokentältä on hyvä varata etukäteen. Ennakkovaraus varmistaa pysäköintipaikan saatavuuden ja mahdollistaa pysäköinnin valitsemallasi pysäköintialueella. Maksa verkossa etukäteen ja vältä ajan kuluttamista etsimällä paikkaa ja maksamalla lippuautomaateissa. Muista, että saat aina parhaan hinnan, kun varaat pysäköinnin verkossa. Autonvuokraus Kööpenhaminan lentokentällä tapahtuu omalla autovuokraamojen alueella. Kaupungissa sinun tulee aina pysäköidä liikenteen suuntaan, eli tien oikealle puolelle, tarvittaessa osittain jalkakäytävällä, kunhan auto ei tuki tietä jalankulkijoille. Kaduilla pysäköinti on maksullista tietyn ajan ja maksu tapahtuu maksuautomaateissa, jonne tulee syöttää rekisterikilven numero maksua varten. Jos pysäköit päivittäin kaupungissa yli viisi päivää, käytä kunnallisia tai yksityisiä parkkipaikkoja ja voit ostaa kausilipun haluamallesi parkkivyöhykkeelle. Kööpenhaminasta löytyy kolme eri parkkivyöhykettä: punainen, vihreä ja sininen. Mitä lähemmäksi kaupungin keskustaa, sitä enemmän pysäköinti maksaa. Pysäköinti kadulla on maksullista maanantaista lauantaihin klo 08:00 ja 17:00 välillä. Lauantaina klo 17:00 eteenpäin maanantaihin aamu klo 8:00 asti ja juhlapyhinä pysäköinti on ilmaista. Voit etsiä sopivaa pysäköintipaikkaa myös netistä, ja maksaa paikasta matkapuhelinsovelluksen kautta. Tutustu Tanska kuljettajan oppaaseen ajovihjeitä varten.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Kööpenhaminan lentokentän kotisivut