Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO LANZAROTEN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Lanzaroten lentokentällä edullisesti

  Lanzarote on Kanariansaarten pohjoisin ja itäisin saari Atlantin valtamerellä, sen pääkaupunki on Arrecife ja sillä on kuusi muuta kuntaa. Noin 140 000 asukkaan saari on Kanariansaarten kolmanneksi asutuin. Saaren keskustassa sijaitsee henkeäsalpaava Timanfayan luonnonpuisto, joka kattaa noin neljänneksen saaresta ja on täynnä historiallisia vulkaanisia maisemia. Tämän takia Lanzarotea kutsutaan "tulivuorisaareksi", koska suuri osa sen pinnasta peittyi muinaisien tulivuorten purkauksien laavavirtaan ja tuhkakerrokseen, jotka tapahtuivat 1700- ja 1800-luvuilla. Lanzarote on ihanteellinen saari ympärivuotisia lomia varten, koska sen subtrooppinen ilmasto ja vähäiset sateet, varsinkin kesän aikana, takaavat erinomaisen sään lähes jokaisena päivänä. Lämpötilat eivät heilahtele kovinkaan paljoa päivien eikä vuodenaikojen aikana, ja lämpötila harvoin kohoaa 29 asteen yläpuolelle kesällä tai laskee alle 14 asteeseen talvella. Lanzarote on ihanteellinen maisemien ja luonnon nauttimiseen. Valkohiekkaiset ja mustakallioiset kauniit rannat, kiehtovat historialliset ja luonnolliset nähtävyydet, kirkkaat vesistöt ja erinomaiset vaellus-, polkupyörä-, surffaus- ja sukellusmahdollisuudet pitävät lomasi aktiivisena ja tuskin missään vaiheessa sinulle tulee tekemisen puutetta. Aktiviteettilomailu ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto saarella, täältä löytyy myös runsas määrä ravintoloita ja majoitusmahdollisuuksia, sekä yöelämää. Saari on yleisesti ottaen aika edullinen, mikä ainoastaan lisää turistien virtaa sen lomakohteisiin. Tämä saari on suorastaan paratiisi, emmekä me halua jäädä paitsi. Autonvuokraus Lanzaroten lentokentällä takaa sinulle joustavan matkan ja pääset nauttimaan luonnon kauneudesta heti lennoltasi päästyä!

  Lanzaroten lentokenttä sijaitsee Lanzaroten saarella, noin viisi kilometriä lounaaseen saaren pääkaupungista Arrecifesta. Lentokenttä on tärkeä keskus sekä kotimaisille, että kansainvälisille lennoille, jota kautta kulkee vuosittain jopa 6 miljoonaa matkustajaa. Suurin osa lentokentän liikenteestä saapuu Euroopan unionin maista, joista Ison-Britannian ja Saksan osuus kansainvälisestä liikenteestä on yli 60 prosenttia. Vaatimus lentää Lanzaroten yli reitillä Sevillasta Kanariansaarille motivoi vuonna 1936 rakentamaan liitännäislentokentän Llanos de Guacimetaan, joka oli ensimmäinen askel kohti lentokentän perustamista saarelle. 1940-luvun puolivälissä ilmavoimat hyväksyivät lentokentän rakentamisen Lanzarotelle osana Kanariansaarten puolustussuunnitelmaa. Vuonna 1947 Lanzaroten lentokenttä avattiin virallisesti kotimaan lentoliikenteelle. Vuonna 1969 lentokentälle rakennettiin uusi terminaali muutamien muiden uudistusten ja palveluiden lisäksi. Lopulta vuonna 1970 lentokenttä avattiin myös kansainvälisille lennoille. Matkustajaliikenteen jatkuva kasvu johti lentokentän laajentamiseen ja parantamiseen. Uusien tilojen ansiosta lentokenttä siirtyi 1. luokkaan. Vuonna 1999 avattiin virallisesti uusi matkustajaterminaali ja tilojen uudistamiseen kuuluivat uudet sisäänkäynnit, ajoneuvojen pysäköintitilat ja ohjaustorni. Tämä lentokenttä on saaren tärkein keskus kansainvälisille matkailijoille, joten ei ole mikään ihme, että Auto Europe on pyrkinyt järjestämään mahdollisuuden asiakkailleen vuokrata auton myös täältä. Teemme yhteistyötä kaikkien paikallisten vuokraamojen kanssa, jotta voimme varmistaa sinulle mahdollisimman laajan valikoiman ajoneuvoja ja alan edullisimmat hinnat. Etsi siis kauttamme paras ja budjettiisi sopivin tarjous ja lähde unohtumattomalle lomamatkalle Auto Europen avulla!

  Lentokenttätiedot

  Lanzaroten lentokenttä (ACE)
  Virallinen nimi: César Manrique-Lanzarote Airport.
  Osoite: Las Palmas, Espanja.
  Puhelinnumero: +34 913 211 000
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee Lanzaroten saaren lounaispuolella noin viisi kilometriä pääkaupungista Arrecifesta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokentällä liikennöi lukuisia pieniä ja halpalentoyhtiöitä, ja monet lennot ovat sesonkilentoja. Täältä löytyy noin 40 lentoyhtiötä ja niistä tärkeimpiä Euroopan lennoille ovat Condor, easyJet, Jet2, Ryanair, SunExpress, Thomas Cook Airlines ja TUI. Suomeen suoriä lentoja liikennöi Finnair.

  Mistä noudan vuokra-auton Lanzaroten lentokentältä?

  Löydät kaikki autovuokraamot Lanzaroten lentokentällä molemmissa terminaaleissa yhdessä paikassa. Etsi terminaalista oma vuokraamosi ja seuraa heidän opasteita auton käytössä ja mistä voit sen löytää. Tulosta ja tuo mukanasi meiltä saadun varausvahvistuksen, henkilöllisyystodistuksen, ajokortin ja nimissäsi olevan luottokortin. Pidä myös mielessä se, että autoilla ei välttämättä saa ajaa kaikilla luototeillä tai alueilla, jossa on paljon vulkaanista maaperää. Tarkista poikkeukset ja rajoitukset oman vuokraamosi kanssa.

  Avis Lanzarote lentokenttä Avis Lanzaroten lentokentällä
  Calle Guacimeta,
  35550, Puerto del Carmen, Las Palmas,, Espanja

  +34 928 09 23 30
  Aukioloajat:
  Ma-su 07:00-22:00
  Dollar Lanzarote lentokenttä Dollar Lanzaroten lentokentällä
  Calle Corralitos,
  35509, San Bartolomé, Las Palmas, Espanja

  +34 922 04 70 50
  Aukioloajat:
  Ma-su 07:00-21:00
  Europcar Lanzarote lentokenttä Europcar Lanzaroten lentokentällä
  Aeropuerto, Km. 3,8,
  35509, San Bartolomé, Las Palmas, Espanja

  +34 911 50 50 00
  Aukioloajat:
  Ma-su 07:30-24:00
  Hertz Lanzarote lentokenttä Hertz Lanzaroten lentokentällä
  Guacimeta Airport,
  35509, Lanzarote, Las Palmas, Espanja

  +34 928 84 61 90
  Aukioloajat:
  Ma-su 07:00-23:000

  Terminaalit

  Lanzaroten lentokentällä on vain kaksi terminaalia, sekä rahtiterminaali. Kaksikerroksista terminaalia 1 käytetään eniten, jossa liikennöi kaikki kansainväliset lennot, sekä osa kotimaisista lennoista. Terminaalissa 2 liikennöi vain kotimaisia lentoja muille saarille. Lentokentän kasvava käyttö on vaatinut tilojen parantamista. Esimerkiksi uusi kiitotien valaistus ja paloasema otettiin käyttöön ja vuonna 1999 avattiin uusi matkustajaterminaali (terminaali 1), jonka kapasiteetti 6 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Sittemmin alkuperäinen matkustajaterminaali on uudistettu ja sitä käytetään nyt saarten välisiä lentoja varten (terminaali 2). Vuonna 2002 Aena päätti käyttää Guacimetan matkustajaterminaalia ilmailumuseona, jonka tarkoituksena on sekä turistien että paikallisten ihmisten kiinnostuksen lisääminen saaren ilmailuhistoriaan. Museo tarjoaa kattavan ja yksityiskohtaisen kuvan saaren ilmailun historiasta. Museossa on saatavilla esimerkiksi useita audiovisuaalisia esityksiä. Kunnianosoituksena paikallisen taiteilijan César Manriquen jättämälle perinnölle lentokentän virallinen nimi muutettiin vuonna 2019 taiteilijan syntymän satavuotisjuhlan aikana.

  Lentokenttäpalvelut

  Lanzaroten lentokenttä on melko pieni, mutta täältä löytyvät kuitenkin kaikki tarvittavat palvelut. Kuitenkin terminaali 1 ollessa isompi, suurin osa palveluista on saatavilla siellä. Terminaalissa 1 on suuri duty free-kauppa, josta voit ostaa kaikkea ihonhoitotuotteista juomiin ja ruokaan. Thinking Canarias on myymälä, joka on luotu edistämään Kanariansaarten kulttuuririkkautta ja perinteitä. Tarjolla on laaja valikoima käsityötuotteita, matkamuistoja, kasveja, juomia ja tyypillisiä Kanariansaarten ruokia. Matkamuistoja varten suuntaa Ocea Company myymälään, joka tarjoaa kaikenlaisia tuotteita koruista vaatteisiin ja leluihin. Lapsia varmasti kiinnostaa Tutti-Frutti karkki ja lelukauppa, kun taas aikuisten makuun voi olla muutamat muotikaupat tai lottokioski. Aloe Plus Lanzarote tarjoaa korkealaatuisia hoitotuotteita aloe kasvista. Nopeaa välipalaa varten nappaa mukaasi kuppi kahvia tai erilaisia täytettyjä rullia, voileipiä tai leivonnaisia muutamasta saatavilla olevasta kahvilasta, tai nauti täysi lounas pasta-annoksilla, salaateilla tai pizzalla. Tietenkään ei kannata unohtaa espanjalaista kulttuuria ja kokeilla paikallista tapasta tai viiniä. VIP-tilat ovat saatavilla terminaalissa 1, jonne voit ostaa lipun ja nauttia tarjoilusta, televisiosta, ilmaisesta langattomasta verkosta, kauniista terassista ja henkilökohtaisesta asiakaspalvelusta. Muihin lentokentän palveluihin kuuluvat pankkiautomaatit, lasten leikkipaikka, ensiapu ja Wi-Fi verkko, jota voit käyttää ilmaiseksi rekisteröitymällä palveluun sähköpostin avulla.

  Kulkuyhteydet Lanzaroten lentokentällä

  Paras vaihtoehtosi ovat autovuokraamot Lanzaroten lentokentällä, sillä valitettavasti täällä ei ole monia julkisen liikenteen vaihtoehtoja. Tieliikenneyhteydet lentokentältä ovat hyvät, joten pääset matkaan erittäin nopeasti ja helposti, eikä ruuhkia tien päällä juurikaan ole. Sinulla on kuitenkin saatavilla muutama mahdollisuus, jos haluat käyttää julkisia. Linja-autolinja 22 liikennöi saaren pääkaupungin ja lentokentän välillä, ja matka kestää vain 10 minuuttia. Linja-auto kulkee vain maanantaista perjantaihin pois lukien yleiset vapaapäivät. Linja-autopysäkit löydät molempien terminaalien ulkopuolelta ensimmäisessä kerroksessa. Linja 23 kulkee Arrecifen lisäksi Playa Hondaan vain viikonloppuisin ja lomapäivinä, linjat 161 ja 261 kulkevat Puerto del Carmenin kautta Playa Blancaan hieman eri reittejä pitkin. Toinen vaihtoehtosi ovat taksit, jotka löydät taksitolpilla lentokentällä. Ylitä välttää käyttämästä taksipalveluja muilta paikoilta huijausten välttämiseksi. Esimerkiksi Arrecifesta liikennöi eri lauttayhtiöitä muille Kanriansaarille, kuten Fuerteventuralle.

  Pysäköintivinkkejä

  Itse lentokentällä on kaksi pysäköintimahdollisuutta. Jokaisella terminaalilla on yksi oma parkkialue, jotka ovat molemmat katoksessa ja lähellä terminaaleja. Vältä väärinkäsityksiä ja käytä ainoastaan pysäköintialueita mahdollisimman paljon, ja näin voit olla varma, että pysäköit vain laillisille paikoille. Tavallisesti autoja ei saa pysäköidä valkoisella, keltaisella tai sinisellä viivoitetuille alueille. Monissa suurissa ja suosituissa lomakohteissa, kuten Playa Blanca, Puerto del Carmen ja Costa Teguise, löytyy monia pysäköintialueita sekä paikkoja, joissa voit pysäköidä ilmaiseksi. Paikalliset saattavat joskus pysäköidä liikenneympyröissä ja suojateillä, mutta emme suosittele tämän esimerkin seuraamista, sillä se on lainvastaista. Pidä myös mielessä, että jos pysäköit roskapönttöjen eteen, autosi voidaan hinata pois. Niitä tyhjennetään usein ja autosi voi olla tiellä. Tästä ei ilmoiteta missään liikennemerkeillä, joten tämä on mahdollista unohtaa. Pysäköinti on ilmaista useimmissa Lanzaroten lomakohteissa ja paikkoja on saatavilla runsaasti. Saaren pääkaupungissa Arrecifessa ja Puerto del Carmenissa katupysäköintipaikoilla käytetään parkkimittareita. Arrecifessa helpoin ja paras pysäköintivaihtoehto on Charco San Ginesin vieressä oleva pysäköintialue. Autonvuokraus Lanzaroten lentokentältä ei tuota sinulle mitään ongelmia auton tai pysäköinnin kanssa, joten valitse helpoin liikennemuoto lomallesi!

  Käytännöllisiä linkkejä

  Lanzaroten lentokentän kotisivut