Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO SEVILLA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Sevillassa Auto Europen kanssa

  Auto Europe tarjoaa netissä autonvuokrauksen palveluita kilpailukykyiseen hintaan yli 24,000 eri kohteisssa ympäri maailmaa. Suuren verkoston ansiosta sekä kansainvälisiä että paikallisia autovuokraamoja, pystymme tarjoamaan sinulle laajan valikoiman ajoneuvoluokkia Espanjassa. Sevillassa voit noutaa autosi lentokentältä, keskustasta tai rautatieasemalta. Sevilla on yksi kiehtovimmista kaupungeista Etelä-Espanjassa. Se on ihanteellinen kohde kulttuurin, historian ja auringon ystäville. Tee autonvuokraus Sevillassa ja sinulla on tilaisuus vierailla kaupungissa tai vaikka tehdä kiertomatka Andalusiassa omaan tahtiin.

  Liikenne

  Andalusian tiet ovat erittäin hyvässä kunnossa. Liikenne on vaikeampaa kaupungissa. Huomio, että nopeusrajoitus valtateillä (autopista) ja moottoriteillä (autovia) on 120 km/h. Moottoritie AP-4, joka yhdistää Sevillan Cádiziniin on maksullinen, lisämaksu on noin hieman yli kuusi euroa. Jos haluat matkustaa Portugaliin vuokra-autolla, on tärkeää ilmoittaa siitä etukäteen varauksen yhteydessä. Jotkut autovuokraamot Sevillassa voivat kieltää matkustamisen muihin maihin tai siitä voidaan periä lisämaksuja. Lisätietoja liikenteestä Espanjassa saat meidän kuljettajan oppaasta.

  Pysäköinti

  Pysäköintiä Espanjassa säätelee oma kunnanvaltuusto ja pysäköintimaksut voivat vaihdella paikasta toiseen. Siksi olet aina turvallisella puolella, jos noudatat paikallisia pysäköintisääntöjä. Siniset vyöhykkeet osoittavat maksullista pysäköintiä ja lippuja saa läheisiltä automaateilta. Normaalisti maksat pysäköidyn ajan mukaan. "Ei pysäköintiä"- vyöhykkeet on merkitty keltaisella katkoviiviivalla. Katupysäköinnin lisäksi on saatavilla myös maanalaisia parkkihalleja, joissa kyltti ilmoittaa saatavilla olevat pysäköintipaikat.

  Maantieteelliset tiedot

  Sevilla sijaitsee Lounais-Espanjassa, Guadalquivir joen rannalla ja on autonomisen Andalusian pääkaupunki, joka on kuuluisa Andalusian hevosista. Cordoban vieressä, toinen andalusialainen kaupunki, Sevilla on yksi lämpimistä paikoista Euroopassa kesäisin. Keskimääräinen vuotuinen lämpötila on 25°C ja talvet ovat leutoja. Tämä tekee kaupungista ympärivuotisen kohteen.

  Portugali on niin lähellä, että sinne menemättä jättäminen on tuhlattu mahdollisuus nähdä yksi kauneimmista hiekkarannoista, joita roiskii lämpimän valtameren vedet. Jos päätät autonvuokrauksesta Sevillassa, voit ajaa toiselle puolelle, kierrä viehättävää Algarven aluetta ja vieraile Farossa.

  Lentokenttä

  Sevillan lentokenttä tai San Pablo lentokenttä sijaitsee vain noin kuusi kilometriä koilliseen kaupungista. Lentokentällä liikennöi lähinnä kotimaan lentoja ja joitakin Euroopan yhteyksiä. Lentokentälle pääsee autolla AP-4 kautta. Lisäksi linja-auto muodostaa yhteyden Santa Justan rautatieasemalle kaupungin keskustaan ja matka kestää noin 35 minuuttia. Löydät myös useita takseja lentokentällä.

  Sevilla lentokenttä (SVQ)
  Osoite: A-4, Km. 532, 41020 Sevilla, Espanja
  Puhelin: +34 954 44 90 00
  Nettisivut: www.aena.es/en/

  Julkinen liikenne

  Santa Justa rautatieasema on tärkein asema kaupungissa ja se sijaitsee noin 15-20 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta, mutta sinne on mahdollista päästä bussilla. Se isännöi lähinnä suurnopeusjunia (AVE) eri kohteisiin, kuten Madrid, Valencia ja Barcelona. Sieltä löytyy myös lähiliikenteen rautatieverkosto (Cercanías Sevilla). Neljällä linjalla se palvelee pienempiä kaupunkeja Sevillan ja Pohjois-Sierran seudulla.

  Kaupungin sisällä löytyy bussiverkosto, raitiovaunut ja metro, joilla voit liikkua helposti ja käydä kaikilla nähtävyyksillä. Voit käyttää samaa lippua bussissa ja raitiovaunussa. Toinen vaihtoehto on metro, joita on tällä hetkellä vain yksi, mutta toista ollaa suunnittelemassa. Lipun hinta vaihtelee riippuen alueiden lukumäärästä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Sevilla