Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO FUERTEVENTURA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Fuerteventura - Varaa ja säästä

  Pitkät rannat, ylenpalttiset kylpyläkohteet ja henkeäsalpaavat retkeilypaikat odottavat sinua Kanariansaarilla. Pitkäaikaisen kokemuksen ansiosta Auto Europella autonvuokraus Fuerteventuralla sopii kaikkien yksilöllisiin matkasuunnitelmiin. Auto Europe takaa sinulle parhaat hinnat alalla ja tarjoaa palkitun ja ystävällisen asiakaspalvelun. Sen lisäksi, kun järjestät vuokra-autosi Auto Europen kanssa, saatavillasi on suurin ajoneuvovalikoima, mukaan lukien luksus- ja urheiluautot. Avullamme sinulla on mahdollisuus nauttia kaikesta, mitä tämä upea saari tarjoaa!

  Fuerteventura on Kanariansaarten suurin saari, mutta helposti jää Gran Canarian ja Teneriffan varjoon. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että matka juuri tälle saarelle ei olisi sen arvoista. Se on Afrikaa lähin oleva saari ja Marokko on vain 100 kilometrin päässä! Saarella on upeita mäkisiä maisemia, kuivia aroja ja yli 320 kilometriä rantaviivaa, jolla sijaitsee joitakin Euroopan pisimpiä hiekkarantoja. Luonnollinen länsirannikko on käytännössä asumaton sen korkeilla kallioilla. Lähde tutukimusmatkalle koskemattomaan luontoon, jossa sinua auttaa autonvuokraus Fuerteventuralla.

  Liikenne

  Liikenne Fuerteventuran saarella on yleisesti ottaen rauhallista. Jopa turistien suosimissa kohteissa ei esiinny liian suuria ruuhkia. Suurimpina sesonkiaikoina liikennettä on enemmän, mutta se ei ole läheskään yhtä ongelmallista kuin suurissa kaupungeissa. Tiet ovat kaikki erittäin hyvässä kunnossa ja jopa pienemmät kadut pikkukylissä eivät tuota vaivaa. Saaren keskiosassa ja esimerkiksi luonnonpuistoissa ja kaukana turistialueista tiet voivat muuttua kapeiksi tai päällystämättömiksi. Voit myös vuokrata nelivetoisen auton, jos suunnittelet ajamista enemmän luontoalueilla kuin kaupungeissa. Fuerteventuralla sovelletaan samoja liikennesääntöjä kuin Espanjassa ja niistä lisää voit lukea täältä.

  Pysäköinti

  Fuerteventuralla on vain vähän pysäköintirajoituksia, joten kaduilla löytyy paljon pysäköintitilaa. Muista, että pysäköinti keltaisilla linjoilla on kielletty. Puerto del Rosarion pääkaupungissa keskustan alueella löytyy katuja, jotka on merkitty sinisellä linjalla. Näillä alueilla sinun on ostettava lippu koneesta ja maksaa pysäköinnistä aamulla ja aikaisin iltapäivällä. Hinta on hyvin edullinen ja maksat aina juuri siitä ajasta, jolloin aijot olla parkissa. Lippu on laitettava näkyviin tuulilasille. Joissakin kaupungeissa on myös vihreitä pysäköintivyöhykkeitä, jotka voivat merkitä vain asukasparkkipaikkoja. Liikennemerkit kertovat, mitkä paikat ovat kyseessä.

  Maantieteelliset tiedot

  Fuerteventuran vulkaaninen saari on Kanariansaarten vanhin. Vaikka suurin osa saaresta muodostui noin 5 miljoonaa vuotta sitten, suurta osaa saaresta on kuluttanut sää vuosien varrella. Esihistoriallisen vulkaanisen toiminnan muokkaamat geomorfiset muodostumat loivat kiehtovia ja upeita maisemia ja jopa 28 prosenttia saaren alueesta on luonnonsuojelualuetta. Voimakas merituuli tyypillisesti pitää lämpötilat miellyttävinä suurimman osan vuodesta. Lämpötila kesällä nousee jopa 28°C tienoille, kun taas talvilämpötila on keskimäärin 22°C - 15°C. Eniten saarella sataa talvikuukausina. Toisinaan saarella koetaan hiekkamyrsky Calima, jolloin tuuli puhaltaa Saharan aavikolta ja tuo erittäin korkeita lämpötiloja, erittäin kuivan ilman ja huonon näkyvyyden.

  Lentokenttä

  Fuerteventuran etelärannikon El Matorralin lentokenttä on kymmeneksi vilkkain lentokenttä Espanjassa, joka palvelee vuosittain yli neljä miljoonaa matkustajaa. Se on suuri Kanariansaarten keskittymä ja Fuerteventuran saaren ainoa lentokenttä, ja monet Euroopan lentoyhtiöit lentävät suoria lentoja El Matorralin lentokentälle. Kanariansaarilla liikennöi myös paljon saaren välisiä lentoja ja voit lentää nopeasti esimerkiksi kauniille ja eksoottisille Teneriffalle ja Gran Canarialle. Suomeen suoria lentoja lentää Finnair ja Primera Air.

  Fuerteventuran lentokenttä (FUE)
  Osoite: Matorral, s/n 35610 Fuerteventura, Kanariansaaret, Espanja.
  Puhelin: +34 902 404 704
  Nettisivut: www.aena.es

  Julkinen liikenne

  Fuerteventuran julkisen liikenteen järjestelmä on rajallinen, joten auto autovuokraamosta Fuerteventuralla voi olla paras vaihtoehto. Junia tai maanalaisia rautateitä ei ole, mutta Fuerteventura tarjoaa saaren läpi kulkevan linja-autoliikenteen, joka yhdistää ensisijaiset kunnat. Pienempiä kaupunkeja ja kyliä yhdistävät usein harvemmin kulkevat linjat, joten suunnittele matkasi huolella. Bussijärjestelmä (Tiadhe) tarjoaa 17 linjaa, jotka kulkevat useita reittejä saaren läpi kohtuuhintaan. Multi-ride passit ovat saatavilla edullisesti. Taksit ovat myös käytettävissä useimmissa kunnissa. Huomaa, että et voi pyytää taksia pysähtymään kadulla, jos se on toisesta kunnasta, joten taksimatkojen logistiikka voi olla haastava. Ne ovat usein myös melko kalliita linja-autoihin verrattuna. Fuerteventurasta on myös lauttayhteyksiä esimerkiksi Las Palmasiin, Lanzaroten tai Teneriffan saarille.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Fuerteventura