Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO LARNAKAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ilmainen peruutus 48 tuntia ennen noutoa
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Saatavilla 7:nä päivänä viikossa
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla

  Autonvuokraus Larnakan lentokentällä edullisesti

  Nauti lomasta Välimerellä täysillä ja nouda vuokra-autosi autovuokraamosta Larnakan lentokentältä. Omalla ajoneuvolla on helppo nähdä kaikki kuuluisat nähtävyydet, kuten Finikoudesin ranta, M.S. Zenobian hylky ja 900-luvun Saint Lazarusin kirkko, Limassolin kaupunki, omaan tahtiin. Auto Europe tarjoaa autonvuokrauspalveluita maailmanlaajuisesti, jotka sopivat kaikkiin lomailijoiden tarpeisiin parhaaseen mahdolliseen hintaan. Meidän pitkäaikaisen kumppanuuden ansiosta autovuokraamojen kanssa ympäri maailmaa pystymme tarjoamaan laajan valikoiman ajoneuvoja, jotka sopivat kaikille matkailijoille.

  Lentokenttätiedot

  Larnaka Airport (LCA)
  Virallinen nimi: Larnakan kansainvälinen lentokenttä.
  Osoite: Larnaka Airport, Larnaka CY-6650, Kypros
  Puhelin: +357 77 778833
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee 6 kilometriä lounaaseen Larnakan kaupungista.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentältä löytyy useita lentoyhtiöitä, mutta monet niistä liikennöivät vain kausiluonteisesti. Lentoja lentävät halpalentoyhtiöt ja suuremmat kansainväliset lentoyhtiöit.

  Terminaalit

  Lentokentällä on vain yksi terminaali. Saapuneet lennot löytyvät pohjakerroksesta ja lähtevät toisesta kerroksesta. Terminaali palvelee noin 5 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autonvuokraus Larnakan lentokentällä löytyy tuloaulassa ja ne on helppo löytää lennon jälkeen. Ohjeet vuokra-auton palautuksesta saat toimistosta noudettaessa auton. Avainten palautuslaatikot ovat saatavilla tällä lentokentällä erillisellä pyynnöllä.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Cyprusaptcar 24 tuntia
  Europcar 24 tuntia
  Flizzr 24 tuntia
  Get your car 24 tuntia
  Sixt 24 tuntia

  Lentokenttäpalvelut

  Löydät Larnakan lentokentällä pankkeja (Cyprus Bank, Hellenic Bank, Lombard Bank, Popular Bank), pankkiautomaatteja ja postitoimiston yleisessä aulassa ja saapuvien alueella. Kahvilat ja baarit ovat myös yleisessä aulassa ja ravintola lähtevien alueella, joka on auki 24/7. Kauppavalikoimaan Larnakan kansainvälisellä lentokentällä kuuluu lahjatavarakauppa, kirjakauppa ja kioski. EU:sta lähtevät matkustajat voivat myös tehdä verovapaita ostoksia. Wi-Fi on käytettävissä tietyillä rajatuilla alueilla terminaalissa.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Lentokentälle pääsee A3-moottoritietä pitkin kaupungista ja Ayia Napasta. Larnakan keskustasta voit myös ottaa B4-moottoritien etelään. Bussit 22 ja 24 tarjoavat yhteyden kaupunkiin tunnin välein klo 06.30 - 16.00. Lippuja voi ostaa suoraan kuljettajalta tai kioskista lähellä linja-autopysäkkiä. Yksityiset kaupunkien taksit ovat varustettu metrillä. Hinta on arviolta 5€ - 10€ taksilla keskustan ja Larnaka lentokentän välillä. Klo 20.30 jälkeen hintaan lisätään 20% plus matkatavaroiden lisämaksu. Varmista, että vahvistat hinnan ennalta!

  Pysäköinti

  Pääpysäköintipaikka autonvuokraukselle Larnakan lentokentällä löytyy terminaalin ulkopuolelta. Lentokentältä löytyy 1,000 parkkipaikkaa ja tarjolla on lyhyt- ja pitkäaikaisparkkipaikkoja. Huomioi, että parkista veloitetaan per tunti.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Larnaka Airport kotisivut


  Lisätietoa Larnakan lentokentästä

  Larnakan lentokenttä
  Larnaca Airport
  6650, Larnaka, Kypros

  IATA koodi: LCA
  ICAO koodi: LCLK
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 34.8723
  Pituusaste: 33.6204

  Yleistietoa: Larnakan lentokenttä sijaitsee Larnakassa Kyproksella. Matkaa Larnakan keskustasta on vain noin 10 minuuttia.
  Paranna kokemustasi

  Käytät nettiselainta, jota emme tue. Päivitä selaimesi parantaaksesi kokemusta ja turvallisuutta.

  Suosittelemme käyttämään viimeisintä Chromen tai Firefoxin versiota