Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO LARNAKAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Larnacan lentokentällä edullisesti

  Larnaka ei ehkä ole yhtä suosittu kuin muut Euroopan kaupungit, mutta jos annat sille mahdollisuuden, se saattaa yllättää sinut miellyttävästi. Larnaka on kaupunki, joka on täynnä piilotettuja kauneuksia, jotka saavat sinut varaamaan matkasi heti. Larnaka on yksi Kyproksen johtavista merenrantakohteista. Rantaa korostaa merenrantapromenadi, joka on vuorattu heiluttavilla palmuilla ja jonka yllä kohoaa pieni linnoitus. Vain muutaman askeleen päässä sisämaahan sijaitsevasta kompaktista vanhastakaupungista löytyy kaunis Agios Lazaros (Pyhän Lasaruksen kirkko) ja tunnelmallinen ja rappeutuva turkkilainen kortteli, jossa Larnakan kuuluisat keramiikan käsityöläiset ovat perustaneet putiikkejaan. Larnaka on rento kohde, jolla on täysin erilainen rento ilmapiiri, joka erottaa sen vilkkaimmista Paphoksen ja Limassolin keskuksista. Ja mikä parasta, kaupunki sijaitsee myös erinomaisella paikalla lähteä matkalle rannikon eteläpuolella sijaitseville saaren parhaimmille rannoille ja sisämaan viehättäviin kyliin ja Maherasin metsäalueen nähtävyyksille. Autonvuokraus Larnakan lentokentältä on tietenkin nopein ja paras tapa aloittaa kiertomatkasi Kyproksen saarella!

  Larnakan lentokenttä on Kyproksen suurin ja tärkein kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee neljä kilometriä lounaaseen Larnakasta. Lentokenttä sai nykyisen nimensä heinäkuussa 2016 Kyproksen entisen presidentin Glafcos Cleridesin kunniaksi. Larnakan lentokentän pieni terminaali avattiin vuonna 2009, joka käsittelee pääasiassa Euroopan maihin suuntaavia ympärivuotisia ja kausiluonteisia lentoja. Tilat sisältävät muutaman ruokapaikan ja kaupan ja heinäkuusta lokakuuhun muutama ruokapaikka on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Ilmainen langaton verkkoyhteys auttaa ajan kuluttamista. Lisämukavuutta varten odottaessasi lentoa turistiluokan matkustajat voivat maksaa lentokentän oleskelutilan käytöstä, jossa on suihkut. Auto Europe haluaa tarjota lisämukavuutta matkustajille antamalla mahdollisuuden löytää edullinen ja sopivin ajoneuvo lomalle tällä aurinkoisella saarella. Teemme yhteistyötä suurten kansainvälisten ja pienempien paikallisten vuokraamojen kanssa. Etsimme sinulle sopivan ajoneuvoluokan ja kauttamme voit vuokrata myös lukuisia lisäpalveluja, kuten lisäkuljettajia.

  Lentokenttätiedot

  Larnakan lentokenttää kehitettiin kiireellisesti vuoden 1974 loppua kohti sen jälkeen, kun Turkki hyökkäsi Kyprokselle samana vuonna, mikä pakotti sulkemaan Nicosian kansainvälisen lentokentän. Aluetta, jolle se rakennettiin, käytettiin aikaisemmin lentotukikohtana 1930-luvulla. Larnakan kansainvälinen lentokenttä avattiin 8. helmikuuta 1975, ja sillä oli vain rajallinen infrastruktuuri ja tilat, joka käsitti erilliset salit lähteville ja saapuville lennoille. Kyproksen asema merkittävänä turistikohteena tarkoittaa sitä, että lentoliikenne on tasaisesti noussut yli 5 miljoonaan matkustajaan vuodessa. Tämä on kaksinkertainen määrä alkuperäisiin suunnitelmiin verrattuna. Tästä syystä vuonna 1998 lentokenttää kehitettiin edelleen sen kapasiteetin lisäämiseksi. Laajennuksen jo valmistuneita elementtejä ovat uusi ohjaustorni, paloasema, kiitotien laajennus ja lisää hallintotoimistoja. Lentokentän maantieteellinen sijainti Euroopan, Afrikan, Venäjän ja Lähi-idän välillä tekee siitä solmupisteen näiden paikkojen väliselle liikenteelle ja lentotoiminnalle.

  Larnakan kansainvälinen lentokenttä (LCA)
  Virallinen nimi: Larnaca International Airport – Glafcos Clerides.
  Osoite: Larnaka, Kypros.
  Puhelinnumero: +357 77 778833
  Sijainti: Larnakan lentokenttä sijaitsee Kyproksen saaren etelärannikolla noin neljä kilometriä etelään kaupungin keskustasta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Suurin osa Larnakan lentokentällä liikennöivistä lentoyhtiöistä tekevät vain sesonkilentoja, ja niistä suurin valikoima on saatavilla seuraavilta lentoyhtiöiltä: Cyprus Airways, Jet2, Red Wings Airlines, Scandinavian Airlines, TUI ja Wizz Air.

  Mistä noudan vuokra-auton Larnakan lentokentältä?

  Autovuokraamot Larnakan lentokentällä sijaitsevat saapuneiden lentojen aulassa poistuttuaan matkatavaroiden noutoalueelta. Voit löytää ja vertailla kaikkien autovuokraamojen hintoja Larnakassa helposti verkkosivuillamme. Tarjoamme kaupungin edullisimmat hinnat monilta eri vuokraamoilta. Muista aina lisätä lentonumerosi varauksen yhteydessä, jos vuokraat lentokentällä, jotta vuokraamo voi seurata lentoasi mahdollisen myöhästymisen tapauksessa.

  Europcar Larnaka lentokenttä Europcar Larnakan lentokentällä
  Larnaca International Airport,
  6650, Larnaca, Kypros

  +357 24 008686
  Aukioloajat:
  Ma-su 24/7
  Sixt Larnaka lentokenttä Sixt Larnakan lentokentällä
  Larnaca International Airport,
  6650, Larnaca, Kypros

  +357 25 257724
  Aukioloajat:
  Ma-su 24/7

  Terminaalit

  Larnakan lentokentällä on vain yksi terminaali yhdellä suurella salilla. Se on rakennettu ja suunniteltu siten, että matkustajat voivat helposti navigoida ja löytää kaiken tarvitsemansa. Lentokentän terminaali on aivan uusi, jonka rahoitti EU. Terminaali ei oikeastaan ole huono paikka viettää tunnin tai kaksi lentoa odottaen. Terminaalista löytyy muutama kauppa, ravintola ja pieni baari. Pysäköintialueella on myös erillinen pieni kahvila, jos haluat istua mieluummin rakennuksen ulkopuolella. Lentokentän terminaalissa on kaksi pitkää lähtöselvitystiskiä, vasemmanpuoleinen on tarkoitettu tilauslennoille ja oikeanpuoleinen reittilentoyhtiöille. Lippupiste löytyy keskeltä ja kaikki autovuokraamot Larnakan lentokentällä sijaitsevat tässä aulassa. Turvatarkastuksen jälkeen saavut yhteen isoon halliin, joka johtaa yhtä suurta käytävää pitkin kaikille porteille. Lentokentältä löytyy 16 ilmasiltaa, mutta monet lentoyhtiöt käyttävät bussikuljetuksia lentokoneille.

  Lentokenttäpalvelut

  Larnakan lentokenttä tarjoaa erilaisia palveluja täydellistä mukavuutta varten. He ovat sitoutuneet tekemään matkakokemustasi nautinnollisemman ja vähemmän stressaavan. Tyypillisesti Kyproksen kulttuuriin kuuluu vierailijoidensa vatsan täyttäminen, jonka voit kokea kokeilemalla lentokentän eri ruokailumahdollisuuksia, jotka hemmottelevat sinua kaikilla paikallisilla ja kansainvälisillä ruuilla. Nauti kupillisesta kahvia ennen matkaasi tai auta makean himoasi suuressa Sky sweets makeiskaupassa. Et jää nälkäiseksi lukuisilla vaihtoehdoilla kahviloista pikaruokaloihin ja paikallisiin ravintoloihin. Tee viime hetken ostoksia verovapaiden tuotteiden ihmemaassa. Hajuvedet ja huippuluokan muotituotteet ovat vain muutamia lentokentällä löytyvistä tuotteista. Kypriakasta löydät paikallisia erikoisuuksia itselle tai lahjaksi. Muita lentokentän palveluita ovat esimerkiksi pankkipalvelut ja valuutanvaihto, veronpalautuspalvelut, ensiapuhuone, lastenhuone ja kolmannessa kerroksessa oleva Aspire Aphrodite Executive Lounge on avoinna ympäri vuorokauden ja tarjoaa hiljaisen huoneen sekä puhelin-, Internet- ja faksipalveluja. Ilmainen langaton Internet on saatavilla kaikille matkustajille ympäri terminaalia. Autovuokraamot Larnakan lentokentällä sijatsevat kaikki omalla alueellaan saapuneiden aulassa.

  Kulkuyhteydet Larnakan lentokentällä

  Lentokentällä on hyvät liikenneyhteydet, joten autonvuokraus Larnakan lentokentällä on erinomainen vaihtoehto. Kaupungin keskusta sijaitsee noin 8 kilometrin päässä ja matka kestää vain 15 minuuttia. Limassoliin pääset omalla autolla noin 50 minuutissa. Muuten lentokentälle pääsee myös taksilla ja julkisella liikenteellä. Löydät suoria linja-autokuljetuksia Limassoliin, Nicosiaan, Protarasiin, Paralimniin ja Ayia Napaan. Paikallisia linja-autoja on saatavana lentokentältä Larnakan kaupungin eri osiin. Voit käyttää linja-autolinjoja 417, 419, 425 ja 429, jotka ovat kaikki erittäin edullisia. Matka-aika Larnakan lentokentältä kaupunkiin kestää linjasta ja liikenteestä riippuen noin 15-30 minuuttia. Voit ostaa joko kertalippuja tai päivälipun, joka on voimassa koko Larnakan kaupungin alueella. Yölinjoja ei ole lentokentän ja kaupungin välillä, mutta voit aina käyttää kaupungin taksipalveluja. Taksit ovat saatavilla nimetyllä taksien odotusalueella, joka sijaitsee oikealla puolella, kun poistut tuloaulasta.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentokentältä löytyy pysäköintitilaa kaikille. Ennen kuin saavut lentokentälle, varmista, että tunnet kaikki käytettävissä olevat pysäköintimahdollisuudet ja miten pääset näille alueille. Larnakassa useimmilla hotelleilla on omat pysäköintialueet, jotka tarjoavat ilmaisia paikkoja sen asiakkaille. Tämä kannattaa aina tarkistaa etukäteen majoitukselta ja voit säästää rahaa pysäköintimaksuissa. Ympäri kaupunkia löytyy monia pysäköintialueita, keskustassa ne ovat maksullisia, joissa voi pysäköidä enintään tunniksi. Paikoista tulee aina maksaa tien varsilla sijaitsevissa maksuautomaateissa. Viikonloppuisin voit pysäköidä useimmissa paikoissa ilmaiseksi, mutta tarkista tämä aina etukäteen kylteistä. Lue lisää yleisistä liikennesäännöistä ja ajo-ohjeista Kyproksen kuljettajan oppaasta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Larnakan lentokentän kotisivut