Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO LIMASSOL

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Limassol - Varaa ja säästä

  Kyproksen välimerellinen lomakohde Limassol kutsuu sinut viettämään ikimuistoista aurinkolomaa. Varaa vuokra-auto suositusta Limassolista. Meiltä saat pikkuautot, tila-autot ja pikkubussit Limassolista. Suuresta valikoimasta löytyy varmasti juuri sinulle sopiva vuokra-auto. Varaa edullinen vuokra-auto Limassolista netin kautta vaikka heti. Autonvuokraus Kyproksella Auto Europen autonvuokrauspalvelun kautta on helppoa ja edullista. Meiltä myös omavastuun hyvityspalvelu. Muistathan varata sen etukäteen jo auton varaushetkellä. Varaa vuokra-auto ja nauti vapaudesta Kyproksen teillä. Auto Europe tarjoaa kaikissa suosituissa kaupunkikohteissa monipuolisen autovalikoiman.

  Vuokra-autolla Limassolissa

  Rantalomailun lisäksi Limassolissa ja sen lähiseudulla ei aika käy pitkäksi vuokra-autoretkillä. Kyproksen etelärannikolla sijaitseva satamakaupunki Limassol on saaren toiseksi suurin kaupunki. Vuokra-autolla pääset myös kauemmaksi muihin matkailijoiden suosimiin kaupunkeihin ja ihastelemaan saaren luontoa. Suosittelemme tutustumaan perinteisten käsitöiden ja paikallisten ravintoloiden lisäksi muun muassa seuraaviin huippukohteisiin:

  • keskiaikainen Kolossi-linna
  • kaunis satama-alue
  • kansantaiteen museo ja taidegalleria
  • eksoottinen keskuspuisto ja sen eläintarha

  Autonvuokraus Limassolissa on mainio keino tehdä päiväretkiä muihinkin lomakohteisiin kuten:

  • Pääkaupunki Nikosia ja sen Kypros-museo
  • Tunnelmallinen Larnaca
  • Pafos ja kuninkaiden haudat

  Matkusta Limassolissa

  Auto Europe on ammattilainen vuokra-autonvälittäjä Limassolissa sekä kaikissa muissa suosituissa lomakohteissa. Teemme yhteistyötä maailman maineikkaimpien autovuokraamojen kanssa. Muistathan, että meidän kauttamme saatavilla on myös autonvuokraus Portugalissa sekä esimerkiksi Kreikassa ja monissa muissa suosituissa lomakohteissa. Autonvuokrauspalvelumme takaa sinulle korkealaatuisen palvelun edulliseen hintaan. Me emme peri peruutusmaksua, jos peruutat varauksesi vähintään 48 tuntia ennen sovittua noutohetkeä. Voit myös kysyä neuvoa palvelunumerostamme jopa 7 päivänä viikossa ja kaikkina pyhäpäivinä.