Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO KYPROS

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Kyproksella edulliseen hintaan

  Kun matkustat Kyprokselle, haluat varmasti käyttää autovuokraamoa, jolla on edullisimmat hinnat, suuri valikoima autoja ja mahtava asiakaspalvelu. Auto Europe täyttää kaikki nämä tarpeet ja paljon muuta, kun valitset autonvuokrauksen Kyproksella Auto Europen kautta. Tällä lumoavalla saarella on paljon nähtävää ja oma auto antaa mahdollisuuden kokea sen kaiken omaan tahtiin. Järjestä itsellesi autonvuokraus Kyprokselta heti tänään netistä vaivattomasti tai soita meille palvelunumeroon. Muutamme mielellämme matkasi Kyproksella unohtumattomaksi lomaksi.

  Nauti täysillä autonvuokrauksestasi

  Kaunis Kypros, joka tunnetaan myös nimellä "Aphroditen saari", joka sijaitsee Turkin ja Kreikan välissä, on romanttinen Välimeren saari täynnä reheviä metsiä, koskemattomia rantaviivoja ja hedelmällisiä oliivimetsikköjä. Saari tarjoaa 3,500 neliömetriä monipuolista luonnon kauneutta, jota voi helposti tutkia omalla autonvuokrauksella Kyproksella, jotta voit varmasti nähdä niin paljon kuin pystyt. Kun varaat autosi Phapokselta, vierailet saman tien Aphroditen luona (paikan kerrotaan olevan rakkauden jumalattaren synnyinkaupunki). Varaa aikaa tutkiaksesi tätä mahtavaa meren pientä rantakaupunkia ja jos haluat nähdä suuremman kaupungin, lähde Larnacaan, jota kutsutaan saaren vanhimmaksi kaupungiksi. Älä myöskään unohda suosittua turistikaupunkia Limassolia, jossa voit nauttia kauniista säästä, paikallisesta kulttuurista ja pitkistä aurinkorannoista.

  Liikennesäännöt ja huoltoasemat

  Kun ajat pois autovuokraamosta Kyproksella huomaat, että tiet pidetään hyvässä kunnossa. Kuitenkin jos poikkeat asfalttiteistä ja lähdet pienemmille sivuteille, valmistaudu pieneen haasteeseen, sillä tiet voivat usein olla epätasaisia ja päällystämättömiä. Jos lähdet ajamaan huonompikuntoisille teille, saatat harkita nelivedon vuokraamista. Kuljettajat Kyproksella voivat olla varomattomia ja holtittomia, joten aja varoen.

  • Kyproksella ajetaan tien vasemmalla puolella, joten varo ajamasta muistista oikealla puolella.
  • Turvavyöt ovat pakollisia kaikille.
  • Alle 5 vuotiaat lapset eivät saa istua etupenkillä ja sitä vanhemmat lapset saavat istua vain heille tarkoitetuissa lastenistuimissa.
  • Matkapuhelimien käyttö on sallittu vain hands-free- laitteella.
  • Pidä aina mukanasi ajokortti, vakuutusasiakirjat ja vuokrasopimus.
  • Ajovalojen on oltava päällä iltahämärällä ja aamulla.
  • Autossa ei saa polttaa tupakkaa, jos joku matkustajista on 16 vuotias tai nuorempi.
  • Auton äänitörven käyttö on rajoitettu - älä käytä sitä klo 22:00 - 06:00 välillä äläkä koskaan sairaaloiden lähistöllä.
  • Löydä lisätietoa ajamisesta Kyproksella täältä.

  Huoltoasemia on Kyproksella helppo löytää suurimmissa kaupungeissa ja niitä löytyy myös joillakin syrjäseuduilla. Aukioloajat vaihtelevat huoltoasemien välillä, mutta yleisesti ne ovat auki klo 6:00 - 18:00 välillä. Useimmilla huoltoasemilla on automatisoidut bensatankit, joista voit tankata joko käteisellä tai luottokortilla ja ne ovat auki 24 tuntia päivässä.

  Tiemaksut

  Kyproksella ei ole maksullisia moottoriteitä.

  Ikävaatimukset

  Kyproksella kuljettajan on oltava vähintään 18 vuotias ja kuljettajan ajokortin on oltava vähintään vuoden vanha sen saamisesta omassa kotimaassaan. Jotta voit vuokrata auton Kyproksella, sinun on otava vähintään 21 vuotias ja ajokortin on oltava vähintään kolme vuotta vanha. Alle 26 vuotiaiden kuljettajien on maksettava paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksu riippuen valitusta vuokra-autosta. Vaikka Kyproksella ei ole kuljettajien yläikärajaa, joissakin autovuokraamoissa yli 72 vuotiaat kuljettajat saattavat joutua maksamaan lisämaksun.

  Valuutta

  Kyproksen valuutta on euro ja raha-automaatteja löytyy runsaasti ympäri kaupunkeja.

  Aikaero

  Kypros on Suomen kanssa samassa aikavyöhykkeessä ja aikaeroa ei ole. Samoin kuin Suomessa, Kypros siirtyy kesä- ja talviaikaan.

  Sanakirja

  Kreikka ja turkki ovat Kyproksen viralliset kielet, mutta myös englantia puhutaan laajalti. Asukkaat ovat ystävällisiä ja ovat valmiita auttamaan kielestä riippumatta. Tässä muutama käytännöllinen lause kreikaksi:

  Kyllä - Nei
  Ei - Ohki
  Hei - Gh'ya
  Hyvää huomenta - Kaleemeerah!
  Mitä kuuluu? - Tee kahnis?
  Minulle kuuluu hyvää - Poli kala
  Kiitos - Efkharisto
  Ole hyvä - Parakalo
  Anteeksi - Signomi
  Puhutko englantia? - Milate anglika?
  Kuinka paljon tämä maksaa? - Posso kane?

  Saatat myös tarvita näitä käytännöllisiä lauseita turkiksi:

  Kyllä - Wvet
  Ei - Hayir
  Hei - Merhaba
  Hyvää huomenta - Gunaydun
  Mitä kuuluu? - Nasuhl-sunuz?
  Minulle kuuluu hyvää - Yi-yim teshek-kur
  Ole hyvä - Lutfen
  Kiitos - Teshek-kur edirim

  Verkkovirta

  Sähkövirta on Kyproksella sama kuin Suomessa ja pistoketyyppi on kaksipiikkinen. Suomalaisia elektronisia laitteita varten et siis tarvitse adaptereita.

  Viisumi ja suurlähetystöt

  Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Kyproksella, mutta muista ottaa mukaan passi tai kuvallinen henkilökortti. Suomen suurlähetystö Kyproksella sijaitsee Nikosiassa.

  Suomen suurlähetystö Nikosia
  9, Arch. Makarios Avenue
  Severis Building, 2nd floor
  1065 Nicosia, Cyprus
  Puhelin: +357-22-458 020
  Sähköposti: sanomat.nic@formin.fi

  Käytännöllisiä linkejä

  Yllättävät laskettelukohteet infografiikka

  Kyproksen turisti-info