Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO LAS VEGASIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Las Vegasin lentokenttä

  Koe kaikki loisto ja glamour "synnin kaupungissa", ja järjestä itsellesi autonvuokraus Las Vegasin lentokentältä. Auto Europe tarjoaa maailmanlaajuisesti parasta autonvuokrausta aina mahdollisimman edulliseen hintaan. Meidän kumppanuuksien ansiosta eri autovuokraamojen kanssa maailmalla, pystymme tarjoamaan täydellisen ajoneuvon, joka sopii kaikkiin tarpeisiin. Pääset aloittamaan matkasi ja tutustumaan nähtävyyksiin Las Vegasissa nopeammin, kun noudat vuokra-auton suoraan lentokentältä. Aja läpi suosittujen hiekkarantojen, kantakaupungissa ja tutustu vilkkaaseen yöelämään. Myös upea San Francisco tai Los Angeles Kaliforniassa ovat ulottuvillasi!

  Lentokenttätiedot

  Las Vegas Airport (LAX)
  Virallinen nimi: McCarran International Airport.
  Osoite: 5757 Wayne Newton Blvd, Las Vegas, NV 89119, USA.
  Puhelin: +351 291 520 700
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee vain8 km Las Vegasin keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Las Vegasin lentokentällä liikennöi suuri määrä eri lentoyhtiöitä niin kotimaahan, kuin myös ulkomaille. Lentokentältä löytyy suuria kansainvälisiä lentoyhtiöitä ja myös halpalentoyhtiöitä.

  Terminaalit

  Las Vegasin lentokentä koostuu kahdesta eri terminaalista ja 110 lähtöportista. Lentokentällä oli aikoinaan myös kolmas terminaali, mutta kolmannen terminaalin avautumisen jälkeen se poistettiin. Terminaalissa 3 liikennöi kaikki kansainväliset lennot.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Jotkut autovuokraamot Las Vegasin lentokentällä löytyvät terminaalista tai terminaalien ulkopuolella, jonne sinut vie ilmainen bussikuljetus lentokentältä.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo 24h
  Avis 24h
  Dollar 24h
  Europcar ja Keddy 6.00 - 1.30
  Hertz 24h
  National 24h
  Thrifty 24h

  Lentokenttäpalvelut

  Las Vegasin lentokentältä löytyy valtava valikoima palveluja. Las Vegasin hengessä voit myös kokeilla onneasi lentokentän peliautomaateilla. Eri klubit, kahvilat, baarit ja ravintolat ovat saatavilla nopeaan janoon tai purtavaa, ja ilmainen nopea WiFi löytyy kaikkialla lentokentällä. Löydät lentokentältä myös valuutanvaihtoa, pankit, pankkiautomaatit, apteekit, lapsen leikkipaikkoja, kauppoja ja jopa ilmailumuseon.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Jos suosit autonvuokrausta Las Vegasin lentokentältä suoraan, keskusta on hyvin lyhyen ajomatkan päässä. Jos haluat lisätietoja ajamisesta ja liikennesäännöistä Yhdysvalloissa, tutustu meidän kuljettajan oppaaseen. Jos et nouda autoasi lentokentältä, mutta pikemminkin kaupungin toimistosta tai hotellilta, on olemassa useita eri liikenneyhteyksiä kaupunkiin. Bussit ja taksit liikennöivät koko päivän lentokentältä keskustaan. Jotkut vuokraamot sallivat myös yhdensuuntaisia vuokria, joten voit noutaa auton Las Vegasista ja palauttaa sen eri kohteissa ympäri Kaliforniaa tai Arizonaa.

  Pysäköinti

  Monet suuret hotellit sijaitsevat keskustassa, jotka tarjoavat asiakkailleen ilmaisen pysäköinnin, joten varmista asia hotelliltasi etukäteen. Ympäri Las Vegasia sijatsee useita hotelleiden, nähtävyyskohteiden ja ostoskeskuksien pysäköintialueita, joille voit jättää autosi. Pysäköinnistä on usein maksettava maksu, mutta hinnat ovat melko hyviä. Joillakin pysäköintialueilla sinua voidaan pyytää todistamaan henkilöllisyytesi ja tutkimaan auto.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Las Vegasin lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Las Vegasin lentokentästä

  Las Vegasin lentokenttä
  5757 Wayne Newton Blvd
  NV 89119, Las Vegas, USA

  IATA koodi: LAS
  ICAO koodi: KLAS
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 36.0448
  Pituusaste: 115.0908

  Yleistietoa: McCarranin kansainvälinen lentokenttä on Las Vegasin lentokenttä, joka sijaitsee kaupungin keskustasta vain 8 km päässä etelän suuntaan. Lentokenttä on maan kuudenneksi vilkkain.