Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO LONTOO CITY LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Lontoon City lentokenttä

  Lontoo on yksi suosituimmista kaupungeista maailmassa. Dynaaminen ja vaikuttava, Lontoo tarjoaa monia matkailupalveluita. Ole siis valmiina löytämään kiehtova kaupunki valitsemalla autonvuokrauksen London City lentokentältä! Vuokra-auto on kätevä tapa tutustua sen vaikuttaviin monumentteihin ja huolettomuuteen. Tutustu autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Lontoosta ja tutustu viimeisimpiin kommentteihin, joita asiakkaamme ovat lähettäneet auton vuokraamisen jälkeen Lontoossa.

  Auto Europe on johtanut alaa jo monta vuotta ja tarjoaa laadukasta palvelua ja parhaat hinnat joustavasti autonvuokraukselle Lontoon City lentokentältä. Haluat sitten esimerkiksi pienen auton, farmariauton, tila-auton tai avoauton ostoksille Oxfordin kadulla, löydät oikean ajoneuvon kaikkiin tarpeisiin. Varaa nyt kauttamme myös luksusauto erikoistapahtumaan tai unelmalomaasi varten Lontoossa!

  Lentokenttätiedot

  London-City Airport (LCY)
  Osoite: Hartmann Rd, London E16 2PX, Iso-Britannia
  Puhelin: +44 20 7646 0000
  Sijanti: Lentokenttä on vain 12 kilometrin päässä Lontoon keskustasta ja 5 km päässä Canary Wharfista.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: London City lentokenttää palvelevat pienemmät, sekä suurimmat kansainväliset lentoyhtiöt, kuten British Airways, Air France, KLM, Lufthansa ja SAS.

  Terminaalit

  London City lentokenttä koostuu yhdestä kotimaisten ja kansainvälisten lentojen terminaalista. Rakennettu lentoyhtiöille ja keskisuurille liikeyhtiöille, London City Airport saa noin 3,3 miljoonaa matkustajaa vuosittain ja 11 lentoyhtiötä lentää yli 40 kansainvälisiin kohteisiin. Toisin sanoen, Heathrow, Gatwick, Stansted ja Luton lentokenttien jälkeen se on viides lentokenttä, joka palvelee Lontoota. Lähtevät lennot sijaitsevat terminaalin ensimmäisessä kerroksessa. Sinun täytyy kulkea turvatarkastusten läpi ennen saapumistasi oleskelutilaan, jossa sinulla on käytettävissä monia palveluita.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot London City lentokentällä tarjoavat palvelujaan lentokentän sisällä. Noutaessa autoa tarvitset luottokortin pääkuljettajan nimissä. Kokosimme luettelon vuokraamoiden aukioloajoilla, jotka sijaitsevat Lontoon City lentokentällä. Huomioi, nämä aikataulut voivat muuttua juhlapäivinä, tiedustele asiasta etukäteen.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis Ma-pe 7.00 - 20.45
  la 7.00 - 15.30
  su 10.30 - 20.45
  Budget Ma-pe 7.00 - 20.45
  la 7.00 - 15.30
  su 10.30 - 20.45
  Europcar Ma-pe 7.00 - 22.00
  la 7.00 - 16.00
  su 10.00 - 22.00
  Firefly Ma-pe 6.00 - 23.59
  la-su 6.00 - 22.00
  Hertz Ma-pe 6.00 - 23.59
  la-su 6.00 - 22.00

  Lentokenttäpalvelut

  Lontoon-City lentokentällä löydät pankkiautomaatteja avoinna ympäri vuorokauden. Saatavilla on myös Travelex Corporation valuutanvaihtoa ja postilaatikoita. Kaupat sijaitsevat kansainvälisellä alueella ja osa löytyy lentoaseman aulassa, kuten kirjakauppa, kioski ja verovapaa myymälä. Yli tusina baareja ja ravintoloita on löydettävissä ennen ja jälkeen turvatarkastuksen, kuten Ready to Eat tai Caffee Nero. Wi-Fi on ilmainen koko lentokentällä ja internet-pisteet ovat saatavilla lähtöhallissa.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Voit päästä lentokentälle Lontoon pohjoisosasta North Circular Road (A406) moottoritien kautta, etelästä Blackwall tunnelin kautta, idästä A13 ja M11 teiden kautta A406 (North Circular).

  Saatavilla olevat bussilinjat lentokentällä ovat 473 (Stratfort, Silverton, North Woolwich ja Prince Regent rautatieasema) ja 474 (Canning Town, North Woolwich ja East Beckton Silvertonin kautta). Oyster ja Travelcards kortit hyväksytään busseissa. Tarjolla on myös ilmainen bussikuljetus (573), joka kulkee London City lentokentältä Albert Roadin, Woolwich Free Ferrny, Woolwich Manor Wayn ja Prince Regentin kautta takaisin lentokentälle.

  Ota keskustasta Docklands Light Railway (DLR) London City lentokentälle. Junat kulkevat aina 8-15 minuuttin välein. Lentokentältä kaupunkiin pääset myös taksilla. Taksin hinta on laskukoneella, joka näytetään ohjaamon sisäpuolelta. Matka kestää noin 20/30 minuuttia lentokentälle. Suosittelemme, että käytät vain tunnettuja minitakseja.

  Pysäköinti

  Pysäköintipaikat ovat London City lentokentän lähellä. Hintaa voi vähentää varaamalla pysäköintipaikan ennakkoon verkossa. Voit säästää 50% enemmän varauksista yhdeksäksi päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Kaukaisin pysäköintialue terminaalista on vain seitsemän minuutin kävelymatkan päässä.

  Joskus pysäköinti Lontoossa on vaikeaa, erityisesti kaupungin keskustassa. Suosittelemme pysäköintialueen etsimistä sen alueen lähellä, jonne haluat mennä. Saat lisätietoja ajamisesta ja liikenteestä ja välttääkseen ikäviä yllätyksiä tutustumalla Iso-Britannian ajo-oppaaseen.

  Käytännöllisiä linkkejä

  London City lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Lontoon City lentokentästä

  London City lentokenttä
  Hartmann Rd E16 2PX, Lontoo, Iso-Britannia
  IATA koodi: LCY
  ICAO koodi: EGLC
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 51.5052
  Pituusaste: 00.0552

  Yleistietoa: Lontoon City lentokenttä sijaitsee vain 12 kilometrin päässä keskustasta, voit päästä nopeasti keskustaan omalla vuokra-autolla.