Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO GATWICKIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Lontoon Gatwick lentokentällä

  Lontoota voidaan ehkä kutsua maailman ikonisimmaksi kaupungiksi. Se on täynnä historiaa ja on ollut kuninkaallisen perheen koti hyvin pitkään. Täällä vierailijat rakastuvat sen moderniin ilmapiiriin, mutta sitä enemmän heitä viehättävät sen vanhan maailman viehätysvoima, jonka voi tuntea käydessäsi kaupungissa. Sanomattakin on selvää, että jos suunnittelet matkaa tähän viehättävään kaupunkiin, riippumatta onko se liike- tai lomamatka, sinun kannattaa harkita autonvuokrausta Gatwickin lentokentältä, jotta pääset näkemään parhaimpia vierailukohteita Lontoossa ilman, että joudut olemaan riippuvainen muista aikatauluista. Tulet varmasti palaamaan tähän viehättävään kaupunkiin useasti, sillä tarvitset kaikkien mielenkiintoisten kohteiden tutkimiseen viikkoja, tai jopa kuukausia. Lähes kaikki maailmassa ovat kuulleet Lontoosta, mutta harvat oikeasti tuntevat sen. Monet poimivat ideoita Lontoosta kirjoista, televisiosta, sosiaalisesta mediasta ja monista muista vaikutteista - joita ei voida hallita ja joista monet ovat harhaanjohtavia. Rahoituskriisin, turvallisuusuhkien ja jopa katumellakoiden seurauksena Lontoo tarvitsi yhteisiä ponnistuksia palatakseen takaisin ja saadakseen takaisin itseluottamuksen maailman johtavana globaalina kaupunkina. Jos tutustut autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Lontoosta, näet, millaisia kokemuksia asiakkaillamme on hiljattain ollut.

  Autonvuokraus Auto Europelta on hyvä tapa säästää samalla, kun saat ammattitaitoista palvelua. Auto Europe tarjoaa autonvuokrauspalveluja yli 24,000 eri kohteessa eri puolilla maailmaa. Yhteistyökumppanimme ovat sekä paikallisia, että kansainvälisiä yrityksiä, joiden avulla voit valita laajasta valikoima saatavilla olevia ajoneuvoja. Etsitkö sopivaa autoa Gatwickin lentokentällä? Etsi sivujemme kautta tarjous ja lähde omalle tutkimusmatkalle historialliseen Lontooseen! Lentäminen Gatwickin lentokentälle on usein edullisempaa kuin Heathrow'n valitseminen, koska suuri määrä halpalentoyhtiöitä tarjoaa palveluitaan tällä Lontoon lentokentällä. Se on toiseksi vilkkain lentokenttä Iso-Britanniassa ja nopeasti ja helposti saavutettavissa Lontoon keskustasta. Oletko elokuvanörtti ja sinua kiinnostavat suosituimmat elokuvat ja televisiosarjat Iso-Britanniasta? Siinä tapauksessa meillä on sinulle erinomainen matkavinkki. Lähde elokuvien kuvauskohteiden kiertomatkalle ja tutustu kaikkiin kohteisiin, missä aikanaan kuvattiin esimerkiksi Harry Potteria, Downtown Abbeyta ja Game of Thronesia.

  Lentokenttätiedot

  Gatwickin lentokenttä on merkittävä kansainvälinen lentokenttä Crawleyn lähellä Länsi-Sussexissa Kaakkois-Englannissa, 47,5 kilometriä etelään Lontoon keskustasta. Se on Englannin matkustajaliikenteen toiseksi kiireisin lentokenttä Heathrow'n lentokentän jälkeen. Gatwick avattiin lentopaikkana 1920-luvun lopulla ja sitä on käytetty kaupallisille lennoille vuodesta 1933. Lentokentällä on kaksi terminaalia, pohjoinen terminaali ja eteläinen terminaali. Se toimii yhden kiitoradan lentokenttänä, toissijainen kiitotie on saatavana, mutta pääkiitotien läheisyyden vuoksi sitä voidaan käyttää vain, jos se on poissa käytöstä. Kun Gatwickin kuninkaallinen ilmavoimien tukikohta kehittyi, lentokentällä on tapahtunut merkittävää kehitystä vuodesta 1931 lähtien. Lentokenttä on nyt tärkeä solmupiste, joka vähentää paineita muilta Lontoon lentokentiltä, jota käytetään laajasti kansainvälistä liikennettä varten. Gatwickin lentokenttä vetää puoleensa vuosittain noin 41 miljoonaa matkustajaa kahden terminaalirakennuksen voimin. Matkustajat voivat lentää Gatwickista yli 200:n kohteeseen ympäri maailmaa.

  Lontoon Gatwick lentokenttä (LGW)
  Virallinen nimi: London Gatwick Airport.
  Osoite: West Sussex RH6 ONP, Iso-Britannia.
  Puhelinnumero: +44 844 892 0322
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee 5 kilometriä Crawleysta pohjoiseen ja noin 40 kilometriä Lontoon keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Yli 25 suurta lentoyhtiötä liikennöi sekä kotimaisia, että kansainvälisiä lentoja. Helsingistä Gatwickiin lentää säännöllisesti Norwegian.

  Mistä noudan vuokra-auton Gatwickin lentokentältä?

  Voit löytää autovuokraamoja Gatwickin lentokentällä sekä pohjois-, että eteläterminaalista ensimmäisessä kerroksessa. Budget ja Enterprise sijaitsevat Lower Forecourt Roadilla lentokentällä. Vaikka suurin osa autovuokraamoista löytyvät eteläterminaalista, Budgetilla on toimistot molemmissa terminaaleissa. Jos laskeudut pohjoisterminaaliin, voit helposti käyttää terminaalien välillä kulkevaa kuljetuspalvelua, jotta pääset eteläterminaalissa sijaitseville vuokraamoille. Jos asut ja matkustat Iso-Britanniassa, varmista, että sinulla on DVLA-koodi. Jotkut vuokraamot vaativat, että sinulla on mukana todiste asuinosoitteestasi viimeaikaisten laskujen muodossa. Lue varausvahvistuksesi huolellisesti ja ota meihin yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja. Suosittelemme, että tarkistat aukioloajat ennen matkaa joko suoraan vuokraamolta tai kauttamme, koska aukioloajat saattavat muuttua.

  Avis Gatwick lentokenttä Avis Gatwickin lentokentällä
  Perimeter Rd E,
  England RH6 0NP, Lontoo, Iso-Britannia

  +44 (0) 344 544 6001
  Aukioloajat:
  6:00-23:59
  Europcar Gatwick lentokenttä Europcar Gatwickin lentokentällä
  Perimeter Rd E,
  England RH6 0NP, Lontoo, Iso-Britannia

  +44 (0) 371 384 3408
  Aukioloajat:
  12:00-23:5
  Hertz Gatwick lentokenttä Hertz Gatwickin lentokentällä
  Perimeter Rd E,
  England RH6 0QX, Lontoo, Iso-Britannia

  +44 (0) 207 365 3369
  Aukioloajat:
  6:00-23:59
  Sixt Gatwick lentokenttä Sixt Gatwickin lentokentällä
  Perimeter Rd E,
  England RH6 0NP, Lontoo, Iso-Britannia

  +44 (0) 844 499 3399
  Aukioloajat:
  06:00-23:59

  Terminaalit

  Gatwickin lentokenttä koostuu pohjois- ja eteläterminaalista. Tarjolla on ilmainen kuljetuspalvelu, jonka avulla pääset matkustamaan terminaalien välillä. Huomaa, että Gatwickin lentokentällä ei järjestetä lentokutsuja, joten sinun tarvitsee kiinnittää erityistä huomiota lentoja ilmoittaviin näyttöihin. Eteläterminaali hoitaa suurimman osan lentoliikenteestä ja se tunnetaan pääterminaalina. Sieltä liikennöi myös kaikki British Airways lentoyhtiöiden lennot. Toisaalta pohjoisterminaali syntyi laajennuksen tuloksena ja jatkuvana pyrkimyksenä parantaa lentokentän toimintaa. Pohjoisterminaalista löytyy suurin lentosilta, joka rakennettiin vastaamaan edelleen kasvavaa matkustajamäärää ja terminaali koostuu kahdesta lähtöselvitysalueesta, joista molemmissa on tarjolla kahviloita ja yksi sanomalehtikioski vyöhykkeellä E. Jos lennät eteläterminaalista, sinulle on saatavilla laaja valikoima palveluita, kuten itsepalvelu, matkamuistokaupat, luksustavaroita ja tullittomia tuotteita, sekä useita ravintoloita. Gatwick oli yksi maailman ensimmäisistä lentoasemista, joissa oli suljettu laituripohjainen terminaali, joka antoi matkustajille mahdollisuuden kulkea katon alla lentokoneiden lähellä oleville odotusalueille. Toinen piirre Gatwickin uudessa ilmaterminaalissa oli sen modulaarinen suunnittelu, joka mahdollisti myöhemmän, vaiheittaisen laajennuksen.

  Lentokenttäpalvelut

  Lontoon Gatwickin lentokentällä on lukuisia palveluita, jotka helpottavat lentosi odottamista. Lentoa odottaessa voit tehdä ostoksia lukuisissa eri kaupoissa, joista löydät maailmankuuluja tavaramerkkejä, kirjoja, matkamuistoja ja verovapaita tarvikkeita. Istu alas ja nauti aamiainen, lounas tai päivällinen yhdessä lentokentän tyylikkäistä ravintoloista, jotka tarjoavat sinulle kaikkea paikallisista englantilaisista aterioista kansainvälisiin ruokiin. Jos sinulla on vähemmän aikaa käytettävissäsi, voit noutaa mukaasi myös yhtä maukasta ruokaa, mutta ateriat valmistetaan jopa 15 minuutissa! Tavallisten ruokailu- ja ostosmahdollisuuksien lisäksi lentokenttä tarjoaa erinomaisia premium-palveluita kanta-asiakkaille. Jos lennät usein ja matkustaminen ei ole sinulle enää mitään erityistä, voit hyödyntää ensisijaista passintarkastuspalvelua prosessin nopeuttamiseksi. Liikemiehet hyötyvät erinomaisesti kalustetuista liiketiloista, joissa on nopea Internet, kokoushuoneet ja puhelimilla varustetut työasemat. Jokainen on tervetullut rentoutumaan ja kuluttamaan aikaa yhdessä moderneista oleskelutiloista. Suurin osa niistä tarjoaa jo hintaan sisältävää ruokaa ja jotkut jopa sisällyttävät tarjouksiin kylpylähoitoja. Lasten kanssa matkustaminen on helppoa Gatwickin lentokentällä ja oleskelusi helpottamiseksi voit viettää laatuaikaa lasten kanssa siirtymällä yhteen lapsille tarkoitetuista alueista varustettu leluilla ja televisioilla. Niitä voi käyttää vapaasti. Tämän kaiken lisäksi saatavilla on rukoushuoneita, valuutanvaihtoa, lastenhoitohuoneita ja ilmainen langaton internetyhteys.

  Kulkuyhteydet Gatwickin lentokentällä

  Gatwickin lentokentälle pääsee helposti Lontoosta ja lähikaupungeista autolla, linja-autolla, junalla tai tilausajolla - valinta on sinun. Suosittelemme autonvuokrausta Gatwickin lentokentältä joustavuuden lisäämiseksi matkallasi. Kun lähdet autolla lentokentältä, suuntaa ensin itään M23 moottoritielle, jota seuraamalla pohjoisen suuntaan pääset suoraan Lontooseen ja sieltä voit taas navigoida valitsemaasi kohteeseen. Terminaalirakennukset on kytketty toisiinsa ilmaisella kuljetuspalvelulla, joka toimii seitsemänä päivänä viikossa ympäri vuorokauden. Laaja linja-autokuljetus liikennöi Lontooseen tai jopa sataan eri kaupunkiin Iso-Britanniassa. Suurin osa palveluista toimivat alemmalla eteläterminaalin etupihalla. Jotkut lähtevät myös pohjoisterminaalista (alemmalla tasolla kansainvälisten saapuneiden lentojen ulkopuolella). Paikallisbussit, joita liikennöi Metrobus, lähtevät A23 pysäkiltä. Pohjoisen ja etelän terminaaleissa löytyy National Express lippuautomaatteja linja-autoja varten. Lippuja useimpia muita palveluja varten voi varata etukäteen linja-autoyhtiöiltä tai suoraan kuljettajalta. Juna-asema löytyy eteläterminaalista lyhyen matkan päässä saapuneiden hallista. Se tarjoaa suoran yhteyden Lontoon keskustaan ja lukuisiin muihin Iso-Britannian kaupunkeihin. Lippuja voi ostaa asemalta tai molempien terminaalien rautatiepalvelupisteestä. Huomaat, että Gatwick Express tarjoaa myös suoran palvelun Lontoon keskustassa sijaitsevalle London Victoria Station asemalle. Lentokentällä liikennöi myös omat taksit, joiden hinta on aina kiinteä riippumatta lähtöajasta tai miten pitkään matka vie. Voit maksaa joko käteisellä tai kortilla ja yritys tarjoaa aina laadukkaita ja ajan tasalla olevia ajoneuvoja.

  Pysäköintivinkkejä

  Pitkäaikaista ja lyhytaikaista pysäköintiä lentokentällä on saatavilla tarpeeksi, mutta se on parasta varata etukäteen, koska sitä on rajoitettu kesäkuukausina ja jouluna. Pysäköinti- ja hotellipaketteja on saatavana myös edullisemman hinnan ja mukavuuden lisäämiseksi matkan aikana. Pysäköintipaikan löytäminen Lontoosta puolestaan voi olla haastavaa, etenkin kaupungin keskustasta. Voit suunnitella matkasi etukäteen maksamalla Lontoon ruuhkamaksun. Jos vuokraat auton autovuokraamosta Gatwickin lentokentältä ja aiot ajaa Lontooseen, tarkista heiltä etukäteen, onko heillä olemassa ruuhkamaksupalvelua vai ei. Kaupalliset pysäköintialueet on merkitty valkoisella P-kirjaimella sinisellä pohjalla. National Car Parks (NPC) ylläpitää jopa 100 parkkipaikkaa ympäri kaupunkia ja tarjoaa myös rajoitetun määrän vammaispaikkoja, joista veloitetaan täysi hinta. Q-Park on hyvä vaihtoehto, sillä heillä on 14 parkkihallia Lontoon keskustassa turvallisilla sisäänkäynneillä ja asiakastiloilla. Ennakkotilaamalla voit säästää tavallisissa pysäköintimaksuissa. Mikä on erittäin kätevää tämän lisäksi matkallasi Lontoossa, Q-Park tarjoaa ilmaisia sateenvarjoja. Pysäköintirajoituksia sovelletaan yleensä maanantaista lauantaihin klo 8:30–18:30 välillä. Muista kuitenkin tarkistaa merkeistä yksityiskohtaiset tiedot. Lontoossa "Pay & Display" -järjestelmät ovat yleisiä. Osta yksinkertaisesti lippu ja laita se näkyville auton tuulilasin taakse. Jos autoasi ei ole pysäköity paikallisten pysäköinti- tai liikennerajoitusten mukaisesti, sinulle annetaan PCN (Penalty Charge Notice) sakko. Tutustu paikallisiin liikennesääntöihin Ison-Britanniassa kuljettajan oppaassamme.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Gatwickin lentokentän kotisivut