Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO MILANON LINATE LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Milanon Linate lentokentällä

  Milano tarjoaa lukuisia syitä siihen, miksi se kannattaa valita seuraavaksi kaupunkilomakohteeksi. Kätevien ja edullisten lentojen ansiosta tämä vilkas ja erittäin perinteinen italialainen kaupunki on erinomainen portti Pohjois-Italian Lombardian, Piemonten, Veneton ja Emilia Romagnan alueille. Roomalaisen arkkitehtuurin kehtona pidetyssä Milanossa on monia mielenkiintoisia rakennuksia, etenkin silmiinpistävä goottilainen katedraali, joka alun perin perustettiin vuonna 1386. Muita välttämättömiä nähtävyyksiä ovat Pinacoteca di Brera, Pohjois-Italian suurin taidegalleria ja Leonardon maailmankuulu Viimeinen ehtoollinen Santa Maria delle Grazien luostarissa. Myös Maggioren, Gardan, Iseon ja Comon järvet ovat nopeasti saavutettavissa omalla autolla. Hyödynnä erikoistarjouksia autonvuokraukselle Milanon Linaten lentokentällä ja tutki Milanoa omaan tahtiin Auto Europen kanssa. Milano on Italian tulevaisuuden kaupunki, nopeatempoinen metropoli, jossa raha puhuu, luovuus on suuri liiketoiminta ja hyvältä näyttäminen on taiteen muoto. Nykyään kaupunki näyttää tietä suurimmalla sodanjälkeisellä uudelleenkehityksellä Italiassa, vaikuttavalla, kestävällä arkkitehtuurilla ja futuristisella taivaanrannalla. Kaupunki kasvaa myös hi-tech-keskukseksi, joka on aloittelijoiden ylenpalttinen koti, ja Googlen, Microsoftin, Alibaban ja Applen keskus.

  Vuokraa itsellesi auto Italiassa Auto Europen avulla, jotta voit säästää vieläkin enemmän lomallasi ja saat käyttöösi laajan valikoiman ajoneuvoja matkasi aikana Milanossa ja muissa italialaisissa kohteissa. Auto Europe on tunnettu autonvuokrausvälittäjä, joka tarjoaa autonvuokrausta yli 180 maassa ympäri maailmaa. Milanon kaupunki on yksi Euroopan suosituimmista lomakohteista, ja Auto Europe tarjoaa laadukasta autonvuokrauspalvelua kilpailukykyisin hinnoin yli 24,000 eri kohteessa eri puolilla maailmaa, josta sinulle kertovat lisää autonvuokrauksen asiakasarvostelut Milanosta. Selaa laajaa valikoimaa ajoneuvoja verkkosivuillamme, jossa voit vuokrata itsellesi mieleisen turvallisen varausjärjestelmän kautta, tai soita palvelunumeroon ja saat apua asiantuntijoiltamme. Milano ei ehkä ole ensimmäinen kaupunki, joka tulee mieleen suunnitellessa matkaa Italiaan, mutta se tarjoaa paljon nähtävyyksiä, historiasta puhumattakaan. Kaikesta työnarkomaanimaineestaan rahan ja yrityskeskuksena Italiassa se on kaupunki, jolla on vaikutusvaltainen menneisyys ja rikas kulttuuriperintö. Milanon kaupunki ja kaunis Lombardian alue ovat myös loistava lähtökohta fantastiselle kiertomatkalle Italiassa!

  Lentokenttätiedot

  Milanon Linaten lentokentällä liikkuu noin 10 miljoonaa matkustajaa vuodessa, mikä tekee siitä Italian viidenneksi vilkkaimman lentokentän. Lentokenttä perustettiin 1930-luvulla ja nykyään se koostuu yhdestä suuresta kolmikerroksisesta terminaalirakennuksesta, jonka nimi Linate on peräisin pienestä kylästä, jossa se sijaitsee. Vuodesta 2001 lähtien, koska Linate sijaitsee lähellä Milanon keskustaa - vain 7 kilometriä kaupungin keskustasta itään verrattuna Malpensaan, joka sijaitsee 41 kilometriä keskustasta luoteeseen, sen kapasiteettia on vähennetty lailla ja vain kotimaiset tai kansainväliset EU:n sisäiset lennot ovat sallittu. Linate suljettiin vuonna 2019 27. heinäkuuta - 27. lokakuuta kiitotien pinnoittamista ja terminaalien päivityksiä varten. Jälkimmäisen hankkeen odotetaan jatkuvan lentokentän uudelleen avaamisen jälkeen ja päättyy joskus vuonna 2021. Lentokentän sulkemisen aikana suurin osa lennoista suuntautui Malpensalle, siirtäen noin 2,5 miljoonaa matkustajaa. Matka kaupungin keskustaan ​​ja Milanon Linaten lentokentältä on nopea, helppo ja pääosin stressitön omalla autolla pohjoisesta (A4/A51), lännestä (Viale Forlanini) ja idästä (A35-Brebemi) Rivoltanan provinssitien kautta.

  Milano Linate lentokenttä (LIN)
  Virallinen nimi: Airport Enrico Forlanini, kuitenkin se tunnetaan vain nimellä Milan Linate Airport.
  Osoite: 20090 Segrate, Italia.
  Puhelinnumero: +39 02 232 323
  Sijainti: Noin 7 kilometriä itään Milanosta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentoasema palvelee sekä kotimaan, että lyhyitä kansainvälisiä lentoja. Aktiivisimpia lentoyhtiöitä ovat British Airways, easyJet, Air Lingus, Air France, KLM, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Air Malta, Iberia, Germanwings, Alitalia ja Blu-express.

  Mistä noudan vuokra-auton Linaten lentokentältä?

  Lukuisat autovuokraamot Milanon Linaten lentokentällä tarjoavat vuokrapalveluita ja vuokra-autojen noutotoimistot sijaitsevat matkatavaroiden luovutuksen lähellä saapuneiden lentojen hallissa. Kaikista lentoviivästyksistä ja muista matkahäiriöistä ja muutoksista on ilmoitettava välittömästi sekä Auto Europelle, että valitulle paikalliselle autovuokraamolle. Jos tarvitset lisäapua Auto Europelta auton noudon yhteydessä Milanon Linaten lentokentällä, voit aina soittaa varausvahvistuksessasi näkyvään asiakaspalvelunumeroon. Autosi noutamiseksi tarvitset varausvahvistuksen, voimassa olevan ajokortin ja pääkuljettajan nimissä olevan luottokortin. Auton palauttaminen on helppoa, koska autovuokraamojen pysäköintialueet on merkitty hyvin pysäköintihallin sisäänkäynnin kohdalla. Jos joudut palauttamaan ajoneuvosi täydellä tankilla, muista tankata auto yhdellä lentokentän terminaalin lähellä sijaitsevalla huoltoasemalla.

  Avis Milano Linate lentokenttä Avis Milano Linaten lentokentällä
  Viale Enrico Forlanini,
  20090, Milano, Italia

  +39 02 585 8481
  Aukioloajat:
  07:00-24:00
  Europcar Milano Linate lentokenttä Europcar Milano Linaten lentokentällä
  Viale Enrico Forlanini,
  20090, Milano, Italia

  +39 02 746 9200
  Aukioloajat:
  07:00-24:00
  Hertz Milano Linate lentokenttä Hertz Milano Linaten lentokentällä
  Viale Enrico Forlanini,
  20090, Milano, Italia

  +39 02 5858 1081
  Aukioloajat:
  07:00-24:00
  Thrifty Milano Linate lentokenttä Thrifty Milano Linaten lentokentällä
  Viale Enrico Forlanini,
  20090, Milano, Italia

  +39 02 5858 1081
  Aukioloajat:
  07:00-24:00

  Terminaalit

  Milanon Linaten lentokenttä koostuu nykyään yhdestä kolmikerroksisesta matkustajaterminaalista, jotka on tarkoitettu sekä lähteville, että saapuville lyhyille EU:n sisäisille ja Italian kotimaan lennoille. Ensimmäinen kerros koostuu lähtöselvityksestä ja erillisestä matkatavaroiden palautustilasta, sekä palvelupisteistä ja toissijaisen lähtöportin alueesta linja-autoilla. Rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsee tärkein lähtöalue, jossa on useita kauppoja, ravintoloita ja palveluita. Kolmatta kerrosta käytetään enimmäkseen toimistotiloja varten. Terminaalirakennuksessa on viisi ilmasiltaa, joista kaikki on varustettu matkustajasillalla. Asematasolla on saatavana useita muita lentopysäköintipaikkoja, joille pääsee linja-autokuljetuksella terminaalista.

  Lentokenttäpalvelut

  Milanon Linaten lentokenttä on moderni rakennus ja sijaitsee hyvin lähellä kaupungin keskustaa, joten se on ihanteellinen valinta kaupunkilomalle historiallisessa Milanossa. Lentokentän palvelut ovat laajat, ja niihin kuuluvat lastenhoitohuoneet, joista löytyvät imetys- ja vaipanvaihtomahdollisuudet, portin A17 lähellä oleva lasten leikkipaikka, liikuntarajoitteisille matkustajille tarkoitetut erityispalvelut, pankit ja valuutanvaihtopisteet, matkalaukkujen käärintäpalvelut, apteekki ja erityinen turvatarkastus perheille, kenellä on 12-vuotiaita ja sitä nuorempia lapsia. Paikan päällä on myös kansallinen terveysklinikka, joka tarjoaa terveyspalveluita matkustajille ja myös muille. Heijastaen Milanon asemaa kansainvälisen muodin keskipisteenä, lentokentällä on myös hyvä valikoima korkealaatuisia kauppoja ja putiikkeja, kuten Burberry, Boss, Victoria's Secret ja Benetton United Colors. Ravintolavalikoimaan kuuluvat tietenkin erilaiset kahvilat, jotka tarjoavat tunnettuja italialaisia kahveja, sekä ravintolat, joissa voit nauttia kuuluisia Välimeren ruokia. Autovuokraamot Milanon Linaten lentokentällä löytyvät terminaalirakennuksen pohjoispäässä uloskäyntien luona.

  Kulkuyhteydet Linaten lentokentällä

  Jos valintasi on autonvuokraus Milanon Linaten lentokentältä, huomaat, että sinulla on erittäin hyvät yhteydet kaupungin keskustaan. Lentokentältä pohjoisessa kulkeva Viale Enrico Forlanini johtaa suoraan Milanoa ympäröivälle kehätielle, josta voit helposti navigoida haluamaasi kohteeseen. Keskusta on sidoksissa lentokentälle myös linja-autoilla, jotka kulkevat muutaman minuutin välein aamusta keskiyöhön, varsinkin reitti numero 73. Linate Shuttle on erityisen suosittu palvelu, joka yhdistää lentokentän Milanon keskusasemalle (Stazione Centrale) koko päivän ja suuren osan yöstä. Kaupungin laaja metrojärjestelmä on yhtä tehokas matkustajille, ketkä matkustavat ympäri keskustaa. Milan Linaten lentokentän lisäksi voit vuokrata auton Milanosta muilta kaupungin keskustassa sijaitsevilta alueilta, sekä Milanon vilkkaalta Malpensan lentokentältä. Milano Linaten lentokentällä on saatavana erilaisia radiotaxi-palveluita. Taksit sijaitsevat saapuneiden lentojen edustalla ensimmäisessä kerroksessa portilla 5. Tärkeää tietoa ajamisesta Italiassa löydät Italian kuljettajan oppaastamme.

  Pysäköintivinkkejä

  Pysäköinti Milanon Linaten lentokentällä on mahdollista P1 ensimmäisen luokan (1 300 paikkaa), P2 johdon (2 000 paikkaa) ja P2 lomailijoiden parkkialueilla (500 paikkaa). P1, pienempi alue, löytyy välittömässä terminaalin läheisyydessä suoraan lähtöselvityksen yhteydessä toisessa kerroksessa. P2 ja P3 ovat molemmat suurempia parkkialueita, joista P2 on noin minuutin kävelymatkan päässä terminaalista, ja P3 noin kahden minuutin päässä ja lähinnä tarkoitettu pidempiaikaiselle pysäköinnille. Lähes kaikki parkkipaikat ovat katoksen alla ja ne on kätevästi yhdistetty lähtöselvitysalueeseen. Ellei toisin mainita tai muita rajoituksia esiinny, katupysäköintipaikat ovat Milanossa yleensä merkitty sinisillä viivoilla, jotka ovat maksullisia ja niistä voit maksaa kioskeissa tai käyttämällä suosittua Sosta Milano -korttia. Ilmainen pysäköinti on merkitty valkoisilla viivoilla. Kaupungissa yksityisomistuksessa olevia parkkipaikkoja vuokrataan tunniksi tai kahdeksi päivässä, mutta keskustan ulkopuolella pysäköinti ei ole kovin kallista maanalaisissa parkkihalleissa. Milanon keskustassa suurin osa parkkipaikoista ovat varattu kaupungin asukkaille, rajoitettuja ja kalliita. Huomaa, että kaupungissa on vilkasta liikennettä ja liikenteeltä rajoitettuja alueita, jotka tunnetaan nimellä ZTL (zona a traffico limitato), joissa saavat kulkea vain taksit, linja-autot ja hätäajoneuvot.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Linaten lentokentän kotisivut