Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO MILANON MALPENSA LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Milanon Malpensa lentokentällä

  Milano on houkutteleva kaupunki viehättävällä ilmapiirillä, joka tasapainottaa vanhan maailman romanssia ja historiaa kaupungin urbaanilla elämän ja kosmopolitanismin kanssa. Lisäksi sitä ympäröi eräät Keski-Euroopan kauneimmista maaseuduista. Arkkitehtuurista ruokaan voit itse kokea, mikä antaa Milanolle ainutlaatuisen luonteen laajassa luettelossa syistä käydä kaupungissa. Milanossa ollessasi käy historiallisessa Duomo di Milanon katedraalissa, jonka arkkitehtuuri pelkästään on kunnioitusta herättävä. Jos haluat tehdä ostoksia, suuntaa kohti Galleria Vittorio Emanuelle II katua. Tämä katettu katu on erittäin elinvoimainen ja täynnä kahviloita, ravintoloita ja baareja. Heille, ketkä haluavat myös päästä pakoon kaupungin kiirettä, voit vuokrata auton tai lähteä junalla Pohjois-Italian kauneimpiin maisemiin, Italian järville tai vuoristoon. Vihreät kukkulat ja kristallinkirkkaat järvet tekevät siitä täydellisen kesäkohteen. Koska Pohjois-Italia on laaja ja tutustumisen arvoinen kohde, autonvuokraus Milanon Malpensan lentokentältä on täydellinen vaihtoehto aloittaa matka, josta pääset Milanon keskustaan E62 tietä pitkin vajaa tunnissa. Lue, mitä autonvuokrauksen asiakasarvostelut Milanosta ovat mieltä palveluistamme!

  Autolla Milanon Malpensan lentokentältä voit tutkia Italiaa omaan tahtiin alusta alkaen. Auto Europe pyrkii tarjoamaan laadukkaita autonvuokrauspalveluita erittäin kilpailukykyiseen hintaan, sekä parasta asiakaspalvelua. Kiitos yhteistyökumppanuudelle lukuisten autovuokraamojen kanssa maailmanlaajuisesti, voimme tarjota asiakkaillemme myös laajan valikoiman autoluokkia, jotta voit löytää täydellisen auton lomallesi. Jos haluat valita jotain todella erikoista, voit vuokrata vaikkapa luksusauton luksusautojen varausjärjestelmästämme. Nykyään Milano tarjoaa ylellisen yhdistelmän historiallista arkkitehtuuria, moderneja korkeita pilvenpiirtäjiä, jotka kaikki ovat sekoittuneet yhteen ripauksella italialaita elämää. Kaupunki tunnetaan erityisesti runsaista huippuluokan muotiliikkeistä ja kauniista Duomon katedraalista. Ajan salliessa, varaa itsellesi pidempi loma ja lähde ulos kaupungista ja tee muutaman päivän kiertomatka Italiassa. Viime kädessä valinta on sinun, mutta takaamme, että lomastasi Milanossa tulee unohtumaton.

  Lentokenttätiedot

  Milanon Malpensan lentokentällä kulkee vuosittain arviolta 22 miljoonaa matkustajaa, ja se on merkittävä kansainvälinen ilmailukeskus Pohjois-Italiassa. Milanon Malpensa on Italian toiseksi vilkkain lentokenttä, joka palvelee koko Milanon pääkaupunkiseutua. Vuonna 1909 perustettu lentokenttä alkoi hoitaa siviililiikennettä vasta vuonna 1948. Saatuaan täydellisen hallinnan lentokentästä vuonna 1952, SEA päätti kehittää Malpensan kansainväliseksi ja mannertenväliseksi yhdyskäytäväksi, kun taas Milanon toiselle, Linaten lentokentälle annettiin tehtäväksi hoitaa vain kotimaan liikennettä. Vuosina 2008-2011 Milanon Malpensan lentokenttä lisäsi 34 uutta reittiä, ja sillä on nyt lukuisia reittejä kaikkialle Eurooppaan ja jopa Atlantin yli. Vuonna 2014 tehtiin sopimus rautateiden jatkamisesta terminaalista 1 terminaaliin 2. Linja avattiin joulukuussa 2016 ja uusi Malpensan terminaalin 2 rautatieasema sijaitsee 200 metrin päässä pohjoiseen T2-saapumishallista, jonne pääsee ulkona katettua kävelytietä pitkin.

  Milano Malpensa lentokenttä (MXP)
  Virallinen nimi: Milan Malpensa Airport, italiaksi Aeroporto di Milano Malpensa. Tunnetaan myös nimellä City of Milan Airport.
  Osoite: Airport di Milano-Malpensa1 2000, 21010 Ferno, Italia.
  Puhelinnumero: +39 02 232323
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee Varesen provinssissa, 40 kilometriä luoteeseen Milanosta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Yli 70 lentoyhtiötä liikennöi Milanon Malpensan lentokentällä, joihin kuuluu mannertenvälisiä lentoja lentävät lentoyhtiöt ja suurimman Eurooppalaiset lentoyhtiöt, kuten British Airways ja Lufthansa. Halpalentoyhtiö Easy Jet on ainoa liikennöivä lentoyhtiö terminaalissa 2, joka on Easy Jet yhtiön suurin tukikohta Iso-Britannian ulkopuolella.

  Mistä noudan vuokra-auton Malpensan lentokentältä?

  Molemmissa terminaalissa 1 ja 2, autonvuokraamot Milanon Malpensan lentokentällä löytyvät tuloaulassa. Monilla autovuokraamoilla on työpöydät vain terminaalissa 1, joten jos saavut terminaaliin 2, mutta sinun täytyy noutaa auto terminaalista 1, kannattaa hyödyntää kaksi terminaalia yhdistävää bussikuljetusta. Muista oikealle autovuokraamolle Malpensan lentokentällä, jonka nimi löytyy varausvahvistuksesi ensimmäisellä sivulla. Auto Europa on vain yksi monista välittäjistä lentokentällä, joten älä suuntaa suoraan Auto Europan tiskille, koska tämä ei ole sama yritys kuin Auto Europe. Auto Europa on italialainen autovuokraamo, kun taas Auto Europe on autonvuokrauksen välittäjä.

  Avis Milano Malpensa lentokenttä Avis Milano Malpensan lentokentällä
  Strada Statale 336,
  21010, Milano, Italia

  +39 02 585 8482 8
  Aukioloajat:
  07:00-23:59
  Europcar Milano Malpensa lentokenttä Europcar Milano Malpensan lentokentällä
  Strada Statale 336,
  21010, Milano, Italia

  +39 02 58580328
  Aukioloajat:
  07:00-23:59
  Sixt Milano Malpensa lentokenttä Sixt Milano Malpensan lentokentällä
  Strada Statale 336,
  21010, Milano, Italia

  +39 02 94757979
  Aukioloajat:
  07:00-23:59
  Thrifty Milano Malpensa lentokenttä Thrifty Milano Malpensan lentokentällä
  Strada Statale 336,
  21010, Milano, Italia

  +39 02 58580210
  Aukioloajat:
  07:00-23:59

  Terminaalit

  Malpensan lentokenttä on suurin Milanon lentokentistä ja sillä on kaksi suurta terminaalia, terminaali 1 ja 2. Vain Easy Jet lennot liikennöivät terminaalissa 2. Kaksi terminaalia ovat muutaman kilometrin päässä toisistaan, joten jos haluat kulkea niiden välillä, muista varata riittävästi aikaa. Bussikuljetus kulkee terminaalien välillä ja bussi pysähtyy molempien terminaalien alatasolla. Palvelu toimii 24 tuntia päivässä: bussi kulkee seitsemän minuutin välein päivällä ja 30 minuutin välein klo 22.45 - 05.15 välillä. Matka terminaalien välillä kestää noin 10 minuuttia. Myös help desk sijaitsee lähes jokaisessa terminaalien kerroksessa, jos tarvitset lisäapua. Terminaali 1 on jaettu kolmeen osaan: 1A, 1B ja 1C. Kotimaiset ja Schengen-alueen sisäiset lennot liikennöivät 1A alueella, ja muut 1B ja hiljattain avatulta 1C alueelta. He, keiden täytyy kulkea passintarkastuksen läpi välilaskun jälkeen, saapuvat saapuvien alueelle B, kun taas toiset saapuvat saapuvien alueelle A. Matkatavarat löytyvät pohjakerroksesta ja lähtöselvitystiskit sijaitsevat toisessa kerroksessa. Terminaalissa 2 molemmat sekä matkatavaroiden haku, että lähtöselvitystiskit löytyvät ensimmäisessä kerroksessa.

  Lentokenttäpalvelut

  Monet kaupat ja ravintolat, itse asiassa jopa 74 varmistavat, että vierailusi Milanon Malpensan lentokentällä on miellyttävä. Terminaalista 1 löytyy ravintoloita jokaisessa kerroksessa ja ostosmahdollisuudet ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto ovat ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa ja poliisitoimisto sijaitsee pohjakerroksessa. Terminaalissa 2 pankkiautomaatit, valuutanvaihto ja poliisi sijaitsevat kaikki pohjakerroksessa, kun taas ravintolat ja kaupat sijaitsevat sekä ensimmäisessä, että toisessa kerroksessa. Lentoasema tarjoaa langattoman internetyhteyden saapuvien ja lähtevien lentojen oleskelutiloissa, check-in alueilla, sekä matkustajien ravintoloissa. Autonvuokraus Milanon Malpensan lentokentällä on suurimmaksi osaksi saatavilla terminaalista 1.

  Kulkuyhteydet Malpensan lentokentällä

  Lentokenttä on yhdistetty kahdella suurella moottoritiellä, A8 ja A4. A8 yhdistää lentokentän Milanon keskustan kanssa: matkan tulisi viedä vain hiukan yli 40 minuuttia. Jos lähdet Torinoon, voit esimerkiksi seurata moottoritietä A4 ja sinun pitäisi pystyä tekemään 85 kilometrin matka noin puolessatoista tunnissa. Muista, että ajamisesta Milanon keskustassa vanhan kaupungin muurien sisällä veloitetaan ruuhkamaksu, joka riippuu auton iästä ja millainen moottori sillä on. Saat lisätietoja ajamisesta Italiassa täältä.

  Mikäli et nouda autoasi autovuokraamosta Milanon Malpensan lentokentältä, mutta sen sijaan keskustasta, on olemassa useita julkisen liikenteen muotoja, joka vievät sinut Milanon keskustaan. Ensinnäkin, voit kulkea junalla ja lentokentän juna-asema sijaitsee terminaalissa 1, ja siten jos saavut terminaaliin 2, sinun pitää ensin ottaa bussikuljetus terminaaliin 1. Malpensa Express, jota liikennöi TRENORD, kulkee Piazza Cadorna rautatieasemalle (matka-aika noin puoli tuntia) ja Milanon keskusrautatieasemalle (matka-aika noin 45-55 minuuttia). Muita palveluita hoitaa myös TRENITALIA. Vaihtoehtoisesti voit nousta bussiin, joka pysähtyy molemmissa terminaaleissa 1 ja 2. Näin ollen, tämä voi olla helpompi vaihtoehto heille, ketkä lentävät terminaaliin tai terminaalista 2. Linja-autopalveluita hoitaa STIE Autostradale ja Air Pullman. Bussit kulkevat noin 20 minuutin välein ja lippuja voi ostaa bussissa. Bussipysäkit löytyvät pohjakerroksessa molemmissa terminaaleissa.

  Pysäköintivinkkejä

  Milanon Malpensan lentokentällä on viisi pääparkkialuetta. Pysäköintialue 5 sijaitsee terminaalissa 2 ja siinä on yli 3000 paikkaa. Se on terminaalin lähin pysäköintialue, vain 2 minuutin kävelymatkan päässä. Parkkipaikka 4 sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä terminaalista 1 ja tarjoaa 1 200 pysäköintipaikkaa. Parkkipaikka 3 tarjoaa 1 600 katettua parkkipaikkaa ja on vain 3 minuutin kävelymatkan päässä terminaalista 1. Parkkipaikka 2 tarjoaa 2 700 katettua parkkipaikkaa, josta on suora yhteys terminaalin 1 sisäänkirjautumisalueelle. Viimeiseksi lentokentällä on parkkipaikka 1, jossa on 1 200 paikkaa heille, ketkä haluavat pysäköidä pidemmäksi aikaa 4 minuutin päässä terminaalista 2. Parkkipaikan löytäminen kadulla ei ole helppo tehtävä Milanon keskustassa, kuten myös muissa suurissa Italian kaupungeissa, mutta jos löydä tilaa, muista, että pysäköinti on maksullista tavallisesti ympäri vuorokauden tai riippuen siitä, millä vyöhykkeellä olet. Kaupungissa on olemassa myös lukuisia maksullisia parkkihalleja tai yksityisiä paikkoja. Esimerkiksi Garage San Remo Srl on lähellä, jos vierailet Duomolla. Milanon julkinen liikenne tarjoaa myös liityntäpysäköinnin vaihtoehdon: kauempana keskustasta löytyy edullisia pysäköintipaikkoja lähellä metroaseman linjoja M1, M2 ja M3.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Malpensan lentokentän kotisivut