Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO MÜNCHEN RAUTATIEASEMA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus München rautatieasema - parhaaseen hintaan!

  Baijerin osavaltion pääkaupunki München, jota kutsuvat monet asukkaat usein myös Italian pohjoisimmaksi kaupungiksi, on vierailun arvoinen kaikkina vuodenaikoina. Lähde kaupunkikierrokselle, jonka aikana näet kaikki tärkeät kaupungin kohokohdat keskustorista Marienplatzista olympiapuistoon ja Englannin puutarhaan. Tarvitset vierailullesi vähintään 3 päivää, jotta sinun ei tarvitse kiirehtiä ja pääset viettämään tarpeeksi aikaa matkasi aikana museoissa ja linnoissa. Muista kuitenkin myös, että Müncheniä ympäröivä alue on yhtä paljon näkemisen arvoinen kuin itse kaupunki ja maisema on henkeäsalpaava. Alpit sijaitsevat Münchenin kynnyksellä ja maailmankuulu Neuschwansteinin linna Füssenissä vain 124 kilometriä lounaaseen osavaltion pääkaupungista. Jos valitse autonvuokrauksen Münchenin päärautatieasemalta, voit suorittaa tämän matkan vain 1,5 tunnissa ja nauttia luonnosta ja arkkitehtuurin täydellisyydestä samanaikaisesti. Haluatko matkustaa tyylillä ja täynnä glamouria Münchenissä? Tutustu siinä tapauksessa myös meidän luksusvuokra-autojen tarjontaan.

  Ota yhteyttä Auto Europeen jo tänään ja anna asiantuntijoidemme auttaa sinua valitsemaan oikea auton oikeaan tilanteeseen seuraavalle lomallesi Münchenissä. Voit saada heidät kiinni helposti joko palvelunumeromme kautta tai lähettämällä sähköpostia seitsemänä päivänä viikossa. Voimme vakuuttaa, että tämä kaupunki on todella sen kaiken arvoinen, mitä kuulet muilta matkaajilta. Teemme tiukkaa yhteistyötä lukuisten vuokraamojen kanssa Saksassa ja sen suosituimmissa kaupungeissa, jotta voimme tarjota kaikenlaisille matkaajille jotakin. Valitse pienempi mini- tai economy-luokan auto, jos haluat viilettää pitkin Münchenin vanhaa kaupunkia ja katsella sen nähtävyyksiä ratin takaa, tai jos mieluummin haluat vaeltaa Alppien loputtomilla huipuilla, neliveto tai tila-auto kuskaa sinua vaivattomasti vuoristoteitä pitkin ja saat kaikki vehkeesi mahtumaan ajoneuvoon. Münchenin rautatieasemalta ajoneuvon noutaminen ja palauttaminen on helppoa, vuokraamot tarjoavat joustavuutta ja pääset matkaan suoraan kaupungin sydämeen.

  Münchenin rautatieaseman tiedot

  Münchenin pääasema toimii pääteasemana, toisin sanoen kaikki raiteet päättyvät asemarakennukseen ja kaikkien saapuvien junien on poistuttava samalla tavalla samaa raidetta pitkin. Kaikkiaan aseman maanpinnalta löytyy 32 raidetta ja maan alla kaksi S-Bahn raidetta, sekä muutamia metrojunaraiteita. Tämä tarkoittaa, että Münchenin keskusasemalta löytyy eniten raiteita kuin mistään muuatla Saksasta ja toiseksi eniten koko maailmassa. Asemahallin alemmalta tasolta löytyy myös kaksi S-Bahn ja U-Bahn asemaa, jotka molemmat kuuluvat Münchenin kuljetus- ja liikenneyhdistykselle MVV. S-Bahn asemat sijaitsevat ensimmäisessä pohjakerroksessa ja metroasemat toisessa. Pääasema koostuu yhteensä kolmesta pienemmästä asemasta:

  Holzkirchner Bahnhof - Tämä asema sijaitsee eteläpuolella ja siellä liikennöi lähinnä aluejunia Mühldorfin ja Salzburgin suuntaan. Täällä olevilla laitureilla ei ole katosta ja ne sijaitsevat kauempana asemahallista kuin muut.

  Hauptbahnhof, pääasema - Laiturit 11–26 sijaitsevat päähallissa teräksisen katoksen alla vuodesta 1960. Myös Deutsche Bahn palvelukeskus ja suurin osa ruokailu- ja ostospalveluista sijaitsevat päähallissa.

  Starnber siipiasema - Paikallisjunat lähtevät raiteilta 27-36 Memmingenin, Lindaun, Kochel am Seein ja Garmisch -Partenkrichenin suuntaan, joita käyttää myös BOB - Bayerische Oberlandbahn palvelu.

  Pidä mielessä, että raiteet 5-10 eivät sijaitse suoraan päähallissa. Jotta pääset näille raiteille, sinun täytyy kävellä raiteen 11 ohi vasemmalta puolelta pitkälle eteenpäin, josta löytyy raide 10 ja sen jälkeen muut 5.

  Mistä noudan vuokra-auton Münchenin rautatieasemalta?

  Auto Europe toimii vuokra-autojen välittäjänä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse etsiä Auto Europen tiskiä paikan päältä. Sinun tulee noutaa auto siitä autovuokraamosta Münchenin rautatieasemalta, jonka nimi löytyy varausvahvistuksesi oikeasta yläkulmasta. Kaikki autovuokraamot päärautatieasemalla sijaitsevat kätevästi yhdessä, eteläisen uloskäynnin sivukulmassa. He ohjeistavat sinut vuokra-autojen luokse ja kertovat, minne sinun tulee jättää auto sitä palauttaessa. Alla olemme listanneet vuokraamojen aukioloajat ja lisätiedot Münchenin päärautatieasemalla. Huomaa, että auton noutamisesta tai palauttamisesta aukioloaikojen ulkopuolella voi aiheutua lisäkustannuksia, joista ilmoitamme sinulle aina varausvahvistuksessa.

  Avis autovuokraamo München rautatieasema Avis autovuokraamo Münchenin rautatieasema
  Bayerstraße 10A,
  München, Deutschland 80335

  +49 895 502 251
  Aukioloajat:
  Ma-pe 07:00-21:00; La-su 08:00-17:00
  Budget autovuokraamo München rautatieasema Budget autovuokraamo Münchenin rautatieasema
  Bayerstraße 10A,
  München, Deutschland 80335

  +49 895 502 251
  Aukioloajat:
  Ma-pe 07:00-21:00; La-su 08:00-17:00
  Europcar autovuokraamo München rautatieasema Europcar autovuokraamo Münchenin rautatieasema
  Bayerstraße 10A,
  München, Deutschland 80335

  +49 895 490 240
  Aukioloajat:
  Ma-pe 07:00-21:00; La-su 08:00-17:00
  Hertz autovuokraamo München rautatieasema Hertz autovuokraamo Münchenin rautatieasema
  Bayerstraße 10A,
  München, Deutschland 80335

  +49 895 502 256
  Aukioloajat:
  Ma-pe 07:00-21:00; La-su 08:00-17:00

  Asemapalvelut

  Pitkän ajan viettäminen Münchenin päärautatieasemalla ei todellakaan ole ongelma. Tarjolla on laaja valikoima ostos- ja viihdevaihtoehtoja. Ruokailupaikoista ei myöskään ole puutetta, joten jos haluat nauttia lounasta tai päivällistä ennen matkaa, asemalta löytyy laaja valikoima ravintoloita kansainvälisistä pikaruokaravintoloista kahviloihin ja suosittuihin paikallisiin ja italialaisiin ruokapaikkoihin. Tietenkin pienempään nälkään löytyy myös välipalavaihtoehtoja lukuisista leipomoista ja erilaisista kioskeista, joista ei ole pulaa. Jos et löydä täältä mitään makuusi sopivaa, et todennäköisesti löydä sitä mistään. Jos haluat tehdä muutamia ostoksia nopeasti ennen matkaasi, sinun ei tarvitse kävellä kauas. Pääset suoraan suureen Karstadtin tavarataloon päärautatieaseman pohjakerroksesta. Sen lisäksi löydät useita muita kauppoja suoraan asemalta ja shoppailla muotia, koruja, kosmetiikkaa, paperitavaroita, lahjoja, matkamuistoja, kirjoja, lehtiä jne. Lasten kanssa matkustavat voivat viettää odotusaikaa erittäin hyvin viereisessä Münchenin lastenmuseossa. Museoon pääsee asemasalin pohjoisen uloskäynnin kautta ja suoraan Starnbergin sivuasemalta. Se on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 10:00–17:00 välillä ja tarjoaa nuorille kävijöille vaihtelevia käytännöllisiä näyttelyitä.

  Kulkuyhteydet Münchenin rautatieasemalla

  Sijaintinsa ansiosta Münchenin keskustasta länteen, Ludwigvorstadt-Isarvorstadtin kaupunginosasta pohjoiseen, se on erittäin helppo tavoittaa kaikilla liikenteen muodoilla ja jalkaisin. Jos vuokraat auton autovuokraamosta Münchenin rautatieasemalta, myös tämä on ongelmatonta. Münchenin rautatieasema on Saksan toiseksi suurin matkustaja-asema, jonka kautta kulkee 350 000 matkustajaa päivässä. Jos saavut autolla esimerkiksi Münchenin lentokentältä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa päästä Münchenin keskusasemalle. Nopein ja lyhin reitti kulkee A9 moottoritien kautta. Valitse ST2584 Freisingin suuntaan, jatka tietä A92 pitkin München-Schwabing ulosajolle, käänny tielle A95 ja seuraa B2R tietä Arnulfstraßelle. Toinen vaihtoehto on käyttää yhtä kahdesta A92 München-Feldmoching moottoritieristeyksestä kulkevaa kaistaa vasemmalle ja seurata A99 tietä kohti Stuttgartia. Poistu tieltä suuntaan 10-München-Ludwigsfeld B304 tielle München-Zentrum suuntaan ja seuraa sitä Arnulfstrasseelle. Myös eri linja-autolinjat kulkevat päärautatieasemalle, kuten 58, 100 ja 150 sekä, yölinjat N40, N41 ja N45. Jos päädyt ottamaan S-Bahn junan, voit käyttää molempia linjoja. Päärautatieaseman kautta eri kohteista kaupungista kulkevat myös metrolinjat U1, U2, U4, U5, U7 ja U8, sekä kaikki kaupungin S-Bahn junat. Münchenissä liikennöi myös raitiovaunuja, josta monet pysähtyvät päärautatieasemalla.

  Pysäköintivinkkejä

  Münchenin päärautatieaseman ympärillä on pysäköintipaikkoja, mutta ilmaista pysäköintipaikkaa ei ole helppo löytää teiden varsilta. Siksi on suositeltavaa käyttää viitoitettuja pysäköintialueita tai paikkoja, jotta säästät aikaa etsiessä vapaita ja ilmaisia paikkoja yhdensuuntaisten katujen sokkelossa. Rautatieasemalla on pysäköintialue, josta löytyy 46 paikkaa vain 50 metrin päässä päärautatieaseman eteläisestä sisäänkäynnistä. Tänne pääsee ilman estettä ja pysäköintilippu on ostettava lippuautomaatista. Bayerstrasse ja Arnulfstrasse teiden välistä löytyy 243 paikkainen monikerroksinen pysäköintialue ja aseman aukiosta pääsee maanalaiselle pysäköintialueelle, josta löytyy vielä 81 autopaikkaa. Ota huomioon, että pysäköinti rautatieaseman lähellä ja teiden varsilla keskustassa on yleensä hyvin kallista. Älä kuitenkaan anna tämän lannistaa, autonvuokraus Münchenin rautatieasemalta on silti paras tapa tutkia kaupunkia ja sen ympäristöä!

  Käytännöllisiä linkkejä

  Münchenin julkinen liikenne

  Münchenin matkaopas