Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO MÜNCHENIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Münchenin lentokentällä

  Autonvuokraus Münchenin lentokentällä tarjoaa täydelliset puitteet tutustua loistavaan ja monipuoliseen Baijerin alueeseen ja kauniiseen Schwarzwaldiin lännessä. Mikäli et ole suunnitellut matkaa, kokeile ideoitamme Biergarten kiertomatkalle oluen ystäville tai Alppireitin kiertomatkaa vuorille. Perinne kulkee erittäin syvällä Münchenissä ja paikallisen ympäristön monissa viehättävissä kaupungeissa ja kylissä, mikä tarkoittaa, että ei ole harvinaista törmätä paikallisiin markkinoihin ja muihin maalaismaistyylisiin juhliin, tai nähdä paikallisia päiväaskareissaan pukeutuneena alkuperäisiin baijerilaisiin kansallispukuihin. Baijerin pääkaupunki München, yksi Saksan suurimmista ja vauraimmista alueista, sijaitsee pohjoispuolella kohoavien Alppien juurella. Täynnä kosmopoliittista tyyliä ja valtavaa kiinnostavaa arkkitehtuuria, se on säilyttänyt suuren osan maaseudun charmista, joka sillä oli, kun munkit asettuivat sinne ensimmäisellä vuosisadalla. Lue autonvuokrauksen asiakasarvostelut Münchenistä ja näet, että tarjoamme parasta palvelua!

  Auto Europen vahvan suhteen avulla johtavien autovuokraamojen kanssa maailmanlaajuisesti, voimme tarjota asiakkaillemme parhaat tarjoukset yli 24,000 noutotoimistossa 180 maassa, joista useita on saatavana Münchenissä ja sen ympäristössä, sekä muualla Etelä-Saksassa, mukaan lukien Nürnberg ja Stuttgart. Tärkein huolenaihe on tarjota asiakkaillemme miellyttävä autonvuokrauskokemus, jossa alhainen hinta toimii yhdessä laadukkaan palvelun kanssa. Vuonna 1954 perustettu Auto Europe on yksi maailman pisimpään toiminut autonvuokrauksen välittäjä, joka on ollut yhteistyössä huipputason autovuokraamojen kanssa, kuten Alamo, Avis, Hertz, Dollar, Europcar ja Sixt. Voit varata auton nopeasti ja helposti vain muutamalla klikkauksella käyttämällä Auto Europen tehokasta ja huippuluokan varausjärjestelmää. Voit myös keskustella varausasiantuntijoidemme kanssa puhelimitse, jos tarvitset apua varauksen tekemisessä, tai lähettää meille rauhassa sähköpostia. Kulttuurisena keskuksena München tarjoaa maailman arvokkaimpaa taidetta eri vuosisadoilta lukuisissa museoissa, sekä pitkäaikaista historiaa ja teknologian ihmeitä.

  Lentokenttätiedot

  Yksi maailman vilkkaimmista lentoliikenteen solmukohdista, Münchenin lentokenttä käsittelee noin 50 miljoonaa matkustajaa vuodessa ja lentoja liikennöi lähes 300 eri kohteeseen ympäri maailmaa. Lähellä Freisingiä, vain noin 29 kilometriä koilliseen Münchenistä, lentokentällä on kaksi modernia terminaalia, kaksi kiitotietä ja laajat lastaustilat. Münchenin edellinen lentokenttä, München-Riemin lentokenttä, oli toiminnassa vuosina 1939-1992. Koska matkustajamäärä ja sen läheisyydessä kasvava asukkaiden määrän lisääntyi, Baijerin hallitus päätti siirtää lentokenttä kokonaan toiselle alueelle. Frankfurtin lentokenttä, joka on Lufthansan solmukohta, kärsi tähän aikaan tarpeellisesta kapasiteetista, joten lentoyhtiö perusti toisen solmukohdan Münchenin lentokentälle tarjoamalla useita lyhyen ja pitkän matkan yhteyksiä Münchenin kautta. Vuonna 1992 avatussa terminaalirakennuksessa on vilkas ostos-, liike- ja virkistysalue, joka tunnetaan nimellä Münchenin lentokenttäkeskus ja joka sijaitsee kätevästi terminaalien välissä. Pysäköinti koostuu useista maanalaisista ja monikerroksisista ulkopysäköintitaloista, joiden kapasiteetti on yli 30 000 paikkaa.

  Münchenin lentokenttä (MUC)
  Virallinen nimi: Munich Airport, tunnetaan myös nimellä Franz Josef Strauss Airport. Saksaksi: München Flughafen.
  Osoite: Nordallee 25, 85356 München-Flughafen, Saksa.
  Puhelinnumero: +49 89 97500
  Sijainti: Münchenin lentokenttä sijaitsee Freisingin kaupungissa, melkein 30 kilometriä koilliseen Münchenistä.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Suurena solmukohtana Münchenin lentokentällä liikennöi lukuisia suuria ja kansainvälisiä lentoyhtiöitä, kuten airBaltic, Air Canada, Air France, British Airways, Condor, easyJet, Eurowings, Finnair, Lufthansa, Norwegian ja TUI.

  Mistä noudan vuokra-auton Münchenin lentokentältä?

  Voit löytää autovuokraamot Münchenin lentokentällä vuokra-autojen toimipisteeltä, joka sijaitsee terminaalin keskusalueella suoraan molempien terminaalien välissä. Sinun täytyy yksinkertaisesti suunnata varausvahvistuksessasi mainitun vuokraamon työpöydälle ja he hoitavat kaikki paperityöt ja antavat avaimet autoosi. He antavat sinulle kaikki tarvittavat lisätiedot siitä, miten palauttaa auto ja mistä löydät oikean ajoneuvon. Ajoneuvot löytyvät kaikki omalta parkkialueelta terminaalin ulkopuolella. Kun palautat auton, parkkialueella on eri vuokraamojen työntekijöitä, jotka tarkistavat auton kanssasi.

  Alamo München lentokenttä Alamo Münchenin lentokentällä
  Terminalstr Mitte Mwz,
  85356, München, Saksa

  +49 89 978 80410
  Aukioloajat:
  06:30-23:30
  Budget München lentokenttä Budget Münchenin lentokentällä
  Terminalstraße Mitte,
  85356, München, Saksa

  +49 69 710 445 596
  Aukioloajat:
  07:00-21:00
  Europcar München lentokenttä Europcar Münchenin lentokentällä
  Terminalstrasse mitte,
  85356, München, Saksa

  +49 89 973 5020
  Aukioloajat:
  06:30-24:00
  Hertz München lentokenttä Hertz Münchenin lentokentällä
  Terminalstrasse mitte,
  85356, München, Saksa

  +49 89 660 60060
  Aukioloajat:
  05:30-24:00

  Terminaalit

  Vuonna 1992 avattu terminaali 1 on lentokentän kahdesta terminaalista vanhempi, joka liikennöi lentoja kaikilta lentoyhtiöiltä paitsi Star Alliancen jäseniltä. Sen kokonaiskapasiteetti on 25 miljoonaa matkustajaa vuodessa, ja se on jaettu lähtö- ja saapuvien portteihin A, D ja F, sekä saapuneiden porttiin E. Kaikkien matkustajien lähtöselvitys terminaalissa 1 sijaitsee toisessa kerroksessa. Terminaali 2, jonka kapasiteetti on 25 miljoonaa matkustajaa, otettiin käyttöön vuonna 2003, ja se palvelee sekä Lufthansan, sen kaikkien kumppaneiden, että Star Alliancen lentoja. Rakennus on jaettu saapumis- ja lähtöaulaan. Terminaalilla 2 on myös satelliittirakennus, jossa sijaitsevat portit K ja L, joille pääsee maanalaisen matkustajaliikennejärjestelmän avulla. Kolmannen itään suuntautuvan terminaalin suunnitelmista keskustellaan parhaillaan, ja päätöstä odotetaan lähivuosina.

  Lentokenttäpalvelut

  Münchenin lentokentällä on yksi parhaimmista ostosmahdollisuuksista Euroopassa. Yli 150 kauppaa ja putiikkia tarjoavat kaikkea mahdollista Münchenin lentokentän matkustajille, sekä saapuville, että lähteville. Laajan Duty Free -alueen lisäksi lentokentän suositussa lentokenttäkeskuksessa sijaitsee vaikuttava valikoima tunnettujen tavaramerkkien kauppoja joihin kuuluvat esimerkiksi Bobbi Brown, Boss, Bulgari, Burberry, Gucci, Marc O'Polo, Ralph Lauren ja Victoria's Secret. Lisäksi suuri valikoima ruokailupalveluita tarjoavat jotakin jokaiseen makuun, kuten meren antimia ja viinibaareja, orgaanisia bistroja, aitoa thaimaalaista ​​ruokaa, Dallmayr-gourmetruokia, Erdinger panimon olutravintola ja McDonald's. Matkustajat voivat nauttia baijerilaisista herkuista, talossa valmistetusta oluesta ja aasialaisista herkuista. Lentokentällä sijaitsee myös yksi vain muutamista 24 tuntia vuorokaudessa avoinna olevista ruokakaupoista, Edeka. Muita paikan päällä olevia palveluita ovat ilmainen langaton internet, lasten leikkialue, apteekki, hammaslääkäri, nukkuma-alueet, kuntosali, kampaamo, kappeli, yrityskeskus ja kaksi hotellia. Koska terminaali 2 on molemmista terminaaleista isompi, terminaalista 1 löytyy paljon vähemmän palveluita, etenkin turvatarkastuksen jälkeen, mutta silti tarpeeksi kattamaan kaikki tarpeesi. Myös erillinen satelliittirakennus tarjoaa matkustajille täydet palvelut. Autovuokraamot Münchenin lentokentällä löytyvät kaikki kätevästi keskusterminaalissa uloskäynnin luona.

  Kulkuyhteydet Münchenin lentokentällä

  Kaupungin keskustaan pääsee hyvin kätevästi, jos valintasi on autonvuokraus Münchenin lentokentältä. Erdinger Moosin alueella sijaitseva lentokenttä on noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta, jonne pääsee suuntaamalla lentokentältä etelään joko 301 tietä pitkin kaupungin itäosaan tai moottoritietä 92 pitkin suoraan kaupungin pohjoispuolelle ja sitä ympäröivälle kehälle. Matkustaminen julkisilla ei ole sekään ongelma. Lentokentällä on kaksi taajamajunayhteyttä (S-Bahn), jotka molemmat kulkevat keskustan tärkeimpien pysäkkien kautta. Molemmat S1 ja S8 vievät sinut keskustaan noin 45 minuutissa ja liput voit ostaa keskusterminaalin alueella tai raiteilla sijaitsevista lippuautomaateista. Lentokentältä löydät tietenkin myös taksivaihtoehtoja ja joitakin linja-autoja, jotka kulkevat Münchenin lentokentän ja muiden Saksan kaupunkien välillä. Lufthansa tarjoaa suoraa linja-autoyhteyttä monille sen asiakkaille, joten ota selvää, kuuluuko tämä palvelu lippusi hintaan. Jos sinua kiinnostavat enemmän paikalliset liikennesäännöt ja neuvot liikkumisesta autolla Saksassa, lue lisää kätevästä oppaastamme.

  Pysäköintivinkkejä

  Pysäköintitiloissa Münchenin lentokentällä on LED-näytöt, jotka ilmoittavat vapaiden paikkojen määrän. Pysäköintialueen tasot ovat värikoodattu, joten sinun on helppo käyttää pysäköinnin ohjausjärjestelmää ja löytää vapaa paikka. Lippuautomaatteja löytyy jokaisella tasolla ja ne hyväksyvät käteistä (kolikoita ja seteleitä), luottokortteja ja Saksan EC kortteja. Sen sijaan, että ottaisit lipun pysäköintialueelle saapuessasi ja sitten joudut maksamaan sen poistuessasi, voit käyttää luottokorttia päästäksesi sisälle parkkialueelle ja samoin taas kun lähdet. Matkatavaroiden vaunut löytyvät joka tasolla pysäköintialueella. Pysäköinti Münchenissä itsessään voi olla haastavaa, varsinkin keskustassa. Kaupungissa joka puolella löytyy parkkihalleja, jotka osoitetaan perinteisellä sinisellä ruutumerkillä, jossa on P. Nämä parkkihallit ovat hyvä vaihtoehto katupysäköinnin sijaan, joista on pulaa ja niillä on aikarajat. Vielä edullisempi vaihtoehto on jättää vuokra-auto johonkin Park&Ride alueelle Münchenin laitamilla ja sitten matkustaa joukkoliikenteellä keskustaan. Kadun pysäköintipaikat ovat merkitty maassa sinisellä viivalla ja pysäköinnin maksimiaika on yleensä kaksi tuntia. Pysäköintisakot ovat suhteellisen alhaiset, mutta autot, jotka on pysäköity siten, että se estää liikennevirtaa tai on vaaraksi muille, hinataan pois.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Münchenin lentokentän kotisivut