Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO NAPOLIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Napoli lentokenttä - Varaa ja säästä

  Autonvuokrauksella Napolin lentokentältä voit aloittaa seikkailusi Amalfin rannikolla! Käy Napolin kuninkaan linnassa, tutustu kiehtovaan historiaan ja koe panoraamanäköala sen katolta tai kokeile Napolinlahden herkkuja. Autonvuokrauksen hinnat, joita Auto Europe tarjoaa Napolin lentokentällä, ovat markkinoiden alhaisimmat. Kun varaat kanssamme, sinulla on myös mahdollisuus valita laajasta valikoimasta ajoneuvoja ja asiakaspalvelumme on saatavilla seitsemänä päivänä viikossa. Vertaile hintoja ja valitse itsellesi mieluisin. Älä enää haikaile ja nauti lomastasi silauksella ylellisyyttä. Voit nyt saada kauttamme myös korkeatasoisia luksusautoja. Viiletä tyylillä Amalfin rannikolla!

  Autonvuokras Napolin lentokentältä avaa sinulle useita mahdollisuuksia. Pääset helposti kiertelemään Napolin kaupunkia ja se ympäristöä, mutta omalla autolla voit helposti lähteä myös kiertomatkalle Amalfin rannikkoa pitkin. Täältä löytyy paljon historiaa ja upeita nähtävyyksiä. Tutustu esimerkiksi roomalaiseen muinaiseen Pompeijin kaupunkiin, joka hautautui Vesuviuksen tulivuorenpurkauksessa. Löhöile upeilla Välimeren rannoilla tai suunnittele päivämatka Rooman kaupunkiin. Napolissa riittää tekemistä kaikille, sillä se on Campanian hallintoalueen suurin kaupunki täynnä elämää ja vilskettä. Valitse lomasi alkupisteeksi Napolin lentokenttä ja pääset aloittamaan matkasi suoraan Amalfin sydämessä!

  Lentokenttätiedot

  Naples Airport (NAP)
  Virallinen nimi: Naples International Airport. Italiaksi: Aeroporto Internazionale di Napoli or Ugo Niutta Airport. Tunnetaan myös nimellä Naples Capodichino Airport.
  Osoite: Viale F. Ruffo di Calabria, 80144 Napoli, Italia.
  Puhelin: +39 081 789 6111
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee Napolin Capodichinon alueella noin kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta lounaaseen.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Suurin osa eurooppalaisista lentoyhtiöistä liikennöi Napolin lentokentällä. Suomeen lentoja tarjoaa Finnair. Muita tärkeitä lentoyhtiöitä ovat mm. easyJet, Eurowings, Ryanair, Lufthansa, British Airways, Wizz Air, Air France ja Transavia

  Terminaalit

  Napolin lentokentällä on kaksi terminaalia, jotka sijaitsevat lähellä toisiaan. Terminaali 1 on pääterminaalirakennus ja se sijaitsee lähempänä kiitotietä, kun taas terminaali 2 palvelee tilauslentoja. Löydät lähtöselvityspisteet ensimmäisessä kerroksessa terminaalissa 1. Saapuvat ja lähtevät sijatsevat saman terminaalirakennuksen eri päissä.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Monet autovuokraamot Napolin lentokentältä löytyvät saapuneiden hallissa. Kuitenkin täältä löytyy muutamia vuokraamoja, jotka sijaitsevat lentokentän ulkopuolella ja tarjoavat kuljetuspalveluja toimistolle. Kuljetuspalvelu on normaalisti saatavilla ilmaiseksi vuokra-autojen parkkialueelle. Kuljetus lähtee saapuneiden hallin ulkopuolelta P5-parkkipaikalle joka viiden minuutin välein. Lue kaikki vuokraamon sijaintiin liittyvät tiedot huolellisesti vuokraehdoista ennen varauksen viimeistelemistä. Vuokraamon nimi ja kaikki ohjeet, joiden avulla voit löytää toimiston, löytyvät varausvahvistuksestasi.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis & Budget 7.30 - 23.45
  Europcar 7.30 - 23.30
  Firefly 7.30 - 23.30
  Hertz 7.30 - 23.30
  Locauto 8.00 - 23.00
  Maggiore 7.30 - 23.30
  Sixt 7.30 - 23.30
  Thrifty 8.00 - 23.00

  Lentokenttäpalvelut

  Terminaalirakennuksesta terminaalista 1 löytyy on paljon mukavuuksia, joista matkustajat voivat nauttia. Ennen turvatarkastusta ja sen jälkeen löydät kauppoja, jotka myyvät upeita italialaisia tavaroita, verottomia tuotteita, paikallisia herkkuja ja jopa mozzarellan erikoisliikkeitä. Tarjolla on myös runsaasti ruokapaikkoja nälän tyydyttämiseen, kuten pizzeria, pikaruokaravintoloita, pikaruokaketjuja ja usko tai älä, mozzarella-baari! Nämä tilat löytyvät sekä ensimmäisestä, että toisesta kerroksesta. Ulkoisella lähtevien lähtöalueella on posti ja pankki. Valuutanvaihtopisteitä ja käteisautomaatteja löytyy sekä saapudeiden, että lähtevien alueilta. Lentokentän matkatoimisto palvelee saapumisalueen ensimmäisessä kerroksessa jokaisena päivänä ja henkilökunta tarjoaa matkaneuvontaa ja tietoa Napolin näyhtävyyksistä. Lentokenttä tarjoaa myös ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikkissa terminaalirakennuksissa, jota voit käyttää 24 tuntia ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

  Kuljetus

  Napolin lentokenttä on hyvin lähellä kaupunkia. Autolla Napolin lentokentältä Corso Maltan kautta saavut keskustaan vain 13 minuutissa. Lentokenttä on yhdistetty kaupunkiin ja muuhun alueeseen moottoritien A56 Tangenziale-ulosajotiellä. Napolin keskustaan kulkee suora bussiyhteys Alibus. Alibus-lippuja voi ostaa myös lentokentältä ja pysäköintimaksuasemilla saapumisalueella (ensimmäinen kerros tai Multipiano-pysäköinti). Bussi saapuu bussipysäkille 20 tai 30 minuutin välein, joka löytyy noin 100 metrin päässä saapuneiden terminaalista. Lentokentältä lähtee useita busseja myös muihin Italian kaupunkeihin lähialueella. Toinen vaihtoehto on taksi, jotka löytyvät saapuneiden terminaalin ulkopuolella. Jos tarvitset lisätietoa ajamisesta Italiassa, voit tutustua meidän kuljettajan oppaaseen.

  Pysäköintivinkit

  Muista pysäköidessä Napolissa, älä jätä arvoesineitä autoon. Sinulla saattaa olla vaikeuksia löytää vapaita pysäköintipaikkoja kaduilla, kuten myös lukuisissa muissa Italian suurkaupungeissa. Katupysäköinti on maksullista keskustassa viikon jokaisena päivänä. Pysäköintiä varten sallitut alueet ovat merkitty sinisellä. Muista, että itse keskusta on ZTL-aluetta, jossa ajaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Vaihtoehtoisesti voit jättää autosi yhteen kaupungin parkkihalleista, jotka ovat turvallisia ja niissä on tavallisesti runsaasti tilaa ja ne ovat myös melko edullisia.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Napolin lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Napolin lentokentästä

  Napolin lentokenttä
  Viale F. Ruffo di Calabria
  80144 Napoli NA, Italia

  IATA koodi: NAP
  ICAO koodi: LIRN
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 40.883
  Pituusaste: 14.2866

  Yleistietoa: Napolin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta Capodichinon alueella. Vuokra-autolla lentokentältä kaupunkiin pääsee alle 10 minuutissa.