Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO NAPOLI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Napoli - Löydä täydellinen autosi

  Etsitpä sitten minkälaista ajokokemusta tahansa, Auto Europe pystyy järjestämään autonvuokrauksen Napolista täydellistä unelmalomaasi varten. Etsi sopivin tarjous ja vertaile hintoja eri vuokraamojen välillä lukuisissa eri noutotoimistoista. Mikäli haluat jotakin aivan muuta, miksi et ajaisi rannikolla avoautossa tai ylellisessä ajoneuvossa? Auto Europen luksusautojen valikoima ei jätä mitään toivomisen varaan! Laajan ajoneuvovalikoiman lisäksi usean vuosikymmenen kokemuksen ansiosta voimme tarjota myös ensiluokkaista asiakaspalvelua. Olemme aina tavoitettavissa ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja autamme ongelmatilanteissa.

  Napoli on täydellinen paikka heille, ketkä haluavat nauttia Amalfin rannikon ja Napolinlahden puhtaista vesistä, historiallisista nähtävyyksistä ja mahtavista paikallisista herkuista. Se lumoaa matkailijat värikkäillä julkisivuillaan, jotka pitävät sisällään historiaa. Kun olet Napolissa, vieraile kuuluisassa kuninkaallisessa palatsissa. Tässä tunnetussa paikallisessa kohteessa on kattopuutarha, joka tarjoaa henkeäsalpaavan näkymän Napolinlahdelle ja itse kaupunkiin, joka kohoaa rannikolla. Autonvuokraus Napolissa on erinomainen idea kiertomatkalle Amalfin rannikkoa pitkin täynnä ainutlaatuisia kallioita ja sitruunalehtoja, tai päivämatkalle Roomaan.

  Liikenne

  Useat kadut Napolin keskustassa ovat peräisin keskiajalta, joten ne ovat kapeita eivätkä oikein sovellu nykyaikaista liikennettä varten. Napolissa ajamista sanotaan usein "miellyttäväksi kaaokseksi". Huomaa myös, että tietyillä eleillä liikenteessä voi olla aivan eri merkitys Napolissa. Esimerkiksi valojen vilkuttaminen tarkoittaa, että et aio hidastaa tai antaa tietä toiselle ajoneuvolle ja että haluat edessäsi olevan henkilön vaihtavan kaistaa. Muista myös, että napolilaiset usein jättävät punaiset valot huomiotta, joten ole erittäin varovainen risteyksissä. Sunnuntaiaamuisin yleensä kaikki ajoneuvot kielletään kaupungin keskustasta. Jos haluat välttää liikenneruuhkia, lähde autolla upealle maaseudulle Napolin ympärillä. Kaupungin keskustassa on ZTL-alue, jossa ajaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Ympärille sijoitetut kamerat huomaavat sinut heti ja saat perääsi tuntuvat sakot. Tutustu halutessasi muihin liikennesääntöihin Italian kuljettajan oppaassa.

  Pysäköinti

  Tärkeintä pysäköidessä Napolissa on, että et koskaan jätä arvoesineitä autoosi. Kaupungin keskustassa vapaiden paikkojen löytäminen on muiden suurkaupunkien tavoin hankalaa. Paras vaihtoehtosi on jättää auto avonaiselle ja turvalliselle parkkialueelle metron vieressä keskustan ulkopuolelle ja matkustaa kaupunkiin julkisilla. Tämä on myös suhteellisen edullinen vaihtoehto. Keskustasta löytyy myös useita parkkihalleja, jotka ovat vartioituja ja turvallisia, eivätkä kovin kalliita. Kadulla pysäköinti on maksullista kaupungin keskustan alueella. Alueet, jolle saat pysäköidä, ovat merkitty sinisillä viivoilla. Paikat ovat maksullisia joka päivä aamusta ilta kahdeksaan saakka.

  Maantieteelliset tiedot

  Kaupunki sijaitsee Napolinlahdella, Etelä-Italian länsirannikolla. Napoli on yksi vanhimmista jatkuvasti asutettuja kaupunkeja maailmassa ja sen historiallinen keskusta on Euroopan suurin, joka pitää sisällään 27 vuosisataa historiaa. Pienet joet, jotka aiemmin virtasivat kaupungin keskustan läpi on sittemmin katettu rakenteilla. Napolinlahti on kuuluisa kauniista rannikostaan, karuista vuoristomaisemistaan ja Välimeren kasvillisuudesta. Lisäksi täältä löytyvät Pompeii ja Herculaneum, muinaiset Rooman kaupungit, jotka tuhoutuvat tuhoisassa Vesuviuksen tulivuorenpurkauksessa. Caprin ja Ischian upeille saarille pääsee lautalla ja kantosiipialuksilla. Napolissa vallitsee Välimeren ilmasto, jossa on leudot talvet ja kuumat kesät, jolloin lämpötila voi saavuttaa jopa 40°C.

  Lentokenttä

  Napolin lentokenttä sijaitsee vain noin 6 kilometrin päässä keskustasta Napolin eteläpuolella, 20 minuutin päässä. Lentokentällä on kaksi terminaalia, jotka ovat kävelymatkan päässä toisistaan. Vaikka Napoli on alueen suurkaupunki, sen lentokenttä on suhteellisen pieni, eikä se toimi minkään lentoyhtiön keskuksena. Autovuokraamot Napolin lentokentällä sijaitsevat molempien terminaalien saapumistiloissa.

  Naples Airport (NAP)
  Osoite: Viale F. Ruffo di Calabria, 80144 Napoli NA, Italia.
  Puhelin: +39 081 789 6111
  Nettisivut: www.aeroportodinapoli.it

  Julkinen liikenne

  Yksi suurimmista julkisista liikenneverkostoista Italiassa sijaitsee Napolissa, joka on saatavilla päivittäin sen miljoonalle asukkaalle. Suurimpia liikenteen keskuksia ovat Garibaldin rautatieasema ja kaupungin lentokenttä Aeroporto Capodichino. Metrolla on kolme linjaa, joiden junat kulkevat 8 tai 12 minuutin välein. Jotta pääset nopeasti mäkisile alueille, olet tervetullut käyttämään kolmea köysirataa, jotka kulkevat historiallisesta keskustasta Vomero- ja Posillipo-kukkuloille. Luonnollisesti myös linja- ja raitiovaunulinjat ovat käytettävissäsi keskustassa. Edullisin lippuvaihtoehto on TIC-lippu, joka on voimassa kaikissa kaupunkibusseissa, köysiradoilla, taajamajunissa ja metrossa. Niitä voi ostaa 90 minuutiksi, päiväksi, viikoksi tai kuukaudeksi tupakkakioskeista, sanomalehtikioskeista tai lippuautomaateista. Muista, että sinun täytyy aina leimata lippusi ennen ensimmäistä käyttökertaa. Hiekkarannat, arkeologiset kohteet ja järvet Campi Flegreissa ovat ihanteellisella kohteita, jonne pääsee lähiliikenteen junalla, joka kulkee 20 minuutin välein.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Napoli