Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO NEW YORKIN JFK LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus New Yorkin JFK lentokenttä

  New Yorkin kaupunki, joka ei koskaan nuku, on varmasti on monien sesonkimatkustajien matkalistalla ja voit tutustua kaupunkien kaupunkiin helposti itseksesi autonvuokrauksella New Yorkin JFK lentokentältä. Mahtavilla hinnoilla ja helposti ymmärrettävällä varausjärjestelmällä, Auto Europe auttaa tekemään matkakokemuksestasi stressittömän.

  Lentokenttätiedot

  New York JFK Airport (JFK)
  Virallinen nimi: John F. Kennedy International Airport.
  Osoite: New York, Queens, NY 11430.
  Puhelin: +1 718 244 4444
  Sijanti: JFK lentokenttä on Queensissa, New Yorkissa, noin 19 kilometrin päässä Manhattanista.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi yli 70 lentoyhtiötä. JFK on American Airlinesin ja Delta Air Linesin solmukohta, samoin myös tärkein JetBlue Airwaysin tukikohta. Suoria lentoja Suomeen lentää ainakin Finnair.

  Terminaalit

  New Yorkin JFK lentokentällä on kuusi terminaalia: terminaalit 1, 2, 4, 5, 7 ja 8. Terminaali 1 palvelee lähinnä Aasian ja Afrikan lentoyhtiöiden lentoja. Terminaalia 2 käytetään pääasiassa Delta Air Lines lentoyhtiölle, kun taas terminaali 4 on tärkein terminaali saapuville lennoille Aasian, Afrikan ja Euroopan lentoyhtiöille sekä Delta-lentoyhtiölle. Yksinomaan Pohjois-Amerikan lentoja liikennöidään terminaalissa 5. Terminaali 7 operoi British Airwaysin lentoja ja terminaalissa 8 toimii American Airlines ja Oneworld kumppanit.

  AirTrain palvelu mahdollistaa matkustajien liikkumisen terminaalien välillä helposti. Pysäkkejä löytyy myös lentokentän pysäköintialueilla, hotellialueella ja autonvuokrauksen shuttle-alueilla. AirTrain palvelu on maksuton ja toimii 24 tuntia vuorokaudessa.

  Kaikki terminaalit JFK lentokentällä on suunniteltu samalla tavalla: saapuvien taso sijaitsee lähimpänä rakennuksen sisäänkäyntiä, josta pääsee lähtevien tasolle liukuportailla. Turvatarkastuksen jälkeen, matkustajat saapuvat asemahalliin, josta löytyy lähtöportit. Huomaa, että terminaalissa 4 asemahallin taso on jaettu A- ja B-lähtöporteihin ja terminaali 8 B ja C lähtöportteihin.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autonvuokrauksen New Yorkin JFK lentokentällä ei pitäisi olla ollenkaan vaivalloista. Jokaisessa terminaalissa voit löytää joko autovuokraamon tiskin tai autonvuokrauksen puhelimen auton noutoa varten. Autonvuokrauksen puhelimessa on ohjeet, miten saat yhteyttä omaan autovuokraamoosi. Kun olet käynyt läpi kaikki muodollisuudet autovuokraamossa JFK lentokentällä, sinun kannattaa yleisesti suunnata Federal Circle-asemalle käyttäen ilmajunaa itse vuokra-auton löytämiseksi. Auto Europen autovuokraamokumppanit lentokentällä ovat Alamo, Avis, Budget, Dollar, National ja Hertz ja kaikilla on toimistot avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa.

  Lentokenttäpalvelut

  JFK lentokenttä tarjoaa huiman määrän kauppoja, ruokapaikkoja ja muita palveluja. Jokaisessa terminaalissa on laaja valikoima paikkoja, jossa voi napata nopeasti purtavaa tai istua alas aterialle. Tarjolla on erilaisia kahviloita, pikaruokaloita, baareja, bistroja ja kansainvälistä ruokaa sushista ranskalaiseen ruokaan. Kävijät voivat myös kuluttaa aikaa käymällä useissa lentokentän kaupoissa, joista saa verovapaita matkamuistoja, tarjouksia ja luksusbrandejä. Voit jopa nauttia pikakylpylästä nopeaan rentoutumiseen! Ilmainen Wi-Fi-yhteys on käytettävissä jokaisessa terminaalissa ensimmäisen 30 minuutin ajan.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  JFK Airport on hyvä paikka aloittaa vierailu Yhdysvalloissa, koska se on hyvin kytketty itärannikon tieverkostoon. New Yorkin lentokentältä Manhattaniin pääset ajamalla Atlantic Avenuen kautta ja ilman ruuhkia pääset perille 40 minuutissa. Voit vierailla Stamfordissa osavaltion rajan yli Connecticutissa seuraamalla I-678 N ja I-95 N teitä noin tunnin verran. Sen sijaan ajamalla etelään I-95 pitkin voit päästä Philadelphiaan vain hieman yli kahdessa tunnissa. Koska monet moottoritiet edellyttävät tietullia, kysy autovuokraamolta, miten sinun pitäisi maksaa. Lisätietoja liikenteestä löytyy Yhdysvaltojen kuljettajan oppassa.

  Lentoasema on myös yhdistetty New Yorkin julkiseen liikenteen verkostoon AirTrain palvelulla, jolla on yhteydet Jamaica-asemalle ja Howard Beach-asemalle. Myös bussilinjat lentokentältä yhdistävät matkaustajat New Yorkin metroon ja Long Island rautatiejärjestelmään. Esimerkiksi bussit B15, Q10 ja Q3 pysähtyvät keskusterminaalin alueella.

  Pysäköinti

  He, ketkä haluavat ajaa vuokra-autolla lähellä suosittuja matkailukohteita Manhattanissa, tarvitsevat sekä onnea, että kärsivällisyyttä, jotta löydät pysäköintipaikkoja kadun varrella. Mielenrauhan vuoksi voi olla parempi pysäköidä auto yhdelle monista maksullisista pysäköintialueista kaupungissa. Jos löydät parkkipaikan kadulla, huomioi tarkasti kaikki liikennemerkit. Pysäköinti joillakin alueilla voidaan tilapäisesti kieltää esimerkiksi katujen puhtaanapidon takia.

  Käytännöllisiä linkkejä

  New York JFK lentokentän kotisivut


  Lisätietoa New York JFK lentokentästä

  New Yorkin JFK kansainvälinen lentokenttä
  11430, New York, Yhdysvallat
  IATA koodi: JFK
  ICAO koodi: KJFK
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 73.4644
  Pituusaste: 40.3823

  Yleistietoa: John F. Kennedyn kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Jamaica-lahden rannalla New Yorkissa, noin 19 kilometrin päässä keskustasta.