Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO NIZZAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Nizzan lentokentällä

  Nizza sijaitsee Kaakkois-Ranskassa Ranskan Revieralla Cannesin kaupungin ja Monacon välillä, ja on suosittu turistikohde. Jos suunnittelet kaupunkilomaa tai lomaa kauniissa Ranskan Rivieran satamakaupungissa, Nizzan lentokenttä on ihanteellinen lähtökohta, koska lentokenttä sijaitsee vain noin seitsemän kilometriä lounaaseen kaupungin keskustasta. Tämän ansiosta matka autolla kestää vain noin 15 minuuttia. Nizzan lentokenttä on matkustajaliikenteen kannalta kolmanneksi suurin lentokenttä Pariisin kahden lentokentän jälkeen. Nizzassa voit uppoutua historiaan kävelemällä vanhankaupungin romanttisten kujien läpi tai käymällä Nizzan linnassa kukkulalla, jolta on vaikuttava näkymä kaupunkiin. Kulttuurin ystäville Nizza tarjoaa useita museoita, kuten Marc Chagall, jossa taiteilija itse osallistui museon luomiseen, tai opi lisää Massenan perheestä Musée Masséna museossa. Tunteja pitkien kierrosten jälkeen nähtävyyksillä voit päättää päivän rentouttamalla kävelyllä Promenade des Anglaisin kadulla. Autonvuokraus Nizzan lentokentällä antaa mahdollisuuden käydä paitsi itse kaupungissa, mutta myös sen ympäristössä, kuten Cannesissa tai Monacossa.

  Auto Europe on ollut läsnä autonvuokrauksen markkinoilla yli 60 vuoden ajan. Yrityksestä on tullut vakiintunut autonvuokrauksen välittäjä, joka tarjoaa nyt erinomaista autonvuokrauspalvelua yhteistyökumppaneiden kanssa kaikkialla maailmassa. Monien paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa pystymme tarjoamaan sivuillamme vuokra-autoja parhaaseen hintaan yli 24 000 noutokohteessa jopa 180 maassa ympäri maailmaa, jota todistavat autonvuokrauksen asiakasarvostelut Nizzasta. Ranskassa löydät noutotoimistoja lukuisissa kohteissa, erityisesti suurimmissa turistikeskuksissa Cote d'Azurilla. Voit varata verkossa nopeasti ja helposti varausjärjestelmämme avulla tai ottaa yhteyttä vuokra-autoasiantuntijoihimme puhelimitse ja sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää. Autovuokraus Nizzan lentokentältä on erinomainen tapa aloittaa loma ja matka Etelä-Ranskassa helposti. Inspiroidu meidän Ranskan Rivieran kiertomatkaoppaan avulla!

  Lentokenttätiedot

  Nizzan kansainvälinen lentokenttä avattiin vuonna 1944 ja se sijaitsee Varin joen varrella, lähellä Välimerta. Lähes 14 miljoonaa matkustajaa kulkee lentoaseman läpi vuosittain. Suhteellisen vaikea laskeutuminen meren kautta lentokentälle on epätavallista tämän kokiselle lentokentälle. Nizza Côte d’Azurin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee keskellä yhtä Euroopan kauneimmista alueista ja Ranskan Rivieralla Cannesin ja Nizzan välillä. Se on Ranskan kolmanneksi vilkkain lentokenttä, tosin silti huomattavasti vähemmällä liikenteellä kuin Pariisin Charles de Gaulle. Nizzan Côte d’Azur lentokenttä on EasyJetin tukikohta ja tärkein kaupunki Air France lentoyhtiölle. Nizzasta pääsee jopa 100 eri määränpäähän yli 50 lentoyhtiöllä, jotka liikennöivät kahdesta terminaalista. Nizzan Côte d’Azurin lentokenttä sijaitsee kätevästi vain seitsemän kilometrin päässä Nizzasta, joten pääset kaupunkiin helposti taksilla tai bussilla, sekä Nizzan uudella raitiovaunulinjalla. Nizzan lentokentän ainutlaatuinen on helikopteripalvelu kuljettaa vieraita lentokentän ja Monacon, Cannesin ja Saint Tropezin välillä.

  Nizzan lentokenttä (NCE)
  Virallinen nimi: Nice Côte d'Azur Airport. Ranskaksi: Aéroport Nice Côte d'Azur.
  Osoite: Rue Costes et Bellonte, 06206 Nizza, Ranska.
  Puhelinnumero: +33 820 42 33 33
  Sijainti: Noin 6 kilometriä lounaaseen Nizzan keskustasta Alpes-Maritimes departementissa.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Suuri määrä lentoyhtiöitä yhdistää Nizzan muun maailman kohteiden kanssa. Suomen lentoyhtiö Finnair lentää suoria lentoja Nizzaan.

  Mistä noudan vuokra-auton Nizzan lentokentältä?

  Auton vuokraaminen suoraan lentoasemalla on erinomainen tapa saada loma hyvään alkuun. Autovuokraamot Nizzan lentokentällä sijaitsevat kätevästi molemmissa terminaaleissa. Terminaalissa 1 löydät ne lähellä portteja A1 ja A2, infopisteen oikealla puolella. Terminaalissa 2 tiskit sijaitsevat porteilla A2 ja A3. Terminaalissa 2 pysäköintialueen P5 takana löytyy autonvuokrauksen alue, jossa voi noutaa ja palauttaa vuokra-autot. Selvitä autovuokraamosi aukioloajat ennen noutoa, varsinkin jos vuokrasi alkaa tai päättyy viikonloppuisin. Jos haluat vuokrata auton aukioloaikojen jälkeen, terminaalissa 2 löytyy Car Rental-keskus. Ilmainen bussikuljetus kulkee joka 6-10 minuutin välein portilta A0, joka on saapuvien lentojen kerroksessa.

  Avis Nizza lentokenttä Avis Nizzan lentokentällä
  Terminal 1, Rue Costes et Bellonte,
  06206, Nizza, Ranska

  +33 489 985 098
  Aukioloajat:
  06:30-24:00
  Europcar Nizza lentokenttä Europcar Nizzan lentokentällä
  Terminal 2, Rue Costes et Bellonte,
  06206, Nizza, Ranska

  +33 977 403 253
  Aukioloajat:
  06:30-24:00
  Hertz Nizza lentokenttä Hertz Nizzan lentokentällä
  Rue Costes et Bellonte,
  06206, Nizza, Ranska

  +33 825 342 343
  Aukioloajat:
  06:30-24:00
  Thrifty Nizza lentokenttä Thrifty Nizzan lentokentällä
  Rue Costes et Bellonte,
  06206, Nizza, Ranska

  +33 825 342 343
  Aukioloajat:
  06:30-24:00

  Terminaalit

  Nizzan lentokenttä koostuu kahdesta terminaalista, jotka yhdistää bussikuljetus, lentokentän ilmainen palvelu. Ilmainen kuljetus liikennöi klo 4.30 keskiyöhön asti ja pysähtyy 10 eri pysäkillä matkan varrella. Näitä ovat lentokentän bussipysäkkejä, autovuokraamojen rakennukset ja pysäköintialueet. Terminaalissa 1 liikennöi kansainvälisiä lentoja, kun taas terminaali 2 on tarkoitettu kotimaan ja Euroopan lennoille. Terminaali 1 palvelee liikematkailijoita, kenellä on liiketoimintakeskus käytössään, joka tarjoaa kopiointi- ja faksin palveluja sekä Internet-yhteyden. Kokoustila koostuu kahdeksasta ryhmähuoneesta ja yhdestä suuresta konferenssitilasta, jonne mahtuu jopa 250 henkilöä. Terminaali 2 on hieman suurempi, jonka kautta kulkee 9 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Siellä on 29 lähtöporttia ja laaja valikoima palveluja ja tiloja, jotta vierailusi olisi mukavaa. Autonvuokraus Nizzan lentokentältä on mahdollista Car Rental Centre alueelta terminaalin 2 ulkopuolella.

  Lentokenttäpalvelut

  Nykyaikainen ja suuri lentokenttä, kansainvälisen Nizzan lentokentällä on laaja valikoima ja palveluja, jotka tekevät oleskeluajasta miellyttävän. Alkaen peruspalveluista, kuten pankkiautomaatit ja runsas valikoima ruokapaikkoja, suuri konferenssisali ja kauneushoitolakeskus, Nizzan lentokentättä tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia. Viime hetken ostoksia varten, muista käydä joissakin tax free -myyntipisteissä tai kaupoissa, jotka myyvät paikallisia tuotteita, jotka sijaitsevat molemmissa terminaaleissa. Valikoima ravintoloita, ja monet niistä painottavat perinteistä ranskalaista ruokaa, löytyvät ympäri lentokenttää. EU:n edellyttämän lainsäädännön mukaan, Nizzan lentokenttä noudattaa EU:n normeja koskien liikkumista pyörätuolilla ja liikuntarajoitteisten henkilöiden liikkuvuutta. Löydät myös invapysäköintipaikkoja lentoaseman pysäköintialueilla.

  Kulkuyhteydet Nizzan lentokentällä

  Vuokraa auto autovuokraamosta Nizzan lentokentältä ja lähde lyhytaikaiselle, mutta kauniille matkalle lentokentältä Ranskan Boulevard René Cassiniin. Voie Pierre Mathis kulkee suoraan Nizzan keskustaan. Lentokentältä on hyvät yhteydet lähialueiden kohteisiin bussilla ja junalla. Liput molemmille voit ostaa lipunmyynnistä lentokentältä. Terminaalissa 1, tule ulos A0 ovista ja löydät bussipysäkin vasemmalla puolella. Terminaalissa 2 sinun täytyy poistua päärakennuksesta käyttäen A3 uloskäyntiä ja seuraa opasteita bussipysäkille tien toisella puolella. Bussiliikenne on säännöllinen ja voit päästä keskustaan noin 30-40 minuutissa bussilla. Nizzan päärautatieasema sijaitsee kaupungin keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella Thiers Avenuella. Nice Saint-Augustin rautatieasema sijaitsee noin 10 minuutin päässä terminaalista 1. Kun tulet ulos saapuvien hallista (portti 1), ylitä tie Promenade des Anglais sillan alla. Ylitä Lindbergh Avenue ja käänny vasemmalle. Käänny vasemmalle liikennevaloissa, SNCF rautatiesillan alla siirry vasemmalle ja käänny oikealle kohti Avenue Edouard Grindaa.

  Pysäköintivinkkejä

  Nizzan kansainvälisellä lentokentällä on kymmenen pysäköintialuetta. Jotkut niistä on tarkoitettu lyhytaikaiselle pysäköinnille ja ovat ihanteellisia nopealle matkustajien noutoa ja jättöä varten. Terminaalissa 1 on myös moottoripyörien pysäköintialue. Nizzan kaupungissa on noin 19 000 pysäköintipaikkaa ja jotkut niistä ovat ilmaisia ensimmäisen 60 minuutin aikana. Pysäköinti tien varrella keskustassa tai lähellä rantaa on maksullista ja ilmaiset pysäköintipaikat ovat harvassa. Lisäksi pysäköinti on usein sallittua vain kadun toisella puolella ja se riippuu kyseisen kuukauden puoliskosta. Tämä tarkoittaa, että kuukauden ensimmäisellä puoliskolla pysäköinti on sallittua vain kadun parittomien talonumeroiden puolella, toisella puoliskolla kadun parillisten talonumeroiden puolella. Tämä asetus on merkitty asianmukaisilla merkeillä. On huomattava, että jalkakäytävän keltaiset viivat osoittavat, että pysähtyminen on ehdottomasti kielletty, ja keltaisilla katkoviivoilla ei saa pysäköidä. Jätä auto parkkiin yhdelle monista autohalleista, jotta säästät vaivaa pysäköintipaikan löytämisessä kadulla. Muutamia hyviä vaihtoehtoja ovat Nice Azur Parking Promenade des Arts, Nice Azur Parking Palmeira, Parking Semiacs Les Bosquets ja Nice Azur Parking Palais de Justice.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Nizzan lentokentän kotisivut