Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO NIZZA RAUTATIEASEMA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Nizza rautatieasema - loma Rivieralla

  Nizzan kaunis päärautatieasema on viralliselta nimeltään Gare de Nice-Ville, mutta sitä kuitenkin kutsutaan osoitteensa vuoksi usein myös Nice-Thiers juna-asemaksi, sillä se sijaitsee Thiers Avenuella. Asema on osa Marseillen ja Italian Ventimiglian välillä kulkevaa raideyhteyttä ja se valmistui vuonna 1867. Vaikka asema on historiallinen, on sitä uudistettu moneen otteeseen ja sen palvelut ovat modernit ja toimivat. Asemalta on ratayhteys moneen maan muuhun kaupunkiin, kuten esimerkiksi kauemmas Pariisiin. Junalla on myös mahdollista matkustaa lähimaiden suurimpiin kaupunkeihin helposti ja mukavasti. Helpoiten matka taittuu kuitenkin omalla autonvuokrauksella Nizzan rautatieasemalta, sillä matkustaessasi Nizzaan haluat varmasti nähdä myös mitä muulla lumoavalla Ranskan Rivieralla eli Côte d'Azurilla on tarjota. Voit ajaa kaunista rannikkoa pitkin tai tutustua Ligurian Alppeihin tai muuhun Provenceen hyväkuntoisia teitä pitkin. Suunnittele ja toteuta unelmiesi reissu Auto Europen avulla!

  Yli 65 vuoden maailmanlaajuisella autonvuokrausalan kokemuksella Auto Europe tarjoaa pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidensa kautta kilpailukykyisiä hintoja, käteviä sijainteja ja laajan ajoneuvojen valikoiman muutamalla napin painalluksella näppärän hakukoneemme avustuksella. Tavallisen autonvuokrauksen lisäksi Auto Europe tarjoaa luksusautojen ja asuntoautojen vuokrausta. Säännöllisten kampanjoiden, alennusten ja jäsenten lisäetujen ansiosta asiakkaamme saavat aina parhaat mahdolliset hinnat varauksellesi! Ota varaustiimiimme yhteyttä numerosta +358 942 720 607, ja autamme sinua löytämään itsellesi sopivan ajoneuvon seuraavalle matkallesi! Tutustu myös asiakkaidemme viimeisimpiin kommentteihin varauksensa sujuvuudesta ja vuokraamoiden toiminnasta Nizzan autonvuokrauksen asiakasarvostelut -sivultamme.

  Nizzan rautatieaseman tiedot

  Nizzan Gare de Nice-Ville rautatieasema, joka siis tunnetaan myös nimellä Gare de Nice-Thiers, avattiin jo vuonna 1864, mutta se valmistui virallisesti vasta 3 vuotta sen jälkeen, vuonna 1867. Arkkitehti Louis-Jules Bouchot suunnitteli aseman Ludvig XIII -tyyliin, ja sen upea päärakennus on vielä alkuperäinen ulkonäöltään, ja sen alkuperäiset osat kuten suuri aseman kello, teräskatto, kiviveistokset ja pääaulan parvekkeet suorastaan huokuvat historiaa. Asemaa on uudistettu moneen otteeseen, ja siihen on rakennettu lisäosia ajan kuluessa vastaamaan kasvavaa matkustajamäärää. Suurin viimeaikainen uudistus tapahtui, kun asemaa uudistettiin vastaamaan nopeiden TGV-junien tarpeita. Asema sijaitsi alun alkaen kaupungin reunalla, mutta kaupungin kasvaessa on juna-asema nykyään hyvin keskeisellä paikalla. Asemalla on seitsemän laituria ja se sijaitsee Marseille-Ventimiglia ja Nice–Breil-sur-Roya -ratojen varrella. Asemalta liikennöivät TER, TGV ja Intercity -junat ja raitiovaunut, ja se on tärkeä julkisen liikenteen keskus kaupungissa. Aseman omistaa SNCF Réseau ja miljoonat matkustajat käyttävät sitä vuosittain.

  Mistä noudan vuokra-auton Nizzan rautatieasemalta?

  Rautatieaseman suosion ja sijainnin vuoksi monella vuokraamolla on toimisto aseman tiloissa – jonka vuoksi autonvuokraus Nizzan päärautatieasemalta onkin vaivatonta. Suurin osa tunnetuimmista yrityksistä, kuten Sixt, Hertz ja Enterprise, sijaitsevat asemalla. Osa vuokraamoista sijaitsee suoraan juna-aseman aulassa, ja loput hajallaan aseman lähettyvillä seuraavilla kaduilla: Thiers Avenue, Auber Avenue ja Rue de Belgique. Näet tarkan sijainnin jo varausvaiheessa ja voit tarkastaa sen vielä jälkikäteen varausvahvistusvoucherista joka on hyvä olla mukana joko sähköisenä tai printattuna versiona. Muista saapua paikalle ajoissa ja voimassa olevan ajokortin, luottokortin ja henkilöllisyystodistuksen kanssa. Näiden asiakirjojen tulee kaikkien olla pääkuljettajan nimellä, jonka tiedoilla varaus on tehty. Muista myös ilmoittaa etukäteen, mikäli aiot matkustaa rajan yli esimerkiksi Italiaan, sillä saatat tarvita kirjallisen luvan vuokraamolta ja rajoituksia ja lisämaksuja saattaa olla. Muista, että kuljettajan tulee olla tietoinen kaikkien ajomaiden liikennesäännöistä.

  Avis Nizza rautatieasema Avis Nizza rautatieasema
  Av. Thiers
  06008, Nizza, Ranska

  +33 489 015 075
  Aukioloajat:
  Maanantai-Sunnuntai:
  8.00-12.00 ja 13.00-16.00
  Europcar Nizza rautatieasema Europcar Nizza rautatieasema
  Av. Thiers
  06008, Nizza, Ranska

  +33 977 403 266
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  ympäri vuorokauden
  Hertz Nizza rautatieasema Hertz Nizza rautatieasema
  Av. Thiers
  06008, Nizza, Ranska

  +33 497 030 120
  Aukioloajat:
  Maanantai-lauantai:
  8.00-13.00 ja 14.00-19.00
  Sunnuntai:
  9.00-12.30
  Sixt Nizza rautatieasema Sixt Nizza rautatieasema
  Av. Thiers
  06008, Nizza, Ranska

  +33 8 2000 7498
  Aukioloajat:
  Maanantai-lauantai:
  8.30-18.00
  Sunnuntai:
  Suljettu

  Asemapalvelut

  Vaikka asema itsessään on pysynyt melko alkuperäisenä ulkonäöltään, modernia laitteistoa ja palveluita on lisätty säännöllisesti koko sen olemassaolon ajan. Tämä pätee erityisesti TGV palveluiden saapuessa, sillä uudet koneet, järjestelmät, portit ja tukipalvelut olivat tarpeen. Muut peruspalvelut, kuten matkatavarasäilö, löytötavaratoimisto, turisti-info, saniteettitilat, ottomaatit, rahanvaihtopisteet, ravintolat, leipomot, lehtikioskit, passikuvalaite ja lukuiset välipala- ja juoma-automaatit löytyvät aseman tiloista normaalisti, aivan kuten Nizzan rautatieaseman autovuokraamotkin. Asema tarjoaa myös esteetöntä palvelua, jota voi pyytää paikan päällä erikseen. Langaton nettiyhteys kattaa aseman.

  Kulkuyhteydet Nizzan rautatieasemalla

  Nizzan Nice-Ville rautatieasemalle kulkeminen ei ole hankalaa, koska sinne on junien lisäksi kaupunginlaajuinen raitiovaunuyhteys, useita autovuokraamoita, bussipysäkkejä ja taksitolppa heti aseman ulkopuolella. Kohteista Promenade des Anglais tai Vieux Nice pääset asemalle helposti raitiovaunulla ja jos saavut Nizzan länsiosasta, pääset asemalle yksinkertaisimmin paikallisbussilla. Lentokentältä voit valita joko bussin tai raitiovaunun ja pääset nopeasti rautatieasemalle. Tutustut helpoiten Ranskan ihastuttavaan Rivieraan marssimalla yhteen Nizzan päärautatieaseman autovuokraamoista, ja noutamalla Auto Europen kautta tehdyn edullisen vuokra-autosi. Suosittelemme ajamaan esimerkiksi läheiseen Cannesiin, Marseilleen tai vaikkapa Lyoniin.

  Ennen auton noutoa suosittelemme tutustumaan Ranskan kuljettajan oppaaseemme ja muihin paikallisiin liikennesääntöjä kertaaviin sivuihin, sillä kuljettaja on vastuussa ja hänen on tiedettävä paikalliset tieliikennelait ja -säädökset. Oppaastamme näet koosteen nopeusrajoituksista, tietulleista, ikärajoituksista ja liikennesäännöistä. Oppaamme on kattava, mutta ei täydellinen, eli tutustu paikallisiin asetuksiin huolella jotta säästyt onnettomuuksilta, sakoilta ja vaarallisilta tilanteilta.

  Pysäköintivinkkejä

  Aseman lähistölle pysäköinti saattaa olla hankalaa sen suosion vuoksi. Voit kuitenkin pysäköidä juna-aseman pysäköintihalliin, joka on auki viikon jokaisena päivänä, mutta se sulkeutuu aina yöksi eli ole tarkkana hallin aukioloaikojen suhteen mikäli haluat käyttää sen palveluita. Tästä hallista on suora sisäänpääsy asemalle liukuportaita pitkin. Pysäköintihalli on kameravalvottu. Voit pyytää lisätietoja kaupungin pysäköinnistä auton noudon yhteydessä vuokraamon työntekijöiltä.

  Katupysäköinti muuallakin Nizzassa saattaa olla haastavaa, etenkin juuri keskustassa tai suositun rannan lähistöllä. Jos löydät kadulta pysäköintipaikan, muista tarkastaa, että pysäköinti on sallittua muillekin kuin paikallisille ja hoida parkkimaksu automaattiin ohjeiden mukaan. Pysäköinti on yleensä sallittua maksimissaan kahdeksi tunniksi keskustassa. Joillekin kadunpuoliskoille saa pysäköidä vain tiettyinä aikoina kuukaudesta. Suosittelemme mutkikkaan katupysäköinnin sijasta Nizzan useita parkkihalleja, joista löytyy tilaa myös pidemmäksi ajaksi varmemmin ja turvallisemmin.

  Nizzan Côte d'Azur lentoasemalla on kymmenen parkkipaikkaa lyhytaikaiseen ja pitkäaikaiseen pysäköintiin eri hinnoin ja etäisyyksin terminaaleista. 1. terminaalissa on oma pysäköintialue moottoripyörille. Vuokra-autot tulee palauttaa niille erikseen määrätylle parkkialueelle, joka melkein poikkeuksetta on 2. terminaalin takana sijaitseva autonvuokrauskeskuksen P5-parkkihalli. Varmista asia vielä noudon yhteydessä, sillä muutamalla vuokraamolla voi olla poikkeus sääntöön.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Nizzan paikallisliikenteen sivut

  Nizzan päärautatieaseman sivut

  Ranskan rautateiden sivut