Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO PALERMON LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Palermon lentokenttä - Varaa ja säästä!

  Palermo on erinomainen lähtökohta matkalle Sisiliassa. Sen monet vaikuttavat nähtävyydet edustavat Sisilian värikästä historiaa ja tämä kaupunki on jännittävä kohde perhelomille, seikkailunhaluisille, historian ystäville tai rantalomalle. Palermoa pidetään yhtenä Välimeren alueen vauraimmista kaupungeista ja se tunnetaan mielihyvän kaupunkina sen upeiden ja runsaiden puutarhojen, sekä mahtavien moskeijoiden ja palatsien ansiosta. Suuntaa hiekkarannalle rusketusta hakemaan, kokeile sukellusta tai muita vesiaktiviteettejä, lähde patikointimatkalle Sisilian rannikolla, tai ihastele kaupungin lukuisia arkkitehtuurisia ihmeitä, taidetta ja museoita. Palermon lisäksi tämä Välimeren monipuolisin saari tarjoaa tekemistä niin sen kaupungissa ja kylissä, kuin myös vesissä ja luonnossa. Autonvuokraus Palermon lentokentältä avustaa sinua loman aikana ja vie Palermosta Messinaan, Cataniaan tai Trapaniin, ja matkalla voit ihastella kaikkea, mitä Sisilialla on tarjota!

  Autonvuokraus Palermon lentokentältä on ihanteellinen tapa aloittaa lomasi tyylikkäästi. Ole itsenäinen ja joustava koko lomasi ajan ja hyödynnä edullisimpia autovuokraamoja, joita voit vertailla vaivattomasti Auto Europen verkkosivuilla. Valitse yksi lukuisista ajoneuvoista ja ajoneuvoluokista, joita voimme tarjota onnistuneen yhteistyön ansiosta useiden paikallisten ja kansainvälisten vuokraamojen kanssa. Yli 60 vuoden kokemus tuo sinulle myös erinomaisen asiakaspalvelun matkasi jokaisessa vaiheessa. Selaa verkkosivujamme ja valitse matkallesi sopivin auto ja vuokraamo, tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme, ketkä voivat avustaa sinua varauksen teossa tai oikean auton valitsemisessa. Älä myöskään unohda sitä, että lentokenttien lisäksi tarjoamme vuokra-autoja Palermon lukuisissa kaupunkitoimistoissa ja rautatieasemalla. Valintamme jättävät kaikki asiakkaat tyytyväisiksi. Mikäli haluat tietää lisää Italian liikennesäännöistä ja rajoituksista, lue lisää oppaastamme.

  Lentokenttätiedot

  Palermo Airport (PMO)
  Virallinen nimi: Aéroport international de Palerme Falcone-Borsellino.
  Osoite: Località Punta Raisi, 90145 Cinisi PA, Italia
  Puhelin: +34 91 321 1000
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee Punta Raisissa 22 kilometriä Palermosta luoteeseen.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokentällä liikennöi 26 eri lentoyhtiötä, joista suurin osa tekee vain sesonkilentoja ja ovat halpalentoyhtiöitä. Suurimpia niistä ovat Alitalia, Ryanair, Eurowings, Norwegian, SAS, Lufthansa, easyJet,TuiFly ja British Airways. Suomeen ei ole tällä hetkellä suoria lentoja, ja helpoin reitti on saapua Palermoon muilta Italian lentokentiltä.

  Mistä noudan vuokra-auton Palermon lentokentältä?

  Autovuokraamot Palermon lentokentällä sijaitsevat sekä terminaalissa, että sen ulkopuolella. Suurin osa vuokraamoista löytyvät lentokentän tuloaulasta. Monien vuokraamojen parkkipaikat löytyvät suurelta parkkialueelta lentokentän läheisyydessä, jonne sinut vie paikallinen kuljetus. Muista, että Auto Europe on välittäjä ja vuokraamosi nimen löydät varausvahvistuksesta. Ole varovainen, koska Auto Europe ei ole sama yhtiö kuin Auto Europa, jonka toimisto sijaitsee myös lentokentällä. Alla olevat aukioloajat voivat muuttua, joten tarkista ne aina ennen matkaasi.

  Alamo Palermo lentokenttä Alamo Palermon lentokentällä
  Località Punta Raisi,
  Cinisi PA, Italia 90145

  +39 091 704 4013
  Aukioloajat:
  Ma - su 08:00 - 23:59
  Budget Palermo lentokenttä Budget Palermon lentokentällä
  Località Punta Raisi,
  Cinisi PA, Italia 90145

  +39 091 591 684
  Aukioloajat:
  Ma - su 07:30 - 23:59
  Europcar Palermo lentokenttä Europcar Palermon lentokentällä
  Località Punta Raisi,
  Cinisi PA, Italia 90145

  +39 091 591 227
  Aukioloajat:
  Ma - su 08:00 - 23:59
  Firefly Palermo lentokenttä Firefly Palermon lentokentällä
  Località Punta Raisi,
  Cinisi PA, Italia 90145

  +39 091 916 529 493
  Aukioloajat:
  Ma - su 07:30 - 23:59
  Hertz Palermo lentokenttä Hertz Palermon lentokentällä
  Località Punta Raisi,
  Cinisi PA, Italia 90145

  +39 091 213 112
  Aukioloajat:
  Ma - su 07:30 - 23:59

  Terminaalit

  Palermon lentokenttä avattiin vuonna 1960 ja sillä on tärkeä rooli Sisilian matkailussa, joka on yksi Etelä-Italian vilkkaimmista lentokentistä. Siinä on yksi terminaali, jossa on neljä tasoa ja se palvelee sekä tulevia, että lähteviä lentoja. Pohjakerroksessa sijaitsee rautatieasema, sekä lippumyymälä. Infotiski on avoinna klo 6.00-24.00 ja sijaitsee terminaalirakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Se tarjoaa hyödyllistä tietoa lennoista ja kaikista lentoasemaan liittyvistä asioista. Ensimmäinen kerros palvelee saapuneita lentoja, kun taas toisesta kerroksesta löytyvät lähtevät lennot. Kolmas kerros on toinen lähtevien lentojen kerros.

  Lentokenttäpalvelut

  Palermon lentokenttä on erinomainen oleskelu- ja ruokailukeskus. Monet baarit ja pikaruokaravintolat tarjoavat paikan päällä ruokaa tai mukaan otettavia voileipiä ja salaatteja. Bank Banca Nuova sijaitsee toisen kerroksen terminaalin lähtöalueella ja sen lisäksi käytössäsi ovat kolme pankkiautomaattia 24 tuntia vuorokaudessa. Useat kaupat sijaitsevat yleisellä alueella ja lentoaseman lähtevien lentojen aulassa. Palermon alueen matkamuistoja, vaatteita, elektronisia laitteita, hajuvesiä, liköörejä ja viinejä voit ostaa useista lentokentän liikkeistä, ja jopa sisilialaisia leivonnaisia löytyy toisessa kerroksessa sijaitsevasta Pasticceria Palazzolesta. Pääaulasta löytyy Palermon ja Sisilian matkailutietopiste, josta voit hakea lehtisiä tärkeimmistä nähtävyyksistä, löytää Palermon metroa koskevaa käytännöllistä tietoa, karttoja sekä kaikenlaisia neuvoja. Palermon lentokentällä on kaksi VIP-oleskelutilaa ja mukautetut hissit ja wc-tilat liikuntarajoitteisille matkustajille. Lisäksi käytettävissäsi ovat postipalvelut ja Wi-Fi.

  Kulkuyhteydet Palermon lentokentällä

  Lähde matkaan autovuokraamosta Palermon lentokentältä kaupungin suuntaan E90 moottoritietä pitkin. Matkaa on noin 35 kilometriä ja se kestää noin 40 minuuttia. Muut vaihtoehtosi ovat juna, linja-autot ja taksi. Junat kulkevat lentokentän pohjakerroksesta kaupungin keskustaan jokaisen kuuden minuutin välein aamusta keskiyöhön, matka kestää noin 55 minuuttia. Linja autot liikennöivät Palermon keskustaan ja muihin Sisilian kaupunkeihin ja kohteisiin, kuten vaikkapa Trapanin lentokentälle useita kertoja päivässä. Taksilla matka kaupunkiin kestää noin 20-45 minuuttia riippuen liikenteestä ja siitä, minne olet menossa. Lentokentältä löytyy useita taksipalveluja saapuneiden lentojen alueen ulkopuolella. Taksit ovat selvästi kallein vaihtoehto ja hintoja nostavat esimerkiksi yö-, matkatavara- ja lentokenttämaksut.

  Pysäköintivinkkejä

  Palermon lentokentän pysäköintialueelta löytyy 1197 paikkaa, joista 345 ovat suojassa. Pysäköinnin hinnat vaihtelevat pysäköinnin keston mukaan. Palermon kaupungissa sinulla on varmasti vaikeuksia löytää paikka, mutta se ei kuitenkaan ole mahdotonta. Useimmissa kaupunginosissa löytyy sinisellä merkittyjä parkkipaikkoja, joiden hinta on yksi euro tunnissa. Pysäköintilippuja voi ostaa tupakkakaupoista, baareista tai kaupoista. Kirjoita päivämäärä ja kellonaika lippuun ja jätä se tuulilasin taakse. Valkoisilla viivoilla merkityt alueet ovat ilmaisia, mutta niitä on tietenkin hankalampi löytää vapaina. Suosittelemme, että pysäköit Piazza Marinan parkkialueella, joka sijaitsee Palermon historiallisessa keskustassa ja lähellä rantaa. Hyvä vaihtoehto katupysäköinnille keskustassa on monitasoinen maanalainen pysäköintialue Piatta Vittorio Emanuele Orlando.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Palermon lentokentän kotisivut